Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 21:05:22
|
|
|
|
kokicaaa
|
bom dala še jaz kako slikico v album
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 21:11:11
|
|
|
|
lana17
|
Sem označla, da lahko vidijo sam prijatelji in me zanima, če je zdaj lahko vsi vidjo, al samo izbrani. Zdej pa ne vem zakaj ena lohk, druga pa ne. Rabim pomoč!!!
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 21:14:48
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda meta, samo zate odlomek iz pesmi Naša pesem, ki govori o zelo aktualni tematiki : Ob besedi Palestina se zgroziš in rečeš: to je strojnica in težka mina in se dolgo ne umiriš. vidte, vaša leda je že v rani mladosti (deset let sem jih štela takrat) bla angažirana. waw, men je takrat šlo blazno na živce, če je foter gledal dnevnik. Vidim, da tebi ne!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 21:17:11
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: leda kokica, si ti slučajno iz ljubljane, pa maš za moža zdravnika? tale tvoj stil mi je prow domač. .......misliš, da je spet............................... Jest sem tud najprej to pomisnla. Sem 3x popravljala seznamček, ker nisem vedla al ja al ne
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 21:20:00
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Jutri ima pa moja Leyla pregled...sistematiko....tak, da sporocim rezultate...mislim, da bove kar malo kregani...mave kar orng spehca...ma bi kako fotko prlimala...da bi pokazala...pa saj veste, da ne morem...ker je SHRANI.SI samo za Slovence Čestitke za RD! Mašina si mlada! Drugače pa saj veš, da mi lahko pošlješ pa jih bom jaz namesto tebe objavla...pa lahko večje pustiš....se bo še lepše vidlo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 21:32:29
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: leda kokica, si ti slučajno iz ljubljane, pa maš za moža zdravnika? tale tvoj stil mi je prow domač. .......misliš, da je spet............................... Jest sem tud najprej to pomisnla. Sem 3x popravljala seznamček, ker nisem vedla al ja al ne Sem tud že jaz gledala, pa nima dostopa do profila.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 21:35:07
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Naredila sem album na RR. Zanima me, če lohk vidite slikce? Jaaaaaaaaaaaaaaa... ma cel mož je ratal...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 21:38:49
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Sem označla, da lahko vidijo sam prijatelji in me zanima, če je zdaj lahko vsi vidjo, al samo izbrani. Zdej pa ne vem zakaj ena lohk, druga pa ne. Rabim pomoč!!! Jaz nisem med prijatelji Tud meni ne gre. Mam vse albume tak označene kot ti pa ne znam naštimat, da bi ve lahko gledale.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 21:40:16
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: kokicaaa bom dala še jaz kako slikico v album Tukaj je pa še zelo mičkena. Daj kakšno novejšo prilepi. Na shrani.si lahko greš, če bi rada lepla direkt na rr
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 21:41:06
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Jutri ima pa moja Leyla pregled...sistematiko....tak, da sporocim rezultate...mislim, da bove kar malo kregani...mave kar orng spehca...ma bi kako fotko prlimala...da bi pokazala...pa saj veste, da ne morem...ker je SHRANI.SI samo za Slovence Čestitke za RD! Mašina si mlada! Drugače pa saj veš, da mi lahko pošlješ pa jih bom jaz namesto tebe objavla...pa lahko večje pustiš....se bo še lepše vidlo Sem vidla, da si že zrihtala!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 21:51:34
|
|
|
|
meta21
|
Kok mate vsi lepe otročke! Vsi podbradki, štrleča ušeska, klobasike vse je tolk lepo!!! Meni so bli dojenčki zmerej vsi isti-ko črnci , zdaj ko mam pa svojega so mi pa tak sladki in vsak poseben! Emi, jaz bi rajši začela s temi kašicami od milupe, al pa hipp al pa..... sej jih je polno (BC, DM, Muler) pa bi te s kravjim mlekom dajala po 1. letu. Saj včasih so tudi otrokom dajali od rojstva naprej z vodo razrečeno kravje mleko pa so tudi večinoma zrasli ampak tvegaš razne alergije. Drugače se pa strinjam z ledo in MTY glede obmesečnic. Malo je monotono vsak dan čestitat. Sem hotla počakat na petek ko moj Lovro praznuje. Naj rajši vsaka sama objavi, če kateri praznuje kot pa da generalno objavljamo vse povprek. No saj me ne moti, se mi pa ne da vsak dan čestitat. Pa brez zamere-itak da vsem sončkom želim vse naj naj.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 21:54:51
|
|
|
|
meta21
|
Še dobr, da sta ene dva posta lana in lara napisali, ker drugač sem sama že skor celo stran naklofala!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 21:59:22
|
|
|
|
RAČKAPK
|
LARA - kako si rešila zobobol?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 21:59:58
|
|
|
|
RAČKAPK
|
lana17-jst pa ne morem widit slikc
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 22:00:49
|
|
|
|
*bubi*
|
Pa ne no.... že itak vas ne folgam brat, zdaj pa nekaj napišem in We are sorry. Dvomim, da je komu žal V glavnem..... veliko pravih cukrov ste nalimale gor lana17, tvojega albuma pa ne vidim IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Tako da, en dan ko bo lepo vreme pridema z Galom v MB in se povabima k vam, mariborčankam na kavo. super, ti samo ZS kak dan prej pošlji, pa gremo na
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 22:01:06
|
|
|
|
KAHLO
|
hALLO babike! Mah, ne moram verjet, hočem nekaj napisat...pa me obvesti da ne moram ker nimam zadosti pravic ali pa mi je poteklo geslo zgleda da bi se me rad ta rr znebil No pa nima veze....evo midvi sva se danes spet cel dan potepali, najprej sva šli s sestro in nečakom v avstrijo, malo smo pošetali okoli term in šli na kofetek.....se sončli .....se okrepčali z sendviči iz bille in odpešačili proti domu, med tem me je še klicala ena kolegica na obisk....sva se še tam oglasili, kolegica ima punčko ki je en mesec starejša, valda se s tamalo nista mogli drug druge nagledat no pol sva prišli ob 18. domov....in obe čist povožene.... to so super dnevi hallo petra!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 22:04:45
|
|
|
|
lana17
|
Sem zdej dala, da ga lohk vidte vse.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 22:05:05
|
|
|
|
RAČKAPK
|
fiši - po kateri hrani je tvoj pikec dobil nekaj pikic po obrazčku?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 22:08:55
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Sem zdej dala, da ga lohk vidte vse. o, cartko ful se mi zdi dolg. Zdaj pa . Lahko noč!
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 22:11:21
|
|
|
|
lana17
|
Dodala sem še nekaj slik. Sem ga danes merla in ima okrog 70 cm. Na sliki zgelda večji.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 22:17:48
|
|
|
|
lana17
|
Se šle že vse spat? Grem še jaz...nočko!
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 22:20:24
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Sem zdej dala, da ga lohk vidte vse. Res? Meni še vedno piše Ni nobenega albuma
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 22:21:44
|
|
|
|
lana17
|
Sem lih kar spremenila, da jih lohk sam jaz vidim. Počakaj mal!
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 22:22:21
|
|
|
|
lana17
|
Aja, na dveh je tud L. Te moram še za dovoljenje prej vprašat.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 22:22:43
|
|
|
|
lana17
|
Lahko al jih brišem?
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?