|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki-3. del............ :)
9.2.2009 16:43:38   
Olivija*
virtualna, malenkost!

zdej pa pazi,ko ti bo špeh rastu, ker vaju bomo vsi tako hvalili, ker sta tako lušni!

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
9.2.2009 16:48:46   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08

virtualna, malenkost!

zdej pa pazi,ko ti bo špeh rastu, ker vaju bomo vsi tako hvalili, ker sta tako lušni!

Ja sam sta res fuuul luškani user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
9.2.2009 16:50:42   
Virtualna
Nosecka... user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
9.2.2009 17:05:39   
taja1235

Tudi medve z mojo lubiko vam pošiljave sončne pozdravčke iz zimskega sprehoda user posted image

Dns je biu res krasen dan, jutr pa že dež in sneg....  user posted image

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
9.2.2009 17:46:07   
gloria
...na hiterco vas pozdravim ker sem danes in ju3 bolj odsotna.....hvala za čestitkeuser posted image ...preberem vas mogoče kasneje do konca če na pa ju3...uživajteuser posted image ....

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
9.2.2009 18:12:01   
kokicaaa
iiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image kok ste lepi. Pa tudi vse druge imate zelo lepe malčkeuser posted image uf sem uničena sem bila na sprehoduuser posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
9.2.2009 18:59:44   
Lara Croft
DANES PRAZNUJE MOJ SONČEK NIK 5 MESECEV

Čestitke Nnnniiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkk.... user posted image

evo, Ela na prvem žuru v mariboru pri dobrem mesecu.

Čestitke tudi Eli.... user posted image Upam, da je žur dobro uspel....

koliko od vas je vaše lumpe in lumpike že dalo v stolček za hranjenje?

Že ene dva ali tri tedne, se ne spomnem..... ma je tak,da se ga nagne.... dondolinouser posted image
Tam jo imam tudi, ko kuhinjo pospravljam in kuham... ne samo, ko je za jest...

Virtualna... vse najboljše.... user posted image
Lepa bejba je Leyla... user posted image

Kakšno številko oblekic pa že nosijo vaši malčki? Mi smo na 68, pa bo treba že 74 ven vlečt.

Lara na tesno, na tesno, ma še lahko nosi 62... user posted image
Lušna deca, Monika...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
9.2.2009 19:20:57   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: leda

user posted image

piše se zgodovina: moje prvo lepljenje fotk na forum.

evo, Ela na prvem žuru v mariboru pri dobrem mesecu.

EVO pri nas se še ne piše zgodovina user posted image  še nisem prišla tako daleč, da bi lepla fotke na forumuser posted image

taka fejst babnca je Ela

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
9.2.2009 19:22:08   
RAČKAPK

Virtualna in njen cukrček Leyla - 1. del:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

luštna pupa
Virtualna pa vsenajboljše za rojstni dan user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
9.2.2009 19:22:38   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

user posted image

DANES PRAZNUJE MOJ SONČEK NIK 5 MESECEV

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...............čestitke...............

Nikec ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
9.2.2009 19:23:28   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: monika30

user posted image

Evo, to sta pa moja sončka. Sam slikica ni glih fajn. Nimam nobene novejše. Bom se spravla mal poslikat, pa naložim.

Čav.

Luštkana user posted image

(odgovor članu monika30)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
9.2.2009 20:00:36   
gold fish

Virtualna in njen cukrček Leyla - 1. del:

Virualna in Leyla - 2.del:

user posted image user posted image user posted image     super...kak sta luškani...obeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
9.2.2009 20:05:45   
emi*

Emi, a si ziher, da so te kašice z navadnim mlekom. JAz ne bi še dajala.
Jaz mu zvečer na žličko dam rižolino ali grisolino od Milupe (rumen), ki že ima adaptirano mleko in ga samo zmešam z vodo.

Še pridem kej mogoče.

.....ma res,na škatli piše da se mleko prekuha pa se naredi in to je po 6 mesecu kao??user posted image user posted image Prav piše v 2dl prekuhanega mleka vmešajte 4 velike žlice kosmičev.............A ne bi valjda dajali to če se ne bi smelo jest??Saj so tudi kašice po 8 mesecu pa po 12 mesecu!!Zakaj pol to če se ne sme??user posted image

(odgovor članu monika30)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
9.2.2009 20:08:45   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: emi*

Emi, a si ziher, da so te kašice z navadnim mlekom. JAz ne bi še dajala.
Jaz mu zvečer na žličko dam rižolino ali grisolino od Milupe (rumen), ki že ima adaptirano mleko in ga samo zmešam z vodo.

Še pridem kej mogoče.

.....ma res,na škatli piše da se mleko prekuha pa se naredi in to je po 6 mesecu kao??user posted image user posted image Prav piše v 2dl prekuhanega mleka vmešajte 4 velike žlice kosmičev.............A ne bi valjda dajali to če se ne bi smelo jest??Saj so tudi kašice po 8 mesecu pa po 12 mesecu!!Zakaj pol to če se ne sme??user posted image

jaz naredim z aptamilom.....   ampak naš ne je...govorim za rižolino...

..drugače mu pa dajem mlečne kašice...hipp se meša z vodo....

je pa res, da sem mu dala že 2al 3x za probat pire....ki ima mleko, margarino in kislo smetano not...pa mu je dobro....  ne upam, pa preveč.... samo toliko da okuša....

