Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 17:36:54
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 mi imamo pa 3. zobeka! zgornja enkica je zunaj! , tudi nam je danes oz ponoči mislim da četrti ven pogledal (nisem čist ziher ker mi ne pusti pogledat), mislim da sem ga zatipala. Zdaj pa še dva . Moja frača je pa zdaj dve uri spala, to je praznik
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 17:37:28
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zdaj se igra Maja v Jakovi sobi, ker je bolj zanimiva, Jaka pa v dnevni. Pospravit pa je treba obe, ker so igrače vsepovsod. Moraš pazit kam stopiš. Jaz imam pri enem otroku bombo, zato te dobro razumem, kako je pri tebi, pri dveh razgrajačih. Sem Vidu dala kruh v eno roko in klobaso v drugo roko, pa imam sedaj faširano iz klobase, pa drobtine iz kruha, po celi kuhinji. Ti imaš edino pol manj za pospravit (kvadraturo mislim). Boš imela pa zato potem dosti več. Se mi že zdaj smiliš. Saj ne bo tako hudo. če pa bo, pa bom zahtevala čistilko Jaz sem si jo zrihtala na vsake dva tedna in je še en čas ne izpustim iz rok.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 17:38:14
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** evo, sem se dokopala nazaj do računalnika..... Manca je spala točno 30minut od 5ih zjutraj.... men res ni jasno, kako lahko funkcionira s tako malo spanja na dan.... ma nima veze, sam da je dobre volje.... drugače pa še skoz čakamo zobke.... zgornja dlesen je čisto bela, zobki tik pod površjem.... ampak še skoz niso prišli skozi dlesen...manca pa v spanju kar joka, zgleda da jo na čase full boli... Upam, da bodo zobki kmalu zunaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 17:39:21
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zdaj se igra Maja v Jakovi sobi, ker je bolj zanimiva, Jaka pa v dnevni. Pospravit pa je treba obe, ker so igrače vsepovsod. Moraš pazit kam stopiš. Jaz imam pri enem otroku bombo, zato te dobro razumem, kako je pri tebi, pri dveh razgrajačih. Sem Vidu dala kruh v eno roko in klobaso v drugo roko, pa imam sedaj faširano iz klobase, pa drobtine iz kruha, po celi kuhinji. Ti imaš edino pol manj za pospravit (kvadraturo mislim). Boš imela pa zato potem dosti več. Se mi že zdaj smiliš. Saj ne bo tako hudo. če pa bo, pa bom zahtevala čistilko Jaz sem si jo zrihtala na vsake dva tedna in je še en čas ne izpustim iz rok. To prav profesionalno, ali kako znanko, ali mami ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 17:39:48
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zakaj moramo sploh jest? Sem lačna pa se mi ne da več te hrane gledat. Prav tečno mi je it nekaj pripravljat i pospravljat in ..... Najbolj me ubija pripravljanje in pospravljanje. Pojem že. Se mi zdi, da cele dneve za nekom pospravljam. podpišem ..s tem da men se ne da pripravljam samo zame, pol pa kr neki malega glodam, ali slani mix, al bomboniero..kr neki Jaz pa nimam nič za glodat in potem kar preskočim obrok. Grem jest ko mi je res sila (ko se mi vrti). Včasih sem pa pridna. ko sem začela hujšat sem bila ful pridna in sem lepo jedla zajtrk in kosilo in večerjo, vmes sadje, zdaj pa se mi kar ne da. Pa bi mogla še skinit 7 kg. Ena naj me v rit brcne, če bo kaj pomagalo, da spravit še te kg dol. Najbolj me jeb... veter. Ne morem z Majo ven v vetru, nimam pa je komu podturit, da bi šla sama migat ven. komaj čakam pomlad, ker imam že dovolj hiše. Še zdaj pa nisem šla po prevleko za dež. Ma res jo moram kupit. Ta kurč.. veter jezi tudi mene in sedaj si me spomnila - seveda prevleka za dež bo tudi v tem primeru . Le-to pa imam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 17:41:58
|
|
|
|
tally
|
ku ku kaj dogaja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 17:42:30
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Hvala za odgovor! Mi jih je že Anitka nabavila,pa še tiste za spanje. Tiste,ki jih že uporabljate,kako jih dozirate? Tilen mi spije skoraj 1 liter mleka na dan,pri čaju,vodi,soku pa štrajka.Še to sprobam,potem bomo pa videli.Pa še ,če bomo kaj bolje spali. Oboje kroglice lahko daš po 5 naenkrat mi je danes rekla. Tiste za zobke pa tudi do 7, če ga fejst muči.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 17:45:29
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes sem imela gostjo kasso sicer je bil kratek čvek, pa vseeno hvala za družbo. Sem pa nazaj iz LJ in z Asjo ni nabolje . Ne vejo ali je uho zatečeno, ali se spet polni s krvjo. Dobila je šen AB in nekaj za celjenje rane. Slabo se ji celi, ker jo srbi in kar naprej stresa glavo. Dobila je še injekcijo kortizona( steroid proti srbečici, oteklini in vnetju). Sedaj čakamo do četrtka, potem pa bomo videli kaj naprej. Ma sem slabe volje. Evri grejo, psu pa nič bolje Upam, da se Asja kmalu izvleče in bo bolje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 17:46:37
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 O klepetulja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 17:47:22
|
|
|
|
tally
|
