|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009
13.2.2009 15:16:44   
donna22
monty, jaz že izpolnjujem tisti prvi otroški album: sem lepla slikice od ultrazvokov, pa od mene in mojega fanta in najinih staršev, izpolnila družinsko drevo, pa noter bi še naj dala svojo sliko, ko sem user posted image , samo bom počakala, da še trebuh malo zraste user posted image Tako da se da ene stvari prej izpolnit v njem ...
Sicer pa se strinjam s tabo glede tega, da je preveč informacij na naetu.
Moja bivša sošolka pa npr. do 8. meseca ni vedla, da je user posted image (baje je mela ful mali trebuh, ampak se mi res zdi butasto, da ne narediš testa vmes) in je do takrat jedla, kar je hotela, še nekaj hujšala, tablet s folno kislino itak ni jemala, da ne omenjam ogromne popite količine alkohola in pokajenih cigaret - in na koncu je rodila zdravo punčko, edino težo je imela malo nižjo. Saj ne zagovarjam tega, seveda ne, in upam, da ve, da ima res srečo, da je user posted image popolnoma zdrav, sama se pa itak  izogibam vsem tem stvarem in se mi nikakor ne zdi prav tako početje, ampak vseeno se mi zdi, da pa me glede enih stvari malo pretiravamo ... Vso prebiranje tega, kaj lahko in kaj ne, zna vodit do stresa in prenapetih živcev, kar tudi ni zdravo!! V končni fazi, se mi zdi, da če upoštevaš vse nasvete, lahko ješ samo enih par stvari, cele dneve se moraš sprehajat, ostalo pa počivat (kar v praksi nikakor ni izvedljivo) oz. se mazat s 1001 kremo proti vsem možnim stvarem ...

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
13.2.2009 16:08:38   
katrinka
donna22 - kje si kupila ta prvi albumuser posted image
jaz po vseh knjigarna iščem knjigo iMENA,user posted image pa je nimajo tko da bom jo prek neta naročilauser posted image , za ta album pa se nisem nikjer zasledilauser posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
13.2.2009 16:16:00   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

donna22 - kje si kupila ta prvi albumuser posted image
jaz po vseh knjigarna iščem knjigo iMENA,user posted image pa je nimajo tko da bom jo prek neta naročilauser posted image , za ta album pa se nisem nikjer zasledilauser posted image

V knjigarni DZS-ja, so imeli nekje 5 različnih. Drugače sem bila tudi v Mladinski knjigi, imeli so 3, ampak iste kot v DZS. Pa v Baby Centru imajo enega (no, vsaj na Ptuju, v večjih je mogoče več izbire), ki ga tudi v prejšnjih 2h najdeš, pa tudi v Svetu knjige ga imajo. Jaz imam v bistvu kar 2 prva albuma, nekako sem si zamislila, da bom enega obdržala jaz, enega pa bo lahko enkrat imel user posted image za sebe, ko bo odrasel ...

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
13.2.2009 16:18:37   
zoga08
Hoj,
Danes sem spet videla najino user posted image , sem imela MF. Z bebico je vse OK, ima 2 nogi, roki in ledvici, dobro srce in tud možgane s potecialom, kot je rekla moja Guser posted image . Teža je 362 g, obseg glavice 18 cm, obseg trebuha 15 cm.

Drugače je bil pravi akrobat, je komaj kaj izmerla (je delal preval, pa z nogicami se je brcal po glavi, sesal prst)user posted image . Za spol nisva želela vedt, ampak se je po moje videl, ker nama je bol na hitro pokazala ritko. Ga pa nosim bolj spredaj posteljico imam pa zadaj. Zato tako dobr čutim brce. O z mojim sva bila čist blažena, no dobila sva tud slike na CD pa en kratek filmčekuser posted image , da ga sedaj še doma občudujevauser posted image .

za seznam: Naslednji pregled mam čez 5t. oz. 20.3.09. kg +5 , spol user posted image  ; pdp je ostal 29.6.09.

Danses mi je dal moj darilo za rduser posted image , ki ga imam drug teden, dobila sem AS, tako da bova lahk poslušala srčka najine user posted image . Sem bila ful vesela, ker sem rekla da ni treba da mi kaj kupi, ker bova v kratkem kupovala vožiček. No pa me vseen presenetil...

