Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 21:31:03
|
|
|
|
leda
|
bubi, ribca, res hvala. edin tole s sterilizatorjem je pa zoprno, ker mikrovalovke nimata. torej če prav štekam, je sterilizator le za mikrovalovko...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 21:33:00
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jswt se bom pa začela delat, da sva obe alergični.... đizus, sem glih pojedla dva tosta, pa dve žlici nutele. Pa ni blo dost sem šla še po malo čokolade... Je bla to edina hrana, ki jo lahko stlačim v usta, ker je tanjše od enega prsta.... no,toast mi je delal mal problemov...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 21:36:21
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda bubi, ribca, res hvala. edin tole s sterilizatorjem je pa zoprno, ker mikrovalovke nimata. torej če prav štekam, je sterilizator le za mikrovalovko... Obstajajo tudi taki, ki so na elektriko...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 21:37:32
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: leda Pa fajn je imet tisto posodico, v katero si mleko že prej odmeriš, tako da potem samo pretreseš. kaj pa je to? najbrž ne merca, ki je bržkone pri vsakem mleku?? ali pač? ne, tole: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=159337 lahko je seveda tudi od kake druge firme. Mislim, da gre v en prekat 7-8 meric mleka not. Meni je res ful praktično. Za 3x si lahko v naprej nameriš. Vidiš jaz si pa za na pot rajši dobro osušim stekleničke in kar v stekleničke odmerim pa termovko vroče vode zraven pa tudi hitro zmešam-na poti včasih glih nimaš mikrovalovke npr. v avtu . Pa še taradi tega ne bi uporabljala te posodice, ker mu ne dam vedno enako, no vsaj na začetku mu nisem. Če je jokal, da je lačen že po 2 urah ali pa šele po 4-ih, sem mu drugačno porcijo naredila... Ampak te stvari bo mogla sama sprobat-za prve 14 dni naj si nabavi osnovno pol bo pa sama vidla, kaj ji odgovarja
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 21:37:54
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda Meni je sterilizator za v mikrovalovko super čaki, čaki, upam, da to ne pomen, da rabiš tut mikrovalovko poleg sterilizatorja??!! ja Saj so tudi parni sterilizatorji na elektriko. Al pa pisker vode na štedilnik Jaz izhajam iz tega, da ima mikrovalovko veliko ljudi že doma
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 21:40:54
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Vidiš jaz si pa za na pot rajši dobro osušim stekleničke in kar v stekleničke odmerim pa termovko vroče vode zraven pa tudi hitro zmešam-na poti včasih glih nimaš mikrovalovke npr. v avtu . Ja, to je tudi varianta. Samo se navadiš.... jaz če recimo vem, da greva ven in bo morala čez 1 uro jest, vodo odmerim v flaško in toliko bolj zagrejem, da je potem ravno prava. Aja, pa povsod so ful uslužni, da mi vodo pogrejejo, če rabim.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 21:41:52
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda bubi, ribca, res hvala. edin tole s sterilizatorjem je pa zoprno, ker mikrovalovke nimata. torej če prav štekam, je sterilizator le za mikrovalovko... obstajajo tud drugi, samo je ta najbolj na izi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 21:45:02
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: leda Meni je sterilizator za v mikrovalovko super čaki, čaki, upam, da to ne pomen, da rabiš tut mikrovalovko poleg sterilizatorja??!! ja Saj so tudi parni sterilizatorji na elektriko. Al pa pisker vode na štedilnik Jaz izhajam iz tega, da ima mikrovalovko veliko ljudi že doma Pri prekuhavanju je edino vodni kamen problem ampak če se ne motim se da to z mal limone rešit al nekej podobnega. Lahko pa uporabi vodo iz BRITE ali česa podobnega, tudi za pripravo hrane, če bo uporabljala termovko, ker se potem nikjer ne nabira kamen. Jaz še vedno priporočam, da si za začetek nabavi samo stekleničke, cuclje in hrano. Saj vodo lahko tudi vsakič znova prevre. Na začetku itak obadva skup ne bosta deci pojedla na obrok in je to hitro. Pol bo pa sama pogruntala kaj rabi, ti ji pa naše izkušnje posreduj. Da ne bo na koncu imela polne kuhne mikrovalovk, sterilizatorjev, stekleničk, hrane, vode, dozerčkov... in sploh ne bo vedla kje začet.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 21:45:45
