|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009
16.2.2009 14:21:53   
ally1
Živjo punce!
Sem si dovolila popravit seznamček, in se popraviti iz anonimna (25.7) na moj pravi nik.
Ja pričakujem drugega sončka, konec julija; prvi pa je star dobri 2leti.

Lp in se še kaj pišemo... papa

http://soncekmatic.moj-album.com/

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
16.2.2009 15:10:52   
_ella_
Jasna81-jaz kupujem TFK voziček, ki ga v sloveniji ne prodajajo več. Košaro pa dobim še pri sončku za 94.- (-37%) , kjer razprodajajo staro zalogo, pa ena punca mi jo je ponudila v  drugi barvi za 90.-.

Punce za seznam: zredila sem se za 5kg  od tega v zadnjih 2 tednih kar 3kg. Me je kar kap, ko so šle kile tako gor. A se še kateri tako poskočno dviga teža.

Opažam pa, da imate skor vse MF pred mano, pa čeprav sem ena izmen prvih ki bo rodila.( no če bo vse po planu)  TO NI FER!!!!user posted image

Uživite ob sončku dokler je še

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
16.2.2009 17:27:02   
rina22
Pozdravljene, souser posted image . Danes sem bolj ali manj uspešno nakracala moj "pisni izdelek". Ne vem, kak bo, moram počakati do konca tedna na rezultate.. Malo je bilo težko, ampak upam, da mi bo uspelo..
katrinka, tudi meni se začnejo naslednji  teden predavanja.. spetuser posted image
Ju3 pa pregled.. Komaj čakamuser posted image
LP,user posted image

(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
16.2.2009 17:35:32   
donna22
Rina, si dobla moj zs? Sicer pa sem jaz s predavanji kao že začela, samo skoraj vsa odpadajo ...

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
16.2.2009 17:36:09   
donna22
pardon, zdaj glih sem vidla da mam zs user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
16.2.2009 17:37:45   
rina22
Ja, sem pisalauser posted image Pardon, nisem vidla, da si goruser posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
16.2.2009 22:23:05   
zoga08
Hoj, pozdravljene
No jaz sem uspela pridt do telovadbeuser posted image . Bilo mi je zelo všeč, sam je bilo tko na izi, ampak baje ko je trebuh večji ni več tak iziuser posted image . Tako da bom hodila še naprej. Vsem, ki boste imela MF upam, da vam čimhitreje mine. No jaz sem nesla CD s sabo, da mi je slikce gor posnela pa en filmček, je bila moja mami čist blažena, kaj zdej vse vidš. Drugače pa vstopam že v 22t mojega pa počasi začenja panika grabit, ker še nimava velik stanovanja urejenega. Ah bo že.user posted image

Uživajte in božajte vaše razgrajače.

... Ljubezen nikoli ne mine ...

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
16.2.2009 22:30:52   
donna22
Jaz pa sem v 22. tednu, torej že kar preko polovice ... in sem kar začela že paniko zganjat glede poroda, ker me je ful strah bolečine. Upam, da se bom uspela čim prej sprijaznit s tem oz. poiskat ustrezno alternativo ...

Sicer pa zoga, ti čvekaš tudi pri junijkah, a ne? user posted image Ker jaz sem tudi tam ... Me veseli, da je bla MF fajn. Glede urejanja stanovanja pa bo tudi pri nama šlo kar precej na tesno, pa se ne sekiram tako ... Problem mi je edino, ker bom, ko bomo dokončno urejali, že kar visoko user posted image , pa tudi učit se bom mogla za izpite, tak da bo kar naporen maj in junij ...

(odgovor članu zoga08)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
17.2.2009 7:36:57   
Anonimen
Ojla!

Ella se mi je zdelo... Samo 94 € za košarouser posted image user posted image user posted image  Res fajn!

Jaz imam pa še 10 dni do MF, pa sem tudi ena prvih julijk. PDP 4.7. Ma, saj bo... Sam js še res nisem imela tako dolgega čakanja. Vedno sem bila na 4 tedne, max. 5 tednov. No zdej pa čakam od 16.1. pa do 27.2. user posted image user posted image user posted image

Morm pa ta teden enkrat dat kri pa vodo. user posted image  Ma najhuje mi je to, da morm Alena al peljat v vrtec, al pa me mora doma počakat z atijem, pol pa vedno dirkam, da on pride na zajtrk. Pa še v službi morm manjkat kako uro, dve.

