Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 8:26:30
|
|
|
|
urska238
|
lara- si spraševala, kaj narediš, če se bo začela zbujat ponoči... men je patronažna rekla, da če se bi začel Matej pogosto zbujat čez noč in če bo lačen, da bo treba začet z uvajanjem GH aja, pa še to ste spraševale, kako položite spat... no, sej jst sm to že napisala- jst ga dajem samo na trebuščka in to že dva mesca
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 8:59:35
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria DANES PRAZNUJE MOJ SONČEK NIK 5 MESECEV ...............čestitke...............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 9:00:21
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: anchy82 url=http://www.shrani.si/?41/lU/4b1nw4SI/dsc00433.jpg] [/url] Joj, upam, da mi je uspelo... Sam kr so slikce narobe obrnene... .................kok je pa srčkana...........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 9:01:18
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: emi* Dober večer! Vidim,da se vam nič ne spi.Na hitro sem prišla prebrat,da mi ne bo treba pol brat 1h,ko pa tolko pišete. Ines spi že 2h,upam,da bo vsaj danes malo podaljšala,ker ko se mi zbudi okrog 3 mi zgleda kot da pol nisem nič spala.Jutri pa se bom naročila zdravniku,tako in tako si ga moram še najt tukaj,ga nimam,do zdaj mi še ni rabil.Potem bom vidla.če je res kaj s ščitnico.No upam,da ni nič takega,ampak vseeno,nimam kaj zgubit. Nič kaj lepo blebetajte,jaz pa grem počasi dormire.Kar pišite mi vsaj ne bo dolgčas,ko bom brala. Lahko noč! moram probat,moram,me zanima še ena lepotka.........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 9:35:23
|
|
|
|
pf
|
Jutro. Lana luna glede te zelenjave, ki dajem Lani. Prekuham jo v vodi in s paličnim zmučkam. Isto sadje, razen banan. Emi in Anchy imata čudovite pupice. Prave frajerke. Gloria in Nik čestitke. Nik je pa taki lepotec, da ga je za iskat. Pravi je. MTY in Gold fish imata vsaka svoj z.s. Drugače pa sem tudi jaz opazila, da zaradi rr trpi delo, če ne druga kot peglanje. Ampak šta se mora, nije teško. Tak golaž imam kuhan za dvakrat, govejo juho tudi, perilo sem obesila, malo še grem pospraviti dokler babika spi, potem pa na luft.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 9:38:26
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gloria DANES PRAZNUJE MOJ SONČEK NIK 5 MESECEV Čestitke !!!!!!!!!!!!!!!!!
< Sporočilo je popravil Jazzy1 -- 9.2.2009 9:39:10 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 9:53:27
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Emi in Anchy imata čudovite pupice. Prave frajerke. Gloria in Nik čestitke. Nik je pa taki lepotec, da ga je za iskat. Pravi je.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 10:06:41
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria DANES PRAZNUJE MOJ SONČEK NIK 5 MESECEV ČESTITKE
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 10:07:36
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: anchy82 url=http://www.shrani.si/?41/lU/4b1nw4SI/dsc00433.jpg] [/url] Joj, upam, da mi je uspelo... Sam kr so slikce narobe obrnene... .................kok je pa srčkana........... se kar podpišem....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 10:16:40
|
|
|
|
leda
|
sploh vratu ne vidim, ko pa jo umivam pa ji ga moram gor zrolati k kaki roleti haha. tut taprva je bla sumoborka. zdej ko gledam fotke za nazaj se prav čudim, kako mi je tak knedl lahko zgledu luštno no sej to je že mati narava poskrbela, da nam naš podmladek diši...že v porodnišnci se mi zdel, kolk so drugi dojenčki grdi, pa vijolčni, pa s podočnjaki, moja pa tko lepa... aja, sicer pa k splošni lepoti, draga lara, zlo pomaga, da dobijo vrat. tko da za prvi rojstni dan bo že vse bolj estetsko.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 10:20:18
|
|
|
|
leda
|
piše se zgodovina: moje prvo lepljenje fotk na forum. evo, Ela na prvem žuru v mariboru pri dobrem mesecu.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 10:23:25
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda piše se zgodovina: moje prvo lepljenje fotk na forum. evo, Ela na prvem žuru v mariboru pri dobrem mesecu. Iiii - kako je pa luškana in kako je lepo oblečena. Super hlače:)!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 10:25:53
|
|
|
|
Jazzy1
|
Najprej dobro jutro! Spet imam eno vprašanje: koliko od vas je vaše lumpe in lumpike že dalo v stolček za hranjenje? Oziroma kdaj ste to naredile: ko so znali sedeti ob podpori, ali morda že celo sami znajo sedet????!?!?!? Moja namreč sploh več noče biti v ležalniku - skoz mi dela trebušnjake in hoče sedet. Samo sedet sama še ne zna, je pa komot dolgo v sedečem položaju, če jo jaz podpiram oz. držim za boke.