|
|
|
|
Lara Croft
|
Meni je tudi fajn ta posodica... jaz pa tko naredim: v flaško dam mrzlo vodo, v termoski imam vročo..... v posodici sem pa tudi že imela različno količino mleka v prahu....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 21:46:32
|
|
|
|
gold fish
|
meta, jaz sem delala isto kot ti...termovka, pa vse zraven...pol sma se pa z bubi na kavi doble..ona tak na izi, jaz pa tisto termovko pa vodo nalivala, pa .... ..... sem spremenila taktiko in sem zdaj dosti bolj na izi.....mam tisto posodico, pa kupila sem si tisto malo torbico za flaško not dat..grelno....al kak se ji reče..ko ma foliji not.....ostane tud 4 ure vodo topla..... nalijem not vrelo, zraven pa imam malo 0,5l vodo hladno kupljeno ...tiste kupljene vode pa tud niso vse tak drage....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 21:47:45
|
|
|
|
KAHLO
|
pr nas pa cel dan pijemo veliko tekočine in vsake 4 ure zizo ven pa je....greje se pa kar samo od sebe...še na temperaturo mi ni treba štelat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 21:49:25
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Pri prekuhavanju je edino vodni kamen problem ampak če se ne motim se da to z mal limone rešit al nekej podobnega. Lahko pa uporabi vodo iz BRITE ali česa podobnega, tudi za pripravo hrane, če bo uporabljala termovko, ker se potem nikjer ne nabira kamen. jaz imam tisti filter philipsov, ko je kar na pipo montiran...se glih tak apnenec nabere v grelniku vode...ne pomaga čisto..nekaj že.. ...rešiš se ga pa s citronko......naliješ vodo v ta grelec do max...citronko po občutku..če je več recimo 3 žlice, če je manj kamna manj...in daš prevret.... potem pustiš....obvezno še vsaj 3x prekuhaš preden uporabiš za pit...se pa ščisti ful...
< Sporočilo je popravil gold fish -- 5.2.2009 21:50:02 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 21:51:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO pr nas pa cel dan pijemo veliko tekočine in vsake 4 ure zizo ven pa je....greje se pa kar samo od sebe...še na temperaturo mi ni treba štelat
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 21:53:09
|
|
|
|
KAHLO
|
Saraya.....tlko da malo zraven podebatiram
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 21:53:29
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO pr nas pa cel dan pijemo veliko tekočine in vsake 4 ure zizo ven pa je....greje se pa kar samo od sebe...še na temperaturo mi ni treba štelat ja, saj to bi si jaz tudi želela.... pa ta mamica verjetno tudi
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 21:54:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Meni je tudi fajn ta posodica... jaz pa tko naredim: v flaško dam mrzlo vodo, v termoski imam vročo..... v posodici sem pa tudi že imela različno količino mleka v prahu.... jaz pa itak poredko,da kam za dolgo gremo... ko pa že,pa ji kar mleko zmešam in je to,to....če pa res za dalj časa,mogoče obisk,pa škatlo mleka in žličko.Vodo pa mi že prevrejejo...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 21:56:52
|
|
|
|
arabela*
|
naša babika pa je zdaj dva dni jedla kašico od hruške viljamovke.Pa je tak jedla,ko velika.... zdaj pa ajčka,je danes bla na zraku in se kar pozna,pojedla je prej 210 ml,zraven zadremaka,pa še zdaj spi....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 21:57:33
|
|
|
|
meta21
|
