|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :))))
13.2.2009 21:57:35   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Estrella na kakšen način boš mogla spremenit življenski stil? Kaj imaš pa oblečeno v komori?

Kratke hlače in majčko top.

Spremeniti  popolnoma kar se tiče prehrane, redni obroki, količinsko primerni, čim več  telesne aktivnosti v obliki gibanja in seveda sproščanje. Pa seveda disciplina preko dneva, da postane tak način rutina in ne gledanje na uro kdaj boš jedel in podobno.

sam volje ti ne sme zmakat pol pa bouser posted image

Po vseh eurih ki so frčali za to, boklje, da me ne. Pol bi raj šla na Bora Bora in uživala za 14 dniuser posted image

Pa mene bi vzela s seboj a ne? user posted image  

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 451
13.2.2009 21:59:41   
barbaw
Nočko!

< Sporočilo je popravil barbaw -- 13.2.2009 22:00:08 >

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 452
13.2.2009 22:11:41   
hijenca
Večer!

Že spite vse???

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 453
13.2.2009 22:22:22   
hijenca
Vidim, da ste vse pobegnile. Jaz sem danes namesto čveka speglala ene 4 stroje cot, se mi je že mešalo. Ampak vse je speglano. Zjutraj pa še samo zložim v omare. user posted image user posted image

Z Vidkom sma bila na parceli, kjer pa ni bilo električarjev, očitno so si vzeli skrajšan delavnik in ob petkih ne delajouser posted image user posted image , boma boterčka z valjarjem.

Ati je danes na gorenjskem, pride komaj jutri popoldan user posted image user posted image user posted image .

Grem še malo prebrat, veliko niste napisale.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 454
13.2.2009 22:23:42   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Špelin@ Jaka je po mnenju vzgojiteljice zelo dobro povedal obnovo pravljice. Bo pa imel zdaj že naslednjo. To berejo za eko bralno značko pa še za klasično je eno prebral. Nisem pa vprašala koliko knjigic mora obdelat za obe znački. Mislim, da je bilo 3 in 2 ali nekaj takega.
V glavnem se pri nas ful trudijo na nekaterih področjih. Zdaj pa imamo za domačno nalogo za čez vikend napisat pravljico s 6 stranmi. user posted image  Nekaj je treba narisat in napisat. Ne vem sicer, če morajo vsi otroci to naredit, ker se mi zdi za 2-letnika pa tole vseeno kar težka naloga. user posted image

Petja ima knjigobube in ima enih 9 knjigic za predelat in izpolnjevat delovni zvezek, Gašper pa 4 knjigice za prebrat (ravno danes je imel eno)..... tako da ta vrtec je skoraj hujše kot šola user posted image

9 knjigic???? Delovni zvezek????
Včasih je bil vrtec za "zabavo". Jaz se spomnim, da smo se mi v mali šoli učili že črke in smo imeli zvezke. Ne spomnim pa se, da bi imeli bralne značke in ..... Kaj vse morajo naši otroci znat. user posted image

Poznam pa eno punčko, ki je pri 5-ih tekoče brala knjigice. Ok, saj to je vse dobro, samo kaj bo pa počela v šoli, ko se bodo drugi učili brat. user posted image  Jako ful zanimajo črke, ampak jaz ga ne učim čisto nič, povem mu le kar sprašuje in čisto nič več. Strah me je tega, da bi se v šoli dolgočasil. Tudi kolegici je učiteljica svetovala naj je ne uči preveč pisanja, ker ji bo potem dolgčas.

mi smo se tudi bali za malega od prijateljice, ki jepri petih bral in pisal user posted image , pa je zdaj v 1 razredu, in skoz pravi da mi sploh ni dolgčas...jih zaposlijo, pa  ni problem...vedno je kaj novega

NatY- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Estrella - samo da si prestala prvič ,zdaj p a bo itak šlo user posted image   user posted image  user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 455
13.2.2009 22:25:48   
Čmrlika
sem že skozi i, ngrem ajajt počasi...jutri bomo spet leteči, gremo malo avte gledat je trba zamenjat ... pa k naši dojenčici gremo na obisk...Ja dan bo švignilmimo,...pa še valentinov dan je...jaz pa čisto pozabla user posted image  ...bom se že na sebi svojsten načinn izvlekla user posted image  user posted image  user posted image

Nočko vsem, pa upam, da boste preživele lepo valentinovo!

