|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009
13.2.2009 8:38:53   
monty
jutro!

BEREM, DA VAS PRED MF POŠILJAJO V LABORATORIJ. IN NEKATERE CELO PAR DNI PREJ, DA BODO IZVIDI ŽE PRI G KO BOSTE IMELE PREGLED. Meni niso nič rekli o kakem laboratriju, pa sem še vprašala kdaj bo naslednjič, pa je sestra rekla, da se bova že z g zmenila. Sam jaz mam nasledni petek že mf pa prej ne bom do svojga G prišla. Kako je vse različno. Mene je za toxo najbolj strah, saj če ti kontrolirajo komaj na 3 mesece in vmes zboliš, je ja prepozno če ugotovijo šele čez tri mesece. Ah naj gre vse k  vragu, jaz kompliciram čist z vsako stvarjo. A ve jeste solato v gostilni? ker mene je včeraj kr naenkrat popadal misel, da kaj pa če ni dobro oprana? No sej sem jo jedla, samo se mi zdi, da vsak dan odkrijem kaj novega za kar ne vem ali lahko ali ne? kaj pa jabolka, jih lupite ali samo umivate?
kar se tiče krvne slike grem pa jaz lepo k mojmu splošnemu zdr.in mi jo bo naredil,da imam v petek že s sabo.

komaj čakam MF, da vidimo kaj bo in da mi še tokso testirajo, potem bom najbrž nekaj časa mirna.

a vas tudi kaj taki rahli krči stiskajo. meni je malo tak občutek kot pred M, ali pa če se malo prehladiš.

(odgovor članu dd77)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
13.2.2009 9:06:54   
zaspančka
Uf, ste pa pridne pri pisanju. Sem se komej čez prebila. user posted image  Me ni blo 3 dni nč gor, kr sm mela dopust, da sm se učila za izpit, ki sem ga mela včerej. 

Glede brcik je pri men tako, da se mi mogoče na momente zdi, da se neki premika, ampak nism zihr. Itak sem glihkar dopolnila 17t pa mam še čas za brcike. user posted image

Komej čakam drug tedn, ko mam spet pregled, sam verjetn še ne bo MF, ker bom šele 17t6d, tko da bom mogla še kakšen mesec počakat. user posted image  Pa tko me firbc matra, a je user posted image  al user posted image . Sej mi je vseen, ampak vedla bi rada pa še zmeri. user posted image

Mene moj G vsakič pošlje dat vodo pred pregledom. Mi da že vnaprej napotnico, tko da grem en dan prej v laboratorij, da ma pol na pregledu že izvide. Moja materinska se že pridno polni. Sicer nimam pojma, kaj G noter piše, ker ima čist tipično zdravniško nečitljivo pisavo. user posted image  Izvide od NS so mi pa že kr pr Pušenjaku notr v materinsko napisali. Pa še izvid na papirju so mi dali zraven. A vam niso na NS nč v materinsko pisali?

Pridne bodte, grem delat, se mi je kr mal nabral zdej v teh 3 dneh. user posted image  

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
13.2.2009 9:17:49   
elevitka
Jaz tud dam vodo pred vsakim pregledom, kar pri svoji G ... ne rabim v laboratorij hodit.

Belika ne smemo tak razmišljatm ker to je pogubna zadeva.

(odgovor članu zaspančka)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
13.2.2009 9:57:36   
mojcaz.
IZVIRNO SPOROČILO: dd77

Jutro pupike...
Končno petek..jeee!

mojcaz- ta tvoj tatoo sploh ni bil drag če premerjaš z mojim ki sem dala za samo 2 črki in to v eni, pa še dosti manjši je..... barvi 150 e!!!!!!!

Punce a se kiri kvarijo kaj zobje,in vidite kašno spremembo na sebi...kot na primer kaj jast vem da mate lepšo kožo ali da ste se malo spremenile v obraz?

