Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 23:24:36
|
|
|
|
Olivija*
|
naša bo tudi kmalu...na zadnjem pregledu je imela 7kg in od tega je že skoraj ene mesec
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 23:25:30
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO lara vprašaj petro1978 ti bo povedala da je mala baba in pol....... na tej sliki pa je stara 2 meseca in pol....zdaj ma pa 8 kg Kaj čem petro spraševat, če lahko tebe vprašam... Osem kg? haha.... Lara ima 6 pa nekaj,
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 23:25:52
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: lana luna IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Rožica mala.... kaj ima pa tisto rdečo pikico na čelu? neko znamenje, ki sem pozabila, kako se imenuje (hematonekineki ). pediatrinja pravi, da ti izgine po 3. letu... malo me skrbi,ker je vedno večje...hmhm... upam, da res zgine... kaj pa če ima materino znamenje? kdaj pa jih sploh začnejo dobivat otročki? naša Sara ma samo na trebuščku eno pikico. ...to sem tudi jaz pomislila ker Nik ima na nogici od rojstva A niso materina znamenja rjava? .. za zdej ma mal temnejš kot pri tvoji princeski....je pa tko rdečkast
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 23:26:36
|
|
|
|
Lara Croft
|
ja vem, sam če prvič to delaš, ti Mozila neki zateži z eno zaščito in morš kao neki odkodirat, Ma vem ja.... ko jih šiša.... haha
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 23:26:48
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO lanaluna......ja včasih ga pustim....da si dobro zapomni kaj ma doma (naju mislim) jest ga pa ne smem samga pustit. me je dons revček mali klical že po dveh urah kje hodva, k je Saro pogrešal. da mu jo za en tedn odpelem mi pomojem s taprvim avionam za mano prleti... še to ne vem, če me bo pustu na morje jit samo s tamalo. mi grozi da bom mogla jošk in Saro doma pustit pr njemu ...ta je pa faca
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 23:27:02
|
|
|
|
anchy82
|
url=http://www.shrani.si/?41/lU/4b1nw4SI/dsc00433.jpg] [/url] Joj, upam, da mi je uspelo... Sam kr so slikce narobe obrnene...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 23:30:16
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: anchy82 url=http://www.shrani.si/?41/lU/4b1nw4SI/dsc00433.jpg] [/url] Joj, upam, da mi je uspelo... Sam kr so slikce narobe obrnene... ...ful je luškana ...ma pa kr laskov....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 23:30:21
|
|
|
|
Lara Croft
|
še to ne vem, če me bo pustu na morje jit samo s tamalo. mi grozi da bom mogla jošk in Saro doma pustit pr njemuuser posted image Kdo mene in laro vzame s sabo na morje? Moj gre konec junija za 3 tedne v Ameriko.... pa bi kr tudi jaz kam šla.... bova čisto pridne....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 23:31:29
|
|
|
|
Olivija*
|
anchy, bravo! pa nam je le uspelo tvoja princeska je pa tak srček nasmejan, pa ful dolge laske ima! naša ima tudi tako majčko v kompletu z jopco
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 23:31:58
|
|
|
|
anchy82
|
No, do naslednjič pogruntam še kako naj slikce prav obrnem Zdej vas pa zapuščam... spat! To noč bom sama, ker ima nočno.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 23:35:20
|
|
|
|
Lara Croft
|
Joj, upam, da mi je uspelo...user posted image Sam kr so slikce narobe obrnene...user posted image Sem kr laptop obrnila.... Lepa je... pa bjondica....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 23:35:21
|
|
|
|
Olivija*
|
tudi jaz bom zdaj šla. se beremo jutri. lara, saj pri vas že čisto po morju diši, bomo mi prišli do vas
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 23:36:48
|
|
|
|
anchy82
|
Ja, lask pa ima!! To ima pa sigurno po mamici No, sej ati jih ima tud! Nosečka08, sej pri nas je tudi jopca...to je pa iz BC, kajne? Kako pa slikce prav obrnem??? Js sem čist mim za računalnik...dobro, da znam vsaj net uporabljat... se kr čudim kako to, da sem sploh našla rr Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 23:36:49
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 tudi jaz bom zdaj šla. se beremo jutri. lara, saj pri vas že čisto po morju diši, bomo mi prišli do vas Ma jaz ne hodim na našo obalo na morje... od kar sem točala noge v druga morja... hahaha
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 23:50:11
|
|
|
|
Lara Croft
|
Draga, što bi učinila ti da dobijem na Lutriji? - Uzela bih ti pola i odmah se odselila! - Pogodio sam 3 broja... Evo ti 50 kuna i goni se u tri piz.. de materine!
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 23:50:40
|
|
|
|
emi*
|
Dober večer! Vidim,da se vam nič ne spi.Na hitro sem prišla prebrat,da mi ne bo treba pol brat 1h,ko pa tolko pišete. Ines spi že 2h,upam,da bo vsaj danes malo podaljšala,ker ko se mi zbudi okrog 3 mi zgleda kot da pol nisem nič spala.Jutri pa se bom naročila zdravniku,tako in tako si ga moram še najt tukaj,ga nimam,do zdaj mi še ni rabil.Potem bom vidla.če je res kaj s ščitnico.No upam,da ni nič takega,ampak vseeno,nimam kaj zgubit. Nič kaj lepo blebetajte,jaz pa grem počasi dormire.Kar pišite mi vsaj ne bo dolgčas,ko bom brala. Lahko noč! moram probat,moram,me zanima
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 23:53:10
|
|
|
|
Lara Croft
|
Emiiiiiiiii.... ma ku je lepa.... sploh je ne bi spoznala.... Kdaj prideš?
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 0:00:10
|
|
|
|
emi*
|
...da se še jaz malo pohvalim,ko že vidim,da mi gre prenašanje slik.........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 0:02:14
|
|
|
|
emi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Emiiiiiiiii.... ma ku je lepa.... sploh je ne bi spoznala.... Kdaj prideš? Ma dej čakam lepše vreme,ko pa samo neki pada zunaj. Upam,da bo to v kratkem,saj komaj čakam,da se spet kam premaknem,ej v tej megli živet,kot,da sem v kaki jami.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 0:13:25
|
|
|
|
emi*
|
Ti Lara Croft še ne misliš it spat?? Je kaj zanimivega tukaj gor,če ne grem res spat Odpravljam se že pol ure.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 0:14:48
|
|
|
|
gloria
|
DANES PRAZNUJE MOJ SONČEK NIK 5 MESECEV
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 0:15:54
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: emi* ...da se še jaz malo pohvalim,ko že vidim,da mi gre prenašanje slik......... ...super frizurca
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 0:17:40
|
|
|
|
gloria
|
...nočka ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 0:24:36
|
|
|
|
emi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria DANES PRAZNUJE MOJ SONČEK NIK 5 MESECEV Vidim,da si čakala da pride čez polnoč,da lahko to napišeš............ Vse najboljše Nik. Zdaj pa res grem.Byeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 9.2.2009 8:21:01
|
|
|
|
urska238
|
dobro jutro... se še jst na hitro javim, Čez vikend ni blo kej dost časa za rr. misa4- lepo, da ste končno doma gold fish- super, da ste se meli fajn na krstu jazzy- čestitke Liji monika in kokicaa- pozdravljeni kokicaa- ti maš pa res orng pupo super iz kje pa si? emi- kaka lušna punca s tako fajn frizurco anchy82- moje sožalje - kok mata luškano punčko gloria- Nik- čestitke
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?