barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Vidim, da ste vse pobegnile. Jaz sem danes namesto čveka speglala ene 4 stroje cot, se mi je že mešalo. Ampak vse je speglano. Zjutraj pa še samo zložim v omare. Pridna si. Lahko prideš še k meni, mam tud en kup za speglat, pa ni nobenega kandidata Z Vidkom sma bila na parceli, kjer pa ni bilo električarjev, očitno so si vzeli skrajšan delavnik in ob petkih ne delajo , boma boterčka z valjarjem. Ajoj ti delavci, če jim non sto človek ne stoji za vratom, potem ni nič od njih Ati je danes na gorenjskem, pride komaj jutri popoldan . Grem še malo prebrat, veliko niste napisale. Če bi mogla električare plačat, bi jim že dala vetra in bi jim stala za vratom. Mene si naj ne želijo, ker jaz sem zakomplicirana . Tako pa dela elektriko brat od mojega, pa bratranec, pa malo bo še dedi pomagal, imamo polno električarjev v žlahti. So pa že nekaj nardili, kablov še ni za videt, so pa pripravili doze, pa štemali so po bajti in je vse polno praha in cigla. Že zopet se mi bo ko bom mogla pucat. Doze pred kabli. Mi smo to obenem delali in tudi relektričar je tašči tako delal. Ti samo glej, da bodo kabli vedno ravno in nič po diagonalah. V elektriko se ne spuščam, ker če bodo pa ti zafurali, potem pa tudi ne vem, kdo še mi lahko dela. Je pa tudi moj A. dr. elektrotehnike, pa bo to skontroliral. Ti samo glej, da ne boš imela premalo vtičnic in luči. Mi imamo ful vtičnic, tašča jih ima pa ful malo in je jezna, ker na hodniku nima nobene, da bi sesalec vštekala.