Danes sva se srečala s sosedo na pregledu in nama pove, da je tud noseča in sicer v 16t. Ima rok ravno en mesec za mano je julijka 29.7.09. Tako da bova lahk skupaj vožičkaliuser posted image .

No lep vikend vam želim user posted image , pa naj vam čas do pregledov čimhitreje mine. user posted image

... Ljubezen nikoli ne mine ...

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
13.2.2009 20:13:14   
Sempervivum
KaOs: jaz sem svojo G že spraševala o šoli za starše, materinski šoli ipd, pa nekako ni imela "časa" za konkreten odgovor. Pa smo spet pri temi z naslovom nezadovoljne z G ... Jaz sem izvedela, da obstaja tudi Tečaj za zgodnjo nosečnost, ampak sedaj je verjetno že malo pozno, kaj praviš?

Mravljica: jez grem pred vsakim pregledom en dan prej dat vodo v laboratorij. Pri prvem pregledu pa sem dala še kri. Tako da to je po moje normalno in bi moralo veljat za vse user posted image

dd77: meni so rekli, da se mi že na obrazu vidi, da sem noseča user posted image  Menda mam ful lepega, to pomeni, da bomo meli fantka (če verjameš user posted image ). Piercing v popku imam tudi jaz, in že kar nekaj časa ne nosim uhančka not, pa se mi še ni zacelilo ... Verjetno je res zelo odvisno ...

Monty: preberi malo Pušenjaka, kaj pravi za toxo. Je kar realen, kar se tega tiče, včasih kar malo nesramen ... če do sedaj nisi zbolela, potem je verjetnost, da se ti kaj takega pripetilo ravno v tehle nekaj mesecih ZELO majhna ... No, pa saj to so ti že tudi druge punce pisale. Ti samo verjemi da je vse OK in se ne sekiraj! Pa uživaj v nosečnosti, sicer nas bo naša Smile spet okregala user posted image  user posted image  user posted image
Zoga08: Bravo za morfologijo!!!!!! Same luštne stvari pišeš user posted image  user posted image  Kakšen velikan je že?!

Meni v nasprotju z vami ne krvavijo dlesni, ampak sluznica v nosu user posted image  Vam je kaj znano?

Lep vikend, punce, pa uživajte na kakšnem sprehodu v tem krasnem vremenu user posted image

(odgovor članu zoga08)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
13.2.2009 20:34:31   
ana**
Ojla babuškeuser posted image

Evo nas iz MF in šopingauser posted image
Videli smo enga razgrajačauser posted image Samo se je hotalil sem in tja tako,da se je že G. zdelo smešno.. Je vse tko kot mora bit. Je pravi pozer... Je že takoj dal nogice narazen in imeli bomo fantkauser posted image user posted image Hihihi.. no pa sem povedala in lahko tudi na seznamu spremeniteuser posted image Veliki smo 21cm in 372g-pravi manekenuser posted image

Pol sva šla še v trgovino vozičke gledat.. In se je moj 100% zagrel za speedi-ja,mu PP skate sploh ni všeč... Mene pa malo moti naklon pri speedi-ju tko,da morm še vso stvar malo prespatuser posted image

žoga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za MFuser posted image

< Sporočilo je popravil ana** -- 13.2.2009 20:36:47 >

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
13.2.2009 20:57:24   
slovenka
Pupe, kaj pa pravite na to?

user posted image

Naša pupa, rojena 2.7.08. user posted image Tako da veste, kako bo za valentinovo prihodnje leto user posted image

No, se bom takoj spucala z vaše teme, sem samo prišla pokukat, a je kje moja sestrica tu gor, ko ima rok 13.7.09, pa vidim, da je ni user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
13.2.2009 21:14:16   
Belika
Zelo lepa pupikauser posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
13.2.2009 22:33:00   
KaOs
Sempervivum

Ja user posted image najverjetneje je za tečaj zgodnje nosečnosti tam nekje pri polovici malo prepoznouser posted image --- ha,ha,ha---

No midva sva se prijavila v Šolo za bodoče starše v MB z začetkom 3.3. 2009.user posted image user posted image user posted image user posted image Zelo si namreč želiva iti, ampak kot sem že omenila, ko bodo dnevi daljši ne bo nikoli časa

user posted image Sem videla program pa mislim, da bo kar zanimivo pa še porodnišnico si bom lahko ogledala!!!!user posted image

Se opravičujemuser posted image , ker se ne spomnim imena, ampak spomnim se, da je ena omenjala da ne more spati - WELCOME TO THE CLUB!!!! user posted image user posted image

Obupujemuser posted image , moj pa z menoj, greva kar juti v Ikeo pogledat, kje bi se dalo dobiti kakšen kavč za v otroško - da se lahko "preseliva", ko drugi ne more spati!!!!user posted image

No dovolj bo z DANES!!

