barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dober zjutrej Evo mene. Spet smo auf od 5.00 . Včeraj sva šla z mojim na pijačo z enimi kolegi, tako da je Mančito dala spat tašča, se je po eni uri zbudila in jokala, ker je imela zamašen nosek, potem pa je zaspala in spala do 5.00, potem pa akcija vidve sta ziher že drugo rundo odspale a ne? veš kaj Manca je jutranji tip, kot Gal od aurore. joj jana, danes pa ni bilo še nič spanja. Običajno potem okrog 7ih zaspi, danes pa še kar naokoli kolovrati. smo imeli namen dopoldan iti v kranj v šoping, ampak bomo najbrž kar na popoldan prestavili, ker če bo samo v avtu spala, bo sitna, ker bo premalo spala. ma sej če bo spat počasi začela spati ponoči, mi niti ni težko vstajati, samo tole običajno zbujanje, me čisto dotočke, pa včerajšnje ponočevanje. čakam, da gre spat, da grem še jaz malce podremat verjamem, tud Nejc je HB začel spat ponoč, še ima kak dan ko se zbuja,ampak redko, vse se bo poštimalo boš videla.. Drgač je pa tud Nejc siten če ne spi dovolj čez dan, ampak nikol ne vem kdaj ima dovolj, 1x spi 2 ure, drugič pa 15 minut in basta. Men je že ob 7h too much prehitro za vstat, kaj šele ob 5h, dobra si res. ja vse bo vredu, vse se bo poštimalo, prej ali slej bo spala, če prej ne, ko bo v šolo treba hodit men pa ni težko vstat če ponoči spi, grem potem dopoldan malce podremat pa je vidiš, jst pa tud če celo noč vstajam, al pa ne spim, jst dopoldan oz. čez dan ne morem spat, se vležem pol pa tv bulim. Jaz zaspim, če je res kriza. Letos sem 1x.