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 456
13.2.2009 22:26:33   
špelin@
Sem samo na hitro preletela, zato le pozdravčki vsem user posted image  Komentirala bom pa samo tole:

Tako poročilo: sem se kar fajn nagarala v tisti vroči kmomori, čeprav vsako vajo samo z 10 ponovitvami. Potem pa še v sauno, kjer je bilo tako vroče kot sto user posted image .
Svetovanje o hrani, kaj ja in česa ne in predvsem koliko. Dieta ni ločevalna, ješ lahko vse, samo pravilno zaporedje mora bit 5-6 obrokov na dan in seveda miganjeuser posted image Zaenkrat sem OK,  zadovoljna, bo pa treba kar  fajn spremenit stil življenjauser posted image .

špelin@: na začetku te stehtajo in potem greš v termoslim (komora s konstantno temperaturo 37 st in IR žarki Tam izvajaš določene vaje, ki ti jih predpiše tvoj osebni trener, ki jih s reboj izvaja. Vaje so  brez uteži, z urežmi, žogo..... po končani vadbi (cca25 min) greš pod tuš in nato v sauno, ki zgleda kot sarkofag, le glavao imaš zunaj. Notri je 45 sopinj in počasi dozirajo neka eterična olja in ne vem še kakšen stuff. Tu si 15 min, potem pa greš na ohlajanje in ponovno tehtanje. Vmes moraš pit pred vadbo, po vadbi vsaj po 2dcl vode, da se nadomesti izguba tekočine. In današnji rezultat -0,7kg po terapijiuser posted image
Merjenje obsega telesa je na vsakih 5 obiskov. Včasih greš namesto v termoslim na thermo byke ali na neko tresočo zadevo in gor vadiš.

Drugače je pa tu KLIK

Hvala ti za poročilo user posted image  Pridno vadi še naprej, pestke, da ti uspe doseči in obdržati zadan cilj user posted image user posted image user posted image user posted image

Vmes je že Gregi rjul, zato sem rabila za tale post ful časa... user posted image

Mirno nočko vsem user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 13.2.2009 22:29:35 >

Neposredna povezava do sporočila: 457
13.2.2009 22:28:21   
Čmrlika
user posted image

user posted image

NOČKO!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 458
14.2.2009 7:38:04   
Estrella*
INTI VSE NAJ NAJ ZA
9 MESECEV!!!!

user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 459
14.2.2009 7:39:44   
Estrella*
Jutro!

Naša frača se je zbudila že ob 6.30huser posted image Ne vem kaj ji je, verjetno preveč RR bere in vidi kako drugi vstajajo in jih skuša oponašatuser posted image  Jaz se že opravila jutranjo telovadbo, sedaj pa špibam jest zajtrkuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 460
14.2.2009 7:53:09   
jana81
dobro jutro

tudi mi smo že pokonci od 6.50h...sem se včeraj hecala da danes ko bi lahko jst spala bo pa Nejc ob 7h auf,,in res se je zgodilo.

Jioj morem najprej rit sanirat, ga sem voham.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 461
14.2.2009 8:00:59   
tilči
Dobro jutro!

Tudi mi smo že auf od 6.30.Pa še ponoči ga je spet napenjalo.Čez dan se nažira,čaja,vode ali kar koli drugega spije minimalno,potem pa cvili.user posted image
Estrella...user posted image user posted image  za včerajšnjo prvo telovadbo in izgubljene kg

SS...Upam,da boš brala tole.A nisi ti imela za Manco ene homeopatske kroglice za krče?user posted image

Inti...vse naj naj za 9.mesecuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 462
14.2.2009 8:04:42   
jana81
joj kok ga lahk nakida ko ga ravn previjam v svežo plenico..