To je čisto odvisno,  kje in pri kom se daš tetovirat. moj kolega se je dal v LJ in je dal 100€ za kitajsko črko, jaz pa sem šla v MB-ju in dala skoro polovico za moj tattoo. DD77 kje pa si se ti dala tetovirat??user posted image

PO DEŽJU VEDNO POSIJE SONCE!!!!!!!!! in tudi meni je začelo sijat sonce :)

(odgovor članu dd77)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
13.2.2009 10:02:20   
Melika
Heyla punce,
tudi jaz že čutim brcike user posted image , sicer se pojavljajo zvečer, ko se vležem in umirim. So pa take nežne, kot, da me nekdo boža. Moj je celi blažen, ima skozi uho in roke na trebuščku..
Tudi jaz dam vodo vsakič pred pregledom kar pri svojem G in ne rabim hodit v lab.

Punce, a boste svoje user posted image user posted image presenetile kaj za valentinovo?? Predlogi so dobrodošli....

Lep dan!!

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
13.2.2009 10:11:46   
dd77
mojcaz- jaz sem se tetovirala v trstu ker sem iz KP pa tam majo en super studijo.....malo zafrknjeno mesto maš za ga vzdrževat na začetku..
Naredila sem si tudi to poletje v grčiji piercing v popku...tolko sem si ga želela zdej pa sem ga morala dat dol...uf me prav zanima če se bo luknja zacelila ali ga bom lahko pol zopet dala gor?

(odgovor članu Melika)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
13.2.2009 10:16:40   
mojcaz.

mojcaz- jaz sem se tetovirala v trstu ker sem iz KP pa tam majo en super studijo.....malo zafrknjeno mesto maš za ga vzdrževat na začetku..
Naredila sem si tudi to poletje v grčiji piercing v popku...tolko sem si ga želela zdej pa sem ga morala dat dol...uf me prav zanima če se bo luknja zacelila ali ga bom lahko pol zopet dala gor?

Aaa v trstu si si ta ti dala delat. Pa saj ni tak zafrknjeno mesto, saj lepo z roko sežem,da si celega namažem.
Edino vrat me boli, zato ker refleksno na trebuhu spim celo noč, pa samo glavo obračam v levo in desno stran. user posted image user posted image user posted image
Pravijo, da baje naj nebi tako hitro luknica skup zarastla, samo vem da je moja kolegica si ga ven vzela in čez en teden ga več ni not spravla. Je pa tudi odvisno od vsakega posameznika user posted image

(odgovor članu dd77)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
13.2.2009 10:19:39   
mojcaz.
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaz.

mojcaz- Zelo lep tatoo...čestitke .Prav me zanima kaj bodo rekli tvoji starši.....

A odločila si se da ga daš v barvi? Precej večji je tudi od tega kar sem mislila da boš naredila ampak super.....

mene tudi zanima, kaj bodo doma komentirali user posted image user posted image pa saj ni tak velik, ali pa se meni ne zdi tako ogromen user posted image

Včeraj zvečer sem doma povedla staršem user posted image user posted image z muko sem zbrala pogum in jim pokazala mojo ustvarjancijouser posted image user posted image sem jima pokazala pa sta bla pozitivno navdušena, kako lep je tattoo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
oo ko bi ve vedle kako sem si oddahnila user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojcaz.)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
13.2.2009 10:22:23   
donna22
Sem glih prišla s pregleda - moj user posted image je 20 cm velik user posted image user posted image user posted image Končno sem dočakala, da sem ga vidla spet. Naslednji pregled pa mam 13.3.

Mi pa je v materinsko napisal rok poroda 26.6., ker je tak po velikosti glih prav, pa še na zadnjo user posted image je gledal. Ampak vas ne dam, bom kar čvekala pri julijkah user posted image Sem pa skoz vedla, da bi junij bil bolj prav ...

(odgovor članu mojcaz.)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
13.2.2009 10:25:46   
donna22
Aja, pa čez celo user posted image do zdaj sem se zredila 4 kg ...

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
13.2.2009 10:54:39   
dd77
mojcaz- bravouser posted image , me veseli da ti je oddahnila skrb sej to je vedno tako pri starših sej veš....prvo težijo,pol se sprijaznejo pol pa jim je celo všeč...ha ha ha

donna22- kako lepo da si vidla svojega dojenčka....pa veš kaj je al nočeš vedet? a za to da nisi julijka nebodi preveč prepričana...ha ha lahko greš čez rok in evo te moja julija...user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
13.2.2009 10:54:59   
lilka
Joj, res veliko pišete, pridne, pridne.....user posted image

kg: mislim, da še vedno +1 skozi celo nosečnost....