LP in lahko noč!!
user posted image

Najlepši dnevi mojega življenja-09.07.09 in 01.01.11!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2384
13.2.2009 22:57:49   
_ella_
Punce zakaj ste pa pircin iz popka vzele? Jaz ga imam že leta in ga še nisem snela. Tako moj g mi pravi, da ga ne moti ( pri UZ ali čem drugem) in tudi pušenjak na amniocintezi  ni nič rekel. Tko da dokler meni ne bo popek ven zrasu se jaz za enkrat ne mislim sekirat. No sam mo dragi doma je vprašel kdaj ga bom snela, zakaj ga pa njega moti pa tud ne vem.

Košarico bom kupila tudi jaz 4 mesce je 4 mesce in za tiste 94.- ne bom umrla.

Mojca nikar ne primerjaj poroda z tatoojem . Sicer še nisem rodila, ampak tatoo na lopatici nič ne boli - ga imam. Punce na gležnu boli, tko da tiste k ste bolj občutljive ga ne delati tam. Mislim pa da je trebuh najmanj občutljiv za kake metuljčke in začetnice super mesto. Vendar se tatooje ne sme delati med nosečnostjo, ker imajo barve svinec in z iglo zapičijo v srednji  sloj kože , od tam gre padirekt v krvni obtok in do naše pupe.

Ja za materinski tečaj sem se hotela tudi jaz prijaviti že februarja, pa so mi rekli da je prezgodaj. Te radi vidijo tam šele v 7 mesecu, da do poroda nič ne pozabiš.

Kri za pregled hemoglobina-železa in vodo so mi do zdej enkrat vzeli 2 tedna nazaj. mi to delamo kar pri G tko, da napotnice nimam in nevem, če mi bo treba dati tudi pri morfologiji.

Sem zdej že sredi 20 tedna in bebike še ne čutim. No nekaj se dogaja v trebuhu. Vendar ne  bi upala trditi, da je to zdej res moja mala. Tko, da že nestrpno čakam prve brcike.

Jutri grem pa s frendico, ki je v 8 mescu v italijo na šoping in upam da bom kaj vbodla za mojo malo-malega.  Tud jaz že rihtam sobico za dete, no vsaj v glavi. Pojsteljco in pohištvo sem že izbrala samo naročiti je še treba. Barvo sten še izbiram mogoče kaka rumena zelena, ker bo pohištvo zelena in krem barve. Bomo vidli. Moj se tko ne zanima za take lepotne operacije v hiši tko, da je ta  teren MOJuser posted image user posted image .Košaro pa dobim od tašče. Je že moj mož not pančku- zgleda pa kot nova.  

e to od mene pa do drugič LP

< Sporočilo je popravil _ella_ -- 13.2.2009 23:03:05 >

(odgovor članu KaOs)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
14.2.2009 0:10:27   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: _ella_

Punce zakaj ste pa pircin iz popka vzele? Jaz ga imam že leta in ga še nisem snela. Tako moj g mi pravi, da ga ne moti ( pri UZ ali čem drugem) in tudi pušenjak na amniocintezi  ni nič rekel. Tko da dokler meni ne bo popek ven zrasu se jaz za enkrat ne mislim sekirat. No sam mo dragi doma je vprašel kdaj ga bom snela, zakaj ga pa njega moti pa tud ne vem.

Kaj pa vem ... Jest ga že kar nekaj časa ne nosim več, vse odkar moj trebuh ni več tako zelo raven ... user posted image  Sicer pa sem res mislila, da G to moti. No, mogoče si ga pa sedaj, ko je trebuh spet napet, spet omislim, hihi user posted image

(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
14.2.2009 6:48:46   
katrinka
donna22 - hvala za inf. glede albumuser posted image

uhan v popku - tudi jaz sem ga imela,user posted image pa sem ga vn dalauser posted image , mela sm ga sicer na NS in pa na dveh pregledih pri G, bom ga dala not spet na naslednje poletjeuser posted image in upam da do takrat bom ze na prejsnji postaviuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2387
14.2.2009 8:04:46   
KaOs
Dobro jutro in romantičen vikend vsem skupaj!!!!!

