Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 16:43:38
|
|
|
|
Olivija*
|
virtualna, malenkost! zdej pa pazi,ko ti bo špeh rastu, ker vaju bomo vsi tako hvalili, ker sta tako lušni!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 16:48:46
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 virtualna, malenkost! zdej pa pazi,ko ti bo špeh rastu, ker vaju bomo vsi tako hvalili, ker sta tako lušni! Ja sam sta res fuuul luškani
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 16:50:42
|
|
|
|
Virtualna
|
Nosecka...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 17:05:39
|
|
|
|
taja1235
|
Tudi medve z mojo lubiko vam pošiljave sončne pozdravčke iz zimskega sprehoda Dns je biu res krasen dan, jutr pa že dež in sneg....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 17:46:07
|
|
|
|
gloria
|
...na hiterco vas pozdravim ker sem danes in ju3 bolj odsotna.....hvala za čestitke ...preberem vas mogoče kasneje do konca če na pa ju3...uživajte ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 18:12:01
|
|
|
|
kokicaaa
|
iiiiiiii kok ste lepi. Pa tudi vse druge imate zelo lepe malčke uf sem uničena sem bila na sprehodu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 18:59:44
|
|
|
|
Lara Croft
|
DANES PRAZNUJE MOJ SONČEK NIK 5 MESECEV Čestitke Nnnniiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkk.... evo, Ela na prvem žuru v mariboru pri dobrem mesecu. Čestitke tudi Eli.... Upam, da je žur dobro uspel.... koliko od vas je vaše lumpe in lumpike že dalo v stolček za hranjenje? Že ene dva ali tri tedne, se ne spomnem..... ma je tak,da se ga nagne.... dondolino Tam jo imam tudi, ko kuhinjo pospravljam in kuham... ne samo, ko je za jest... Virtualna... vse najboljše.... Lepa bejba je Leyla... Kakšno številko oblekic pa že nosijo vaši malčki? Mi smo na 68, pa bo treba že 74 ven vlečt. Lara na tesno, na tesno, ma še lahko nosi 62... Lušna deca, Monika...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 19:20:57
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda piše se zgodovina: moje prvo lepljenje fotk na forum. evo, Ela na prvem žuru v mariboru pri dobrem mesecu. EVO pri nas se še ne piše zgodovina še nisem prišla tako daleč, da bi lepla fotke na forum taka fejst babnca je Ela
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 19:22:08
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 Virtualna in njen cukrček Leyla - 1. del: luštna pupa Virtualna pa vsenajboljše za rojstni dan
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 19:22:38
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gloria DANES PRAZNUJE MOJ SONČEK NIK 5 MESECEV ...............čestitke............... Nikec ČESTITKE
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 19:23:28
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: monika30 Evo, to sta pa moja sončka. Sam slikica ni glih fajn. Nimam nobene novejše. Bom se spravla mal poslikat, pa naložim. Čav. Luštkana
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 20:00:36
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 Virtualna in njen cukrček Leyla - 1. del: IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 Virualna in Leyla - 2.del: super...kak sta luškani...obe
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 20:05:45
|
|
|
|
emi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: monika30 Emi, a si ziher, da so te kašice z navadnim mlekom. JAz ne bi še dajala. Jaz mu zvečer na žličko dam rižolino ali grisolino od Milupe (rumen), ki že ima adaptirano mleko in ga samo zmešam z vodo. Še pridem kej mogoče. .....ma res,na škatli piše da se mleko prekuha pa se naredi in to je po 6 mesecu kao?? Prav piše v 2dl prekuhanega mleka vmešajte 4 velike žlice kosmičev.............A ne bi valjda dajali to če se ne bi smelo jest??Saj so tudi kašice po 8 mesecu pa po 12 mesecu!!Zakaj pol to če se ne sme??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 20:08:45
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: emi* IZVIRNO SPOROČILO: monika30 Emi, a si ziher, da so te kašice z navadnim mlekom. JAz ne bi še dajala. Jaz mu zvečer na žličko dam rižolino ali grisolino od Milupe (rumen), ki že ima adaptirano mleko in ga samo zmešam z vodo. Še pridem kej mogoče. .....ma res,na škatli piše da se mleko prekuha pa se naredi in to je po 6 mesecu kao?? Prav piše v 2dl prekuhanega mleka vmešajte 4 velike žlice kosmičev.............A ne bi valjda dajali to če se ne bi smelo jest??Saj so tudi kašice po 8 mesecu pa po 12 mesecu!!Zakaj pol to če se ne sme?? jaz naredim z aptamilom..... ampak naš ne je...govorim za rižolino... ..drugače mu pa dajem mlečne kašice...hipp se meša z vodo.... je pa res, da sem mu dala že 2al 3x za probat pire....ki ima mleko, margarino in kislo smetano not...pa mu je dobro.... ne upam, pa preveč.... samo toliko da okuša....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 20:37:55
