|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki-3. del............ :)
9.2.2009 8:26:30   
urska238
lara- si spraševala, kaj narediš, če se bo začela user posted image  zbujat ponoči... men je patronažna rekla, da če se bi začel Matej pogosto zbujat čez noč in če bo lačen, da bo treba začet z uvajanjem GH

aja, pa še to ste spraševale, kako položite user posted image  spat... no, sej jst sm to že napisala- jst ga dajem samo na trebuščka in to že dva mesca 

(odgovor članu urska238)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
9.2.2009 8:59:35   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

user posted image

DANES PRAZNUJE MOJ SONČEK NIK 5 MESECEV

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...............čestitke...............

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
9.2.2009 9:00:21   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: anchy82

user posted image

url=http://www.shrani.si/?41/lU/4b1nw4SI/dsc00433.jpg]user posted image [/url]

Joj, upam, da mi je uspelo...user posted image Sam kr so slikce narobe obrnene...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .................kok je pa srčkana...........

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
9.2.2009 9:01:18   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: emi*

Dober večer!

Vidim,da se vam nič ne spi.Na hitro sem prišla prebrat,da mi ne bo treba pol brat 1h,ko pa tolko pišete.user posted image Ines spi že 2h,upam,da bo vsaj danes malo podaljšala,ker ko se mi zbudi okrog 3 mi zgleda kot da pol nisem nič spala.Jutri pa se bom naročila zdravniku,tako in tako si ga moram še najt tukaj,ga nimam,do zdaj mi še ni rabil.Potem bom vidla.če je res kaj s ščitnico.No upam,da ni nič takega,ampak vseeno,nimam kaj zgubit.

Nič kaj lepo blebetajte,jaz pa grem počasi dormire.Kar pišite mi vsaj ne bo dolgčas,ko bom brala.user posted image

Lahko noč!

user posted image

moram probat,moram,me zanimauser posted image user posted image

še ena lepotka.........user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
9.2.2009 9:35:23   
pf
Jutro.
Lana luna glede te zelenjave, ki dajem Lani. Prekuham jo v vodi in s paličnim zmučkam. Isto sadje, razen banan.
Emi in Anchy imata čudovite pupice. Prave frajerke.
Gloria in Nik čestitke. user posted image user posted image user posted image Nik je pa taki lepotec, da ga je za iskat. Pravi je. user posted image
MTY in Gold fish imata vsaka svoj z.s.
Drugače pa sem tudi jaz opazila, da zaradi rr trpi delo, če ne druga kot peglanje. user posted image user posted image user posted image Ampak šta se mora, nije teško. user posted image user posted image user posted image Tak golaž imam kuhan za dvakrat, govejo juho tudi, perilo sem obesila, malo še grem pospraviti dokler babika spi, potem pa na luft.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
9.2.2009 9:38:26   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke !!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image

< Sporočilo je popravil Jazzy1 -- 9.2.2009 9:39:10 >

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
9.2.2009 9:53:27   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Emi in Anchy imata čudovite pupice. Prave frajerke.
Gloria in Nik čestitke. user posted image user posted image user posted image Nik je pa taki lepotec, da ga je za iskat. Pravi je. user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
9.2.2009 10:06:41   
gold fish

user posted image

ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
9.2.2009 10:07:36   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

IZVIRNO SPOROČILO: anchy82

user posted image

url=http://www.shrani.si/?41/lU/4b1nw4SI/dsc00433.jpg]user posted image [/url]

Joj, upam, da mi je uspelo...user posted image Sam kr so slikce narobe obrnene...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .................kok je pa srčkana...........

se kar podpišem....user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
9.2.2009 10:16:40   
leda
sploh vratu ne vidim, ko pa jo umivam pa ji ga moram gor zrolati k kaki roleti

haha. tut taprva je bla sumoborka. zdej ko gledam fotke za nazaj se prav čudim, kako mi je tak knedl lahko zgledu luštno user posted image no sej to je že mati narava poskrbela, da nam naš podmladek diši...že v porodnišnci se mi zdel, kolk so drugi dojenčki grdi, pa vijolčni, pa s podočnjaki, moja pa tko lepa...user posted image

aja, sicer pa k splošni lepoti, draga lara, zlo pomaga, da dobijo vrat. tko da za prvi rojstni dan bo že vse bolj estetsko.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
9.2.2009 10:20:18   
leda
user posted image

piše se zgodovina: moje prvo lepljenje fotk na forum.

evo, Ela na prvem žuru v mariboru pri dobrem mesecu.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
9.2.2009 10:23:25   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: leda

user posted image

piše se zgodovina: moje prvo lepljenje fotk na forum.

evo, Ela na prvem žuru v mariboru pri dobrem mesecu.

Iiii - kako je pa luškana in kako je lepo oblečena. Super hlače:)!!!

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
9.2.2009 10:25:53   
Jazzy1
Najprej dobro jutro! user posted image user posted image

Spet imam eno vprašanje: koliko od vas je vaše lumpe in lumpike že dalo v stolček za hranjenje? Oziroma kdaj ste to naredile: ko so znali sedeti ob podpori, ali morda že celo sami znajo sedet????!?!?!? Moja namreč sploh več noče biti v ležalniku - skoz mi dela trebušnjake in hoče sedet. Samo sedet sama še ne zna, je pa komot dolgo v sedečem položaju, če jo jaz podpiram oz. držim za boke.