Punce s Celjskega konca - a poznate, kje imajo res dobre (!!) pa lepe torte za naročit? Pa da ne daš glih 100 € za njo, no. Sm zadnjič gledla cene, pa se sploh ne spomnim od koga. Mi je kr slabo ratal!user posted image

OK, dost zaenkrat! Se slišimo!

(odgovor članu donna22)
  Neposredna povezava do sporočila: 2434
17.2.2009 8:16:33   
sabina84
Oj. Jz tud že dolg čakam na pregled. Mi mamo pa 26.2 mf,pdp pa5.7.
Jasna jz sm pred kratkim naročila torto za mamico pri zvezdi v centru mesta,30 e sm dala za njo,drgač jih majo pa tud so dobre v hotelu evropa.
Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
17.2.2009 8:33:05   
_ella_
Donna22- ravno včerij mi je kolegica razlagala kako je to z bojaznijo pred porodom. Menda te začne najprej mučit strah pred bolečinam tam nekje v 6m , potem te je strah, da med porodom ne bojo kaj zaštrikal in da bo  potem kaj narobe z otrokom. To nekje po 7 m. No na koncu si boš pa samo želela, da bo zdrav otok in boš z veseljem prenesla vse bolečine.  

No upam tudi jaz, da bo tako. Sicer sem pa prepričana, da je pol v glavi, bolj ko boš sprejela, da določene bolečine spadajo k porodu bolj jih boš obvladala z dihanjem in tudi bolj lahkotno prenesla.

Sicer pa punce pogrešam pozitivno energijo tu na tem forumu. Smo  vsi okoli  polčasa naše nosečnosti. Je šlo do sem vse v redu in bo šlo tudi naprej vse v redu.

Ne obremenjujte se s prezgodnim porodom, ali z morfologijo- da bi blo kaj narobe. Konc koncel zakaj bi bilo kaj narobe pa ravno pri meni. Pozitivna energija je ključnega pomena nosečnosti in bolezni. Ali ste že kdaj slišali , da je rakavni bolnik čudežno ozdravel, čeprav ni trdo v to verjel?

user posted image Smo zdrave mlade punce in vse bomo imele zdrave otroke!user posted image

(odgovor članu sabina84)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
17.2.2009 9:15:18   
jazzz27
Jutro punce!!

Čist smo hrano opustile!! Tako da vam dam dober zajtrk...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

pa lep danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
17.2.2009 9:24:34   
dd77
Ciao
jazzz27- ne mi tega delat!!!!!!!!!user posted image  Včasih se mi zdi da so mi bolj oči lačne kot jaz....

donna22- ne boj se ...sploh ne razmišljaj...jaz razmišljam na ta način če so vse zmogle bom tudi jaz a?   ha ha

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
17.2.2009 9:27:21   
Belika
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Jutro punce!!

Čist smo hrano opustile!! Tako da vam dam dober zajtrk...

user posted image  

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

pa lep danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo kavo pa rogljičke sem si vzela, ostalo si pa ve razdeliteuser posted image user posted image

P.S. Sam so res malo krute tele slike... lačnaaaaaaaaaaa

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
17.2.2009 9:33:09   
jazzz27
Aja..

user posted image

Bi katera?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
17.2.2009 9:38:42   
os*
ta hrana ni humana, bi kar malo ekran polizalauser posted image

jaz sem zadnje čas zelo dobre volje in nimam črnih misli...
čutim da bo vse tako kot mora bit..
samo ena stvar me malo muči, zvečer ko stojim pred ogledalom
in skušam ugotovit, kaj se je zgodilo z mojim telesom..
kako je smešna ta narava res nas je naredila posebne, da
so se naša telesa sposobna tako prilagodit in ustvarjat čudeže...

lep dan vam želim....

(odgovor članu Belika)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
17.2.2009 9:39:55   
Melika
jazzz28: take lušte si mi naredila, jaz pa mam malco šele ob 11h............user posted image user posted image . Čez nekaj minut pa nam je sodelavke prinesla krofe!!! Adijoooooooooo user posted image user posted image
Lep dan vsem!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
17.2.2009 9:50:57   
jazzz27
Naj vam tekne punce....meni se je apetit odprl na polno in kot je napisala dd77, ne vem če niso oči bolj lačne kot jaz. Punce kaj pa regrat? A ga katera je?

user posted image

(odgovor članu Melika)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
17.2.2009 9:53:18   
Belika
Na srečo pa regrata e jem.. ampak na sliki deluje prav okusen....

