|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki-3. del............ :)
9.2.2009 10:55:17   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: leda

Sej kar se stolčka tiče nisem mislila zaradi hranjenja (tudi midve bova z GH še malo počakali), ampak zgolj zaradi sedenja. Ker noče več ležat tamala.

najbrž finalna izmenjava user posted image

jst mam ležalnik, ki ga lahko rahlo dvignem. ker za čist sedenje je po moje še malo prezgodi; če sedi, je na rito in hrbtenico za to starost in (povprečni) telesni razvoj še prehuda obtežitev.

Ja saj meni se tudi zdi malo zgodaj. če jaz ležalnik malo dvignem se mi še zmeraj dviguje in čeprav je privezana potem kar ven hoče pasti. Tako da sploh ne vem kaj naj naredim. Od odloženih položajev so ji samo kravice všeč , drugače bi pa skoz sedela.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
9.2.2009 10:56:22   
lana17
Gledam tele naše lepotce in lepotičke. Zanima me, če se je kateremu že spremenila barva oči?

Gloria in Nik čestitke!

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
9.2.2009 11:04:53   
lana17
Sine se je zbudil...lep dan...pri nas je tak sonček

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
9.2.2009 11:06:13   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: leda

.......misliš, da je spet...............................user posted image

ma ne bi dala roke v ogenj, no, morda levo....

sem jaz tud včeraj pomislila na to.....user posted image ...roke pa ne dam....rabim obeuser posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
9.2.2009 11:28:06   
Jazzy1
Končno sonček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!! Greva ven - za čim dlje, upam. Lepo se sprehajajte tudi ostale danes!

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
9.2.2009 11:41:13   
Virtualna
Dober dan user posted image

...jaz sem pa vceraj praznovala rojstni dan...(27.user posted image )...sem imela ful obiskov...sta bila tasca in tast tu, pa user posted image  brat in sestra s svojo familijo...ze od 6:30 sem bila na nogah...sem pripravljala kosilo, ker so se par dni vnaprej napovedali, da bodo pac prisli....ma mi je nakako to ljubse,...ker vsaj vem, koliko folka bo in za koliko je treba pripravit hrano....

Par dni sem se postila...vceraj sem se pa tako nazrla vsega....ma se pocutim tako debelo da je joj...user posted image ....sploh se ne upam na vago stopit...po moje bi pokazala kake 2kg + ....user posted image
user posted image
Sem imela kar 2 torte .... pa je vse slo....no v glavnem....noge me tako bolijo...ma od kolen dol jih sploh ne cutim....danes ne bom nic kuhala, ker mi je kar nekaj hrane ostalo se od vceraj...pa se k tasci gremo...ker danes pa ona praznuje svoj r.d....user posted image user posted image user posted image user posted image  ...in itak da bom spet jedla, ko nora....

Jutri ima pa moja Leyla pregled...sistematiko....tak, da sporocim rezultate...mislim, da bove kar malo kregani...mave kar orng spehca...ma bi kako fotko prlimala...da bi pokazala...pa saj veste, da ne morem...ker je SHRANI.SI samo za Slovence user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Virtualna -- 9.2.2009 11:42:23 >

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
9.2.2009 12:14:46   
Virtualna
IZVIRNO SPOROČILO: lana17
...Zanima me, če se je kateremu že spremenila barva oči?

Nasa ima se vedno plave ucke, ceprav nihce...niti iz moje niti iz njegove familije...nima plavih oci....user posted image

Kaj pa vem...upam, da se bodo se spremenile...ker plave oci, meni osebno, niso kaj prevec vsec....user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
9.2.2009 12:19:35   
emi*
ola!

gledala sem te kašice medolino,rižolino,keksolino.......to je vse po 6.mesecu,piše pa da se pripravi z navadnim mlekom,prekuhanim,to pomeni da od 6.mes naprej lahko je hrano z navadnim mlekom???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
9.2.2009 12:22:51   
emi*
user posted image user posted image user posted image gledam kako bi dala slikico v avatar,še označeno mam od začetka,da se slika prikaže pa je ni.kako se to naredi????user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
9.2.2009 13:39:51   
kokicaaa
oj
kak ste? Uf mal je tajal da sem ta forum sploh našla. Moja tinka že cel dan spi, ponoči se je čelo noč slabo počutila, ker se je jokalauser posted image najbrž bo zbolela. V četrtek je imela cepljenje pa upam da ni kej narobe. vročino sicer nima, sam je bleda v obrazekuser posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
9.2.2009 14:52:48   
Olivija*
Virtualna, si prepričana, da ne moreš shranit slike na shrani.si? Če ne gre, mi jo lahko pošlješ na mejl, pa ti jo jaz dam gor.