Drugače naša noč je minila mirno..zaspal ob 20h, jedel ob 23.30 in spal do 7huser posted image

estrella navijam za tebe, da daš čimprej dol kolkor si želiš..

špelin@ upam da je Gregi spal vsaj 4 ure v kosu.

hijenca user posted image za likanje, pridi še k meni prosim..

anitka user posted image  zdej bo pa vsem mahal in čebljal, kako lepo, Nejc še ne zna papa dat.

barbaw kako so Majini zobki ?

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 463
14.2.2009 8:05:40   
jana81

INTI VSE NAJ NAJ ZA
9 MESECEV!!!!

user posted image

se podpiševa še mi2

Kako pa je kaj s Katino ? se  nič ne javi.

Neposredna povezava do sporočila: 464
14.2.2009 8:13:23   
Srčekgirll
Jutro!
Najprej da vam postrežem:user posted image
Spanje je blo OK. Tud mi2 sva se zbudla ob 6:30, sam sva se pol pr men cartala. Zdej mava pa zajtrk.
Mi2 z Vidkom voščiva VAM in VAŠIM hročkom
user posted image user posted image

Vid pa vam pošilja šeuser posted image

INTI VSE NAJBOLJŠE ZA 9 MESCEV
user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 465
14.2.2009 8:23:57   
Soncnica Sandra ***
Dober zjutrej user posted image

Evo mene. Spet smo auf od 5.00 user posted image .
Včeraj sva šla z mojim na pijačo z enimi kolegi, tako da je Mančito dala spat tašča, se je po eni uri zbudila in jokala, ker je imela zamašen nosek, potem pa je zaspala in spala do 5.00, potem pa akcija user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 466
14.2.2009 8:26:37   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

joj kok ga lahk nakida ko ga ravn previjam v svežo plenico..
user posted image user posted image user posted image  to je pa tudi pri nas najljubše jutranje opravilo

Drugače naša noč je minila mirno..zaspal ob 20h, jedel ob 23.30 in spal do 7huser posted image
user posted image user posted image user posted image  za spanje!!!

estrella navijam za tebe, da daš čimprej dol kolkor si želiš..

špelin@ upam da je Gregi spal vsaj 4 ure v kosu.

hijenca user posted image za likanje, pridi še k meni prosim..

anitka user posted image  zdej bo pa vsem mahal in čebljal, kako lepo, Nejc še ne zna papa dat.

barbaw kako so Majini zobki ?

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 467
14.2.2009 8:30:19   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro!
Dobro jutro tudi tebi user posted image

Tudi mi smo že auf od 6.30.Pa še ponoči ga je spet napenjalo.Čez dan se nažira,čaja,vode ali kar koli drugega spije minimalno,potem pa cvili.user posted image
O bogec mali user posted image
Estrella...user posted image user posted image  za včerajšnjo prvo telovadbo in izgubljene kg

SS...Upam,da boš brala tole.A nisi ti imela za Manco ene homeopatske kroglice za krče?user posted image
Ja sem imela homeopatske kaplice za krče ja, samo smo jih ful malo uporabljali, ker so potem počasi že minili. Smo jih ful pozno kupili. Povej kaj te zanima user posted image

Inti...vse naj naj za 9.mesecuser posted image user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 468
14.2.2009 8:33:59   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Včeraj sva šla z mojim na pijačo z enimi kolegi, tako da je Mančito dala spat tašča, se je po eni uri zbudila in jokala, ker je imela zamašen nosek, potem pa je zaspala in spala do 5.00, potem pa akcija user posted image

vidve sta ziher že drugo rundo odspale a ne?
veš kaj Manca je jutranji tip, kot Gal od aurore.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 469
14.2.2009 8:35:20   
Soncnica Sandra ***

Jutro!

