donna22
|
monty, jaz že izpolnjujem tisti prvi otroški album: sem lepla slikice od ultrazvokov, pa od mene in mojega fanta in najinih staršev, izpolnila družinsko drevo, pa noter bi še naj dala svojo sliko, ko sem , samo bom počakala, da še trebuh malo zraste Tako da se da ene stvari prej izpolnit v njem ... Sicer pa se strinjam s tabo glede tega, da je preveč informacij na naetu. Moja bivša sošolka pa npr. do 8. meseca ni vedla, da je (baje je mela ful mali trebuh, ampak se mi res zdi butasto, da ne narediš testa vmes) in je do takrat jedla, kar je hotela, še nekaj hujšala, tablet s folno kislino itak ni jemala, da ne omenjam ogromne popite količine alkohola in pokajenih cigaret - in na koncu je rodila zdravo punčko, edino težo je imela malo nižjo. Saj ne zagovarjam tega, seveda ne, in upam, da ve, da ima res srečo, da je popolnoma zdrav, sama se pa itak izogibam vsem tem stvarem in se mi nikakor ne zdi prav tako početje, ampak vseeno se mi zdi, da pa me glede enih stvari malo pretiravamo ... Vso prebiranje tega, kaj lahko in kaj ne, zna vodit do stresa in prenapetih živcev, kar tudi ni zdravo!! V končni fazi, se mi zdi, da če upoštevaš vse nasvete, lahko ješ samo enih par stvari, cele dneve se moraš sprehajat, ostalo pa počivat (kar v praksi nikakor ni izvedljivo) oz. se mazat s 1001 kremo proti vsem možnim stvarem ...
|