Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 17:25:57
|
|
|
|
Kaja08
|
Evo, tele bom naročila
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 17:26:14
|
|
|
|
Kaja08
|
ooooooooooouuuuuuuuuujjjjjjjjjjeeeeeeeeeeaaaaa
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 18:17:35
|
|
|
|
*Mojca*
|
Kaja jaz sem za darilo dobila take copatke. Na enem piše 50% dad in na drugem 50% mum. Pa jih nikoli še ni imel obutih. Ne vem, meni se ne zdijo praktični, tako težko mu jih gor navlečem. Če se v kratkem dobimo na kaki kavi ti jih lahko prinesem pokazat
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 19:04:05
|
|
|
|
Kaja08
|
O, ful hudo....takih pa ni na njihovi internet strani. Ja jst sem tud na začetku te Robeez-ove coaptke bolj težko gor dala, ampak ko so se pa zmehčali, pa ni več panike. Zdej mu jih pa bolj težko dajem, ker so mu že skor premajhne Kava pa valda more spet past!!!
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 21:39:20
|
|
|
|
RMRM
|
Ojla! Kaja, ful luštkani copatki. Jaz sem jih tud hotela naročit, pa se mi je ustavilo pri številki, ker po cm bi mogla naročit od 12-18 mesecev, ker mi imamo že sedaj ene škorenčke 13,5 cm, tko da ne vem. Je pa cena kar ugodna, pa poštnina je že vključena. Anaj, kje si pa ti najkice najdla, fuuuuuuuuuuuuuuuul so dobre. Lunca super za zobarja. Jaz pa mojo zobarco čakam, da pride iz porodniške Tina, ne sekiraj se, se zgodi. Verjamem pa, da ti je blo nerodno Didlina, za zobke, pri nas še vedno nič, smo pa zadnje dni kar tečkasti. Slovenka za Sofijo. Tepih pa verjamem da je občutljive barve, je pa vseeno zelo lep . Mene ravno jutri čaka čiščenje tepiha. Sem si pri mojih starših sposodila H2O čistilec, da vsaj za silo očistim, poleti ga bom pa tko al tko dala v fitnes. So mi pa zelo lepi enobarvni tepihi iz flora. AS, luštno, kako Lovor pokaže da očija pogreša . Lonapo da ne bo več zobobola. Anaj za dojenje.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 21:40:46
|
|
|
|
RMRM
|
mal provociram Slovenka
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 21:45:21
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM mal provociram Slovenka ja a se spomneš?! ti pa res super ratajo, al maš to šele ogrevanje za pusta?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 21:46:34
|
|
|
|
Anonimen
|
RMRM,vav,kai krofi,bi koj enega ali dva ali tri.... .Kdaj pa je pust pri vas,ker mi ga mamo drugac?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 21:46:53
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Kaja, men so tud ful luštni copatki, pa ful cenejši od Robeezz... sicer pa pri nas je trenutno najbolj na udaru plazenje po tleh, se tolk namatra, da je pol kr en cajt mir glede zobkov smo pa še kr na 2
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 21:47:44
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Kleo, hvala za hude maile, se mal nasmejem, sploh tist s slikco je ubitačen
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 21:48:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Nasa se se kar nazaj plazi,ko kaca,pa sedet vec noce,kr na vse stiri leze...tko ji pa potem tut ne ugaja...pa je ves cas jok in stok
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 21:50:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko Kleo, hvala za hude maile, se mal nasmejem, sploh tist s slikco je ubitačen hvala enako,so tvoji tut hudi ...sem dala na zabavo en vic,ce hoce kera pogledat,je kar smesen
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 21:50:43
|
|
|
|
sasa.vracko
|
a je mogoče še katera razen mene opazila, da mam 4. zvezdico zame, tud počasi se daleč pride
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 21:55:24
|
|
|
|
Anonimen
|
ZDRAVNIK JE PREGLEDAL PACIENTA IN MU ZADOVOLJNO REKEL: ZDRAVI STE IN V ODLIČNI KONDICIJI. KAKO PA KAJ VAŠE SEKSUALNO ŽIVLJENJE? - NO JA, GRE. TRIKRAT TEDENSKO ŽE GRE.... * KAJ? SAMO TRIKRAT TEDENSKO? PRI VAŠI KONSTITUCIJI IN ZDRAVJU BI MORALI RADOST ŽIVLJENJA OKUŠATI VSAK DAN TRIKRAT, NE PA TRIKRAT NA TEDEN . - SAJ BI, AMPAK NE GRE ZARADI SLUŽBE. * SAJ SEM VEDEL. PREVEČ STE OBREMENJENI. KAJ PA STE PO POKLICU? GA VPRAŠA ZDRAVNIK. - ŽUPNIK NA VASI. Sasa,sem ja,zdajle ... za zvezdico
