|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :))))
14.2.2009 17:36:54   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

mi imamo pa 3. zobeka! zgornja enkica je zunaj! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image , tudi nam je danes oz ponoči mislim da četrti ven pogledal (nisem čist ziher ker mi ne pusti pogledat), mislim da sem ga zatipala. Zdaj pa še dva user posted image .
Moja frača je pa zdaj dve uri spala, to je praznik user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 626
14.2.2009 17:37:28   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Zdaj se igra Maja v Jakovi sobi, ker je bolj zanimiva, Jaka pa v dnevni. user posted image  Pospravit pa je treba obe, ker so igrače vsepovsod. Moraš pazit kam stopiš. user posted image

Jaz imam pri enem otroku bombo, zato te dobro razumem, kako je pri tebi, pri dveh razgrajačih. user posted image

Sem Vidu dala kruh v eno roko in klobaso v drugo roko, pa imam sedaj faširano iz klobase, pa drobtine iz kruha, po celi kuhinji.

user posted image user posted image user posted image
Ti imaš edino pol manj za pospravit (kvadraturo mislim). Boš imela pa zato potem dosti več. Se mi že zdaj smiliš.

Saj ne bo tako hudo. če pa bo, pa bom zahtevala čistilkouser posted image user posted image

Jaz sem si jo zrihtala na vsake dva tedna in je še en čas ne izpustim iz rok.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 627
14.2.2009 17:38:14   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

evo, sem se dokopala nazaj do računalnika.....
Manca je spala točno 30minut od 5ih zjutraj....
men res ni jasno, kako lahko funkcionira s tako malo spanja na dan....
ma nima veze, sam da je dobre volje....

drugače pa še skoz čakamo zobke.... zgornja dlesen je čisto bela, zobki tik pod površjem.... ampak še skoz niso prišli skozi dlesen...manca pa v spanju kar joka, zgleda da jo na čase full boli...

Upam, da bodo zobki kmalu zunajuser posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 628
14.2.2009 17:39:21   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Zdaj se igra Maja v Jakovi sobi, ker je bolj zanimiva, Jaka pa v dnevni. user posted image  Pospravit pa je treba obe, ker so igrače vsepovsod. Moraš pazit kam stopiš. user posted image

Jaz imam pri enem otroku bombo, zato te dobro razumem, kako je pri tebi, pri dveh razgrajačih. user posted image

Sem Vidu dala kruh v eno roko in klobaso v drugo roko, pa imam sedaj faširano iz klobase, pa drobtine iz kruha, po celi kuhinji.

Ti imaš edino pol manj za pospravit (kvadraturo mislim). Boš imela pa zato potem dosti več. Se mi že zdaj smiliš.

Saj ne bo tako hudo. če pa bo, pa bom zahtevala čistilkouser posted image user posted image

To prav profesionalno, ali kako znanko, ali mami ?user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 629
14.2.2009 17:39:48   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Zakaj moramo sploh jest? Sem lačna pa se mi ne da več te hrane gledat. user posted image  Prav tečno mi je it nekaj pripravljat i pospravljat in ..... Najbolj me ubija pripravljanje in pospravljanje. Pojem že. Se mi zdi, da cele dneve za nekom pospravljam. user posted image

podpišem ..s tem da men se ne da pripravljam samo zame, pol pa kr neki malega glodam, ali slani mix, al bomboniero..kr neki

Jaz pa nimam nič za glodat in potem kar preskočim obrok. Grem jest ko mi je res sila (ko se mi vrti). Včasih sem pa pridna. user posted image  ko sem začela hujšat sem bila ful pridna in sem lepo jedla zajtrk in kosilo in večerjo, vmes sadje, zdaj pa se mi kar ne da. user posted image  Pa bi mogla še skinit 7 kg. Ena naj me v rit brcne, če bo kaj pomagalo, da spravit še te kg dol. Najbolj me jeb... veter. Ne morem z Majo ven v vetru, nimam pa je komu podturit, da bi šla sama migat ven. komaj čakam pomlad, ker imam že dovolj hiše.
Še zdaj pa nisem šla po prevleko za dež. Ma res jo moram kupit.

Ta kurč.. veter jezi tudi mene in sedaj si me spomnila - seveda prevleka za dež bo tudi v tem primeruuser posted image . Le-to pa imam.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 630
14.2.2009 17:41:58   
tally
ku ku kaj dogaja user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 631
14.2.2009 17:42:30   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Hvala za odgovor!user posted image
Mi jih je že Anitka nabavila,pa še tiste za spanje.
Tiste,ki jih že uporabljate,kako jih dozirate?
Tilen mi spije skoraj 1 liter mleka na dan,pri čaju,vodi,soku pa štrajka.Še to sprobam,potem bomo pa videli.Pa še ,če bomo kaj bolje spali.

