Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 13:09:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, Didlinaa pohanje redi sploh pohan zrak sem brala, da je fejst fejst redilen
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 13:10:03
|
|
|
|
Tina 28
|
oh...kle še ena razcepljena osebnost....sem se dons tko zafrknila...kot vse druge . Da pojamram, mava z mojmu malo krizo, k ne prideva na skupno točnko. In ker mi je zoprno o tem pisat...sem si izmislila bojevito, da povpraša namesto mene. In pol pišem into kot tina naprej. Evo...še vam povem, kolk sem glupa...sam mi je prav grozno. kle pa nisem hotela smetit s problemi, ki jih mava.... . kleo in didlina...kregajta me...sam mi je blo tolk nerodno pisat o tem, da sem rajš pisala pod bojevito
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 13:10:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Kje ste vse? A ste vse na FB?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 13:12:04
|
|
|
|
lunca14
|
sem hotla jest kosilo,pa ne morem jest,imam še vedno omrtvičeno čevljust
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 13:12:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 sem hotla jest kosilo,pa ne morem jest,imam še vedno omrtvičeno čevljust boš tudi danes na pohanem zraku
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 13:13:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Kje ste vse? A ste vse na FB? Ne, mene tam spljoh ni. Šibam v trgovino ,tamalo pa dol k tašči.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 13:13:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 oh...kle še ena razcepljena osebnost....sem se dons tko zafrknila...kot vse druge . Da pojamram, mava z mojmu malo krizo, k ne prideva na skupno točnko. In ker mi je zoprno o tem pisat...sem si izmislila bojevito, da povpraša namesto mene. In pol pišem into kot tina naprej. Evo...še vam povem, kolk sem glupa...sam mi je prav grozno. kle pa nisem hotela smetit s problemi, ki jih mava.... . kleo in didlina...kregajta me...sam mi je blo tolk nerodno pisat o tem, da sem rajš pisala pod bojevito Tina se naredi bom pa šla prebrat tvojo temo popoldne- upam da bom imela kaj več časa
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 13:13:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: ninny Kje ste vse? A ste vse na FB? Ne, mene tam spljoh ni. Šibam v trgovino ,tamalo pa dol k tašči. a greš po sestavine za kosilo? Pohan zrak maš v Mercatorju v akciji se mi zdi
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 13:16:28
|
|
|
|
Tina 28
|
niny...kar smej se...a veš kolk mi je nerodno...da sem zafarbala kle pred računalnikom. Pa ne, ker sem hotela vprašat kot bojevita...ampak zato, ker sem zdaj vse sčvekala z mojega nicka, kar je bil prvotni razlog, da nisem upala ovedat težav
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 13:19:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 niny...kar smej se...a veš kolk mi je nerodno...da sem zafarbala kle pred računalnikom. Pa ne, ker sem hotela vprašat kot bojevita...ampak zato, ker sem zdaj vse sčvekala z mojega nicka, kar je bil prvotni razlog, da nisem upala ovedat težav Dej Tina,kaj naj jaz recem,ko sem pisala pod anonimno,pol pa sem se ze v drugem postu zafrknila ...bom sla kasneje prebrat ,pa drzi se no,teli desci ,na gob.c pa v zelodec...bi blo mogoce kaj bols.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 13:20:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Tina,sej lahko JernejiRR posljes zs,ce zbrise temo...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 13:23:15
|
|
|
|
Tina 28
|
no...saj jaz pa zarad tega nisem hotla bit anonimna, ker me je blo strah, da bom tko pisala....in se izdala. Zdaj mi je pa žal in zato, ker se bojim,da bo to bral kdo, ki me mogoč pozna...pa nočem umazanega perila prat...sam odgovor sem hotla....pa še dobro so mi odgovorile In Volga me začuda ni v PM poslala
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 13:36:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Tina sorry za smeh, samo smejim se zato.,ker se vsem to naredi,ko spreminjaš nick al pa v anonimneža zato se smejim,ker nisi edina
