|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
6.2.2009 22:22:57   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

ja, btw, gmail imam že itak zašopan z FWDji (492 neprebranih), zdaj pa še FB bombardira user posted image

saj nekje lahko izklopiš to obveščanje po mailu user posted image ...čaki poiščem in povem

to lahko...samo meni je tudi zaenkrat še priročno, drgač bi par ZS kar spregledala...ali pa kakšne debate za nazaj, ki so znova komentirane...tak, da meni je zaenkrat še priročno.user posted image

desno spodaj (poleg ikonce za klepet) imaš eno "tablo", ki ti pokaže število novih dogodkov - res bolj na majhno, vendar se opazi user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
6.2.2009 22:24:23   
*bubi*
Nina pa obvlada user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
6.2.2009 22:24:31   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

nastavitve zasebnosti
potem pa na vrhu piše:

Poglej, kako prijatelj vidi tvoj profil: pa je kvadratek in not napišeš prijateljevo ime

aha...našla...zdaj pa vidim, kaj Nina vidi pri meni user posted image ...očitno res ne vidi komentirane prijateljičine fotografije...user posted image ....

Jaz imam na zasebnosti naštimano, da lahko vse vidijo samo prijatelji...sem pa šele zdaj videla, da lahko tudi izbiram in dodam točno določene prijatelje, ki lahko slikico vidijo...mi je všeč tole user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
6.2.2009 22:27:07   
NinaŠ
Nina pa obvlada user posted image

ja seveda, kar mi v oči skoči user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
6.2.2009 22:27:16   
petarda

IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

Mene je en prijatelj že povabil pa jaz tega nikjer ne vidim. Pa ne morem jaz njega povabiti. Pa ne najdem ga nikjer

ej, pobrskaj malo po možnih skupnih prijateljih ali pa poskusi uporabiti "iskalnik" prijateljev, kjer vpišeš mail ali pa ime in priimek

Njgov profil najdem. Ne morem pa ga dodat. Ker mi napiše da je že poslal vabilo. Vendar tega ja z nikjer ne vidim.

user posted image user posted image user posted image pol mu pa pošlji sporočilo, naj te, kot pač bolj izkušen, on poišče in poklika user posted image user posted image user posted image user posted image druge ideje nimam user posted image user posted image user posted image

Naty....povej njegove začetnice...ti bom jaz povedala, če si ga že dodala user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
6.2.2009 22:29:33   
petarda

ja, btw, gmail imam že itak zašopan z FWDji (492 neprebranih), zdaj pa še FB bombardira user posted image

saj nekje lahko izklopiš to obveščanje po mailu user posted image ...čaki poiščem in povem

to lahko...samo meni je tudi zaenkrat še priročno, drgač bi par ZS kar spregledala...ali pa kakšne debate za nazaj, ki so znova komentirane...tak, da meni je zaenkrat še priročno.user posted image

desno spodaj (poleg ikonce za klepet) imaš eno "tablo", ki ti pokaže število novih dogodkov - res bolj na majhno, vendar se opazi user posted image

kul...tega pa nisem vedela user posted image ....ti si res profi user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
6.2.2009 22:29:40   
Naty_ka

IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

Mene je en prijatelj že povabil pa jaz tega nikjer ne vidim. Pa ne morem jaz njega povabiti. Pa ne najdem ga nikjer

ej, pobrskaj malo po možnih skupnih prijateljih ali pa poskusi uporabiti "iskalnik" prijateljev, kjer vpišeš mail ali pa ime in priimek

Njgov profil najdem. Ne morem pa ga dodat. Ker mi napiše da je že poslal vabilo. Vendar tega ja z nikjer ne vidim.

user posted image user posted image user posted image pol mu pa pošlji sporočilo, naj te, kot pač bolj izkušen, on poišče in poklika user posted image user posted image user posted image user posted image druge ideje nimam user posted image user posted image user posted image

Heh, ugotovila user posted image
VSem tem so se že avtomatsko poslala vabila user posted image

Tak da je na njih dalje...

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
6.2.2009 22:30:55   
Naty_ka
Zdaj pa me res ni več...

Bubi, se slišiva

Lahko noč

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
6.2.2009 22:32:10   
NinaŠ
Zdaj sem zbrisala eno svoje "stanje" (tisto od lušta za kokice) - ali ga ve še vidite user posted image user posted image user posted image ali je čisto zbrisan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
6.2.2009 22:32:34   
NinaŠ
Lahko noč Naty user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
6.2.2009 22:34:41   
petarda

Zdaj sem zbrisala eno svoje "stanje" (tisto od lušta za kokice) - ali ga ve še vidite user posted image user posted image user posted image ali je čisto zbrisan user posted image user posted image user posted image

Ni v tvojem trenutnem stanju, vidim pa, da si ga imela user posted image ...evo bom še jaz svojega zbrisala, da vidiš kak zgleda user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
6.2.2009 22:38:46   
*bubi*
Jaz sem FB že dol zaprla. Zdaj bom pa še RR.

