Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.2.2009 21:16:33
|
|
|
|
petarda
|
...drgač sem pa spet zadela petico na lotu ...pa dve štirici.... ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.2.2009 21:17:10
|
|
|
|
NinaŠ
|
Opoldne smo vsi skupaj počmrkaliza dve uri in pol , zdaj pa Anžetu ni nič do spanja in ima skoz ene mohnje - 2x je šel že lulat, 1x pit, pa vroče mu je, nos mu nagaja,..... aaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.2.2009 21:17:41
|
|
|
|
NinaŠ
|
Waw petarda, tebe se pa drži sreča
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.2.2009 21:43:11
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda ...drgač sem pa spet zadela petico na lotu ...pa dve štirici.... ....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.2.2009 21:49:42
|
|
|
|
ada2
|
vau petarda, ti še kar špilaj loto, bo še kakšna sedmica padla spet me trebuh tišči, kooomaj čakam, da se rešim....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.2.2009 21:53:32
|
|
|
|
Urša
|
Petarda, ti pa si loto talent! Naslednjič še eno več pravilno prekrižaj, pa bo šestica!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.2.2009 22:01:58
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Petarda, ti pa si loto talent! Naslednjič še eno več pravilno prekrižaj, pa bo šestica! Se podpišem pod to
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.2.2009 22:03:53
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ zdaj pa Anžetu ni nič do spanja in ima skoz ene mohnje - 2x je šel že lulat, 1x pit, pa vroče mu je, nos mu nagaja,..... aaaaaaaa Mhm, jaz vem še za enega takega. Pred desetimi minutami je utihnil. Mu je skoz nekaj manjkalo... S tem da podnevi ni spal ker ni imel časa
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.2.2009 22:07:37
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ zdaj pa Anžetu ni nič do spanja in ima skoz ene mohnje - 2x je šel že lulat, 1x pit, pa vroče mu je, nos mu nagaja,..... aaaaaaaa Mhm, jaz vem še za enega takega. Pred desetimi minutami je utihnil. Mu je skoz nekaj manjkalo... S tem da podnevi ni spal ker ni imel časa jaz sem imela očitno mal več sreče kot ti - po tistem ko sem vam pojamrala, sem ga šla pogledat in je že spal - pokrit s kovtrom, deko in stisnjen k termoforčku, čeprav mu je bilo 5min prej še "čistprevroče" in je ležal oddelan
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.2.2009 22:15:24
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Petarda, ti pa si loto talent! Naslednjič še eno več pravilno prekrižaj, pa bo šestica! Se mi jih sploh ne da križat...kupim izpolnjene in to je to...no...po pravici povedano jih je tokrat kupil... tisti, ki gre pač kupi dva listka in to je to... prejšnjič jaz, tokrat on. ...ja...šestica bi bila že kar v redu...nekaj čez 1000,00 EUR , čeprav se tudi petic tudi v bodoče ne branim
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.2.2009 22:18:46
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Opoldne smo vsi skupaj počmrkaliza dve uri in pol , zdaj pa Anžetu ni nič do spanja in ima skoz ene mohnje - 2x je šel že lulat, 1x pit, pa vroče mu je, nos mu nagaja,..... aaaaaaaa Pri nas se tudi to vedno dogaja...obvezno nas kliče vsaj 3x...enkrat bi šel še lulat, drugič je žejen in bi pil (spije točno en požirek vode), tretjič bi se še enkrat stisnil pa lupčka dal.....no...potem je pa ponavadi mir, razen zdajle, ko kliče še dodatno za nos obrisat ...zdaj že točno veva, da predno 3x ne pokliče, škoda se na sedežno zvalit in upat na mir
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.2.2009 22:23:11
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 vau petarda, ti še kar špilaj loto, bo še kakšna sedmica padla spet me trebuh tišči, kooomaj čakam, da se rešim.... meni pa je danes bolje...in si še nič ne želim, da bi se že kaj dogajalo ....bom kar lepo uživala do samega konca, ker res nikoli ne veš....mogoče je pa to moja zadnja ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.2.2009 22:24:58
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ zdaj pa Anžetu ni nič do spanja in ima skoz ene mohnje - 2x je šel že lulat, 1x pit, pa vroče mu je, nos mu nagaja,..... aaaaaaaa Mhm, jaz vem še za enega takega. Pred desetimi minutami je utihnil. Mu je skoz nekaj manjkalo... S tem da podnevi ni spal ker ni imel časa Pri nas je pa dnevni spanec še vedno obveza...vsaj 2 uri...drgač ni "ta pravi"....zvečer pa najkasneje okoli 20.ure v posteljo.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.2.2009 22:28:23
|
|
|
|
NinaŠ
|
...zdaj že točno veva, da predno 3x ne pokliče, škoda se na sedežno zvalit in upat na mir aa, pri nas tega nikdar nismo izvajali - ko se gre v posteljo ni več mrdanja - OK razen v kakih izrednih razmerah, kot je bila npr. danes, ko Anže itak že eno leto opoldne ne spi več ali v času bolezni. Drugače, če si žejen, boš pač žejen, kaj pa nisi pil preden si šel v posteljo, lulat gresta itak tudi takoj po umivanju zob, nose pravtako spihamo (če je potreba),... Glavno po "lahko noč" se ostane v postelji . Mal diktatorsko sicer to zveni, ampak tako smo delali od začetka in je samoumevno ...in koristno, predvsem za moje živce
