Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 9:40:18
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Sma pa šla k dediju in babi na obisk. Je dedi celi nori, ko pride Videk. Nista šla čisto zastonj. Maja mi hoče copate nataknit. Sigurno jo njeni žulijo, pa bi mela ona tvoje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 9:41:18
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Sma pa šla k dediju in babi na obisk. Je dedi celi nori, ko pride Videk. Nista šla čisto zastonj. Maja mi hoče copate nataknit. Sigurno jo njeni žulijo, pa bi mela ona tvoje Sem narobe prebrala, potem pa misli, da te zebe v noge
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 9:42:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Sma pa šla k dediju in babi na obisk. Je dedi celi nori, ko pride Videk. Nista šla čisto zastonj. Maja mi hoče copate nataknit. Sigurno jo njeni žulijo, pa bi mela ona tvoje Sem narobe prebrala, potem pa misli, da te zebe v noge Ima nove in je ne žulijo. Že ve kam spadajo copati samo bo ziher pozabila do 3. leta.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 9:44:32
|
|
|
|
barbaw
|
Zdaj se igra Maja v Jakovi sobi, ker je bolj zanimiva, Jaka pa v dnevni. Pospravit pa je treba obe, ker so igrače vsepovsod. Moraš pazit kam stopiš.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 9:54:31
|
|
|
|
tilči
|
SS...pa si imela občutek,da Manci pomagajo kroglice? Kje si jih pa nabavila?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 10:05:38
|
|
|
|
špelin@
|
Hojla Bom čisto kratka: spali nismo praktično nič, ker je Gregi celo noč jokal zaradi zamašenega noska, imel je vročino, skratka Za vse nespalčke, bolančke in ostale, ki jih kaj muči , za mamice pa za vse pridne ter za vse njihove male in velike uspehe. Vse najboljše ob obmesečnici tudi jaz želim Intiju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 10:14:22
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zdaj se igra Maja v Jakovi sobi, ker je bolj zanimiva, Jaka pa v dnevni. Pospravit pa je treba obe, ker so igrače vsepovsod. Moraš pazit kam stopiš. Jaz imam pri enem otroku bombo, zato te dobro razumem, kako je pri tebi, pri dveh razgrajačih. Sem Vidu dala kruh v eno roko in klobaso v drugo roko, pa imam sedaj faširano iz klobase, pa drobtine iz kruha, po celi kuhinji.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 10:20:42
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Hojla Bom čisto kratka: spali nismo praktično nič, ker je Gregi celo noč jokal zaradi zamašenega noska, imel je vročino, skratka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 10:27:09
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jutro! Naša frača se je zbudila že ob 6.30h Ne vem kaj ji je, verjetno preveč RR bere in vidi kako drugi vstajajo in jih skuša oponašat Jaz se že opravila jutranjo telovadbo, sedaj pa špibam jest zajtrk Jutro šefica Bom še jaz dala Manci mal RR za brat, da bo videla, da se ne vstaja sredi noči
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 10:29:11
|
|
|
|
nia5
|
Dobro jutro, danes pa ni bilo takega napora prebrat Včeraj sem lahko kar pozabila na rr zvečer, saj so zobeki naredili svoje, komaj sem jo uspavala, saj mi je jokala na rokah, na postli...in mislim da je še en zobek zunaj. Joj moj otrok nič ne je čez dan , edino mleko pije (vsaj to) in je pol ponoči tako lačna, da sem ji danes 2x ponoči pripravljala flaško. Oh ti zobi, 2 down, 2 to go Da ne pozabim Inti za 9 mesecev Estrella za uspešen začetek terapije Jana to kakanje v svežo pleničko mi je še kako znano SS joj Manca ti ti, da ne pustiš mamici spat Špelin za (ne)spanje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 10:29:33
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jana za pa mi ni več, boš morala sama. Jaz bi takoj, samo da se rešim otrok.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 10:31:19
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dobro jutro, danes pa ni bilo takega napora prebrat Včeraj sem lahko kar pozabila na rr zvečer, saj so zobeki naredili svoje, komaj sem jo uspavala, saj mi je jokala na rokah, na postli...in mislim da je še en zobek zunaj. pa da bodo čimprej vzunaj Joj moj otrok nič ne je čez dan , edino mleko pije (vsaj to) in je pol ponoči tako lačna, da sem ji danes 2x ponoči pripravljala flaško. Oh ti zobi, 2 down, 2 to go glede hrane sve pa na istem, stem da ga zdej futram ko vidim, da je lačen pa mine tud 5ur med obroki tako da ga sploh več ne filam na 3ure Da ne pozabim Inti za 9 mesecev Estrella za uspešen začetek terapije Jana to kakanje v svežo pleničko mi je še kako znano SS joj Manca ti ti, da ne pustiš mamici spat Špelin za (ne)spanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 10:40:25