Zmatrana sem ful, sploh ta teden, ko je mož popoldanski, sem čisto hin zvečer, ker sem sama s Tinko, ima pa ja 13 kg, jaz jo pa vlačim sem in tja...
Zdej izbirava sobico zanjo, upam, da nam bo ratalo do maja poštimat, da se Tinka še malo privadi.

brcike: joj kaj je včeraj delal mojuser posted image , ko sem bla na pevskih vajahuser posted image

voda: jaz jo tudi zmeraj dam, samo ne morem tam, morem it dan prej v labor.

Nič, lepo bodite in lep vikend...

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
13.2.2009 11:07:08   
vim
Jojjj ja drage moje souser posted image . Kok pregledov pa imete ve, a vsak teden al kaj. jaz sploh ne morem vrjet. A zdravstevna blagajna špara samo na meni. Sem v 17 tednu, drug teden grem na pregled samoplačniško, ker drugače ga ne bi imela, naslednji pregled je šele morfo. Jaz res več nič ne vem.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
13.2.2009 11:09:33   
mojcaz.
ooo donna lepo da si vidla svojo user posted image . pa si res mela prav glede občutka pa roka, samo tak kot je DD77 rekla ne bodi 100% prepričana, ker se da res zgodit da greš čez rok, pa bo user posted image vseeno julijski. Čene prej pa bomo vidli junija oz. julija kdaj točno boš šla v Rim....
Zdaj so se spet pri meni pojavli občutki žalosti in tista želja po user posted image . ah joj pa saj vem da bo boljše user posted image upam, da čim prej

< Sporočilo je popravil mojcaz. -- 13.2.2009 11:11:36 >

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
13.2.2009 11:12:58   
monty
voda- jaz pa sem jo dala enkrat in edinkrat dne 16.12. pa sem bila potem še enkrat na pregledu in so mi samo vzeli kaplico krvi iz prsta nič drugega.
a bi morala zdaj naslednjič rečt, da se mi zdi že malo dolgo od vsega skupaj???

materinska -moja je bolj prazna in ko sem sestri omenila, če ne bi kdo kaj vpisal je rekla, da ne vpisujejo nič to si vpišeš sam. ??? tudi NS mi niso vpisali, nobenih izvidov, ne PDP skratka imam jo le namesto kartončka kdaj imam naslednji pregled.

potem pa naj bo človek miren in uživa, če vsak dela po svoje.

a katera ve kje ti lahko preverijo krvno grupo? meni so namreč določili AB -, kolikor se spomnim iz krvodajalske (kartonček sem pa žel zgubila) in kolikor ima v spominu moja mama pa sem A-??? Kaj naj naredim, če jim tam rečem da naj še enkrat preverijo me bodo dobesedno nagnali, moj osebni zdravnik pa je rekel da je to ful drago da naredijo test??? pa saj ti morajo pred vsako operacijo pogledat skupino, ne vem če je lahko tako drago?

Aja, SOLATA punce, nobena mi ni odgovorilauser posted image . a je varno jo jest v gostilni zaradi tokse, če slučajno ni dobor oprana?

< Sporočilo je popravil monty -- 13.2.2009 11:14:55 >

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
13.2.2009 11:19:33   
vim
Monty, če se do sedaj nisi okožila s tokso pa vrjetno si jedla v gostilni solato potem res ne vidm razloga, da ne bi jedla. Sploh pa je v gostilni solata dobro oprana in definitivno ne kupljena kar nekje. no vsaj tiste dobre,kakovostne gostilne. Jaz se vsak dan prehranjujem v gostilnah, menzah pa do zdaj še nikoli nič ni bilo, niti zastrupila se nisem s hrano. Če te je vseeno strah pa naroči fižol, peso,...
Ampak mislim, da kot sem brala so največji problem v bistvu mačji iztrebki. da pride v stik solato je malo vrjetnosti, da bi bila pa še tako slabo oprana pa tudi.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
13.2.2009 11:20:06   
donna22
dd77 - nočem vedet spola, omo vidli junija (al pa tudi julija) user posted image Je pa zdaj kao polnih 21 tednov, tak da sem nenadoma na drugi polovici ...

