Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.2.2009 8:36:14
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! Hvala za ...bo pasala, saj mi manjka kakšna ura spanja Ada, ne pritožuj se nad dežjem , jaz sem že nehala štet koliko dni zapored že pada pri nas
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.2.2009 8:50:27
|
|
|
|
amy26
|
Ada hvala za kavico, sem kar instant od nescaffe spila, dobra je bila pri nas je tudi dežek ves sneg pobral, nimam nič proti saj od snega nimamo nič itak smo bili zdej teh 10 dni skos notri, en bolan pa potem drug bolan, ko imam cajt pa grem delat da posel ne trpi. zdej sta oba kar ok, edino Elin kašelj me še moti, ni suh ampak moker in skos ima zaloge torej ko kašlja ima zeleno sluz v grlu, večkart mi uspe da ji dam ven oz. da pljune, ampak večinoma tisto ogabno sluz pogoltne včeraj smo tudi mi naredili šotorček in notri je vdihavala paro ok kamilice, kaj še? kaj pomaga da skašlja to sranje hujšam še vedno sem na -4kg
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.2.2009 8:52:26
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Hvala za ...bo pasala, saj mi manjka kakšna ura spanja tudi meni manjka spanec, danes je Ela na meni spala, pa na rokah, seveda sem jaz na hrbtu tako da se danes čisto zlomljena, ne morem spati več na hrbtu nevem kaj jo je spet matralo zbujala se in cmerala, pa še nosa mi ni pustila pucat, ni mogla dihati čez nos
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.2.2009 9:22:15
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Jaz sem se pa danes naaaaspaaaaalaaaaa ....Petardito se je včeraj zvečer vrnil v svojo posteljo , midva z sva si pa PC naštimala v spalnico in gledala filme, ki nam jih je enkrat teni poslala... do pol enih zjutraj....no potem zaspiva, potem pa je petardito nekaj začel jamrat in je šel k njemu, itak tam zaspal, jaz pa sem imela celih 160 cm samo zase.... ..... Zdaj moram pa v trgovino, če je kje kaka odprta, ker je praznik , potem pa k tašči na kosilo.... ..... končno spet malo med ljudi, ker zdaj tudi jaz nisem nikamor šla en teden .... Amy a kapljice 31 od Justa imaš? Jaz sem dala tisto na segreto krpo in potem petarditu na prsni košek...samo tisto pokapano stran nisem dala na kožo, da ga nebi peklo, ampak obratno....tolk, da je vdihaval...ker tisto fuuuul odmaši dihalne poti...ali pa tisti fitobalm....tisto pa lahko direkt na kožo, ker je bolj blago....kaj več ti pa že ne vem svetovati? Nam je pomagalo to + inhalacije pod šotorčkom + pisker kamilic ene trikrat na noč prevret in v sobo.... Pa za tvojo vztrajnost pri hujšanju....mojega je zdaj ta ritem čist zdelal, tak, da se ni čisto držal, ker tudi jaz nisem redno kuhala, ko je bilo vse tako zmešano....dobra si res, da se držiš...le tako naprej, čeprav mislim da ti ni potrebe.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.2.2009 9:57:33
|
|
|
|
Urša
|
Paštetka, blagooooooooor! Lepo mi pozdravi Tino in nakriči se!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.2.2009 9:58:16
|
|
|
|
Urša
|
Amy, pridna si!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.2.2009 10:30:14
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ne vem od koga se moja hči uči ... zdajle sem ju šla iskat k mojim staršem in Tina je ravno stiskala pomaranče (na ročni ožemalnik); pa pride mimo ata in ji reče: "O, a limone stiskaš?", Tina pa mrtvohladno nazaj:"Ne banane" ...in nemoteno nadaljuje z delom Jaz sem se skor polulala od smeha, ata je pa itak brez besed ostal
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.2.2009 10:33:12
|
|
|
|
NinaŠ
|
Anže pa toži, da ga on požiranju boli grlo in včasih špikne ušes , pa za trebušček tudi toži, da ga boli ...vročine sicer še nima... joj mislim, da bom drug teden spet na bolniški
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.2.2009 10:49:11
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Jaz danes malo bolj tak gledam nisem več za ponočevanje lepo nedeljo vam želim..... bolj kislo je zunaj, pa vseeno.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.2.2009 13:18:48
|
|
|
|
Naty_ka
|
Pa kaj je zdaj z vami babe? Malo majn spite pa ste čist gotove... Jaz sem tudi že krepko v minusu s spanjem, pa sem ko nova. Ob pol enih ponoči smo prišli iz RD -še S je zdržal tako dolgo pokonci, potem pa so me malo po četrti uri klicali in sem šla iskat mularijo v diskoteko. Kaj nisem super botrca??? No, ob sedmih pa je S itak bil ko novi ne glede da je tako dolgo ponočeval...
