|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
6.2.2009 17:25:57   
Kaja08
Evo, tele bom naročila user posted image  
user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
6.2.2009 17:26:14   
Kaja08
ooooooooooouuuuuuuuuujjjjjjjjjjeeeeeeeeeeaaaaauser posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
6.2.2009 18:17:35   
*Mojca*
Kaja jaz sem za darilo dobila take copatke. Na enem piše 50% dad in na drugem 50% mum. Pa jih nikoli še ni imel obutih. Ne vem, meni se ne zdijo praktični, tako težko mu jih gor navlečem. Če se v kratkem dobimo na kaki kavi ti jih lahko prinesem pokazat user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
6.2.2009 19:04:05   
Kaja08
O, ful hudo....takih pa ni na njihovi internet strani. Ja jst sem tud na začetku te Robeez-ove coaptke bolj težko gor dala, ampak ko so se pa zmehčali, pa ni več panike. Zdej mu jih pa bolj težko dajem, ker so mu že skor premajhneuser posted image  Kava pa valda more spet past!!!

Žiga je car!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
6.2.2009 21:39:20   
RMRM
Ojla!

Kaja, ful luštkani copatki. Jaz sem jih tud hotela naročit, pa se mi je ustavilo pri številki, ker po cm bi mogla naročit od 12-18 mesecev, ker mi imamo že sedaj ene škorenčke 13,5 cm, tko da ne vem. Je pa cena kar ugodna, pa poštnina je že vključena.

Anaj, kje si pa ti najkice najdla, fuuuuuuuuuuuuuuuul so dobre.

Lunca super za zobarja. Jaz pa mojo zobarco čakam, da pride iz porodniškeuser posted image

Tina, ne sekiraj se, se zgodi. Verjamem pa, da ti je blo nerodnouser posted image

Didlina, user posted image user posted image  za zobke, pri nas še vedno nič, smo pa zadnje dni kar tečkasti.

Slovenka user posted image user posted image  za Sofijo. Tepih pa verjamem da je občutljive barve, je pa vseeno zelo lepuser posted image .

Mene ravno jutri čaka čiščenje tepiha. Sem si pri mojih starših sposodila H2O čistilec, da vsaj za silo očistim, poleti ga bom pa tko al tko dala v fitnes. So mi pa zelo lepi enobarvni tepihi iz flora.

AS, luštno, kako Lovor pokaže da očija pogrešauser posted image .

Lonapo user posted image user posted image user posted image  da ne bo več zobobola.

Anaj user posted image user posted image user posted image  za dojenje.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
6.2.2009 21:40:46   
RMRM
user posted image

mal provociramuser posted image user posted image user posted image user posted image

Slovenka user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
6.2.2009 21:45:21   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

user posted image

mal provociramuser posted image user posted image user posted image user posted image

Slovenka user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  ja a se spomneš?! ti pa res super ratajo, al maš to šele ogrevanje za pusta? user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
6.2.2009 21:46:34   
Anonimen
RMRM,vav,kai krofi,bi koj enega ali dva ali tri....user posted image .Kdaj pa je pust pri vas,ker mi ga mamo drugac?

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3683
6.2.2009 21:46:53   
sasa.vracko
Kaja, men so tud ful luštni copatki, pa ful cenejši od Robeezz... sicer pa pri nas je trenutno najbolj na udaru plazenje po tleh, se tolk namatra, da je pol kr en cajt mir user posted image  glede zobkov smo pa še kr na 2

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
6.2.2009 21:47:44   
sasa.vracko
Kleo, hvala za hude maile, se mal nasmejem, sploh tist s slikco je ubitačen user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3685
6.2.2009 21:48:46   
Anonimen
Nasa se se kar nazaj plazi,ko kaca,pa sedet vec noce,kr na vse stiri leze...tko ji pa potem tut ne ugaja...pa je ves cas jok in stokuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3686
6.2.2009 21:50:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

Kleo, hvala za hude maile, se mal nasmejem, sploh tist s slikco je ubitačen user posted image

hvala enako,so tvoji tut hudiuser posted image ...sem dala na zabavo en vic,ce hoce kera pogledat,je kar smesenuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3687
6.2.2009 21:50:43   
sasa.vracko
a je mogoče še katera razen mene opazila, da mam 4. zvezdico user posted image  user posted image user posted image user posted image  zame, tud počasi se daleč pride

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
6.2.2009 21:55:24   
Anonimen
ZDRAVNIK JE PREGLEDAL PACIENTA IN MU ZADOVOLJNO REKEL:

ZDRAVI STE IN V ODLIČNI KONDICIJI. KAKO PA KAJ VAŠE SEKSUALNO ŽIVLJENJE?

- NO JA, GRE. TRIKRAT TEDENSKO ŽE GRE....

* KAJ? SAMO TRIKRAT TEDENSKO?

PRI VAŠI KONSTITUCIJI IN ZDRAVJU BI MORALI RADOST ŽIVLJENJA OKUŠATI VSAK DAN TRIKRAT, NE PA TRIKRAT NA TEDEN .

- SAJ BI, AMPAK NE GRE ZARADI SLUŽBE.