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 21:55:53
|
|
|
|
RMRM
|
sasa za novo
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 21:58:11
|
|
|
|
sasa.vracko
|
v bani smo pa tkole dobre volje, al je fajn
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 21:59:51
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 ZDRAVNIK JE PREGLEDAL PACIENTA IN MU ZADOVOLJNO REKEL: ZDRAVI STE IN V ODLIČNI KONDICIJI. KAKO PA KAJ VAŠE SEKSUALNO ŽIVLJENJE? - NO JA, GRE. TRIKRAT TEDENSKO ŽE GRE.... * KAJ? SAMO TRIKRAT TEDENSKO? PRI VAŠI KONSTITUCIJI IN ZDRAVJU BI MORALI RADOST ŽIVLJENJA OKUŠATI VSAK DAN TRIKRAT, NE PA TRIKRAT NA TEDEN . - SAJ BI, AMPAK NE GRE ZARADI SLUŽBE. * SAJ SEM VEDEL. PREVEČ STE OBREMENJENI. KAJ PA STE PO POKLICU? GA VPRAŠA ZDRAVNIK. - ŽUPNIK NA VASI. Sasa,sem ja,zdajle ... za zvezdico
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 22:15:24
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Tina28 - ko praviš, da je tvoj tak, ker je lev po horoskopu, sem že začela razmišljat hudiča, če sm js tud taka, pa nisem...js itak sploh nism tipična levinja... kok dolg pa sta skup zdej s tvojim, mogoče mu je pa blo tole (družina) preveč na hitro vse naenkrat.. no ne vem, v vsakem primeru se ne bi smel tako obnašat kot se in bi ti moral stati ob strani in bit v oporo...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 22:18:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko v bani smo pa tkole dobre volje, al je fajn oooo,je lustkan,samo Meri s slaufki ne prekasa
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 22:19:06
|
|
|
|
sasa.vracko
|
No vidim, da ni nobene več tle, pa je še ja taka prcajtna ura monologi ne sedejo zato se poslavljam, pridne bodte
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 22:22:06
|
|
|
|
sasa.vracko
|
alo Kleo, a si bla mal na balkonu, a?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 22:26:48
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Aha, sem mislila, da si jim rekla, dajte se vsest tam, jaz moram nujno na RR Lunca bravo za zobozdravnika-kar 4 zobe naenkrat . Anaj--poglej, nimaš se kaj sekirat. Sploh je tvoj sonček že kar velik in še vedno dojiš. Meni se zdi, da je kar fino končat z dojenjem preden so otroci stari 1 leto, ker je to potem zeloooo težko. sem 1. dojila 3,5 let , nadajevala z drugim 2,5 let in sedaj spet--ampak tokrat res želim, da ne ponovim napak. držim pa pesti zato, da se izteče tako, kot želiš ti. Tina- COPATKI- Meni so vsi naslikani luštkani. Ampak pri nas ne obstanejo na nogah čisto nobeni. Grejo v minuti dol. Še med samim krstom se je Lovro neprestano sezuval in mi smo ga obuvali, dokler nismo odnehali. Mi. On je ostal bos. št--hm,,,6-12 mesecev, 17... Luka--prav luštno izgledaš v bani Krofi--njamsiii ste mi naredile lušte Naš Lovro je danes 1. zbolel. Ima vročino in se mi zdi, da mu sploh ni jasno, kaj se to dogaja. Hoče na tla raziskovat, se zapodi, potem pa v joku obstane, se obrne in zleze nazaj k meni ter se hoče pestovati. To ponavljamo že cel dan. Tudi Patricia je zjutraj imela vročino. Upam, da se ne naleze še Jernej.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 22:27:38
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Iiiiiiiiiiii, Saša, si šla že spat? sedaj pa imam, ko sem pod krinko
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 22:30:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko alo Kleo, a si bla mal na balkonu, a? tut ja,pa mal na FB...pol si pa usla
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 22:32:27
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
O, Kleo. Naj ti povem, da sem pri kosilu dala tudi Lovru za probat špagete bolognese . Ni bil zelo navdušen. Je kar vročino popoldan dobil. Se mi zdi, da ima raje riž in krompir.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?