voda: Tudi jaz jo vedno dam. Drugače pa danes res ni blo niti ene pripombe glede na izvide, ne na krvne  ne od vode ... Tak da sem prav zadovoljna user posted image Pa user posted image zgleda super user posted image Edino zaradi toksoplazmoze moram pazit, je negativno, ampak je še nisem prekužla. Pa končno sem zvedla krvno skupino, mam A, Rh pozitivno.

vim: Zdi se mi, da je število pregledov odvisno od samega ginekologa. Naroča me približno na 1 mesec, kasneje pa itak še pogosteje. In vedno - čeprav ni obvezno - na hitro z UZ pogledamo user posted image , če se normalno razvija in to. Tak da ali menjaš ginekologa za nekoga, ki pogosteje naroča ali pa pač samoplačniško ...

Mojca: Čestitam za tatoo, je res lepi. No, upam da bom jaz po porodu zbrala pogum za enega na trtico user posted image Pa ne bit žalostna ... Se boš lahko poleti kaj z mano in mojim user posted image sprehajala ... Pa potem bodo prišli boljši časi, ko boš našla pravega fanta oz. moškega, pa boš hitro user posted image in boš mela svojega user posted image ...

materinska knjižica
: Mislim, da majo ginekologi dosti dela pa se ne ubadajo preveč z vpisovanjem teh podatkov, razen osnovnih. Jaz sicer imam nekaj stvari vpisanih, posamezne izvide (krvne, NS) pa na listih, prvi so nalepljeni not, druge pa bom vložla noter pa je.

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
13.2.2009 11:34:08   
Belika
Monty, če prav zastopim si izgubila kartonček iz krvodajalske? Pa saj krvno skupino ti je dolžan g. preveriti. Meni so jo takrat ko sem dela za toxo in vse možno...
No pa tudi v mat. knjižico mi jo je sestra vpisala. Joj to mi je čudno, oz. malo mim, da ti nič ne vpisujejo. Kako si boš sama vpisovala? Ajd ne rečem osebnih podatkov in to... ampak kar se pa tiče pregledov pa bi mogli oni vpisovati. Konec koncev uporabljajo neke kratice ki so samo njim znane... joj kaj če boš morala npr. na urgenco, tam bodo najprej hoteli materinsko. Mene so čudno gledali nekje v 8 ali 9 tednu ko sem prišla zaradi ponovne krvavitve k dežurnemu in ko sem rekla da nimam še nič napisano v materinski (dali so mi jo vpisal pa na začetku res še nič ni).

Glede solate v gostilni pa takole - riziko pomoje vedno obstaja... čeprav pa spet ne tako velik, da bi se sedaj sekirala.
Tudi jaz še nisem prebolela toxe. Se izogibam taščinih mačk, saj sta čez dan zunaj, in včasih se gresta tudi potepati. Glede hrane tudi malo pazim (tatarca in podobnih stvari se izogibam), solato v gostilni sem pa že jedla in tudi kremšnite. Sem popolnoma pozabila.
Sicer mi marsikdo oporeka, da se je brez veze paziti, da je možnost minimalna. Ampak menim, da naj bo še tako minmalna tisti košček tatarca ni vreden zdravja mojega otroka.... Saj ne trpim zaradi tegauser posted image

Kako je z vašimi bušiji. Moj še vedno ni kaj pretirano velik... malo je že zrastel, sedaj pa se mi zdi da je skoz isto... oz kakšen dan imam občutek, da so vse le moji šlaufi in da bušija sploh ni, kakšen dan pa je bolj čvrstuser posted image

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
13.2.2009 12:02:36   
mojcaz.
IZVIRNO SPOROČILO: donna22

dd77 - nočem vedet spola, omo vidli junija (al pa tudi julija) user posted image Je pa zdaj kao polnih 21 tednov, tak da sem nenadoma na drugi polovici ...

voda: Tudi jaz jo vedno dam. Drugače pa danes res ni blo niti ene pripombe glede na izvide, ne na krvne  ne od vode ... Tak da sem prav zadovoljna user posted image Pa user posted image zgleda super user posted image Edino zaradi toksoplazmoze moram pazit, je negativno, ampak je še nisem prekužla. Pa končno sem zvedla krvno skupino, mam A, Rh pozitivno.

vim: Zdi se mi, da je število pregledov odvisno od samega ginekologa. Naroča me približno na 1 mesec, kasneje pa itak še pogosteje. In vedno - čeprav ni obvezno - na hitro z UZ pogledamo user posted image , če se normalno razvija in to. Tak da ali menjaš ginekologa za nekoga, ki pogosteje naroča ali pa pač samoplačniško ...