< Sporočilo je popravil Jazzy1 -- 9.2.2009 10:26:14 >

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
9.2.2009 10:29:38   
leda
kako je lepo oblečena. Super hlače:)!!!

pol ure kasneje je bla že v pajacku. hlače so lepe, a neudobne user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
9.2.2009 10:30:53   
Jazzy1

kako je lepo oblečena. Super hlače:)!!!

pol ure kasneje je bla že v pajacku. hlače so lepe, a neudobne user posted image

Ma super so! Takoj bi take Liji kupila. Kje si jih pa dobila? V Lj. obstaja ena trgovina (Žirafa), ki ima podobne, tko mal odštekane, cunjice. 

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
9.2.2009 10:31:50   
leda
Oziroma kdaj ste to naredile: ko so znali sedeti ob podpori, ali morda že celo sami znajo sedet

no, ela še nič ne je po žlički (razen zraka,  ker ji dajem njeno bodočo žličko v roko, da se malo zamoti, ko recimo praznim pomivalni stroj) in tut ne bo vsaj še kak mesec.

tadrugo pa pri 6 mescih; takrat je že kar lepo sedela. sem jo dala kar v trip trapa, jo obložila z blazinami, pa je blo.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
9.2.2009 10:33:49   
leda
meta, samo zate odlomek iz pesmi Naša pesem, ki govori o zelo aktualni tematiki user posted image :

Ob besedi Palestina
se zgroziš
in rečeš: to je strojnica in težka mina
in se dolgo ne umiriš.

vidte, vaša leda je že v rani mladosti (deset let sem jih štela takrat) bla angažirana.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
9.2.2009 10:38:01   
leda
nadaljujem z monologi user posted image   ob večerih pač gledam filme al berem knigge, čez dan se potepam al kaj počnem...

čestitke vsem, ki praznujejo; punce, brez zamere, ampak kaj ko bi namesto čestitk vsem ob vsaki obmesečnici raje naleple kako fotko pamžka al pa kakšno anekdoto iz vašega družinskega življenja napisale? malo je monotono...že itak je naš lajft trenutno ful rutinski (dete je, dete se uspava, dete se previja,...), pa se mi zdi, da ne rabmo še ene rutine dodajat.

pa živjo vse nove. kokica, si ti slučajno iz ljubljane, pa maš za moža zdravnika? tale tvoj stil mi je prow domač.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
9.2.2009 10:39:35   
leda
Ma super so! Takoj bi take Liji kupila. Kje si jih pa dobila? V Lj. obstaja ena trgovina (Žirafa), ki ima podobne, tko mal odštekane, cunjice.

o, sem v dialogu user posted image

ela jih je dobila, ampak zihr nekje v centru ljubljane nabavljene. darovalci majo namreč dva pamža, ki sta non stop bolna in ne grejo prow daleč od svojga doma. lahko vprašam.

žirafa?

kje?

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
9.2.2009 10:44:51   
lana17
Dobro jutro!

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
9.2.2009 10:48:00   
Jazzy1

o, sem v dialogu user posted image

ela jih je dobila, ampak zihr nekje v centru ljubljane nabavljene. darovalci majo namreč dva pamža, ki sta non stop bolna in ne grejo prow daleč od svojga doma. lahko vprašam.

žirafa?

kje?

Haha, si v dialogu zaenkrat še ja user posted image user posted image . Žirafa je ena lištna trgovinica na Gornjem trgu, v stari Lj. Je pa mal draga, to je njen edini minus.

Sej kar se stolčka tiče nisem mislila zaradi hranjenja (tudi midve bova z GH še malo počakali), ampak zgolj zaradi sedenja. Ker noče več ležat tamala.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
9.2.2009 10:49:12   
gold fish

kokica, si ti slučajno iz ljubljane, pa maš za moža zdravnika? tale tvoj stil mi je prow domač.

.......misliš, da je spet...............................user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
9.2.2009 10:51:03   
leda
Sej kar se stolčka tiče nisem mislila zaradi hranjenja (tudi midve bova z GH še malo počakali), ampak zgolj zaradi sedenja. Ker noče več ležat tamala.

najbrž finalna izmenjava user posted image

jst mam ležalnik, ki ga lahko rahlo dvignem. ker za čist sedenje je po moje še malo prezgodi; če sedi, je na rito in hrbtenico za to starost in (povprečni) telesni razvoj še prehuda obtežitev.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
9.2.2009 10:51:42   
leda
.......misliš, da je spet...............................user posted image

ma ne bi dala roke v ogenj, no, morda levo....

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
9.2.2009 10:55:11   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Draga, što bi učinila ti da dobijem na Lutriji?

- Uzela bih ti pola i odmah se odselila!

- Pogodio sam 3 broja... Evo ti 50 kuna i goni se u tri piz..user posted image de materine!

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....šeeeeeeee!

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?