Oboje kroglice lahko daš po 5 naenkrat mi je danes rekla. Tiste za zobke pa tudi do 7, če ga fejst muči.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 632
14.2.2009 17:45:29   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Danes sem imela gostjo kassouser posted image user posted image user posted image  sicer je bil kratek čvek, pa vseeno hvala za družbo. Sem pa nazaj iz LJ in z Asjo ni naboljeuser posted image . Ne vejo ali je uho zatečeno, ali se spet polni s krvjo. Dobila je šen AB in nekaj za celjenje rane. Slabo se ji celi, ker jo srbi in kar naprej stresa glavo. Dobila je še injekcijo kortizona( steroid proti srbečici, oteklini in vnetju). Sedaj čakamo do četrtka, potem pa bomo videli kaj naprej. Ma sem slabe volje. Evri grejo, psu pa nič boljeuser posted image

user posted image user posted image user posted image Upam, da se Asja kmalu izvleče in bo bolje.user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 633
14.2.2009 17:46:37   
Anitka

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O klepetuljauser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 634
14.2.2009 17:47:22   
tally
jaz sem bila brez compa oz. nam je monitor crknu in smo danes novega nabavili user posted image .

najprej hvala vsem za čestitke za včerajšnjo obmesečnico moj mali pikici, kr ne morem verjeti da je že 9 mesecev mimo

vsem, ki vas karkoli muči pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image , upam da bo kmalu bolje.

za nazaj nisem nič brala in verjetno tudi ne bom, pa upam da mi ne boste zamerile user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 635
14.2.2009 17:47:32   
Anitka

mi imamo pa 3. zobeka! zgornja enkica je zunaj! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi pa še vedno ostajamo le pri enemuser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 636
14.2.2009 17:49:03   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

user posted image user posted image user posted image , tudi nam je danes oz ponoči mislim da četrti ven pogledal (nisem čist ziher ker mi ne pusti pogledat), mislim da sem ga zatipala. Zdaj pa še dva user posted image .
Moja frača je pa zdaj dve uri spala, to je praznik user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za zobke in spanje. To je darilo mamici za Valentinovouser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 637
14.2.2009 17:49:43   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

To prav profesionalno, ali kako znanko, ali mami ?user posted image

Ja eno gospo, ki se samo s tem ukvarja.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 638
14.2.2009 17:50:14   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: tally

ku kuuser posted image user posted image dogaja, dogaja

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 639
14.2.2009 17:50:59   
Estrella*

user posted image user posted image za zobeka, mi pa nimamo nobenegauser posted image

Mi tudi neuser posted image  hijenca najina bosta med zadnjimi. Še Aneja ju je zapustilauser posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 640
14.2.2009 17:51:19   
tally

user posted image   za zobeka

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 641
14.2.2009 17:51:33   
Estrella*
Nič, grem jaz v toplo kopeluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 642
14.2.2009 17:52:03   
tally

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 643
14.2.2009 17:52:23   
tally

ku kuuser posted image user posted image dogaja, dogaja

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 644
14.2.2009 17:52:42   
Anitka

jaz sem bila brez compa oz. nam je monitor crknu in smo danes novega nabavili user posted image .

user posted image user posted image user posted image super, da ste uredili, da si spet dabei

najprej hvala vsem za čestitke za včerajšnjo obmesečnico moj mali pikici, kr ne morem verjeti da je že 9 mesecev mimo

vsem, ki vas karkoli muči pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image , upam da bo kmalu bolje.

za nazaj nisem nič brala in verjetno tudi ne bom, pa upam da mi ne boste zamerile user posted image

hmmmmmmmmmmuser posted image ne vem no

veš, da neuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 645
14.2.2009 17:58:01   
Anitka

Uživajuser posted image

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 646
14.2.2009 18:02:53   
barbaw

Danes sem imela gostjo kassouser posted image user posted image user posted image  sicer je bil kratek čvek, pa vseeno hvala za družbo. Sem pa nazaj iz LJ in z Asjo ni naboljeuser posted image . Ne vejo ali je uho zatečeno, ali se spet polni s krvjo. Dobila je šen AB in nekaj za celjenje rane. Slabo se ji celi, ker jo srbi in kar naprej stresa glavo. Dobila je še injekcijo kortizona( steroid proti srbečici, oteklini in vnetju). Sedaj čakamo do četrtka, potem pa bomo videli kaj naprej. Ma sem slabe volje. Evri grejo, psu pa nič boljeuser posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 647
14.2.2009 18:02:55   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

zdej grem pa še stroj zalavfat pa počakoamo da se Filip zbudi in letimo mal na sončka pol po kosilu pa še na en obiskuser posted image in dan se obrne na okol, ko sem pa sam z froci pa se mi zna včasih full vleč

Dobro vem kako je to. Jaz sem že nafilala stroj, le 2 majici moram na roke zdrgnit pa ga zalaufam.

jst sem včeraj vse oprala, ker sem mislila, da mi bo user posted image  kup opreme prinesel za oprat. pol pa prinese samo spodnje perilo! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 648
14.2.2009 18:02:57   
barbaw

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 649
14.2.2009 18:03:00   
barbaw

O tudi vi ste bili pri ta zgodnjihuser posted image . Mi smo spali pa kar do devetih. Sem mislila, da bo kaj prej vstal danes, ker je včeraj zaspal že ob 21.uri, pa me je pozitivno presenetil.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Gal, še tako naprej

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.