Mojca: Čestitam za tatoo, je res lepi. No, upam da bom jaz po porodu zbrala pogum za enega na trtico user posted image Pa ne bit žalostna ... Se boš lahko poleti kaj z mano in mojim user posted image sprehajala ... Pa potem bodo prišli boljši časi, ko boš našla pravega fanta oz. moškega, pa boš hitro user posted image in boš mela svojega user posted image ...

materinska knjižica
: Mislim, da majo ginekologi dosti dela pa se ne ubadajo preveč z vpisovanjem teh podatkov, razen osnovnih. Jaz sicer imam nekaj stvari vpisanih, posamezne izvide (krvne, NS) pa na listih, prvi so nalepljeni not, druge pa bom vložla noter pa je.

oo hvala za čestitke. vrjemi, da sploh ni tak hudo, kot se ti zdi in če boš porod prestala po normalni poti, potem boš tudi tattoo preživela user posted image user posted image oo res najlepša hvala za povabilo, ki ga bom tudi z veseljem sprejela user posted image . saj vem da bom tudi jaz enkrat še bol srečna user posted image kot sem bla v tej nosečnosti.

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
13.2.2009 12:13:40   
donna22
Meni se je moj trebuh zdel tako velik ... Ampak zdaj, ko vem, da sem prek polovice, in da je user posted image velik že celih 20 cm, se mi pa zdi kar v redu, ne preveč velik. Je pa res, da se nisem tak dosti zredla (no, 4 kg, ampak glede na količino hrane, ki jo pospravim, bi se lahko še precej bolj), čeprav mislim, da če bom tak nadaljevala, se lahko prehitro začne nabirat user posted image

(odgovor članu mojcaz.)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
13.2.2009 12:38:19   
jazzz27
hoj souser posted image .

mojcaz...dober tatuuser posted image . Pa imaš spomin in sedaj veselo naprej.

donna...ti pa že v 20tem tednu, pa 20 cm ste že veliki...iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Komaj čakam, da bom jaz tudi. Se mi zdi da mi trebušček nikamor ne greuser posted image .

košara....ne vem, mislim, da je jasna spraševala za košaro. mi jo bomo tudi kupili. Za ob večerih, če bo dete hotelo spati in bomo kje na prostem, bo fino prav prišla. Za 150€ me ne bo pobralo. Če samo pomislim koliko dajemo za druge stvari....

BOOMER...javi se kaj, kako si?

lep dan

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
13.2.2009 12:59:03   
ana**
Živjoo

Jst že odštevam ure do MFuser posted image  Sm v službi in se mi že fuul vleče.. sploh nikamor ne gre čas.. Pol pa grema še z dragim v trgovino pogledat za voziček,da slišim še njegovo mnenje in v Rutarja pogledat za sobico
Ja glede sobice sm kr ponosna na sebe,da imam že tolko narejenouser posted image  Ampak mi je boljše tko,kot pa da bi potem poleti pospravljala in hodla okoli,iskala pohištvo..

mojcaz super za tvoja starša,da se vredu sprejela tatoouser posted image

Sem mi zdi,da je moj buši že prav nosečniškiuser posted image Ja sej mora bit, smo že preko poloviceuser posted image  Bom se po pregledu slikala in pokazala slikco,če mi bo uspelo.

So mi danes sodelavci prinesli palačinke z nutello za malicouser posted image  Sem jih menda 8 pojedlauser posted image  Ko začnem jest sploh ni konca.. Nimam več občutka sitosti in pol,ko vsi nehajo jest meni ne preostane nič druga kot,da tudi jst nehamuser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
13.2.2009 13:17:30   
donna22
ana**, 8 palačink?! To pa še mene prehitiš, pa jaz tudi ogromne količine pospravim v sebe user posted image user posted image

Meni se je moj trebušček tudi zdel prav velik, ampak zdaj, ko vidim, da sem prek polovice - je 21 tednov - se mi več ne zdi tak, pa glede na to, da ima user posted image 20 cm.