jaz sem bila brez compa oz. nam je monitor crknu in smo danes novega nabavili . najprej hvala vsem za čestitke za včerajšnjo obmesečnico moj mali pikici, kr ne morem verjeti da je že 9 mesecev mimo vsem, ki vas karkoli muči pošiljam , upam da bo kmalu bolje. za nazaj nisem nič brala in verjetno tudi ne bom, pa upam da mi ne boste zamerile
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 17:47:32
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 mi imamo pa 3. zobeka! zgornja enkica je zunaj! Mi pa še vedno ostajamo le pri enem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 17:49:03
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 , tudi nam je danes oz ponoči mislim da četrti ven pogledal (nisem čist ziher ker mi ne pusti pogledat), mislim da sem ga zatipala. Zdaj pa še dva . Moja frača je pa zdaj dve uri spala, to je praznik za zobke in spanje. To je darilo mamici za Valentinovo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 17:49:43
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zdaj se igra Maja v Jakovi sobi, ker je bolj zanimiva, Jaka pa v dnevni. Pospravit pa je treba obe, ker so igrače vsepovsod. Moraš pazit kam stopiš. Jaz imam pri enem otroku bombo, zato te dobro razumem, kako je pri tebi, pri dveh razgrajačih. Sem Vidu dala kruh v eno roko in klobaso v drugo roko, pa imam sedaj faširano iz klobase, pa drobtine iz kruha, po celi kuhinji. Ti imaš edino pol manj za pospravit (kvadraturo mislim). Boš imela pa zato potem dosti več. Se mi že zdaj smiliš. Saj ne bo tako hudo. če pa bo, pa bom zahtevala čistilko Jaz sem si jo zrihtala na vsake dva tedna in je še en čas ne izpustim iz rok. To prav profesionalno, ali kako znanko, ali mami ? Ja eno gospo, ki se samo s tem ukvarja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 17:50:14
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku kaj dogaja ku ku dogaja, dogaja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 17:50:59
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 mi imamo pa 3. zobeka! zgornja enkica je zunaj! za zobeka, mi pa nimamo nobenega Mi tudi ne hijenca najina bosta med zadnjimi. Še Aneja ju je zapustila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 17:51:19
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 mi imamo pa 3. zobeka! zgornja enkica je zunaj! za zobeka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 17:51:33
|
|
|
|
Estrella*
|
Nič, grem jaz v toplo kopel
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 17:52:03
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nič, grem jaz v toplo kopel
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 17:52:23
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku kaj dogaja ku ku dogaja, dogaja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 17:52:42
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally jaz sem bila brez compa oz. nam je monitor crknu in smo danes novega nabavili . super, da ste uredili, da si spet dabei najprej hvala vsem za čestitke za včerajšnjo obmesečnico moj mali pikici, kr ne morem verjeti da je že 9 mesecev mimo vsem, ki vas karkoli muči pošiljam , upam da bo kmalu bolje. za nazaj nisem nič brala in verjetno tudi ne bom, pa upam da mi ne boste zamerile hmmmmmmmmmm ne vem no veš, da ne
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 17:58:01
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nič, grem jaz v toplo kopel Uživaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 18:02:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes sem imela gostjo kasso sicer je bil kratek čvek, pa vseeno hvala za družbo. Sem pa nazaj iz LJ in z Asjo ni nabolje . Ne vejo ali je uho zatečeno, ali se spet polni s krvjo. Dobila je šen AB in nekaj za celjenje rane. Slabo se ji celi, ker jo srbi in kar naprej stresa glavo. Dobila je še injekcijo kortizona( steroid proti srbečici, oteklini in vnetju). Sedaj čakamo do četrtka, potem pa bomo videli kaj naprej. Ma sem slabe volje. Evri grejo, psu pa nič bolje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 18:02:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi zdej grem pa še stroj zalavfat pa počakoamo da se Filip zbudi in letimo mal na sončka pol po kosilu pa še na en obisk in dan se obrne na okol, ko sem pa sam z froci pa se mi zna včasih full vleč Dobro vem kako je to. Jaz sem že nafilala stroj, le 2 majici moram na roke zdrgnit pa ga zalaufam. jst sem včeraj vse oprala, ker sem mislila, da mi bo kup opreme prinesel za oprat. pol pa prinese samo spodnje perilo!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 18:02:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 mi imamo pa 3. zobeka! zgornja enkica je zunaj!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 18:03:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka O tudi vi ste bili pri ta zgodnjih . Mi smo spali pa kar do devetih. Sem mislila, da bo kaj prej vstal danes, ker je včeraj zaspal že ob 21.uri, pa me je pozitivno presenetil. Gal, še tako naprej
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.