|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :))))
14.2.2009 14:21:00   
suzy85
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 601
14.2.2009 14:26:13   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

naša pa ni tolko zgovornauser posted image user posted image user posted image

nismo šli na sprehod, ker je kar mrknila sama od sebe.zdej je že v  svoji posteljici.
smo ji zjutraj spustili dno, pa ko se je zbudila, je tako tulila...ne vem če zato ker je bla tako nizko, al so jo zobi prebudili.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 602
14.2.2009 14:28:32   
suzy85

user posted image

joj, noče naložit! user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 603
14.2.2009 14:28:59   
hijenca

user posted image

Ta bo pa političarka. user posted image user posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 604
14.2.2009 14:30:13   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

user posted image

naša pa ni tolko zgovornauser posted image user posted image user posted image

nismo šli na sprehod, ker je kar mrknila sama od sebe.zdej je že v  svoji posteljici.
smo ji zjutraj spustili dno, pa ko se je zbudila, je tako tulila...ne vem če zato ker je bla tako nizko, al so jo zobi prebudili.

naša tudi ne user posted image user posted image user posted image  ti je odprlo video?

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 605
14.2.2009 14:35:45   
sesil
suzy , ja mi je odprlo video

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 606
14.2.2009 14:44:55   
hijenca

user posted image

joj, noče naložit! user posted image

Meni je šlo pogledatuser posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 607
14.2.2009 14:57:29   
sesil
naša je že pokonci...zdej pa gremo na zrak

izkoristite dan

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 608
14.2.2009 15:09:17   
Anitka
Dan čvekeuser posted image

Ste me kaj pogrešale?user posted image user posted image Saj vem, da ne.

Pri nas je spet ta kur... veter in bom vsak čas popiz...user posted image user posted image

Tilči nabavila sem kroglice proti krčem in pa za zobke in ti jih že danes poslala.

Zdaj grem pa za nazaj, če se slučajno ne vklopi alarmuser posted image

Zda

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 609
14.2.2009 15:11:26   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Katy me veseli, da kroglice vsaj malo pomagajouser posted image user posted image .

Jana upam, da bo noč dosti boljša kot je bil dan.

A sem vam rekla, da je Galova prva beseda pa pa in zraven maha z rokico. Je pravi mali facko - se kar naenkrat spomni in začne mahat in govorit pa pa pa pa...user posted image user posted image user posted image

jaz sem mela danes obis in jim je Filip full mahu ko so se pa odpravlal domov je pa začel ploskatuser posted image user posted image

Ej naš je tudi vedno zelo vesel, ko obiski odhajajouser posted image user posted image user posted image in full brca, maha, se veseli, krili z rokami. Mi je včasih kar malce nerodnouser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 610
14.2.2009 15:12:30   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

INTI VSE NAJ NAJ ZA
9 MESECEV!!!!

user posted image

Z Galom se pridružujeva lepim željamuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 611
14.2.2009 15:13:44   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Jutro!

Naša frača se je zbudila že ob 6.30huser posted image Ne vem kaj ji je, verjetno preveč RR bere in vidi kako drugi vstajajo in jih skuša oponašatuser posted image  Jaz se že opravila jutranjo telovadbo, sedaj pa špibam jest zajtrkuser posted image

user posted image user posted image user posted image za jutranjo telovadbo. A to ti je sedaj vsakodnevna rutina?
A Alči je bila pa tako zgodnja danes?

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 612
14.2.2009 15:15:03   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

dobro jutro

tudi mi smo že pokonci od 6.50h...sem se včeraj hecala da danes ko bi lahko jst spala bo pa Nejc ob 7h auf,,in res se je zgodilo.

Jioj morem najprej rit sanirat, ga sem voham.

O tudi vi ste bili pri ta zgodnjihuser posted image . Mi smo spali pa kar do devetih. Sem mislila, da bo kaj prej vstal danes, ker je včeraj zaspal že ob 21.uri, pa me je pozitivno presenetil.user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 613
14.2.2009 15:16:01   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Dober zjutrej user posted image

Evo mene. Spet smo auf od 5.00 user posted image .
Včeraj sva šla z mojim na pijačo z enimi kolegi, tako da je Mančito dala spat tašča, se je po eni uri zbudila in jokala, ker je imela zamašen nosek, potem pa je zaspala in spala do 5.00, potem pa akcija user posted image

Ojej ob petih????user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 614
14.2.2009 15:17:14   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dobro jutro!

Midva sma tudi vstala danes že ob 7 uri, vsak dan se prej zbudi in vsako jutro je bolj lačen. Pojma nimam, zakaj toliko je zadnje dni, mislim, da si dela zalogo.user posted image .

Opažam pa, da full pogreša atija, ker nonstop kliče ata ata ata, pa gleda, s katerega konca bo prišel. Ko pa je ata doma, pa samo mama velja. Lumpek mali. Saj popoldan pride, pa se bosta lahko cartala.