Naša frača se je zbudila že ob 6.30huser posted image Ne vem kaj ji je, verjetno preveč RR bere in vidi kako drugi vstajajo in jih skuša oponašatuser posted image  Jaz se že opravila jutranjo telovadbo, sedaj pa špibam jest zajtrkuser posted image

Jutro šefica user posted image

Bom še jaz dala Manci mal RR za brat, da bo videla, da se ne vstaja sredi noči user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 470
14.2.2009 8:36:10   
Soncnica Sandra ***

INTI VSE NAJ NAJ ZA
9 MESECEV!!!!

user posted image

Tudi midve z Manco se pridružujeva čestitkam!!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 471
14.2.2009 8:38:56   
Soncnica Sandra ***

joj jana, danes pa ni bilo še nič spanja. Običajno potem okrog 7ih zaspi, danes pa še kar naokoli  kolovrati. smo imeli namen dopoldan iti v kranj v šoping, ampak bomo najbrž kar na popoldan prestavili, ker če bo samo v avtu spala, bo sitna, ker bo premalo spala.

ma sej če bo spat počasi začela spati ponoči, mi niti ni težko vstajati, samo tole običajno zbujanje, me čisto dotočke, pa včerajšnje ponočevanje.

čakam, da gre spat, da grem še jaz malce podremat

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 472
14.2.2009 8:40:42   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Vidim, da ste vse pobegnile. Jaz sem danes namesto čveka speglala ene 4 stroje cot, se mi je že mešalo. Ampak vse je speglano. Zjutraj pa še samo zložim v omare. user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image  Pridna si. Lahko prideš še k meni, mam tud en kup za speglat, pa ni nobenega kandidata user posted image

Z Vidkom sma bila na parceli, kjer pa ni bilo električarjev, očitno so si vzeli skrajšan delavnik in ob petkih ne delajouser posted image user posted image , boma boterčka z valjarjem.
Ajoj ti delavci, če jim non sto človek ne stoji za vratom, potem ni nič od njih user posted image

Ati je danes na gorenjskem, pride komaj jutri popoldan user posted image user posted image user posted image .

Grem še malo prebrat, veliko niste napisale.

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 473
14.2.2009 8:41:11   
hijenca
Dobro jutro!

Midva sma tudi vstala danes že ob 7 uri, vsak dan se prej zbudi in vsako jutro je bolj lačen. Pojma nimam, zakaj toliko je zadnje dni, mislim, da si dela zalogo.user posted image .

Opažam pa, da full pogreša atija, ker nonstop kliče ata ata ata, pa gleda, s katerega konca bo prišel. Ko pa je ata doma, pa samo mama velja. Lumpek mali. Saj popoldan pride, pa se bosta lahko cartala.

Neposredna povezava do sporočila: 474
14.2.2009 8:41:40   
jana81

joj jana, danes pa ni bilo še nič spanja. Običajno potem okrog 7ih zaspi, danes pa še kar naokoli  kolovrati. smo imeli namen dopoldan iti v kranj v šoping, ampak bomo najbrž kar na popoldan prestavili, ker če bo samo v avtu spala, bo sitna, ker bo premalo spala.

ma sej če bo spat počasi začela spati ponoči, mi niti ni težko vstajati, samo tole običajno zbujanje, me čisto dotočke, pa včerajšnje ponočevanje.

čakam, da gre spat, da grem še jaz malce podremat

verjamem, tud Nejc je HB začel spat ponoč, še ima kak dan ko se zbuja,ampak redko, vse se bo poštimalo boš videla..
Drgač je pa tud Nejc siten če ne spi dovolj čez dan, ampak nikol ne vem kdaj ima dovolj, 1x spi 2 ure, drugič pa 15 minut in basta.
Men je že ob 7h too much prehitro za vstat, kaj šele ob 5h, dobra si res.

Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.