Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 17:32:56
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf ampak je še ne bom obrnila do konec meseca. naš je pa že obrnjen....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 17:33:36
|
|
|
|
Lara Croft
|
Bejbe.....če katera hoče, ji pošljem Oriflamov katalog.... zdej je neka akcija in je vpisnina 5€, pa še te vam vrnejo, če izpolnete nek pogoj... Se čujemo na ZS....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 17:36:12
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Bejbe.....če katera hoče, ji pošljem Oriflamov katalog.... zdej je neka akcija in je vpisnina 5€, pa še te vam vrnejo, če izpolnete nek pogoj... Se čujemo na ZS.... lara ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 18:16:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Petra tudi jaz opažam že teden dni, da Lani več ni za ležati v košari mi nismo niti imeli košare.Naša v lupinici full uživa,sploh v trgovinah,si tak na veliko ogleduje vse okoli nje.Danes pa se mi je začela prvič dvigovat ven iz lupinice,pa je bila zvezana.....čakam na pomlad,pol pa športni del.....ta lupinica pa kar v avto.....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 18:19:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Samo v njegovega audija quatro nismo mogli stlačit vozeka notri, brez odmontirat dol kula.... hehehe kako pa to če pa jaz naš voz vedno kar v avtu hranim v kuferamu,saj audi ni tak mali.....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 18:23:54
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Samo v njegovega audija quatro nismo mogli stlačit vozeka notri, brez odmontirat dol kula.... hehehe kako pa to če pa jaz naš voz vedno kar v avtu hranim v kuferamu,saj audi ni tak mali..... Sam prtljažnik je že velik.... ma vrata so mala.... torej, prtljažnik ni direktno povezan s prostorom... Pa tudi Jane ni tko mali voz...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 18:25:54
|
|
|
|
Jazzy1
|
No, mi smo pa danes končno športni del montiral - sploh noče bit več v košari, jo preveč zanima vse. V lupinici je pa tud ne morem za daljše sprehode. Urska238 - moja tud ne pridobiva ne vem kolk gor na mesec (cca.300-400), pa pediatrinja prav da je čist ok. Polivamo pa od 2. meseca sicer ne več.
< Sporočilo je popravil Jazzy1 -- 5.2.2009 18:26:25 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 18:28:47
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: urska238 Meta21- ti si napisala,da more it Lovro na gastroskopijo, a ne? No, midva sva tudi danes napotnico dobila; je rekel pediater naj greva čimprej... joj, pa me je kar malo strah; kot da ne bi mogli še malo počakat? Da bo mel sondico not, pa preiskave čez cel dan... se mi že zdej kr smili no... A vidva sta že šla oz. kdaj gresta? Ne vem, če je gastroskopija. 17.2. morva prit na gastro oddelek, pediatrinja mi je rekla, da naj bi mu kislost zmerli . Bom jutri poklicala in hočem točno vedet, kaj in kako, ker če mu mislijo kaj drastičnega počet pol ne grem-bo že minilo. Smo se itak že naučili, kaj moramo oz. ne smemo počet, da čim manj poliva. Drugače sem pa poslala napotnico na vrazov trg s pripisom za gastro in so mi nazaj poslali en skromen listek s 3 besedami-datum, ime zdravnika in v jutranjih urah pf, ne nihče nima v družini težav s sščitnico, vsaj ne da bi vedla... gold fish misa za tvojega sončka anckabancka, verjamem da ti pri štirih moških zmanjka časa še za rr, ampak lepo pozdravljena in le večkrat pridi. Ste pa res lušni in ti na tej slikici zgledaš strašno mlada, še posebej če pomislim, da imaš že 3 otroke
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 18:32:41
|
|
|
|
meta21
|
Aja, urska, pa še to...Lovro je od 1. do 2. cepljenja dobil 1200g in 5cm, tak da si lahko privoščim, da ne grem na gastrokarkoliže. Mal me skrbi tudi to, da je Lovro pravzaprav zdrav, jaz ga bom pa v bolnico vlačila med bolne otroke... No se bom odločila, ko slišim, kaj točno nameravajo z njim počet, ker tud tko kot je zdaj se da preživet
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 18:33:42
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: pf ampak je še ne bom obrnila do konec meseca. naš je pa že obrnjen.... Kaj pa to obračate? A se ne da košara dol in športni gor pa je to to?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 18:54:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Kaj pa to obračate? A se ne da košara dol in športni gor pa je to to? meni tud ni jasno...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 19:19:06
|
|
|
|
pf
|
Punce imamo Peg perego voziček in to tak model, ko je najprej košara, potem pa se lahko da tudi v športni del ta voziček in to sem mislila, da jo bom obrnila konec meseca. Varianta 2V1.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 19:19:55