Upam, da se z atijem že cartateuser posted image user posted image
A Videk pa postaja mali lakotnik?user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 615
14.2.2009 15:20:03   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Moja je jokcala od 20-8 več kot 10x. user posted image user posted image  Nimam pojma kaj jo je matralo. Sem ji dala kroglice ampak ni za dolgo zaleglo. user posted image  Vsaj vreščala ni, pa napada kašlja tudi ni bilo. Zgleda, da ji gre prehlad na bolje, ampak še vedno ne vem zakaj je jokcala. Sicer je bilo dovolj, da sem ji dala čaj in duduiko, ampak vseeno. Tolikokrat se vstat. user posted image  Podočnjake imam že take, da se bom počasi mogla začet pudrat, pa se nikoli nisem rabila, ker imam "lepo" kožo.

Ojej, kaj muči tole našo Majčiko?user posted image user posted image Kaj pa Calgel tudi še uporabljaš? Upam, da bo kmalu bolje pa da se boš tudi ti lahko spočila.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 616
14.2.2009 15:20:52   
Anitka

punce kolk vas je kandidatk da naredimo za spremembo "čvek pri Nejcu" ?

Morda bi prišla tudi jaz. Bo potem mogoče speljala tako, da bi šla še h kolegici, ki se je preselila v Vojnik.user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 617
14.2.2009 15:21:31   
Anitka

joj kok ga lahk nakida ko ga ravn previjam v svežo plenico..

barbaw kako so Majini zobki ?

Najlepše je srat v svežp plenico. To delajo skoraj vsi.
Zobi pa user posted image . Spet čakam in se bom spet mogla xxxx vstajat ponoči.

Tudi Gal se rad podela v svežouser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 618
14.2.2009 15:23:31   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Katy me veseli, da kroglice vsaj malo pomagajouser posted image user posted image .

Jana upam, da bo noč dosti boljša kot je bil dan.

A sem vam rekla, da je Galova prva beseda pa pa in zraven maha z rokico. Je pravi mali facko - se kar naenkrat spomni in začne mahat in govorit pa pa pa pa...user posted image user posted image user posted image

Naša pa če ji rečeš: Manca dej papa tudi začne ful mahat pa cmokat, da lupče pošilja user posted image . Najboljša je, ko sva spodej pri naših in vstanem, jo vzamen v naročje, ona že maha in daje lupčke user posted image

Kako lepouser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 619
14.2.2009 15:38:07   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Dobro jutrouser posted image

mi smo spali krasno od 22h-8:30huser posted image , no AT pa je spala že od 20huser posted image .

To je pa res super spanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 620
14.2.2009 16:06:08   
suzy85
mi imamo pa 3. zobeka! zgornja enkica je zunaj! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil suzy85 -- 14.2.2009 16:09:58 >

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 621
14.2.2009 17:05:01   
hijenca

mi imamo pa 3. zobeka! zgornja enkica je zunaj! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image za zobeka, mi pa nimamo nobenegauser posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 622
14.2.2009 17:33:04   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Hojla user posted image

Bom čisto kratka: spali nismo praktično nič, ker je Gregi celo noč jokal zaradi zamašenega noska, imel je vročino, skratka user posted image user posted image user posted image

Ohjej nouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za vse nespalčke, bolančke in ostale, ki jih kaj muči user posted image user posted image user posted image , za mamice pa user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  za vse pridne user posted image  ter za vse njihove male in velike uspehe.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 623
14.2.2009 17:34:35   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Dobro jutro, danes pa ni bilo takega napora prebrat user posted image
Včeraj sem lahko kar pozabila na rr zvečer, saj so zobeki naredili svoje, komaj sem jo uspavala, saj mi je jokala na rokah, na postli...in mislim da je še en zobek zunaj.

Joj moj otrok nič ne je čez danuser posted image , edino mleko pije (vsaj to) in je pol ponoči tako lačna, da sem ji danes 2x ponoči pripravljala flaško. Oh ti user posted image zobi, 2 down, 2 to go user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Verjetno jo dlesni bolijo in ne more jest normalno. Tudi pri moji je ponavadi tako. lažje vlečejo iz flaše kot jejo, ko jih bolijo dlesni.

Zato pa naš toliko tekočine (čaja, sokca) tankauser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 624
14.2.2009 17:36:16   
Anitka

Zakaj moramo sploh jest? Sem lačna pa se mi ne da več te hrane gledat. user posted image  Prav tečno mi je it nekaj pripravljat i pospravljat in ..... Najbolj me ubija pripravljanje in pospravljanje. Pojem že. Se mi zdi, da cele dneve za nekom pospravljam. user posted image

A veš, da tudi jaz velikokrat takole razmišljam in te popolnoma razumem. Sploh pa tole večno pospravljanje za nekomuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.