_ella_ : "Ja za materinski tečaj sem se hotela tudi jaz prijaviti že februarja, pa so mi rekli da je prezgodaj. Te radi vidijo tam šele v 7 mesecu, da do poroda nič ne pozabiš.".

No mene v Mb porodnišnici niso prav nič vprašali glede roka, samo ime in priimek,ulica ter kraj od kod sem, probaj v MB če nisi predaleč. Aja  pa še mobi št. ker te baje obvestijo o spremembah v programu!!

A te ni strah, da bi mogoče beba prišla malo prej... No pa sej razumem, če so ti oni rekli tako potem že mora tako biti.

Lepo se imejte!

Najlepši dnevi mojega življenja-09.07.09 in 01.01.11!!!

(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
14.2.2009 8:55:56   
_ella_
kaos- sem iz Ljubljane tko, da v Maribor ne bom hodila. Da bi prezgodij rodila ... o tem sploh ne razmišljam, če ne bo pa learning by doing.
Tako ali tako bom  zjutraj hodila, ko ni take gužve in menda se lahko veliko več pomeniš kot popoldan, ko je gužva. Mam tako službo, da lahko hodim kadar hočem. Mam fejst šefico--user posted image user posted image  sebe. Stranke  se pa bodo moral prilagajat. Ipak me potem par mescov nebo, pa bo glih fajn šola.

Ajd šibam v italijo. Sam sem zdej preverla, TFK vozičke tam ne tržijo. Tko da bom najbrž praznih rok prišla nazaj.user posted image

(odgovor članu KaOs)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
14.2.2009 11:47:10   
zoga08
Hoj,
kako valentičkate, se vse razvajate.
No meni je moj pripravil zajtrkuser posted image .
Uživate v sončku. Jaz že sicer delam nekaj za šolo in poslušam klasiko. Sem čist polna energije, zdej grem pa mal pospravit.
Sem se pa spomnila, da sem si mogla včeraj spet kupit nov moderček št. 90C user posted image prej sem imela 80B, pa še kar rate, tak da upam, da bo kmal konc te rasti.No sej moj nima nič proti user posted image  ampak mene dodatna teža ful moti, boge punce z velikimi košacami.
Aja pa AS je supr sva včer posnela bitje srčka najineuser posted image . Pa moj si je bitje svojga posneluser posted image .

No lep praznik še naprej. Pozdravčka vsem.user posted image user posted image

... Ljubezen nikoli ne mine ...

(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
14.2.2009 13:39:03   
donna22
zoga08, lepo tebi. Mene bo moj verjetno zvečer kam peljal, komaj čakam - večerja in kino user posted image

Včeraj sma pa nakupovala, imama nekaj večjih stvari za user posted image pa nekaj boma dobla, tak da je to rešeno. Oblačil pa še nič ne kupujema, ker niti spola ne vema (bo presenečenje), zato morama previdno izbirat, pa tudi nekih bolj poletnih oblačil ni. Pa novo kuhinjo sma naročla, komaj čakam, da pride user posted image Problem je edino, ker boma stanovanje v glavnem urejala maja, pa ne vem, kolko bom takrat sposobna in pri volji.

(odgovor članu zoga08)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
14.2.2009 22:09:18   
katrinka
zivjo nosečkeuser posted image

se tu da sporočim veselo novicouser posted image , od danes naprej moj prst krasi precudovit zaročni prstanuser posted image
tako da bom v kratkem gospauser posted image

toliko za danes, se grem ckljat nazajuser posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
15.2.2009 0:14:26   
donna22

se tu da sporočim veselo novicouser posted image , od danes naprej moj prst krasi precudovit zaročni prstanuser posted image

Čestitam!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
15.2.2009 7:29:33   
ana**

Iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
15.2.2009 9:30:49   
Češnca

user posted image user posted image user posted image  Čestitke!!! user posted image user posted image user posted image
Še ena bodoča gospa! Kako lepo... user posted image  Pa romantično - na valentinovo. user posted image   

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
15.2.2009 10:31:18   
katrinka
dobro jutro user posted image

hvala za cestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
15.2.2009 10:43:09   
BOOMER
OLA PUNCE...