|
|
|
|
pf
|
Marsy pojedla večerjo. Je bila okusna.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 19:22:06
|
|
|
|
pf
|
Nič grem kuhat naprej za jutri, itak ni nobene čvekice. Babika že spančka, tak da greva z malo brat in TV gledat. Prijeten večer in lahko noč.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 19:51:59
|
|
|
|
gloria
|
...joj po bom...prej je tašča malega dvignila v zrak in je z glavico udaril v strop(podstrešno stanovanje)...tolk je jokal jaz sem pa bila čist paf letela po plenico in jo zmočila da sem mu dala na glavico on je pa še kr joka.... sem ga vzela in stisnila in se je komi umiril revček moj mali ....jaz sem pa bila tolk prestrašena da nog nisem čutla kol sem se tresla....saj se je ona tud vstrašla....pol ih je pa slišala od tasta da kaj nori z otrokom...mojmu pa še povedala nisem čakam da pride...zdej mi pa skoz neki joče....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 20:14:15
|
|
|
|
KAHLO
|
HALLO prisotni oz. prisotna Midvi z ronjico sva pa danes popolnoma izkoristle ta sončen dan, sma bili zunaj od 12 pa do petih popoldan vmes sma skočili k sestri na kofe no ronja na mojo zizo se previli in pol še vdarli eno turo, dokler sonček ni začel zahajati pupo je frišni luft tako zdelal da je zdaj čist ab....in spi kak topek aja pa še kopali sma se skupaj sva totalno zmočli kopalnico
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 20:20:16
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: pf ampak je še ne bom obrnila do konec meseca. naš je pa že obrnjen.... Kaj pa to obračate? A se ne da košara dol in športni gor pa je to to? midve imava peg perego pramette... je v bistvu športni voziček, v katerem lahko voziš tud novorojenčka ..tako da ga gledaš..... original špotni del je pa stran od tebe obrnjen
< Sporočilo je popravil gold fish -- 5.2.2009 20:25:46 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 20:27:10
|
|
|
|
gold fish
|
..no, sicer je pa tak pf odgovorila...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 20:27:33
|
|
|
|
gold fish
|
pf maš zs
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 20:31:40
|
|
|
|
leda
|
A vaši tut še kej polivajo? urška, meta, ela tut še poliva. ponavad vodo z belimi pikcami, če jo preveč premetavam in tako kot lovro, odkar se je pred enim tednom naučila na trebuh obrnt, dela sam še to in seveda zarad pritiska na trebušček rado kaj ven steče. naša pediatrinja je tiste sorte, ki raje počaka, da problemi izzvenijo sami od sebe (če sicer dete dobro napreduje) in naju ne pošilja nikamor (tut recimo na testiranje za alergije ne). no 18. mava pregled pri 5 mescih, pa jo bom pobarala kako je s tem. jazzy, super, da lahko jajca ješ. jst sem sicer že čist doma v tej dieti; ful zdravo živim, brez čudežnih napitkov mam že idelno težo, pokam od energije kljub katastrofalnemu spalnemu vzorcu najljubše in si, kot večina mamic v tem zosu domišljam, da bom obdržala ta lajf stajl tudi ko bo karkoli že mamo izzvenelo...hahaha. valda.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 20:36:02
|
|
|
|
leda
|
uh, same dojilje ste gor, če se ne motim. mam namreč eno vprašanje za mamice zalivančkov. moja frendica je ravnokar rodila dvojčka, ki sta sicer super, le jest nočta. tko da bosta bržkone kljub njenem trudu (trenutno si črpa, ampak je ful izčrpujoče) končala na adaptiranem mleku. so še v porodnišnici (ker nočta jest seveda), nima pa pojma, kaj res rabi. jaz pa sem flaško pri taprvi uporabljala le tistih par mescev, da sem ji zmešala adaptirano za rižolino in tut ela še ni flaše vidla od blizu. tko da bodte dobre in napište en rezime kaj res rabi (sterilizator, grelec,...) in še kak dober nasvet bi prow prišel.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 20:46:43
|
|
|
|
arabela*
|
leda,rabi flaško,,pa mleko.No,vsaj pri nas je trenutno tako. Glede črpanja pa je meni tud bilo zelo zelo utrujajoče to,pa sem vseeno vztrajala.No,če je mleko seveda..
< Sporočilo je popravil Saraya -- 5.2.2009 20:47:11 >
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 20:49:27
|
|
|
|
leda
|
ja saraya, ampak ona ma pet dni stara dvojčka. in se mi zdi, da je že enga pedenat, pa črpat, pa pedenat, pa črpat,... ful. kaj šele stereo. sej za flaško je tut men jasno da jo rabi, pa najbrž tut cucl
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 20:49:52
|
|
|
|
Lara Croft
|
..joj po bom...prej je tašča malega dvignila v zrak in je z glavico udaril v strop(podstrešno stanovanje)...tolk je jokal jaz sem pa bila čist paf letela po plenico in jo zmočila da sem mu dala na glavico on je pa še kr joka.... Ojoj, ma kaj močno? Verjetno je bil ful prestrašen in ne bo nič hudega.... Mi tudi Laro tko dvigujemo v zrak in sem jo prej hmal v luster ruknila... Se zgodi, dej...
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?