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 13:59:49
|
|
|
|
lunca14
|
tinči............sem preletela skoz tvoj post,kaj naj rečem,moški vedno dokazujejo,da so otroci,ki nikoli ne odrastejo,saj veš,pomaga pogovor,med partnerjema,to vse reši,pa tud če se takrat skregaš,enkrat bo že pokapiral za kaj se gre.Pri nama je isto,če predolgo zadržujeva stvari v sebi,ustvarjava drug drugmu negativno energijo,in potem kar koli narediš ali naredi ti gre vse na živce,pa sploh ni tako hudo.Treba je strari sproti rešit,pa bo boljš,pa v spalnico ga zapri,pa bo
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 14:29:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj ve to berete??? Grem na obhod.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 14:31:52
|
|
|
|
mtinca1
|
tina - imaš zs
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 14:36:05
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: nya lunca - če ste pa bolančkani - pol te pa nočmo skominat - se pa dobimo v bližnji prihodnosti kmalu, kajne? Sej smo zdravi,sam včeraj je mel malo vročine,pa še to pol dneva,sam zobki ga matrajo...............ja,ja,izgovori,sej vem lunca, ko boš za "kava akcijo" ti sam povej. bi že ful rada vidla Luna, pa lunco... .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 14:42:21
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Kleo, daj mi prosim pošlji na mail tisto slikico Meri, ko praviš, da se vidi, kaka debeluška je, boš? Pa ti jaz našo Sofijo nagico nazaj pošljem, pa bova primerjale, a je res naša tako manekenska ja bom,pocakaj bom kar zdaj,dokler tamala se spi... Kleo, hvala. Maš mail nazaj Sem ti ga poslala že prej, pa sva šle potem na sprehod, pa vidim zdaj da ni poslalo... Sva bile 2 uri veni, ful dolg sprehod, tako fajn je. Ko bi le ostalo. No, in sva šle takoj ko se je zbudila, sedaj ko sva prišle nazaj, pa je morala spet spat
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 14:45:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 no...saj jaz pa zarad tega nisem hotla bit anonimna, ker me je blo strah, da bom tko pisala....in se izdala. Zdaj mi je pa žal in zato, ker se bojim,da bo to bral kdo, ki me mogoč pozna...pa nočem umazanega perila prat...sam odgovor sem hotla....pa še dobro so mi odgovorile In Volga me začuda ni v PM poslala ne sekiraj se za prizgodo. So ti tam že napisale razlago, zato ti je jaz ne bom.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 14:46:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: ninny Kje ste vse? A ste vse na FB? Ne, mene tam spljoh ni. Šibam v trgovino ,tamalo pa dol k tašči. a greš po sestavine za kosilo? Pohan zrak maš v Mercatorju v akciji se mi zdi No ,s trgovino ni bilo nič. So glih moji starši prišli na obisk, tak da ...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 14:57:10
|
|
|
|
slovenka
|
Didlina, kako ti pa med obiskom staršev rata biti na RR?
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 14:58:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Didlina, kako ti pa med obiskom staršev rata biti na RR? So že šli
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 14:59:43
|
|
|
|
slovenka
|
Aha, sem mislila, da si jim rekla, dajte se vsest tam, jaz moram nujno na RR
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 15:00:36
|
|
|
|
Anonimen
|
nene, so že šli, tamala pa je itak šla takoj spat potem. In ne morem v trgovino.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 17:21:23
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Drugače pa jaz naročam: http://www.copatki.si/ Kuuulll....tile copatki.si so pa enaki copati, kot Robeez, sam da so za polovico cenejši!!! Super!! Zdej sem samo v dilemi, kere bi kupila!! IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Kolk imajo vasi otrocki st.nogice? Danes je babi našmu mulcu kupila čevlčke od Cicibana in sva vzele št. 20 - so mu mičken prevelike, ampak 19 so bile pa premajhne.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?