Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 22:34:41
|
|
|
|
Tina 28
|
no, sam da povem, da ni gloih tko hudo...zdaj ko sem dala iz sebe se koj boljš počutim. Pozna se nema ta teden, ko je Anja ponoči in podnevi bolj sitna in setud skoz zbuja...sva oba mal tko. On bolj tečen, jaz pa bolj občutljiva.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 22:34:57
|
|
|
|
Anonimen
|
pocakaj,se bo ze navadil Moja je pa danes juhco z krompirjem,mal maaronckov,mal hrenovke...pa j kar vse pojedla ...samo mleka po flasi pa noce in noce...groza res
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 22:36:39
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM mal provociram Slovenka iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii - sem ravno danes rekla mojemu, da jih morava nabaviti - ker je pekel francoske rogljičke. Zdaj bo pa čas za krofe. Jaz sem bila včasih kar odvisna od njih - kot študentka. Madonca fejst redijo. Ptujski so pa ful boljši kot kaki trojanski, kot prvo so dosti manjši... Pa ne da so to tvoji krofi? Če so, mi ti nič ne kaži , ker jaz tega ne delam. H20 pa jaz imam - pa se bolj počasi navajam nanj - se mi zdi samo za ploščice primeren, ko tako zmaka. Se bojim za parket. Te svetle preproge pa tako ne očisti. Bo mogla ven na teraso in šlauf in krtača in šampon
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 22:36:49
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Nasa se se kar nazaj plazi,ko kaca,pa sedet vec noce,kr na vse stiri leze...tko ji pa potem tut ne ugaja...pa je ves cas jok in stok Kleo, naši zdaj že gre naprej, pa je prej tudi lezla nazaj. Naša se pa tudi jezi, ker ji še ne gre tako hitro kot bi menda ona hotla.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 22:36:57
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko a je mogoče še katera razen mene opazila, da mam 4. zvezdico zame, tud počasi se daleč pride čveka čvekasta, sram te bilo
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 22:37:05
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 ZDRAVNIK JE PREGLEDAL PACIENTA IN MU ZADOVOLJNO REKEL: ZDRAVI STE IN V ODLIČNI KONDICIJI. KAKO PA KAJ VAŠE SEKSUALNO ŽIVLJENJE? - NO JA, GRE. TRIKRAT TEDENSKO ŽE GRE.... * KAJ? SAMO TRIKRAT TEDENSKO? PRI VAŠI KONSTITUCIJI IN ZDRAVJU BI MORALI RADOST ŽIVLJENJA OKUŠATI VSAK DAN TRIKRAT, NE PA TRIKRAT NA TEDEN . - SAJ BI, AMPAK NE GRE ZARADI SLUŽBE. * SAJ SEM VEDEL. PREVEČ STE OBREMENJENI. KAJ PA STE PO POKLICU? GA VPRAŠA ZDRAVNIK. - ŽUPNIK NA VASI. Ja, ja, zdaj pa spet ta vas - kot da smo me na vasi tako potrebne, da mormo z župnikom, ve v mestu pa ne
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 22:38:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Nc bejbe,grem jaz pred TV,mam te tipkovnice ze povn kufer...se pocutim kot ful huda tajnica,sam neplacana . Pa lahko noc . Za vse ki rabite,Tina,AS,Kleo.....
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 22:40:07
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko a je mogoče še katera razen mene opazila, da mam 4. zvezdico zame, tud počasi se daleč pride čveka čvekasta, sram te bilo
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 22:40:12
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko v bani smo pa tkole dobre volje, al je fajn iiii, kje si pa kupla ta stol in kolko stane?
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 22:40:19
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 no, sam da povem, da ni gloih tko hudo...zdaj ko sem dala iz sebe se koj boljš počutim. Pozna se nema ta teden, ko je Anja ponoči in podnevi bolj sitna in setud skoz zbuja...sva oba mal tko. On bolj tečen, jaz pa bolj občutljiva. Tina, tako to pride, ja. Samo da je že vse super!