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Hojla Bom čisto kratka: spali nismo praktično nič, ker je Gregi celo noč jokal zaradi zamašenega noska, imel je vročino, skratka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 10:41:02
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zdaj se igra Maja v Jakovi sobi, ker je bolj zanimiva, Jaka pa v dnevni. Pospravit pa je treba obe, ker so igrače vsepovsod. Moraš pazit kam stopiš. to mi je pa nekam znano
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 10:42:51
|
|
|
|
mafi
|
zdej grem pa še stroj zalavfat pa počakoamo da se Filip zbudi in letimo mal na sončka pol po kosilu pa še na en obisk in dan se obrne na okol, ko sem pa sam z froci pa se mi zna včasih full vleč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 10:43:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Bom čisto kratka: spali nismo praktično nič, ker je Gregi celo noč jokal zaradi zamašenega noska, imel je vročino, skratka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 10:43:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zdaj se igra Maja v Jakovi sobi, ker je bolj zanimiva, Jaka pa v dnevni. Pospravit pa je treba obe, ker so igrače vsepovsod. Moraš pazit kam stopiš. Jaz imam pri enem otroku bombo, zato te dobro razumem, kako je pri tebi, pri dveh razgrajačih. Sem Vidu dala kruh v eno roko in klobaso v drugo roko, pa imam sedaj faširano iz klobase, pa drobtine iz kruha, po celi kuhinji. Ti imaš edino pol manj za pospravit (kvadraturo mislim). Boš imela pa zato potem dosti več. Se mi že zdaj smiliš.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 10:43:58
|
|
|
|
nia5
|
Se vidi da je spet vikent, da je tako zatišje Grem fračiki smrdljivo rito previt, pa spat dat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 10:44:18
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi zdej grem pa še stroj zalavfat pa počakoamo da se Filip zbudi in letimo mal na sončka pol po kosilu pa še na en obisk in dan se obrne na okol, ko sem pa sam z froci pa se mi zna včasih full vleč jst grem tud kosilo delat, ker pol šibamo k prababici , ki je čisto na koncu, samo še leži.. bog ji pomagaj. Nejc je zaspal, upam da lahk vsaj kosilo nardim v miru..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 10:44:23
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce kolk vas je kandidatk da naredimo za spremembo "čvek pri Nejcu" ? Jaz bi bila, samo je Manca še skoz prehlajena, pa kar daleč mi je do Celja jst sem pred Celjem, bližje k tebi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 10:44:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dobro jutro, danes pa ni bilo takega napora prebrat Včeraj sem lahko kar pozabila na rr zvečer, saj so zobeki naredili svoje, komaj sem jo uspavala, saj mi je jokala na rokah, na postli...in mislim da je še en zobek zunaj. Joj moj otrok nič ne je čez dan , edino mleko pije (vsaj to) in je pol ponoči tako lačna, da sem ji danes 2x ponoči pripravljala flaško. Oh ti zobi, 2 down, 2 to go Verjetno jo dlesni bolijo in ne more jest normalno. Tudi pri moji je ponavadi tako. lažje vlečejo iz flaše kot jejo, ko jih bolijo dlesni.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 10:44:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi zdej grem pa še stroj zalavfat pa počakoamo da se Filip zbudi in letimo mal na sončka pol po kosilu pa še na en obisk in dan se obrne na okol, ko sem pa sam z froci pa se mi zna včasih full vleč Dobro vem kako je to. Jaz sem že nafilala stroj, le 2 majici moram na roke zdrgnit pa ga zalaufam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 10:45:14
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Se vidi da je spet vikent, da je tako zatišje Grem fračiki smrdljivo rito previt, pa spat dat. Vikent???!!! Slovnica na višku
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 10:46:34
|
|
|
|
barbaw
|
Zakaj moramo sploh jest? Sem lačna pa se mi ne da več te hrane gledat. Prav tečno mi je it nekaj pripravljat i pospravljat in ..... Najbolj me ubija pripravljanje in pospravljanje. Pojem že. Se mi zdi, da cele dneve za nekom pospravljam.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.