|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
8.2.2009 21:16:33   
petarda
...drgač sem pa spet zadela petico na lotu user posted image ...pa dve štirici.... user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
8.2.2009 21:17:10   
NinaŠ
Opoldne smo vsi skupaj počmrkaliza dve uri in pol user posted image , zdaj pa Anžetu ni nič do spanja in ima skoz ene mohnje user posted image user posted image user posted image user posted image - 2x je šel že lulat, 1x pit, pa vroče mu je, nos mu nagaja,..... aaaaaaaa  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
8.2.2009 21:17:41   
NinaŠ
Waw petarda, tebe se pa drži sreča user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
8.2.2009 21:43:11   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

...drgač sem pa spet zadela petico na lotu user posted image ...pa dve štirici.... user posted image user posted image user posted image ....

user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
8.2.2009 21:49:42   
ada2
vau petarda, ti še kar špilaj loto, bo še kakšna sedmica padlauser posted image

spet me trebuh tišči, kooomaj čakam, da se rešim....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
8.2.2009 21:53:32   
Urša
Petarda, ti pa si loto talent! Naslednjič še eno več pravilno prekrižaj, pa bo šestica!user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
8.2.2009 22:01:58   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Petarda, ti pa si loto talent! Naslednjič še eno več pravilno prekrižaj, pa bo šestica!user posted image

Se podpišem pod to user posted image user posted image user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
8.2.2009 22:03:53   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

zdaj pa Anžetu ni nič do spanja in ima skoz ene mohnje user posted image user posted image user posted image user posted image - 2x je šel že lulat, 1x pit, pa vroče mu je, nos mu nagaja,..... aaaaaaaa  user posted image user posted image user posted image

Mhm, jaz vem še za enega takega. Pred desetimi minutami je utihnil. Mu je skoz nekaj manjkalo...user posted image user posted image user posted image user posted image  S tem da podnevi ni spal ker ni imel časa user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
8.2.2009 22:07:37   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

zdaj pa Anžetu ni nič do spanja in ima skoz ene mohnje user posted image user posted image user posted image user posted image - 2x je šel že lulat, 1x pit, pa vroče mu je, nos mu nagaja,..... aaaaaaaa  user posted image user posted image user posted image

Mhm, jaz vem še za enega takega. Pred desetimi minutami je utihnil. Mu je skoz nekaj manjkalo...user posted image user posted image user posted image user posted image  S tem da podnevi ni spal ker ni imel časa user posted image

user posted image jaz sem imela očitno mal več sreče kot ti - po tistem ko sem vam pojamrala, sem ga šla pogledat in je že spal user posted image - pokrit s kovtrom, deko in stisnjen k termoforčku, čeprav mu je bilo 5min prej še "čistprevroče" user posted image in je ležal oddelan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
8.2.2009 22:15:24   
petarda

Se mi jih sploh ne da križat...kupim izpolnjene in to je to...no...po pravici povedano jih je tokrat user posted image  kupil... tisti, ki gre pač kupi dva listka in to je to... prejšnjič jaz, tokrat on. user posted image

...ja...šestica bi bila že kar v redu...nekaj čez 1000,00 EUR user posted image , čeprav se tudi petic tudi v bodoče ne branim user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
8.2.2009 22:18:46   
petarda

Opoldne smo vsi skupaj počmrkaliza dve uri in pol user posted image , zdaj pa Anžetu ni nič do spanja in ima skoz ene mohnje user posted image user posted image user posted image user posted image - 2x je šel že lulat, 1x pit, pa vroče mu je, nos mu nagaja,..... aaaaaaaa  user posted image user posted image user posted image

Pri nas se tudi to vedno dogaja...obvezno nas kliče vsaj 3x...enkrat bi šel še lulat, drugič je žejen in bi pil (spije točno en požirek vode), tretjič bi se še enkrat stisnil pa lupčka dal.....no...potem je pa ponavadi mir, razen zdajle, ko kliče še dodatno za nos obrisat user posted image ...zdaj že točno veva, da predno 3x ne pokliče, škoda se na sedežno zvalit in upat na mir user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
8.2.2009 22:23:11   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

vau petarda, ti še kar špilaj loto, bo še kakšna sedmica padlauser posted image

spet me trebuh tišči, kooomaj čakam, da se rešim....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

meni pa je danes bolje...in si še nič ne želim, da bi se že kaj dogajalo user posted image ....bom kar lepo uživala do samega konca, ker res nikoli ne veš....mogoče je pa to moja zadnja user posted image  user posted image ....