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
9.2.2009 20:37:55   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

babike eno vprašanjeuser posted image
jutri moram nest v laboratorij urin oduser posted image .Pa je dobila tisto vrečkico,ko se nastavi in se not polula.Zdaj pa me zanima,koliko ur lahko to stoji,ali ji moram to nastavit zjutraj,da bo čist sveže,ker tam se mi je ne ljubi cele slačit...user posted image

Virtualna - Vse najboljše , tale ne redi user posted image . Leyla je pa prava lepotička, mami pa ne zaostaj za njo.user posted image

Saraya - men je bilo rečeno, da naj bi v laboratorij prinesla v roku ene ure.

Monika - luštna pikeca.

Sem na hitro preletela strani za nazaj, da sem si ogledala vaše zakladke. Tak so vsi luštniiiiiiiiiiiiiiiii, itak.

Midva sva bila danes po dolgem času dvakrat zunaj. Sem se takoj spomnila na prve tedne, ko sva se vozičkala dvakrat na dan. Danes ga je prišel crkljat bratranček. Se mu je tolk fajn zdel, ko sem mu dovolila, da ga je nesel iz dnevne v sobo, pa previt mi ga je pomagal.

J nosi 68, sam mu je že bl na tesno...sem mu že 74 pripravla...mu je mal še velik, ampak ni sile.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
9.2.2009 20:40:51   
anchy82
Gloria...ful je luškan ta tvoj fantič Nik!!!! Komaj čakam, da se vidimo! Pa vseeee najboljše za 5 mesecev!!! user posted image user posted image user posted image
Monika kak maš luštkana fantka! Pa zelo lepa imena sta izbrala!!!user posted image user posted image user posted image
Virtualna tvoja pupa je pa prava pozerka!! Kok sta obe luštkani! Lep pozdrav v Berlin!

Pa vsi naši septembrčki so zeeeloooo luštkani!!!

Js sem pa danes celo nekaj zlikala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdej vas pa zapuščam, ker se grem malo svojemu user posted image posvetituser posted image user posted image

papa

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
9.2.2009 20:44:34   
anchy82
Mi tud nosimo zdej 68, ampak vse hlače so nam že prekratke, rokavčki pa še dost dolgiuser posted image . Ampak če ji oblečem 74., so ji pa rokavčki ful predolgi, pa v pasu ji je preveliko, dolžina hlač pa bi bla v redu.

A mogoče kateri tud user posted image ful glavco nazaj obrača????user posted image

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
9.2.2009 20:48:29   
kokicaaa
moja je sedaj dolga 66cm. Kupujemo ji velikost 70-72. V katerih trgovinah kupujete oblekice? Ali vi svojimuser posted image dajate gosto hrano(banane,jabolko)user posted image

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
9.2.2009 20:49:07   
lana17
Naredila sem album na RR. Zanima me, če lohk vidite slikce?

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
9.2.2009 20:54:31   
petra1978
Čer babike!
Sem rekla, da grem samo malo gledat na rr, pol pa rabim pol ure, da vas vse preberem za nazaj.

Najprej moram čestitat vse septemberčkom in septemberkam za obmesečnice, lepe slikice, zobke in vse, za klar pač nisem sproti čestitala user posted image user posted image

Danes sem bila v službi, sma šle s sodelavko, ki ima 3 mesece staro punčko malo sodelavce pozdravit. Potem pa je en sodelavec malo nosil Gala okoli in mi pravi, če lahko gre z njim v svojo pisarno, da mu nekaj pokaže. Pa sem rekla, da lahko (seveda sem šla takoj za njima). In potem stopita v pisarno in mu reče: "Gal, poglej te lepe tete." Kazal mu je kolendar z "golimi tetami". Mislim, kaj vse pade enemu moškemu na pamet. Saj mu nisem pustila, da je to gledal in v bistvu je bilo vse skupaj celo malo smešno, samo če bi bil pa Gal že večji, pa ne bi bilo nič smešno.user posted image

Potem sma pa imele še pol ure časa in sma šle še malo v H&M pogledat. Maribor je bil čisto poln vozičkaric in takrat sem vam, mariborčanke, zavidala življenje tako blizu mesta. Kam koli si pogledal, tam so ene vozičkarice skupaj kofetkale. Tako da, en dan ko bo lepo vreme pridema z Galom v MB in se povabima k vam, mariborčankam na kavo.

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
9.2.2009 20:54:42   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: kokicaaa

moja je sedaj dolga 66cm. Kupujemo ji velikost 70-72. V katerih trgovinah kupujete oblekice? Ali vi svojimuser posted image dajate gosto hrano(banane,jabolko)user posted image

Nimam izbranih trgovin...kupim tist kar mi je všeč, za primerno ceno seveda...GH pa še ne dajem

Rousseau

(odgovor članu kokicaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
9.2.2009 20:56:13   
petra1978
IZVIRNO SPOROČILO: lana17

Jaz jih ne morem.

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
9.2.2009 20:57:41   
petra1978
IZVIRNO SPOROČILO: anchy82

Mi tud nosimo zdej 68, ampak vse hlače so nam že prekratke, rokavčki pa še dost dolgiuser posted image . Ampak če ji oblečem 74., so ji pa rokavčki ful predolgi, pa v pasu ji je preveliko, dolžina hlač pa bi bla v redu.

A mogoče kateri tud user posted image ful glavco nazaj obrača????user posted image

Ja, tudi Gal včasih tako glavico nazaj obrača. Sem že rekla, da bom vprašala pediatrinjo na pregledu, če je to OK.

Mi pa nosimo cotike 68, nekatere že 74.

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
9.2.2009 21:02:42   
kokicaaa
aja. mi pa že uvajamo GH. In je zelo vesela kakega jabolčka pa banane zmiksane.user posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
9.2.2009 21:02:47   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: lana17

Lahko Lana. Je pa velik fant, ni kaj user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?