|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
6.2.2009 22:34:41   
Tina 28
no, sam da povem, da ni gloih tko hudo...zdaj ko sem dala iz sebe se koj boljš počutim. Pozna se nema ta teden, ko je Anja ponoči in podnevi bolj sitna in setud skoz zbuja...sva oba mal tko. On bolj tečen, jaz pa bolj občutljiva.

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
6.2.2009 22:34:57   
Anonimen
user posted image pocakaj,se bo ze navadiluser posted image Moja je pa danes juhco z krompirjem,mal maaronckov,mal hrenovke...pa j kar vse pojedlauser posted image user posted image ...samo mleka po flasi pa noce in noce...groza resuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3702
6.2.2009 22:36:39   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

user posted image

mal provociramuser posted image user posted image user posted image user posted image

Slovenka user posted image user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii - sem ravno danes rekla mojemu, da jih morava nabaviti - ker je pekel francoske rogljičke. Zdaj bo pa čas za krofe. Jaz sem bila včasih kar odvisna od njih - kot študentka. Madonca fejst redijo. Ptujski so pa ful boljši kot kaki trojanski, kot prvo so dosti manjši...

Pa ne da so to tvoji krofi? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Če so, mi ti nič ne kaži user posted image , ker jaz tega ne delam. user posted image

H20 pa jaz imam - pa se bolj počasi navajam nanj - se mi zdi samo za ploščice primeren, ko tako zmaka. Se bojim za parket. Te svetle preproge pa tako ne očisti. Bo mogla ven na teraso in šlauf in krtača in šampon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
6.2.2009 22:36:49   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Nasa se se kar nazaj plazi,ko kaca,pa sedet vec noce,kr na vse stiri leze...tko ji pa potem tut ne ugaja...pa je ves cas jok in stokuser posted image user posted image

Kleo, naši zdaj že gre naprej, pa je prej tudi lezla nazaj. Naša se pa tudi jezi, ker ji še ne gre tako hitro kot bi menda ona hotla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
6.2.2009 22:36:57   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

a je mogoče še katera razen mene opazila, da mam 4. zvezdico user posted image  user posted image user posted image user posted image  zame, tud počasi se daleč pride

čveka čvekasta, sram te bilo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
6.2.2009 22:37:05   
slovenka

ZDRAVNIK JE PREGLEDAL PACIENTA IN MU ZADOVOLJNO REKEL:

ZDRAVI STE IN V ODLIČNI KONDICIJI. KAKO PA KAJ VAŠE SEKSUALNO ŽIVLJENJE?

- NO JA, GRE. TRIKRAT TEDENSKO ŽE GRE....

* KAJ? SAMO TRIKRAT TEDENSKO?

PRI VAŠI KONSTITUCIJI IN ZDRAVJU BI MORALI RADOST ŽIVLJENJA OKUŠATI VSAK DAN TRIKRAT, NE PA TRIKRAT NA TEDEN .

- SAJ BI, AMPAK NE GRE ZARADI SLUŽBE.

* SAJ SEM VEDEL. PREVEČ STE OBREMENJENI. KAJ PA STE PO POKLICU? GA VPRAŠA ZDRAVNIK.

- ŽUPNIK NA VASI.

Ja, ja, zdaj pa spet ta vas - kot da smo me na vasi tako potrebne, da mormo z župnikom, ve v mestu pa ne user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
6.2.2009 22:38:44   
Anonimen
Nc bejbe,grem jaz pred TV,mam te tipkovnice ze povn kufer...se pocutim kot ful huda tajnica,sam neplacanauser posted image user posted image .
Pa lahko nocuser posted image user posted image .

Za vse ki rabite,Tina,AS,Kleo.....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3707
6.2.2009 22:40:07   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

a je mogoče še katera razen mene opazila, da mam 4. zvezdico user posted image  user posted image user posted image user posted image  zame, tud počasi se daleč pride

user posted image user posted image user posted image

čveka čvekasta, sram te bilo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
6.2.2009 22:40:12   
slovenka

v bani smo pa tkole dobre volje, al je fajn user posted image

user posted image

iiii, kje si pa kupla ta stol in kolko stane? user posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
6.2.2009 22:40:19   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

no, sam da povem, da ni gloih tko hudo...zdaj ko sem dala iz sebe se koj boljš počutim. Pozna se nema ta teden, ko je Anja ponoči in podnevi bolj sitna in setud skoz zbuja...sva oba mal tko. On bolj tečen, jaz pa bolj občutljiva.

Tina, tako to pride, ja. Samo da je že vse super! user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
6.2.2009 22:41:16   
Anonimen

PRI VAŠI KONSTITUCIJI IN ZDRAVJU BI MORALI RADOST ŽIVLJENJA OKUŠATI VSAK DAN TRIKRAT, NE PA TRIKRAT NA TEDEN .

* SAJ SEM VEDEL. PREVEČ STE OBREMENJENI. KAJ PA STE PO POKLICU? GA VPRAŠA ZDRAVNIK.

- ŽUPNIK NA VASI.

Ja, ja, zdaj pa spet ta vas - kot da smo me na vasi tako potrebne, da mormo z župnikom, ve v mestu pa ne user posted image user posted image user posted image user posted image

...kot da nisteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3711
6.2.2009 22:43:48   
slovenka

No, grem, ker je moj prišel z nogometa in bo glih fertik s tušem. Pa zmagali so nocoj, tako da kdo ve, kako se bo zdaj to poznalo user posted image user posted image user posted image

Sem bila pa pridna ta večer - kar ga ni bilo, sem napisala eno poglavje za knjigo - enih 30 avtorjev nas bo, tako da moje poglavje ne bo glih ne vem kak dolgo. user posted image user posted image user posted image sem pa fertik in na tem listu lahko eno stvar prečrtam 

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
6.2.2009 22:43:57   
Anonimen

user posted image

Kaj zdaj pa ne da ga prvic vidis...saj je bila moja tut v njem...sej vem,so te slaufki fasciniraluser posted image user posted image ...
...kupla u Baby Oneuser posted image ,bilo pa...se mi zdi da 30eu,nisem sigurna,mogoce tut 20.