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
8.2.2009 22:24:58   
petarda

Pri nas je pa dnevni spanec še vedno obveza...vsaj 2 uri...drgač ni "ta pravi"....zvečer pa najkasneje okoli 20.ure v posteljo. user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
8.2.2009 22:28:23   
NinaŠ
...zdaj že točno veva, da predno 3x ne pokliče, škoda se na sedežno zvalit in upat na mir user posted image user posted image user posted image

aa, pri nas tega nikdar nismo izvajali - ko se gre v posteljo ni več mrdanja user posted image - OK razen v kakih izrednih razmerah, kot je bila npr. danes, ko Anže itak že eno leto opoldne ne spi več ali v času bolezni. Drugače, če si žejen, boš pač žejen, kaj pa nisi pil preden si šel v posteljo, lulat gresta itak tudi takoj po umivanju zob, nose pravtako spihamo (če je potreba),...  Glavno po "lahko noč" se ostane v postelji user posted image . Mal diktatorsko sicer to zveni, ampak tako smo delali od začetka in je samoumevno user posted image   ...in koristno, predvsem za moje živce user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
8.2.2009 22:29:56   
NinaŠ
Pri nas je pa dnevni spanec še vedno obveza...vsaj 2 uri...drgač ni "ta pravi"....zvečer pa najkasneje okoli 20.ure v posteljo. user posted image

Tina tudi uro in pol do dve še potrebuje opoldne, drugače popoldne zaspi v bilokakšnem položaju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
9.2.2009 6:50:06   
amy26
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

pri nas se tega tudi držimo, torej čez dan nujno spati pa bi on spal ali ne, morauser posted image  zvečer pa ob osmih spat, včasih pol devetih vendar je to redkost.
Večinoma ni težav ko gre spat edino če pustim luč na hodniku se dere da jo ugasnem če je pa ugasnjena mi pa včasih pove da jo vžgem, kokr kdaj

sedaj sem spet ob kavici, še za moje novemberke jo je ostalouser posted image user posted image user posted image user posted image

oči je šel v službo, spotoma Aleksa peljal v vrtec, z Elo sva pa doma, mal pred enajsto imava testiranje na alergološki, me prav zanima kaj bo tokrat pokazalo.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
9.2.2009 7:57:50   
petarda
Amy hvala za kavico, dobro opravita danes na alergološki user posted image ...

Pri nas je tudi luč na hodniku prižgana user posted image ...ne vem kaj bi ukrenila, da bi hotel v temi zaspati user posted image ... sem razmišljala, da bi prav prišla kaka lučka za v sobo, ki bi se po določenem času sama ugasnila user posted image ....saj mi ni problem tudi ne na hodniku ugasnit, samo se potem zbudi in zahteva, da jo spet vžgem user posted image ...al pa moram zraven ležat user posted image ......aaaaaaaaaaa saj vem, da sem čist preveč popustljivauser posted image , samo je to zato, ker mislim, da ima malo strahu v genih....user posted image user posted image user posted image user posted image ....pa ni mene strah, da ne bo kera mislilauser posted image user posted image user posted image ....

Nina ti dam za prav...ko je ko lahko noč, je lahko noč....tudi sama si želim priti do te točke user posted image ..... zaenkrat sem pa zadovoljna tudi s tistimi 3 pohodi...glavno, da ostane v svoji postelji in ne seli v mojo user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
9.2.2009 8:11:12   
NinaŠ
Dobro jutro!

Hvala za user posted image

Amy, dobro opravita user posted image in upam, da se tokratnji rezultati ne bodo spet u nulo razlikovali od prejšnjih user posted image , da boš končno lahko rekla, to je to user posted image . Sicer vama pa želim čim manj alergij user posted image user posted image user posted image

Ada, upam, da si danes kaj bolje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
9.2.2009 12:15:31   
ada2
ne morem verjet, no, prej sva šla z adamom na sprehod in ko prideva nazaj je bil pred vrati kuščaruser posted image user posted image user posted image  sicer čisto premražen, pa komaj komaj se je premikal ampakuser posted image user posted image user posted image   a je že pomlad?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
9.2.2009 12:17:34   
Urša
Zdaj sem pa tudi jaz kupila loto listek, tako da bomo videli kaj bo v sredo!user posted image  Optimistka!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
9.2.2009 12:18:13   
Urša
Kuščar? O, revež, ga je sonce prebudilo?

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
9.2.2009 12:20:40   
ada2
ja, zgleda, da ga je sonce premamilo, ker je ful toplo danes. pa saj ne vem, a naj ga v terarij spravim, pa imam v hiši en čas, kaj mu naj pa za jesti dam? mislim, da tako zunaj ne bo preživeluser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
9.2.2009 12:27:14   
petarda

Zdaj sem pa tudi jaz kupila loto listek, tako da bomo videli kaj bo v sredo!user posted image  Optimistka!

Evo držim pesti zate user posted image ....drgač pa jaz gledam na te stvari tako...če ne igraš, ne moreš zadeti...tiste 3 EUR al koliko pač vplačaš, pa itak zapraviš tako mimogrede...user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
9.2.2009 12:31:52   
petarda
Midva s petarditom sva bila tudi danes več kot 2 uri na sončku user posted image user posted image user posted image user posted image ....sva ga kar izkoristila, ker menda bo spet 2 dni bedno vreme....zdaj je pojedel juhico in je že v postelji user posted image ....jaz pa rihtam kosilo do konca še za user posted image , potem se mi pa zdi, da se bom kar za kako uro zraven petardita pikirala user posted image .... čeprav sem ugotovila, da me dol tišči, če PREVEČ počivam....res...takrat ko je petardita kuhalo ponoči recimo sem ležala, spala pa itak ne in sem potem podnevi spala, kolikor sem pač lahko...očitno sem bila preveč v ležečem položaju in je user posted image  pritiskal na kake organe user posted image ....drugače si res ne znam razlagat dejstva, da več ležim bolj me boli user posted image ....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
9.2.2009 12:32:17   
petarda
Urša tvoji sinusi so dobro? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.