virtualna, vse najboljše user posted image user posted image user posted image

emi, slikco daš v avatar tako, da greš na Moj profil -> Moj avatar -> Naloži mojo sliko, klikneš ikono, izbereš sliko (dovolj majhno, sicer ti javi opozorilo!) in ko sliko že naložiš, se moraš pomaknit čisto do konca tvojega profila in tam pritisnit gumb Potrdi

emi, mislim da prvo leto ne smeš dajat navadnega (kravjega) mleka, ampak delaš kašice na adaptiranem mleku.

super, da končno imamo tudi v tej ljubljanski kotlini sončka. midve sva že bili na sprehodu, zdaj sva se prišli not porihtat in čakava očija, da pride iz službe.potem gremo pa še na en giro z vozičkom user posted image

< Sporočilo je popravil nosecka08 -- 9.2.2009 14:53:44 >

(odgovor članu kokicaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
9.2.2009 14:54:34   
kokicaaa
a se da sm gor prilept slikco
user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
9.2.2009 15:01:17   
kokicaaa
user posted image user posted image user posted image user posted image vitrualna: vse najnajnajboljšeuser posted image user posted image

(odgovor članu kokicaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
9.2.2009 15:18:32   
monika30
Ufff, sem se komaj na hitro prebila, da sem prebrala, pa mi ni vsega ratalo.

Anchy, moje sožalje. Sem ti poslala zs.
Vita je pa res luškana. Pa ful laskov, mi jih imamo za vzorec.

Noč je bla tko tko. Se mi zdi, da rabim čedalje manj spanja.
A ni faj, ko je danes sonce, jaz sem takoj boljše volje. Pa še otročka mi že spita 2 uri pa še mal.
Vse najboljše, Virtualna.
Pa še vsem, ki praznujejo obmesečnico.

Kakšno številko oblekic pa že nosijo vaši malčki? Mi smo na 68, pa bo treba že 74 ven vlečt.

Emi, a si ziher, da so te kašice z navadnim mlekom. JAz ne bi še dajala.
Jaz mu zvečer na žličko dam rižolino ali grisolino od Milupe (rumen), ki že ima adaptirano mleko in ga samo zmešam z vodo.

Še pridem kej mogoče.

(odgovor članu kokicaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
9.2.2009 15:23:31   
monika30
user posted image

Evo, to sta pa moja sončka. Sam slikica ni glih fajn. Nimam nobene novejše. Bom se spravla mal poslikat, pa naložim.

Čav.

(odgovor članu monika30)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
9.2.2009 15:25:11   
Virtualna
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08

Virtualna, si prepričana, da ne moreš shranit slike na shrani.si? Če ne gre, mi jo lahko pošlješ na mejl, pa ti jo jaz dam gor.
virtualna, vse najboljše user posted image user posted image user posted image

Nosecka...ne, ne morem shraniti slike na www.shrani.si...ker je ta link samo za uporabnike v Sloveniji...jaz sem pa v Nemciji...zivim v Berlinu user posted image ...
Poslji mi mail na ZS..ti posljem par slikic, pa jih "zlimaj" sem gor user posted image

Hvala za cestitke user posted image  

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
9.2.2009 15:30:47   
arabela*
babike eno vprašanjeuser posted image
jutri moram nest v laboratorij urin oduser posted image .Pa je dobila tisto vrečkico,ko se nastavi in se not polula.Zdaj pa me zanima,koliko ur lahko to stoji,ali ji moram to nastavit zjutraj,da bo čist sveže,ker tam se mi je ne ljubi cele slačit...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 3617
9.2.2009 15:52:17   
Olivija*
saraya, mi še HB nismo rabili dajat vode, tako da ti sploh ne znam svetovat...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
9.2.2009 15:54:36   
Virtualna
Nosecka...preveri inbox user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
9.2.2009 16:10:06   
Lara Croft
pozdraw s sprehoda! Kak lep soncek je danes.. Hihi.:):-).

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

Neposredna povezava do sporočila: 3620
9.2.2009 16:34:52   
urska238
IZVIRNO SPOROČILO: kokicaaa

user posted image user posted image user posted image user posted image vitrualna: vse najnajnajboljšeuser posted image user posted image

vse najnaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kokicaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
9.2.2009 16:36:30   
Virtualna
Hvala, hvala user posted image

(odgovor članu urska238)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
9.2.2009 16:38:56   
Olivija*
Virtualna in njen cukrček Leyla - 1. del:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3623
9.2.2009 16:41:20   
Olivija*
Virualna in Leyla - 2.del:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
9.2.2009 16:42:23   
Virtualna
Nosecka... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?