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.2.2009 13:29:51
|
|
|
|
*bubi*
|
ej, naty, saj ena noč ni problem..... ko pa je to že kronično, pa te dodatna taka noč še bolj zj No, vsaj mene.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.2.2009 13:45:43
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Pa kaj je zdaj z vami babe? Malo majn spite pa ste čist gotove... kot je že bubi rekla ena noč ni panike, če je pa to že dve leti to je pa druga pesem a ne vsaj tako je pri nas, v kosu že dolgo nisem spala 5 ur , max. 3-4 ure pol pa itak da budnice ali pa jaz kasneje ne morem več zaspati za prejšnjo noč za nespanje krivim zobke, saj Eli spodaj rinejo trojkice, ima vnete dlesni, apetita nobenega pa še drisko ima oz. je danes že 3x kakala, ponavadi 1x petarda, glede hujšanja, tudi jaz nisem čisto dosledna, ne jem vedno po pravilih pa še dneve večkrat menjavam ko je treba imeti sadni dan sem sedaj že dvakrat imela kar OH (zelenjavno pico) pa tudi malo grešim 1x na teden sigurno ponavadi nedelja, ker kuha tašča, torej kompletno kosilo pa kilce kar počasi grejo, verjetno bi šlo hitreje če bi se res 100% držala diete no vseeno sem zelo zadovoljna Anžetu pa želim da se čimprej pozdravi , ja teh bolezni nikoli konec, jaz se tolažim s tem da prihaja pomlad in da bomo lahko več zunaj, ne bo tok mrzlo in otroc bodo manj bolani, vsaj tako upam
< Sporočilo je popravil amy26 -- 8.2.2009 13:46:05 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.2.2009 17:52:09
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: amy26 pa kilce kar počasi grejo, verjetno bi šlo hitreje če bi se res 100% držala diete no vseeno sem zelo zadovoljna predvsem za vztrajnost. Ampak jaz imam tebe v spominu..... kak naj napišem - ne ravno kot osebo, ki bi odvečen tovor nosila
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.2.2009 19:31:07
|
|
|
|
NinaŠ
|
Anžetu pa želim da se čimprej pozdravi hvala vseeno, naj bo to za naprej,.... ...ker popoldne je bil čist OK Bomo videli kaj bo ponoči Ampak jaz imam tebe v spominu..... kak naj napišem - ne ravno kot osebo, ki bi odvečen tovor nosila ja jaz tudi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.2.2009 19:32:20
|
|
|
|
NinaŠ
|
Anžeta smo popoldne knčno spravili pod škarje tko da ima zdaj prav luštno (kratko) frizurco . Če bo prilika prilepim kako fotko
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.2.2009 19:33:24
|
|
|
|
NinaŠ
|
Pa kaj je zdaj z vami babe? Malo majn spite pa ste čist gotove... Oh joj, pri meni ni težava le v nespanju ... ...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.2.2009 20:10:08
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Pa kaj je zdaj z vami babe? Malo majn spite pa ste čist gotove... Oh joj, pri meni ni težava le v nespanju ... ... Če jaz nebi včeraj vozila mularije okrog, bi verjetno tudi jaz imela danes isti problem. Drugače pa vem, da ni problem če človek ne spi eno noč. Pri meni je tudi bilo tako, da sem 5 tednov delala popoldne in sem okrog 23-e ure prišla domov, spat pa sem hodla okrog enih -pol dveh ponoči. In vse lepo in prav če me nebi zjutraj S vrgel iz postelje pred sedmo. Pa tam okrog tretje -četrte ure moram še S gnat na stranišče, ker ga je plenica začela ful motiti in si jo vzame dol, ni pa še tako daleč da bi sam šel na stranišče. Ko sem ga zjutraj odpeljala v vrtec pa nisem šla nazaj v posteljo, ker nisem mogla več zaspati. Tako da se to tudi pri meni vleče več kot en dan, definitivno pa ne tako dolgo kot pri tebi Amy. Res upam, da se bo to spanje pri vas hitro poštimalo in boste spali.
< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 8.2.2009 20:25:19 >
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.2.2009 20:37:57
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: amy26 pa kilce kar počasi grejo, verjetno bi šlo hitreje če bi se res 100% držala diete no vseeno sem zelo zadovoljna predvsem za vztrajnost. Ampak jaz imam tebe v spominu..... kak naj napišem - ne ravno kot osebo, ki bi odvečen tovor nosila hvala Nisem debela to je že res, ampak ko sem nehala dojiti torej točno pred enim letom sem se v 8 mesecih zredila 8kg, nevem od kje kako res je da sem začela jesti vse po vrsti, ker sem prej morala skos imeti dieto zaradi Ele, pa slaba prebava in iz meseca v mesec sem imela kak kg več navzven se ni ful poznalo no mal že vendar ne kritično vendar jaz se nisem dobro počutila, poskušala ful trenirat pa zdravo jesti a kg isti, no z 1.1.09 pa sem začela z ločevalno dieto in sedaj so končno rezultati želim si shujšati še 4-5kg, zdej jih imam 57,5 petarda, upoštevala sem tvoje nasvete, danes sem vso posteljino preoblekla in vse povštre pošpricala z sprejem od evkalipta (just) pa Elo namazala z materino kremo pa malo primešane kapljice od justa, pa celo piti sem ji dala sok notri pa dve kapljici evkalipt olja od justa na radiator sem pa dala šalčko in notri par kapljic olja da bo to lepo izhlapevalo ponoči v sobi imam prevrete tudi kamilice, vendar te bom dala potem ponoči v spalnico ko jo k sebi vzamem da bomo imeli vlago v spalnici, kup enega dela ma ne vem kako se nisem spomnila to že prej da bi naredila
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.2.2009 20:45:53
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Ne vem od koga se moja hči uči ... zdajle sem ju šla iskat k mojim staršem in Tina je ravno stiskala pomaranče (na ročni ožemalnik); pa pride mimo ata in ji reče: "O, a limone stiskaš?", Tina pa mrtvohladno nazaj:"Ne banane" ...in nemoteno nadaljuje z delom Jaz sem se skor polulala od smeha, ata je pa itak brez besed ostal
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.2.2009 20:48:08
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: amy26 želim si shujšati še 4-5kg, zdej jih imam 57,5 ...jaz bi s tako številko vriskala do poslednjega daha!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.2.2009 20:53:44
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: amy26 želim si shujšati še 4-5kg, zdej jih imam 57,5 ...jaz bi s tako številko vriskala do poslednjega daha! ti se sedaj moraš lepo rediti da bo zdrav in lepo okrogel
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.2.2009 20:56:20
|
|
|
|
petarda
|
Amy upam, da bo kaj pomagalo.... ... Jaz bom imela petardita tudi nekaj dni kar doma, da se res do konca pozdravi, čeprav je sedaj že kot roža
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.2.2009 20:58:45
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: amy26 IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: amy26 želim si shujšati še 4-5kg, zdej jih imam 57,5 ...jaz bi s tako številko vriskala do poslednjega daha! ti se sedaj moraš lepo rediti da bo zdrav in lepo okrogel Zdaj že, zdaj...samo take številke se jaz nebi branila niti recimo čez kako leto .... pa četudi bi bilo še kakih 10 kg +
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.2.2009 20:59:02
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: amy26 želim si shujšati še 4-5kg, zdej jih imam 57,5 ...jaz bi s tako številko vriskala do poslednjega daha! tudi če bi jih imela deset več, bi bila kar zadovoljna
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.2.2009 21:13:41
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: amy26 želim si shujšati še 4-5kg, zdej jih imam 57,5 ...jaz bi s tako številko vriskala do poslednjega daha! tudi če bi jih imela deset več, bi bila kar zadovoljna ....beri naprej
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.