* SAJ SEM VEDEL. PREVEČ STE OBREMENJENI. KAJ PA STE PO POKLICU? GA VPRAŠA ZDRAVNIK.

- ŽUPNIK NA VASI.

Sasa,sem ja,zdajleuser posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za zvezdico

Neposredna povezava do sporočila: 3689
6.2.2009 21:55:53   
RMRM
sasa user posted image user posted image user posted image user posted image  za novo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3690
6.2.2009 21:58:11   
sasa.vracko
v bani smo pa tkole dobre volje, al je fajn user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3691
6.2.2009 21:59:51   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

ZDRAVNIK JE PREGLEDAL PACIENTA IN MU ZADOVOLJNO REKEL:

ZDRAVI STE IN V ODLIČNI KONDICIJI. KAKO PA KAJ VAŠE SEKSUALNO ŽIVLJENJE?

- NO JA, GRE. TRIKRAT TEDENSKO ŽE GRE....

* KAJ? SAMO TRIKRAT TEDENSKO?

PRI VAŠI KONSTITUCIJI IN ZDRAVJU BI MORALI RADOST ŽIVLJENJA OKUŠATI VSAK DAN TRIKRAT, NE PA TRIKRAT NA TEDEN .

- SAJ BI, AMPAK NE GRE ZARADI SLUŽBE.

* SAJ SEM VEDEL. PREVEČ STE OBREMENJENI. KAJ PA STE PO POKLICU? GA VPRAŠA ZDRAVNIK.

- ŽUPNIK NA VASI.

user posted image

Sasa,sem ja,zdajleuser posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za zvezdico

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
6.2.2009 22:15:24   
sasa.vracko
Tina28 - ko praviš, da je tvoj tak, ker je lev po horoskopu, sem že začela razmišljat hudiča, če sm js tud taka, pa nisem...js itak sploh nism tipična levinja... kok dolg pa sta skup zdej s tvojim, mogoče mu je pa blo tole (družina) preveč na hitro vse naenkrat..user posted image  no ne vem, v vsakem primeru se ne bi smel tako obnašat kot se in bi ti moral stati ob strani in bit v oporo...

Neposredna povezava do sporočila: 3693
6.2.2009 22:18:59   
Anonimen

v bani smo pa tkole dobre volje, al je fajn user posted image

user posted image

oooo,je lustkan,samo Meri s slaufki ne prekasauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3694
6.2.2009 22:19:06   
sasa.vracko
No vidim, da ni nobene več tle, pa je še ja taka prcajtna ura user posted image  monologi ne sedejo user posted image  zato se poslavljam, pridne bodte user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3695
6.2.2009 22:22:06   
sasa.vracko
alo Kleo, a si bla mal na balkonu, a? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3696
6.2.2009 22:26:48   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Aha, sem mislila, da si jim rekla, dajte se vsest tam, jaz moram nujno na RR user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lunca bravo za zobozdravnika-kar 4 zobe naenkratuser posted image user posted image user posted image .
Anaj--poglej, nimaš se kaj sekirat. Sploh je tvoj sonček že kar velik in še vedno dojiš. Meni se zdi, da je kar fino končat z dojenjem preden so otroci stari 1 leto, ker je to potem zeloooo težko. sem 1. dojila 3,5 letuser posted image , nadajevala z drugim 2,5 let in sedaj spet--ampak tokrat res želim, da ne ponovim napak.
držim pa pesti zato, da se izteče tako, kot želiš ti.user posted image user posted image user posted image

Tina-user posted image user posted image user posted image

COPATKI- Meni so vsi naslikani luštkani. Ampak pri nas ne obstanejo na nogah čisto nobeni. Grejo v minuti dol. Še med samim krstom se je Lovro neprestano sezuval in mi smo ga obuvali, dokler nismo odnehali. Mi. On je ostal bos.
št--hm,,,6-12 mesecev, 17...

Luka--prav luštno izgledaš v baniuser posted image user posted image user posted image

Krofi--njamsiii ste mi naredile lušte

Naš Lovro je danes 1. zbolel. Ima vročino in se mi zdi, da mu sploh ni jasno, kaj se to dogaja. Hoče na tla raziskovat, se zapodi, potem pa v joku obstane, se obrne in zleze nazaj k meni  ter se hoče pestovati. To ponavljamo že cel dan.
Tudi Patricia je zjutraj imela vročino.
Upam, da se ne naleze še Jernej.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
6.2.2009 22:27:38   
aleksandra silvija
Iiiiiiiiiiii, Saša, si šla že spat? sedaj pa imam, ko sem pod krinkouser posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
6.2.2009 22:30:26   
Anonimen

alo Kleo, a si bla mal na balkonu, a? user posted image

tut ja,pa mal na FB...pol si pa uslauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3699
6.2.2009 22:32:27   
aleksandra silvija
O, Kleo. Naj ti povem, da sem pri kosilu dala tudi Lovru za probat špagete bologneseuser posted image user posted image user posted image . Ni bil zelo navdušen. Je kar vročino popoldan dobil.
Se mi zdi, da ima raje riž in krompir.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?