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
13.2.2009 13:36:12   
lučka 25
Pozdravljene. Me že doooolgo časa ni bilo tu med julikami. Se opravičujem, sem zgleda kar malo več časa rabila, da sem dojela, da sem pa le nosečka.user posted image

Najprej, jazzzika, pozdravljena. Se bolj srečujeva drugje na RR. Bom v nadaljne poskušala bit malo bolj aktivna še tu.user posted image

Da malo povem kako je kaj pri meni, pa se bom bolj ozirala na trenutno debato.

Jaz imam pregled, pri nas rečejo kar posvetovalnica, na vsake 4 tedne. Zjutraj med 8-9 uro moram dati vodo in kri, potem pa pridem nazaj okoli 10.30 ure še na posvet, pregled h G. Vseto inmam v porodnišnici, pa še srečo imam, da živim čez cesto, tako da grem vmes lahko nazaj domov.

Brcike že čutim, so bolj nežne, včasih pa toliko močno, da sem pa res sigurna, da je to to.

V materinsko knjižico pa meni vse sproti beležijo, zapišejo,....Tudi za vsak UZ so zabeležili.

Prejgled za krvno skupino pri nas naredijo, ko imaš orvo posvetovalnico. Jaz sem imela že določeno krvno skupino izpred 12 let, pa so mi seeno še enkrat preverili. Zgleda nič ne šparajo.

V nosečnosti sem najprej zgubila 4 kg, zdaj pa imam še vedno -3kg. So me pestile slabosti, pa moj G je tako in tako rekel, da ni panike, ker mam dovolj zaloge, tudi če ne pridobim prav veliko kg, raje kakega manj kot kakega več.

Drugače pa imam naslednjo posvetovalnico 4.3. in morfologijo 10.3. (sem rekla mojemu, da bo za ro. dan dobil sliko v živo od najinega user posted image )user posted image

Glede vozička, midva še kar ne veva katerega bi, še gledava. Katere firme pa ste ve kaj gledale? Sva se pa tudi midva odločila, da vzameva košaro, ker ko si kje, lahko vsaj tu notri zaspi.

To je sedaj bolj n "kratko", bom bolj aktivna in vas tako tudi lažje spoznala. user posted image

A ja še to, ana** palačinke so pa tudi moja najlubša poslastica. Tko, da jih tudi jaz z lahkoto pojem 8.user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
13.2.2009 14:01:35   
monty
helo!
madonca ste pridne čvekice, jaz pa sem mela malo več dela in zdaj se počasi prestavljam v nižjo prestavo ker se mi v petek res ne da pretegnit.

sej meni so dali krvno grupo gledat, sam se mi je zdela drugačna kot pa sem mislila, da jo imam , ampak bo že prava.
jaz mam v materinski sicer cel kup papirjev, vpisano pa nimam kaj dosti. Najbolj hecno je,da ne vpišejo izvidov NS, pa dobro bom sama kaj načečkala.  ravnokar sem dobila super idejo-  izdelava albuma: Od II pa vse do rojstva. in bi limala slikice vse od CB (čeprav ga je moj lepo prosim počečkal z alkoholnim, da plusek ne bi nikoli zginil) , pa potem slikice od trebuščka kako raste, pa sestavljanje posteljice, pa rihtanje sobice, ... karkoli, kar bi lahko mali potem gledal in se čudil kake vse sta starša počela.user posted image
vem da je podobno kot dojenčkov prvi album, samo tisti je navadno od rojstva dalje, pa še sigurno dobiš kakega ob rojstvu in da ne bom potem dveh ozpolnjevala.

hvala za solato user posted image . se spomnim vse živo a ne? ojoj kdaj bo mali na sveti, da se mama neha z vsem obremenjevat. Res je bilo včasih bolje, ko se jim sanjalo ni o ničemer, raznih forumov ni bilo in potem tudi veliko manj izumljenih strahov. tale informacijska doba ima res + in -.

košara - mislim,da je res ker dobro jo imeti, ker mali kamot spi notri. ampak me je prodajalka tako živo prepričala da res ni potrebna,da se mi je skoraj zdelo da res ne, po vaših opombah pa vedno bolj vidim, da jih bodo tudi poleti kar nekaj prodali.

držite se in lep vikend.

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?