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3713
6.2.2009 22:45:09   
slovenka

- ŽUPNIK NA VASI.

...kot da nisteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kleo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
6.2.2009 22:45:39   
mtinca1
slovenka

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=158689

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
6.2.2009 22:45:51   
slovenka

user posted image

Kaj zdaj pa ne da ga prvic vidis...saj je bila moja tut v njem...sej vem,so te slaufki fasciniraluser posted image user posted image ...
...kupla u Baby Oneuser posted image ,bilo pa...se mi zdi da 30eu,nisem sigurna,mogoce tut 20.

Ja, res verjetno user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
6.2.2009 22:46:26   
aleksandra silvija

No, grem, ker je moj prišel z nogometa in bo glih fertik s tušem. Pa zmagali so nocoj, tako da kdo ve, kako se bo zdaj to poznalo user posted image user posted image user posted image

Sem bila pa pridna ta večer - kar ga ni bilo, sem napisala eno poglavje za knjigo - enih 30 avtorjev nas bo, tako da moje poglavje ne bo glih ne vem kak dolgo. user posted image user posted image user posted image sem pa fertik in na tem listu lahko eno stvar prečrtam 

No, da vidimo jutri kaj je bolje--če zgubijo in je jezen ali zmagajo?user posted image
A to je tvoja skrivnost? Litek s cilji in jih potem črtašuser posted image user posted image user posted image . Bravo, ker jih res prečrtaš!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
6.2.2009 22:46:42   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

slovenka

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=158689

Aha. user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
6.2.2009 22:47:52   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

No, da vidimo jutri kaj je bolje--če zgubijo in je jezen ali zmagajo?user posted image
A to je tvoja skrivnost? Litek s cilji in jih potem črtašuser posted image user posted image user posted image . Bravo, ker jih res prečrtaš!

AS, ne listek, list user posted image user posted image user posted image Članki, poglavja v knjigah, predavanja, knjiga, svašta delam user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3719
6.2.2009 22:48:51   
slovenka
AS, sicer pa moj je naspidiran, tudi če izgubijo ali če že spi, ni da ne bi user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3720
6.2.2009 22:50:09   
slovenka
Lepo bodite, pupe. Pa kaj hecnega še napišite, da jutri preberem - samo ne na moj račun user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
6.2.2009 22:52:18   
aleksandra silvija
Ojoj Slovenka LIST ne listek. Bo že držalo! Za vsak dan! user posted image user posted image user posted image
Nočko.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
6.2.2009 22:54:39   
RMRM
Uuuuuuuuuu, sam pod tuš sem šla, pa ste tolk naklofale user posted image user posted image user posted image

kleo user posted image user posted image user posted image

Slovenka - jaz sem enkrat tepih že z njim čistila, pa je šlo kar lepo ven, mam tud svetlega, pa se čist vse pozna. Pa še takoooo GRDO navado imamo, da velikokrat v dnevni večerjamouser posted image user posted image . Sem mojim4 že napovedala, da v spodnji dnevni slučajno koga ne vidim jestuser posted image user posted image user posted image . Sej, ko smo bili v stanovanju, pa ko sta bla otroka majhna, na misel ni nikomur prišlo, da bi v dnevni jedel, ampak zdejuser posted image .

Drugač pa men H2O ni ne vem kako všeč. Se mi zdi da je daleč od reklame. Fuge tud približno tko ne očisti. Sem poskušala na vhodu, kjer se hitro umažejo, pa sem na koncu glih tko na roke drgnilauser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
6.2.2009 22:55:55   
RMRM

Lepo bodite, pupe. Pa kaj hecnega še napišite, da jutri preberem - samo ne na moj račun user posted image user posted image user posted image user posted image

joj, da ne boš zamerla, sej veš da je hecuser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
6.2.2009 22:59:24   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Uuuuuuuuuu, sam pod tuš sem šla, pa ste tolk naklofale user posted image user posted image user posted image

kleo user posted image user posted image user posted image

Slovenka - jaz sem enkrat tepih že z njim čistila, pa je šlo kar lepo ven, mam tud svetlega, pa se čist vse pozna. Pa še takoooo GRDO navado imamo, da velikokrat v dnevni večerjamouser posted image user posted image . Sem mojim4 že napovedala, da v spodnji dnevni slučajno koga ne vidim jestuser posted image user posted image user posted image . Sej, ko smo bili v stanovanju, pa ko sta bla otroka majhna, na misel ni nikomur prišlo, da bi v dnevni jedel, ampak zdejuser posted image .

Drugač pa men H2O ni ne vem kako všeč. Se mi zdi da je daleč od reklame. Fuge tud približno tko ne očisti. Sem poskušala na vhodu, kjer se hitro umažejo, pa sem na koncu glih tko na roke drgnilauser posted image

A res? Sem ravno oH2O razmišljla.

RMRM--- ja, tepih, dnevna--veš, pri mojemu so hoteli prenovit dnevno. so imeli že vse splanirano, so že hodili po trgovinah, da najdejo novo opremo.

Potem sta se mama in ate odločila, da počakata, da naši otroci še malo zrasejo....pa živijo 15 km stran in smo pri njih 1-krat  na teden in sploh ne jemo v dnevni.user posted image
Je pa res, da Lovro po njihovi sedežni večkrat bruhca..in po našiuser posted image .

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?