lučka 25
|
Pozdravljene. Me že doooolgo časa ni bilo tu med julikami. Se opravičujem, sem zgleda kar malo več časa rabila, da sem dojela, da sem pa le nosečka. Najprej, jazzzika, pozdravljena. Se bolj srečujeva drugje na RR. Bom v nadaljne poskušala bit malo bolj aktivna še tu. Da malo povem kako je kaj pri meni, pa se bom bolj ozirala na trenutno debato. Jaz imam pregled, pri nas rečejo kar posvetovalnica, na vsake 4 tedne. Zjutraj med 8-9 uro moram dati vodo in kri, potem pa pridem nazaj okoli 10.30 ure še na posvet, pregled h G. Vseto inmam v porodnišnici, pa še srečo imam, da živim čez cesto, tako da grem vmes lahko nazaj domov. Brcike že čutim, so bolj nežne, včasih pa toliko močno, da sem pa res sigurna, da je to to. V materinsko knjižico pa meni vse sproti beležijo, zapišejo,....Tudi za vsak UZ so zabeležili. Prejgled za krvno skupino pri nas naredijo, ko imaš orvo posvetovalnico. Jaz sem imela že določeno krvno skupino izpred 12 let, pa so mi seeno še enkrat preverili. Zgleda nič ne šparajo. V nosečnosti sem najprej zgubila 4 kg, zdaj pa imam še vedno -3kg. So me pestile slabosti, pa moj G je tako in tako rekel, da ni panike, ker mam dovolj zaloge, tudi če ne pridobim prav veliko kg, raje kakega manj kot kakega več. Drugače pa imam naslednjo posvetovalnico 4.3. in morfologijo 10.3. (sem rekla mojemu, da bo za ro. dan dobil sliko v živo od najinega ) Glede vozička, midva še kar ne veva katerega bi, še gledava. Katere firme pa ste ve kaj gledale? Sva se pa tudi midva odločila, da vzameva košaro, ker ko si kje, lahko vsaj tu notri zaspi. To je sedaj bolj n "kratko", bom bolj aktivna in vas tako tudi lažje spoznala. A ja še to, ana** palačinke so pa tudi moja najlubša poslastica. Tko, da jih tudi jaz z lahkoto pojem 8.
|