Evo mene nazaj..je bil ful bizi teden pa vse. Pa lepo po vrsti:

ČESTITKE user posted image - vsem za dober MF, pa zaoroko (to to!), res lep nov tattoo (jest bi tud ;) in vse kar vsa je osrečilo ta teden!

brcike - sem ponosna lastnica žgačkanja in kolcanja na 1001-način. Mislim pa da je fora v tem kok poznaš svoje telo pa kok ga čutiš. Kaka joga al pa meditacija verjetno lahk pomagajo...meni očitno je...je pa res, da se z malim menim vsakič zjutraj, pa čakam da se zbudi (a la - "no Zvone gelj kako je lep sonček, zbudi se..."user posted image user posted image user posted image )..pa seveda popoldan in pred spanjem.....Čim prej tudi vam ljube moje! sam vzemte si čas za buhija, žgačkanje je tam nekje tudi za vas user posted image !

toxo - men je prav že mal vseen..po tolko psih in mačkah pa negativna??? sem med nosečnostjo dihurja crkljala, včeraj po vrtu brskala, si roke v deževnici prala. Pol me je začel mal skrbet pa me je kmalu minilo, ker sem preveč rada zunaj kot da z milom okrog vratu v kotu tičim.user posted image user posted image pa solata z vrta je lahk tud ponesreč umazana, razen če je ne namakaš cel dan. Če je pa oljček pa kis gor - če je za carpaccio kisov preliv dost močn, da skuha meso pol pa za en k*** toxo bacil ne bo? Tako da - pogumno na solato!

šola za straše - moj že vse uredil, začnemo 2.3.

pregledi - ja dam isti dan urin al pa kri...vse takoj - če prišteješ 3ure čakalne dobe za pregleduser posted image ..no smo pa mojega poslušali. Najprej total tišina pa nič, G je rekla da sem bla čist bleda, pol pa BAM! mali je tako brcnu mikrofon, da je odmevalo..no pol smo pa srčka zaslišali. Mu očitno ne paše, baje pa se itak raje mal skrivajo, ker majo placa.

za seznam - po tehtnici pri dohtarju (z obleko in debelimi čevlji) - +1,4kg (ful sumljive cifre majo tam...doma mi kaže vsaj 2-3kg manj zjutrej???user posted image ) no počasi bi jest tud vse jedla.....trebuh normalno velik za nosečnost, datuma PDP nismo spremijal...drgač pa mam napotnico za UZ morfo...pregled pa spet na petek 13.3.2009 bo saj seznam lažje vodituser posted image

grem se mal razvajat pol pa delta....ah moje narciske pa tuple pa hijacinte na zidanci že vun kukajo!!user posted image user posted image ....mejteeeeeeeeeeeeeee se!

sonček - kidam ja u desno (skozi vhodna vrata na moji desniuser posted image )

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
15.2.2009 12:28:53   
mojcaz.

ČESTITAM user posted image user posted image

PO DEŽJU VEDNO POSIJE SONCE!!!!!!!!! in tudi meni je začelo sijat sonce :)

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
15.2.2009 14:12:23   
ana**
Živjoo :)

Vse uživate nedeljo? Jst sm sama.. moj je šel v službo- ma sm jezna na njegauser posted image Še eno nedeljo ne more bit z manouser posted image

Se mi pa ravno zdi,da se user posted image kolca v trebuščkuuser posted image Tko neki skače gor in dol na 15sekunduser posted image Se mi zdi,da prvič čutim kaj takšnega.

Za seznam.... +5kg. Naslednji pregled mam 9.3.  Imeli pa bomo user posted image

(odgovor članu mojcaz.)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
15.2.2009 15:59:53   
rina22
Pozdravljene, souser posted image ,
kako ste kaj? Uživate lepo sončno nedeljo?user posted image
katrinka, iskrene čestitke tudi z moje straniuser posted image user posted image

Jaz se pa mučim zraven knjig, mam ju3 izpit.. Upam, da mi bo uspelo..

Lepo nedeljo še naprejuser posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?