Lahko noč! user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
6.2.2009 22:39:19   
petarda
No...hvala za izobraževanje user posted image user posted image user posted image user posted image ....evo, pa nas ne bo čas povozil user posted image user posted image user posted image .... zdaj grem pa tudi jaz pod kovter, moj je klical je že v bližini in bo prijalo se mal stisnit...v upanju na končno prespano noč vas lepo pozdravljam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
6.2.2009 22:40:52   
NinaŠ
OK nočko user posted image user posted image user posted image user posted image fejst se stiskajta, grejta, predvsem pa se dobro naspita user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
7.2.2009 8:14:32   
NinaŠ
Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
7.2.2009 8:55:25   
amy26
dobro jutrouser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
7.2.2009 9:00:31   
*bubi*
Dobro jutro user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
7.2.2009 9:41:01   
ada2
to pa je zdaj presenečenjeuser posted image  toliko se že dolgo ni naklofalouser posted image

sicer pa dobro jutrouser posted image  
smo sicer že od 8 pokonci, ampak sva z adamom celo lego mesto zgradila in ni bilo časa prej pozdravituser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
7.2.2009 10:51:18   
petarda

Jaz sem pa že polovico koša zlikala user posted image user posted image user posted image user posted image , petardito in oči pa pospravljata škatle, omare, posesala bosta in pomila po tleh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
7.2.2009 15:08:32   
petarda

Jaz sem pa že polovico koša zlikala user posted image user posted image user posted image user posted image , petardito in oči pa pospravljata škatle, omare, posesala bosta in pomila po tleh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ok...nista tako daleč prišla, sta prej omagala user posted image user posted image user posted image ....imam pa pripravljeno posteljico za user posted image , samo še noter ga položim user posted image user posted image user posted image user posted image , zlikano, samo še odločit se moram kaj naj dam v torbo za oblečt iz porodnišnice... sem že pozabila kako to gre, moram mal sezname prečekirat user posted image ....pa voziček je sestavljen, je včeraj prišel user posted image user posted image user posted image user posted image ....samo še lupinico rabim, če bo sila bo šel user posted image  pa v petarditovi ven.....torej.... jaz sem pripravljena, samo še torbi zase in za user posted image  moram prištimat, samo to je malenkost... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...... ampak vseeno še nebi šla v Rim user posted image user posted image user posted image user posted image .... moram še hladilnik spucat, pa slike uredit, pa iz skrinje vse pometat, pa..... user posted image user posted image user posted image user posted image ....pa če nič drugega naspat se še enkrat ORNG predno grem user posted image user posted image user posted image user posted image ....bom kar en tak maraton 24 urni vžgala, da bom imela dosti zaloge user posted image user posted image user posted image user posted image

.....samo kaj, ko me ravno ko ležim najbolj vse dol tišči user posted image ....v postelji se komaj obrnem iz enega boka na drugi, zdaj sem pa lahko brez problemov pol dneva na nogahuser posted image ....najtežje mi je sedeti in ležati user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
7.2.2009 16:14:21   
NinaŠ
Tako, jaz sem 1/3 že pripravila za večerno žurko user posted image - Tino sem odpeljala k mojim staršem user posted image , Anže je pa po kosilu zaspal user posted image user posted image user posted image user posted image in še vedno spi user posted image user posted image user posted image user posted image - joj mal imam na sumu, da hoče zbolet user posted image user posted image user posted image user posted image . No glavno, ko se zbudi še njega spakiram k mojim staršem, se opedenam in leeetim user posted image user posted image user posted image user posted image .

Za kosilo smo imeli ciplje (upam, da so bili del slovenskega ulova user posted image ) in moram priznat, da so mi bili ful všeč user posted image - do zdaj jih še nisem jedla.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
7.2.2009 16:15:53   
NinaŠ

pridni user posted image user posted image user posted image

Jaz drugače tudi že cel dan perem, sušim in zlagam cunje user posted image , drugega mi pa še ni uspelo naredit user posted image , ampak itak vem, da bo počakalo do jutri user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
7.2.2009 16:19:50   
NinaŠ
Aja seveda - Tina bo (itak) za pusta Winxica user posted image in danes smo v Merc. kupili kostum. Joj je vesela in ponosna user posted image user posted image user posted image . Vem pa, da bo najmanj polovica punc iz vrtca Winxic user posted image user posted image user posted image user posted image , fantje bodo pa Spidermani in Nindže user posted image user posted image user posted image , no Anže se je "na srečo" user posted image upičil v Supermana user posted image

Samo fora pa je, da Tina risanke Winx sploh ne gleda user posted image in je niti noče user posted image , Anže pa Supermana pravtako še ni gledal user posted image . No ja, kakor hočeta user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
7.2.2009 20:14:13   
Paštetka
ojoj, petardica, ko te tak berem, še jaz lušte dobim za vsaj 1x user posted image .

Držite se vse, ki boste kmalu rodile user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
8.2.2009 7:47:28   
ada2
ooo paštetka se je javila, lepo...

sicer pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse, mi imamo dež še od včeraj, snega pa res več čisto nič ni.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.