< Sporočilo je popravil Jazzy1 -- 9.2.2009 10:26:14 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 10:29:38
|
|
|
|
leda
|
kako je lepo oblečena. Super hlače:)!!! pol ure kasneje je bla že v pajacku. hlače so lepe, a neudobne
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 10:30:53
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda kako je lepo oblečena. Super hlače:)!!! pol ure kasneje je bla že v pajacku. hlače so lepe, a neudobne Ma super so! Takoj bi take Liji kupila. Kje si jih pa dobila? V Lj. obstaja ena trgovina (Žirafa), ki ima podobne, tko mal odštekane, cunjice.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 10:31:50
|
|
|
|
leda
|
Oziroma kdaj ste to naredile: ko so znali sedeti ob podpori, ali morda že celo sami znajo sedet no, ela še nič ne je po žlički (razen zraka, ker ji dajem njeno bodočo žličko v roko, da se malo zamoti, ko recimo praznim pomivalni stroj) in tut ne bo vsaj še kak mesec. tadrugo pa pri 6 mescih; takrat je že kar lepo sedela. sem jo dala kar v trip trapa, jo obložila z blazinami, pa je blo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 10:33:49
|
|
|
|
leda
|
meta, samo zate odlomek iz pesmi Naša pesem, ki govori o zelo aktualni tematiki : Ob besedi Palestina se zgroziš in rečeš: to je strojnica in težka mina in se dolgo ne umiriš. vidte, vaša leda je že v rani mladosti (deset let sem jih štela takrat) bla angažirana.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 10:38:01
|
|
|
|
leda
|
nadaljujem z monologi ob večerih pač gledam filme al berem knigge, čez dan se potepam al kaj počnem... čestitke vsem, ki praznujejo; punce, brez zamere, ampak kaj ko bi namesto čestitk vsem ob vsaki obmesečnici raje naleple kako fotko pamžka al pa kakšno anekdoto iz vašega družinskega življenja napisale? malo je monotono...že itak je naš lajft trenutno ful rutinski (dete je, dete se uspava, dete se previja,...), pa se mi zdi, da ne rabmo še ene rutine dodajat. pa živjo vse nove. kokica, si ti slučajno iz ljubljane, pa maš za moža zdravnika? tale tvoj stil mi je prow domač.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 10:39:35
|
|
|
|
leda
|
Ma super so! Takoj bi take Liji kupila. Kje si jih pa dobila? V Lj. obstaja ena trgovina (Žirafa), ki ima podobne, tko mal odštekane, cunjice. o, sem v dialogu ela jih je dobila, ampak zihr nekje v centru ljubljane nabavljene. darovalci majo namreč dva pamža, ki sta non stop bolna in ne grejo prow daleč od svojga doma. lahko vprašam. žirafa? kje?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 10:44:51
|
|
|
|
lana17
|
Dobro jutro!
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 10:48:00
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda Ma super so! Takoj bi take Liji kupila. Kje si jih pa dobila? V Lj. obstaja ena trgovina (Žirafa), ki ima podobne, tko mal odštekane, cunjice. o, sem v dialogu ela jih je dobila, ampak zihr nekje v centru ljubljane nabavljene. darovalci majo namreč dva pamža, ki sta non stop bolna in ne grejo prow daleč od svojga doma. lahko vprašam. žirafa? kje? Haha, si v dialogu zaenkrat še ja . Žirafa je ena lištna trgovinica na Gornjem trgu, v stari Lj. Je pa mal draga, to je njen edini minus. Sej kar se stolčka tiče nisem mislila zaradi hranjenja (tudi midve bova z GH še malo počakali), ampak zgolj zaradi sedenja. Ker noče več ležat tamala.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 10:49:12
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda kokica, si ti slučajno iz ljubljane, pa maš za moža zdravnika? tale tvoj stil mi je prow domač. .......misliš, da je spet...............................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 10:51:03
|
|
|
|
leda
|
Sej kar se stolčka tiče nisem mislila zaradi hranjenja (tudi midve bova z GH še malo počakali), ampak zgolj zaradi sedenja. Ker noče več ležat tamala. najbrž finalna izmenjava jst mam ležalnik, ki ga lahko rahlo dvignem. ker za čist sedenje je po moje še malo prezgodi; če sedi, je na rito in hrbtenico za to starost in (povprečni) telesni razvoj še prehuda obtežitev.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 10:51:42
|
|
|
|
leda
|
.......misliš, da je spet...............................user posted image ma ne bi dala roke v ogenj, no, morda levo....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 10:55:11
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Draga, što bi učinila ti da dobijem na Lutriji? - Uzela bih ti pola i odmah se odselila! - Pogodio sam 3 broja... Evo ti 50 kuna i goni se u tri piz.. de materine! ....šeeeeeeee!
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?