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.2.2009 22:29:56
|
|
|
|
NinaŠ
|
Pri nas je pa dnevni spanec še vedno obveza...vsaj 2 uri...drgač ni "ta pravi"....zvečer pa najkasneje okoli 20.ure v posteljo. Tina tudi uro in pol do dve še potrebuje opoldne, drugače popoldne zaspi v bilokakšnem položaju
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.2.2009 6:50:06
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ zdaj pa Anžetu ni nič do spanja in ima skoz ene mohnje - 2x je šel že lulat, 1x pit, pa vroče mu je, nos mu nagaja,..... aaaaaaaa Mhm, jaz vem še za enega takega. Pred desetimi minutami je utihnil. Mu je skoz nekaj manjkalo... S tem da podnevi ni spal ker ni imel časa Pri nas je pa dnevni spanec še vedno obveza...vsaj 2 uri...drgač ni "ta pravi"....zvečer pa najkasneje okoli 20.ure v posteljo. pri nas se tega tudi držimo, torej čez dan nujno spati pa bi on spal ali ne, mora zvečer pa ob osmih spat, včasih pol devetih vendar je to redkost. Večinoma ni težav ko gre spat edino če pustim luč na hodniku se dere da jo ugasnem če je pa ugasnjena mi pa včasih pove da jo vžgem, kokr kdaj sedaj sem spet ob kavici, še za moje novemberke jo je ostalo oči je šel v službo, spotoma Aleksa peljal v vrtec, z Elo sva pa doma, mal pred enajsto imava testiranje na alergološki, me prav zanima kaj bo tokrat pokazalo.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.2.2009 7:57:50
|
|
|
|
petarda
|
Amy hvala za kavico, dobro opravita danes na alergološki ... Pri nas je tudi luč na hodniku prižgana ...ne vem kaj bi ukrenila, da bi hotel v temi zaspati ... sem razmišljala, da bi prav prišla kaka lučka za v sobo, ki bi se po določenem času sama ugasnila ....saj mi ni problem tudi ne na hodniku ugasnit, samo se potem zbudi in zahteva, da jo spet vžgem ...al pa moram zraven ležat ......aaaaaaaaaaa saj vem, da sem čist preveč popustljiva , samo je to zato, ker mislim, da ima malo strahu v genih.... ....pa ni mene strah, da ne bo kera mislila .... Nina ti dam za prav...ko je ko lahko noč, je lahko noč....tudi sama si želim priti do te točke ..... zaenkrat sem pa zadovoljna tudi s tistimi 3 pohodi...glavno, da ostane v svoji postelji in ne seli v mojo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.2.2009 8:11:12
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! Hvala za Amy, dobro opravita in upam, da se tokratnji rezultati ne bodo spet u nulo razlikovali od prejšnjih , da boš končno lahko rekla, to je to . Sicer vama pa želim čim manj alergij Ada, upam, da si danes kaj bolje
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.2.2009 12:15:31
|
|
|
|
ada2
|
ne morem verjet, no, prej sva šla z adamom na sprehod in ko prideva nazaj je bil pred vrati kuščar sicer čisto premražen, pa komaj komaj se je premikal ampak a je že pomlad?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.2.2009 12:17:34
|
|
|
|
Urša
|
Zdaj sem pa tudi jaz kupila loto listek, tako da bomo videli kaj bo v sredo! Optimistka!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.2.2009 12:18:13
|
|
|
|
Urša
|
Kuščar? O, revež, ga je sonce prebudilo?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.2.2009 12:20:40
|
|
|
|
ada2
|
ja, zgleda, da ga je sonce premamilo, ker je ful toplo danes. pa saj ne vem, a naj ga v terarij spravim, pa imam v hiši en čas, kaj mu naj pa za jesti dam? mislim, da tako zunaj ne bo preživel
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.2.2009 12:27:14
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Zdaj sem pa tudi jaz kupila loto listek, tako da bomo videli kaj bo v sredo! Optimistka! Evo držim pesti zate ....drgač pa jaz gledam na te stvari tako...če ne igraš, ne moreš zadeti...tiste 3 EUR al koliko pač vplačaš, pa itak zapraviš tako mimogrede...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.2.2009 12:31:52
|
|
|
|
petarda
|
Midva s petarditom sva bila tudi danes več kot 2 uri na sončku ....sva ga kar izkoristila, ker menda bo spet 2 dni bedno vreme....zdaj je pojedel juhico in je že v postelji ....jaz pa rihtam kosilo do konca še za , potem se mi pa zdi, da se bom kar za kako uro zraven petardita pikirala .... čeprav sem ugotovila, da me dol tišči, če PREVEČ počivam....res...takrat ko je petardita kuhalo ponoči recimo sem ležala, spala pa itak ne in sem potem podnevi spala, kolikor sem pač lahko...očitno sem bila preveč v ležečem položaju in je pritiskal na kake organe ....drugače si res ne znam razlagat dejstva, da več ležim bolj me boli ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.2.2009 12:32:17
|
|
|
|
petarda
|
Urša tvoji sinusi so dobro?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.