|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki-3. del............ :)
5.2.2009 22:02:08   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Zdaj mam pa še jaz eno vprašanje glede kopanja naših pobalinov-jaz sem Lovra do zdaj kopala v banjici (tisti od recinkota) v njegovi sobi, ker v kopalnici nimam prostora za brisačo in ostale stvari. In do nedavnega je blo ok, ker je v najslabšem primeru samo malo pobrcal in kako kapljico ven poškropil. Pred 2 dnevoma pa je pogruntal, kako fajn je če reeeees brcaš in danes smo imeli sobo dobesedno poplavljeno, ker je na koncu brcal  že skoraj na suhem. Itak je cvilil in vriskal zraven, midva sva se krohotala z njim ampak dejstvo je, da se tako ne moremo več kopat, ker je v sobi parket. Zdaj pa končno vprašanje-kaj zdaj? Malo banjico v veliko banjo? Fliperja v veliko banjo? Fredov obroč? Kaj ve uporabljate in kdaj ste začele? Kako jih potem zavijete in oblečete, če nimate prostora v kopalnici? Sedi zaenkrat samo ob konkretni opori z vseh strani...

mi imamo enak problem..
Veš kaj smo mi pri Aneji naredili,smo banjico dali v tuš kabino....danes sem Mariso sama kopala,pa je tudi tak brcala,se ji ful dopade......
Jaz jo zavijem v brisačo,pol pa nesem na postlo,kjer je zavita v brisačo in koco.Pa itak fuuuul zakurim,pol jo odkrijem,ker noče bit dolgo pokrita....

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
5.2.2009 22:03:11   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

ko pa že,pa ji kar mleko zmešam in je to,to....

Baje, da ne sme več kot eno uro stati narejeno...

ja, to pa res. Predvsem, če je dolgo toplo.... je to super gojišče za bakterije.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
5.2.2009 22:06:57   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

kak dolgo ga pa pol pustiš recimo zmešanegauser posted image

ma nimam pojma,kako dolgo bi naj lahko stalo to mleko.Me je bilo sprva full strah....zdaj pa ji že ob večerih malo več naredim,pa kar ne poje,pustim na radiatorju;par ur,več ne upam...

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
5.2.2009 22:07:49   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Zdaj mam pa še jaz eno vprašanje glede kopanja naših pobalinov-jaz sem Lovra do zdaj kopala v banjici (tisti od recinkota) v njegovi sobi, ker v kopalnici nimam prostora za brisačo in ostale stvari. In do nedavnega je blo ok, ker je v najslabšem primeru samo malo pobrcal in kako kapljico ven poškropil. Pred 2 dnevoma pa je pogruntal, kako fajn je če reeeees brcaš in danes smo imeli sobo dobesedno poplavljeno, ker je na koncu brcal  že skoraj na suhem. Itak je cvilil in vriskal zraven, midva sva se krohotala z njim ampak dejstvo je, da se tako ne moremo več kopat, ker je v sobi parket. Zdaj pa končno vprašanje-kaj zdaj? Malo banjico v veliko banjo? Fliperja v veliko banjo? Fredov obroč? Kaj ve uporabljate in kdaj ste začele? Kako jih potem zavijete in oblečete, če nimate prostora v kopalnici? Sedi zaenkrat samo ob konkretni opori z vseh strani...

glej pri nas  je isto....od začetka je bil miren, zadnje čase...tud danes pa je ful norel not in šprical vse okrog...v kopalnici..... midva s tavelikim pikecom sma se smejala...ampak kopalnica je bila moooookra.
Mam pa tud to banico sicer od Bebe jou na stojalu...pa tud gruntam kaj naj al jo dam v bano..mi nepaše, ker je prenizko, za fliperja se mi zdi, da je še malo premali.....

Je pa tak, da tud jaz nimam nič v kopalnici, da bi ga lahko prav odložila...ker imam sušilni in pralni stroj v kleti v pralnici.....ampak improviziram.....  previjalno podlogo...tisto prenosljivo trdo... nesem v kopalnico, jo dam na bano...na tisti polkrožni del in ga tam rihtam....ni sicer idealno..ampak zaenkrat gre.....

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
5.2.2009 22:08:29   
gold fish

ko pa že,pa ji kar mleko zmešam in je to,to....

30min

Neposredna povezava do sporočila: 3030
5.2.2009 22:08:35   
arabela*

user posted image si sigurna;ker nevem potem,zakaj lahko načrpano mleko stoji 24 ur

Neposredna povezava do sporočila: 3031
5.2.2009 22:10:52   
*bubi*

Mam pa tud to banico sicer od Bebe jou na stojalu...pa tud gruntam kaj naj al jo dam v bano..mi nepaše, ker je prenizko, za fliperja se mi zdi, da je še malo premali.....

jaz dam eno desko preko banje, pa banjico ali čebriček gor. Da mi ni prenizko. V fliperja je še ne bom dala.