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 22:41:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 ZDRAVNIK JE PREGLEDAL PACIENTA IN MU ZADOVOLJNO REKEL: ZDRAVI STE IN V ODLIČNI KONDICIJI. KAKO PA KAJ VAŠE SEKSUALNO ŽIVLJENJE? - NO JA, GRE. TRIKRAT TEDENSKO ŽE GRE.... * KAJ? SAMO TRIKRAT TEDENSKO? PRI VAŠI KONSTITUCIJI IN ZDRAVJU BI MORALI RADOST ŽIVLJENJA OKUŠATI VSAK DAN TRIKRAT, NE PA TRIKRAT NA TEDEN . - SAJ BI, AMPAK NE GRE ZARADI SLUŽBE. * SAJ SEM VEDEL. PREVEČ STE OBREMENJENI. KAJ PA STE PO POKLICU? GA VPRAŠA ZDRAVNIK. - ŽUPNIK NA VASI. Ja, ja, zdaj pa spet ta vas - kot da smo me na vasi tako potrebne, da mormo z župnikom, ve v mestu pa ne ...kot da niste
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 22:43:48
|
|
|
|
slovenka
|
No, grem, ker je moj prišel z nogometa in bo glih fertik s tušem. Pa zmagali so nocoj, tako da kdo ve, kako se bo zdaj to poznalo Sem bila pa pridna ta večer - kar ga ni bilo, sem napisala eno poglavje za knjigo - enih 30 avtorjev nas bo, tako da moje poglavje ne bo glih ne vem kak dolgo. sem pa fertik in na tem listu lahko eno stvar prečrtam
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 22:43:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko v bani smo pa tkole dobre volje, al je fajn iiii, kje si pa kupla ta stol in kolko stane? Kaj zdaj pa ne da ga prvic vidis...saj je bila moja tut v njem...sej vem,so te slaufki fasciniral ... ...kupla u Baby One ,bilo pa...se mi zdi da 30eu,nisem sigurna,mogoce tut 20.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 22:45:09
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 ZDRAVNIK JE PREGLEDAL PACIENTA IN MU ZADOVOLJNO REKEL: ZDRAVI STE IN V ODLIČNI KONDICIJI. KAKO PA KAJ VAŠE SEKSUALNO ŽIVLJENJE? - NO JA, GRE. TRIKRAT TEDENSKO ŽE GRE.... * KAJ? SAMO TRIKRAT TEDENSKO? PRI VAŠI KONSTITUCIJI IN ZDRAVJU BI MORALI RADOST ŽIVLJENJA OKUŠATI VSAK DAN TRIKRAT, NE PA TRIKRAT NA TEDEN . - SAJ BI, AMPAK NE GRE ZARADI SLUŽBE. * SAJ SEM VEDEL. PREVEČ STE OBREMENJENI. KAJ PA STE PO POKLICU? GA VPRAŠA ZDRAVNIK. - ŽUPNIK NA VASI. Ja, ja, zdaj pa spet ta vas - kot da smo me na vasi tako potrebne, da mormo z župnikom, ve v mestu pa ne ...kot da niste Kleo
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 22:45:51
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko v bani smo pa tkole dobre volje, al je fajn iiii, kje si pa kupla ta stol in kolko stane? Kaj zdaj pa ne da ga prvic vidis...saj je bila moja tut v njem...sej vem,so te slaufki fasciniral ... ...kupla u Baby One ,bilo pa...se mi zdi da 30eu,nisem sigurna,mogoce tut 20. Ja, res verjetno
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 22:46:26
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka No, grem, ker je moj prišel z nogometa in bo glih fertik s tušem. Pa zmagali so nocoj, tako da kdo ve, kako se bo zdaj to poznalo Sem bila pa pridna ta večer - kar ga ni bilo, sem napisala eno poglavje za knjigo - enih 30 avtorjev nas bo, tako da moje poglavje ne bo glih ne vem kak dolgo. sem pa fertik in na tem listu lahko eno stvar prečrtam No, da vidimo jutri kaj je bolje--če zgubijo in je jezen ali zmagajo? A to je tvoja skrivnost? Litek s cilji in jih potem črtaš . Bravo, ker jih res prečrtaš!