ti si se danes odločila biti zlobna, al kaj je to?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
17.2.2009 9:59:07   
monty
jazzzi, takele dobrote lepiš sem gor, da je groza. jaz že zdaj govorim, da ko bom rodila, se najem suhega tako da mi bo ven gledalo. čudno, kako se mi sedaj vsega tega lušta, pa ravno ko ne smeš. če bi lahko pa sigurno ne bo. Njami, pa vince, ki poživlja dušo. čeprav tega še dolgo ne smemo, je še dojit potrebno male pikice. pa sploh mi ni težko, vse za zdravega bejbija.

mene pa zadnji čas muči edino strah pred tokso... a ste že mele drugo testiranje? pa človek skoraj ne more verjet, še vedno se sekiram ker sem pila preden sem vedela za nosečnost. vedno kaj najdem, za pop....

sicer pa hrana je moj najboljši pripomoček za preoblikovanje telesa. samo sedaj na plus, ne več na minus. kam je šel pas in ploski trebuh. sem se ravno danes zaletela v eno ful oprijeto usnjeno kratko jaknico, ki sem jo prej pozimi če ni bil prehud mraz kr naprej nosila, sedaj pa je ubožica čisto zanemarjena.
zjutraj imam prav problem kaj za vraga oblečt. nobena srajca ni več okej, noben ozek pulover... samo puli in tunika, pa druga tunika, pa kaka prosojna sračjka široke narave in spodaj kaj. res bo poleti lažje.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
17.2.2009 9:59:56   
dd77
jazzz27- regrat je tako zdrav za prebavo in še nevem kaj kdor ga lahko je....to mi ves čas trobi moj oče ki je neke vrste zeliščar in za vsako stvar najde zelišče ki pomaga....sicer verjamem ker sem se marsikdaj mogla prepričat v to......

(odgovor članu Belika)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
17.2.2009 10:03:19   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: Belika

Na srečo pa regrata e jem.. ampak na sliki deluje prav okusen....

ti si se danes odločila biti zlobna, al kaj je to?

počutim se čudovitouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Mah temo je treba mal gor dvignit, drugače bomo glih do julija prišle na julijke part II.user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Belika)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
17.2.2009 10:08:36   
dd77
monty- pa kaj si ti nora.....kaj se ti sekiraš da si pila prej ...kdo ni?
ampak ve se da je narava naredila tako da ščiti otroka en mesec v nosečnosti torej dokler mati ne zve za nosečnost in še malo po tem...in to s tem da otrok nosi ko vrečko zraven rucak gestacijska vrečka iz katerega se prehranjuje torej nič iz tvoje krvi ne prispe k otroku.....
komaj kasneje se otrok začne hranit iz tvoje krvi...
Sploh pa poznam dosti punc ki niso vedele po 2-3 meseca da so noseče pa so pile pa še kaj zraven kašno koko ali joint pa hvala bogu so se vsi rodili zdravi otroci ....
torej če si pila nič zato..........ene so se prav nalivale ker niso vedle pa vse o.k....
me paranoji

(odgovor članu dd77)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
17.2.2009 10:09:59   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: dd77

jazzz27- regrat je tako zdrav za prebavo in še nevem kaj kdor ga lahko je....to mi ves čas trobi moj oče ki je neke vrste zeliščar in za vsako stvar najde zelišče ki pomaga....sicer verjamem ker sem se marsikdaj mogla prepričat v to......

jaz ga imam full rada, jedla bi ga vsak dan, samo nabirat se mi ga ne da! Je pa zdrav tako kot praviš. Pa ogromno železa ima. Tako da če bi morala jesti tablete z železom, bi raje vsak dan eno skledo regrata.

(odgovor članu dd77)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
17.2.2009 10:11:45   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: dd77

monty- pa kaj si ti nora.....kaj se ti sekiraš da si pila prej ...kdo ni?
ampak ve se da je narava naredila tako da ščiti otroka en mesec v nosečnosti torej dokler mati ne zve za nosečnost in še malo po tem...in to s tem da otrok nosi ko vrečko zraven rucak gestacijska vrečka iz katerega se prehranjuje torej nič iz tvoje krvi ne prispe k otroku.....
komaj kasneje se otrok začne hranit iz tvoje krvi...
Sploh pa poznam dosti punc ki niso vedele po 2-3 meseca da so noseče pa so pile pa še kaj zraven kašno koko ali joint pa hvala bogu so se vsi rodili zdravi otroci ....
torej če si pila nič zato..........ene so se prav nalivale ker niso vedle pa vse o.k....
me paranoji

Punce, kozarec rdečega vina je celo priporočljiv, zaradi samih antioksidantov. In tako kot je dd77 napisala, kdo pa ni piluser posted image user posted image user posted image user posted image ....same AAuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dd77)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?