Edino včasih dam čebriček not v bano, ko se bubi kopa. Jima je obema tak zanimivo in se režita user posted image  Mene pa križ boli user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3032
5.2.2009 22:11:16   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

user posted image si sigurna;ker nevem potem,zakaj lahko načrpano mleko stoji 24 ur

24 ur v hladilniku

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
5.2.2009 22:11:42   
gold fish

lahko stoji...samo v hladilniku...obvezno

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
5.2.2009 22:13:02   
arabela*
ja fajn no,pol pa nebom vem mleka puščala na radiatorju.....,hvala

Neposredna povezava do sporočila: 3035
5.2.2009 22:15:17   
*bubi*
Res ni dobro, Saraya.

Se spomnim, da so v bolnici res samo do 30 minut puščali v topli vodni kopeli, da smo lahko mamice vzele in otrokom dale.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
5.2.2009 22:16:43   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Res ni dobro, Saraya.

Se spomnim, da so v bolnici res samo do 30 minut puščali v topli vodni kopeli, da smo lahko mamice vzele in otrokom dale.

saj tud na recimo aptamilu piše tako.....jaz nikoli ne pustim, pa tud če mi 100ml pusti....ponavadi niti 30 min ne....   rajši novo nardim... samo, da pikec nima problemov

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
5.2.2009 22:18:06   
gold fish
..isto je z izčrpanim....meni so včasih v bolnici od začetka pripravile flaško pa nalile 40ml več not kot je pojedel...pol pa vlile stran...sem se skoraj razjokala, jaz pa črpala kot zmešana......

Neposredna povezava do sporočila: 3038
5.2.2009 22:19:27   
*bubi*
ne se sekirat, Saraya.... saj večinoma ni nič. Samo lahko pa se ti 1x zgodi, da ne bi bilo ok mleko in ne bi opazila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3039
5.2.2009 22:23:56   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

ne se sekirat, Saraya.... saj večinoma ni nič. Samo lahko pa se ti 1x zgodi, da ne bi bilo ok mleko in ne bi opazila user posted image

ja saj vem.Do zdaj je blo vse ok.Pa nisem do sedaj,ko je začela to mleko ponoči pit imela te navade,da bi puščala mleko.....
danes ji bom vodo v termovki pustila ,mlačno in si jo dala k postli,prašek pa kar v flaško,tak da na brzino skupaj spocam.ker ko začne mrdat,je vajena kar flašo v usta dobit,drugače se čisto prebudi..

< Sporočilo je popravil Saraya -- 5.2.2009 22:24:26 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
5.2.2009 22:24:24   
gold fish
naš pikec je pa danes imel dopoldan malo fruteka.....jabolko/korenček...pa je kar usta odpiral...že zna..kot kaki mali ptiček...ampak ko mu jeuser posted image ..

..potem popoldan pa je dobil 1 obrok mlečno kašico.....mu je tud blo danes.......

...so vse že preverjene stvari.....

..boma pa še vseeno nekaj časa same take jedla....da se navadi počasi...

Mi je mama rekla, da od njene sodelavke tamala...rojena par dni za mojim...že žemljo gloda....user posted image ...kar v trgovini kupi, pa ji da v roko.... naš bi jo nekaj časa držal, mogoče dal v usta, pol bi jo pa vrgel kam stran...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
5.2.2009 22:25:03   
Lara Croft
Kaj je to fliper?

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
5.2.2009 22:25:50   
Lara Croft

..isto je z izčrpanim....meni so včasih v bolnici od začetka pripravile flaško pa nalile 40ml več not kot je pojedel...pol pa vlile stran...sem se skoraj razjokala, jaz pa črpala kot zmešana......

Ojoja.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3043
5.2.2009 22:26:19   
arabela*
ja kaj,moja tašča pa je zadnjič pri kosilu naši user posted image kar hotela dat govejo juhico.Bolj jaz pravim,da še ne,bolj me čudno gleda,češ,zakaj ji te nočem dat,če pa se vidi,da bi rada jedla......user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3044
5.2.2009 22:27:03   
gold fish
...sploh ne morem verjet, da bo naš pikec čez 12 dni star že pol letauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3045
5.2.2009 22:28:29   
arabela*
vam že sedijo kaj samostojno??

Neposredna povezava do sporočila: 3046
5.2.2009 22:29:42   
Lara Croft

...sploh ne morem verjet, da bo naš pikec čez 12 dni star že pol letauser posted image

Zakaj si pa žalostna?

Neposredna povezava do sporočila: 3047
5.2.2009 22:31:20   
Lara Croft

Jaz je ne posedam.... no razen mal v naročju... se bo že sama spravla k sedenju, ko bo čas...
Saraya... ma kaj vi tudi ponoči kurite?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
5.2.2009 22:32:07   
arabela*

Zakaj si pa žalostna?

ja res mine.Pa ni žalostna,verjetno tisti feeling,ko veš,da nebojo več taki mali...jaz npr bi ustavila čas,tam do pol leta so mi največji cakeci........že zdaj se mi moja zdi velika baba,proti prejuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3049
5.2.2009 22:32:18   
gold fish

naš se zadnje dni ful gor/naprej vleče....samo čisto sam še ne sedi...ga še vedno prevaga na kako stran...pa niti ga ne posedam, ker to ni prav...mora it sam iz bočnega položaja gor, na kolena, pa pol iz tega v sedeči...nekak tak....po pravem...  ker pa ga ne zanima druga kot ležat na hrbtu in ful bincat.....ga ne silim...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?