Zdaj mam pa še jaz eno vprašanje glede kopanja naših pobalinov-jaz sem Lovra do zdaj kopala v banjici (tisti od recinkota) v njegovi sobi, ker v kopalnici nimam prostora za brisačo in ostale stvari. In do nedavnega je blo ok, ker je v najslabšem primeru samo malo pobrcal in kako kapljico ven poškropil. Pred 2 dnevoma pa je pogruntal, kako fajn je če reeeees brcaš in danes smo imeli sobo dobesedno poplavljeno, ker je na koncu brcal že skoraj na suhem. Itak je cvilil in vriskal zraven, midva sva se krohotala z njim ampak dejstvo je, da se tako ne moremo več kopat, ker je v sobi parket. Zdaj pa končno vprašanje-kaj zdaj? Malo banjico v veliko banjo? Fliperja v veliko banjo? Fredov obroč? Kaj ve uporabljate in kdaj ste začele? Kako jih potem zavijete in oblečete, če nimate prostora v kopalnici? Sedi zaenkrat samo ob konkretni opori z vseh strani... Hvala za pomoč... in hvala za vse objemčke od včeraj in danes zame in mojega sončka . Vam moram ob vsem tem povedat še eno precej smešno prigodo... Moja mami ima navado bolj na pol poslušat in hitro si kaj po svoje razloži in to pove naprej-saj veste ko pol pride ven nekaj čist drugega... Njena sestra pa je viš. med. sestra in moja mami se z vsemi ampak res vsemi zdravstvenimi težavami obrne nanjo. No in jaz mami povem, da imam mogoče nekaj narobe s ščitnico, ona pa itak takoj v akcijo in moja teta prej prleti na vrata vsa bleda in panična, če mam res težave s hipofizo... no saj vem, da se ni za hecat ampak sem se mogla prav nasmejat, kako sta v roku 15 minut skuhale celo tragedijo iz tega, da moj zdravnik nekaj sumi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 21:58:41
|
|
|
|
KAHLO
|
bubi ne govori, jaz se vsak dan posebaj zahvalim za vsako kaplico mleka iz moje zize....in upam da tako hitro še ne bo poniknilo....je bojše k vsak arznaj za mojo Ronjo, pa še stiskama se zraven
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 21:59:49
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO pr nas pa cel dan pijemo veliko tekočine in vsake 4 ure zizo ven pa je....greje se pa kar samo od sebe...še na temperaturo mi ni treba štelat ja, saj to bi si jaz tudi želela.... pa ta mamica verjetno tudi pa jaz tud
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 22:00:18
|
|
|
|
Lara Croft
|
ko pa že,pa ji kar mleko zmešam in je to,to.... Baje, da ne sme več kot eno uro stati narejeno...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 22:00:26
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Pri prekuhavanju je edino vodni kamen problem ampak če se ne motim se da to z mal limone rešit al nekej podobnega. Lahko pa uporabi vodo iz BRITE ali česa podobnega, tudi za pripravo hrane, če bo uporabljala termovko, ker se potem nikjer ne nabira kamen. jaz imam tisti filter philipsov, ko je kar na pipo montiran...se glih tak apnenec nabere v grelniku vode...ne pomaga čisto..nekaj že.. ...rešiš se ga pa s citronko......naliješ vodo v ta grelec do max...citronko po občutku..če je več recimo 3 žlice, če je manj kamna manj...in daš prevret.... potem pustiš....obvezno še vsaj 3x prekuhaš preden uporabiš za pit...se pa ščisti ful... Za čistit jaz kar kis za vlaganje uporabljam ampak od kar prekuhavam vodo iz brite ni niti pikice kamna not v lončku. Res čisto nič...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 22:00:50
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ko pa že,pa ji kar mleko zmešam in je to,to kak dolgo ga pa pol pustiš recimo zmešanega
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 22:01:41
|
|
|
|
*bubi*
|
Naslednji teden bodo imeli v Lidlu nekaj malega opreme za : http://www.lidl.si/SLO/home.nsf/pages/c.o.20090212.index po slikah sodeč je to Safety 1st firma, ki se dobi tudi v BC (pa lahko cene primerjate )
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 22:01:52
|
|
|
|
KAHLO
|
meta21 ....naše kopanje zgleda tako....ROnja je svoj plastično banjo že zdavnaj prerasla, zdaj se v kopalnici najprej skopava, mami pač poklekne ob banji (doma v lj imamo poglobljeno tuš kabino) in držim ronjo....ta veselo not čopa čopa, pa še igrače okrog nje plavajo ....ji je prav v zabavo. na pralni stroj k je zraven tuš kabine dam peno za previjanje (kupla sem jo v bejvi centru, ali pa tisto napihljivo iz ikeje) pa čez brisačo pa še njeno brisačo, in pol jo dam gor zavijem v brisačo, obrišem, sledi masaža itd......zdaj pa se tud že včasih skupaj kopava, celo tuširali sva se skupaj, ji je blo tud zabavno k je lovila vodo iz tuša....nič ji ni blo jasno....smejala pa se je sto na uro
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?