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 22:47:52
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: slovenka No, grem, ker je moj prišel z nogometa in bo glih fertik s tušem. Pa zmagali so nocoj, tako da kdo ve, kako se bo zdaj to poznalo Sem bila pa pridna ta večer - kar ga ni bilo, sem napisala eno poglavje za knjigo - enih 30 avtorjev nas bo, tako da moje poglavje ne bo glih ne vem kak dolgo. sem pa fertik in na tem listu lahko eno stvar prečrtam No, da vidimo jutri kaj je bolje--če zgubijo in je jezen ali zmagajo? A to je tvoja skrivnost? Litek s cilji in jih potem črtaš . Bravo, ker jih res prečrtaš! AS, ne listek, list Članki, poglavja v knjigah, predavanja, knjiga, svašta delam
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 22:48:51
|
|
|
|
slovenka
|
AS, sicer pa moj je naspidiran, tudi če izgubijo ali če že spi, ni da ne bi
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 22:50:09
|
|
|
|
slovenka
|
Lepo bodite, pupe. Pa kaj hecnega še napišite, da jutri preberem - samo ne na moj račun
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 22:52:18
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Ojoj Slovenka LIST ne listek. Bo že držalo! Za vsak dan! Nočko.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 22:54:39
|
|
|
|
RMRM
|
Uuuuuuuuuu, sam pod tuš sem šla, pa ste tolk naklofale kleo Slovenka - jaz sem enkrat tepih že z njim čistila, pa je šlo kar lepo ven, mam tud svetlega, pa se čist vse pozna. Pa še takoooo GRDO navado imamo, da velikokrat v dnevni večerjamo . Sem mojim4 že napovedala, da v spodnji dnevni slučajno koga ne vidim jest . Sej, ko smo bili v stanovanju, pa ko sta bla otroka majhna, na misel ni nikomur prišlo, da bi v dnevni jedel, ampak zdej . Drugač pa men H2O ni ne vem kako všeč. Se mi zdi da je daleč od reklame. Fuge tud približno tko ne očisti. Sem poskušala na vhodu, kjer se hitro umažejo, pa sem na koncu glih tko na roke drgnila
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 22:55:55
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Lepo bodite, pupe. Pa kaj hecnega še napišite, da jutri preberem - samo ne na moj račun joj, da ne boš zamerla, sej veš da je hec
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 22:59:24
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Uuuuuuuuuu, sam pod tuš sem šla, pa ste tolk naklofale kleo Slovenka - jaz sem enkrat tepih že z njim čistila, pa je šlo kar lepo ven, mam tud svetlega, pa se čist vse pozna. Pa še takoooo GRDO navado imamo, da velikokrat v dnevni večerjamo . Sem mojim4 že napovedala, da v spodnji dnevni slučajno koga ne vidim jest . Sej, ko smo bili v stanovanju, pa ko sta bla otroka majhna, na misel ni nikomur prišlo, da bi v dnevni jedel, ampak zdej . Drugač pa men H2O ni ne vem kako všeč. Se mi zdi da je daleč od reklame. Fuge tud približno tko ne očisti. Sem poskušala na vhodu, kjer se hitro umažejo, pa sem na koncu glih tko na roke drgnila A res? Sem ravno oH2O razmišljla. RMRM--- ja, tepih, dnevna--veš, pri mojemu so hoteli prenovit dnevno. so imeli že vse splanirano, so že hodili po trgovinah, da najdejo novo opremo. Potem sta se mama in ate odločila, da počakata, da naši otroci še malo zrasejo....pa živijo 15 km stran in smo pri njih 1-krat na teden in sploh ne jemo v dnevni. Je pa res, da Lovro po njihovi sedežni večkrat bruhca..in po naši .
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?