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya babike eno vprašanje jutri moram nest v laboratorij urin od .Pa je dobila tisto vrečkico,ko se nastavi in se not polula.Zdaj pa me zanima,koliko ur lahko to stoji,ali ji moram to nastavit zjutraj,da bo čist sveže,ker tam se mi je ne ljubi cele slačit... Virtualna - Vse najboljše , tale ne redi . Leyla je pa prava lepotička, mami pa ne zaostaj za njo. Saraya - men je bilo rečeno, da naj bi v laboratorij prinesla v roku ene ure. Monika - luštna pikeca. Sem na hitro preletela strani za nazaj, da sem si ogledala vaše zakladke. Tak so vsi luštniiiiiiiiiiiiiiiii, itak. Midva sva bila danes po dolgem času dvakrat zunaj. Sem se takoj spomnila na prve tedne, ko sva se vozičkala dvakrat na dan. Danes ga je prišel crkljat bratranček. Se mu je tolk fajn zdel, ko sem mu dovolila, da ga je nesel iz dnevne v sobo, pa previt mi ga je pomagal. J nosi 68, sam mu je že bl na tesno...sem mu že 74 pripravla...mu je mal še velik, ampak ni sile.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 20:40:51
|
|
|
|
anchy82
|
Gloria...ful je luškan ta tvoj fantič Nik!!!! Komaj čakam, da se vidimo! Pa vseeee najboljše za 5 mesecev!!! Monika kak maš luštkana fantka! Pa zelo lepa imena sta izbrala!!! Virtualna tvoja pupa je pa prava pozerka!! Kok sta obe luštkani! Lep pozdrav v Berlin! Pa vsi naši septembrčki so zeeeloooo luštkani!!! Js sem pa danes celo nekaj zlikala Zdej vas pa zapuščam, ker se grem malo svojemu posvetit papa
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 20:44:34
|
|
|
|
anchy82
|
Mi tud nosimo zdej 68, ampak vse hlače so nam že prekratke, rokavčki pa še dost dolgi . Ampak če ji oblečem 74., so ji pa rokavčki ful predolgi, pa v pasu ji je preveliko, dolžina hlač pa bi bla v redu. A mogoče kateri tud ful glavco nazaj obrača????
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 20:48:29
|
|
|
|
kokicaaa
|
moja je sedaj dolga 66cm. Kupujemo ji velikost 70-72. V katerih trgovinah kupujete oblekice? Ali vi svojim dajate gosto hrano(banane,jabolko)
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 20:49:07
|
|
|
|
lana17
|
Naredila sem album na RR. Zanima me, če lohk vidite slikce?
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 20:54:31
|
|
|
|
petra1978
|
Čer babike! Sem rekla, da grem samo malo gledat na rr, pol pa rabim pol ure, da vas vse preberem za nazaj. Najprej moram čestitat vse septemberčkom in septemberkam za obmesečnice, lepe slikice, zobke in vse, za klar pač nisem sproti čestitala Danes sem bila v službi, sma šle s sodelavko, ki ima 3 mesece staro punčko malo sodelavce pozdravit. Potem pa je en sodelavec malo nosil Gala okoli in mi pravi, če lahko gre z njim v svojo pisarno, da mu nekaj pokaže. Pa sem rekla, da lahko (seveda sem šla takoj za njima). In potem stopita v pisarno in mu reče: "Gal, poglej te lepe tete." Kazal mu je kolendar z "golimi tetami". Mislim, kaj vse pade enemu moškemu na pamet. Saj mu nisem pustila, da je to gledal in v bistvu je bilo vse skupaj celo malo smešno, samo če bi bil pa Gal že večji, pa ne bi bilo nič smešno. Potem sma pa imele še pol ure časa in sma šle še malo v H&M pogledat. Maribor je bil čisto poln vozičkaric in takrat sem vam, mariborčanke, zavidala življenje tako blizu mesta. Kam koli si pogledal, tam so ene vozičkarice skupaj kofetkale. Tako da, en dan ko bo lepo vreme pridema z Galom v MB in se povabima k vam, mariborčankam na kavo.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 20:54:42
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: kokicaaa moja je sedaj dolga 66cm. Kupujemo ji velikost 70-72. V katerih trgovinah kupujete oblekice? Ali vi svojim dajate gosto hrano(banane,jabolko) Nimam izbranih trgovin...kupim tist kar mi je všeč, za primerno ceno seveda...GH pa še ne dajem
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 20:56:13
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Naredila sem album na RR. Zanima me, če lohk vidite slikce? Jaz jih ne morem.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 20:57:41
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: anchy82 Mi tud nosimo zdej 68, ampak vse hlače so nam že prekratke, rokavčki pa še dost dolgi . Ampak če ji oblečem 74., so ji pa rokavčki ful predolgi, pa v pasu ji je preveliko, dolžina hlač pa bi bla v redu. A mogoče kateri tud ful glavco nazaj obrača???? Ja, tudi Gal včasih tako glavico nazaj obrača. Sem že rekla, da bom vprašala pediatrinjo na pregledu, če je to OK. Mi pa nosimo cotike 68, nekatere že 74.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 21:02:42
|
|
|
|
kokicaaa
|
aja. mi pa že uvajamo GH. In je zelo vesela kakega jabolčka pa banane zmiksane.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 21:02:47
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Naredila sem album na RR. Zanima me, če lohk vidite slikce? Lahko Lana. Je pa velik fant, ni kaj
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?