Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 22:33:03
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya vam že sedijo kaj samostojno?? ne še Tudi jaz je ne posedam na tleh. Bo že. Zdaj obračanje na trebušček vadimo
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 22:33:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jaz je ne posedam.... no razen mal v naročju... se bo že sama spravla k sedenju, ko bo čas... Saraya... ma kaj vi tudi ponoči kurite? ja,itak,pa še fajn...mam rada toplo....ponoči,če pa je pretoplo,pa zmanjšam...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 22:33:42
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Zakaj si pa žalostna? ker bom mogla it počasi delat , drugače pa mi je bolj fajn zdaj ko prej ko je bil manjši...je bolj interesanten zdaj...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 22:35:03
|
|
|
|
arabela*
|
naša pa kar dosti sedi.V naročju itak vedno,če jo imam drugače se začne dret.... Obrača pa se tud že na veliko,ampak samo iz hrbta na trebuh,to mi nonstop dela,tak da jo komaj sfolgam oblečt...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 22:35:41
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kaj je to fliper? stolček za v banjo, da not sedi:
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 22:36:26
|
|
|
|
gold fish
|
našega pa obračanje nekak ne zanima...ma drugo finto...rito v luft, pa se kak premakne.....Če mu pa malo pomagam iz hrbta na bok...se prevali...... mu je malo fajn kravice past, pol pa začne rito v lust in noge krčit, pa roke raztegne..kot bi hotel plaziti... ....pa mu rata...samo rikverc...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 22:36:37
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ker bom mogla it počasi delat , drugače pa mi je bolj fajn zdaj ko prej ko je bil manjši...je bolj interesanten zdaj... meni pa so prve mesece najbolj cart...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 22:37:19
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kaj je to fliper? stolček za v banjo, da not sedi: jaz ga bom tud nabavila......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 22:37:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish našega pa obračanje nekak ne zanima...ma drugo finto...rito v luft, pa se kak premakne.....Če mu pa malo pomagam iz hrbta na bok...se prevali...... mu je malo fajn kravice past, pol pa začne rito v lust in noge krčit, pa roke raztegne..kot bi hotel plaziti... ....pa mu rata...samo rikverc...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 22:38:08
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya meni pa so prve mesece najbolj cart... meni pa pol, ko se že smejijo, pa finte zganjajo...... zdaj recimo, pa pol, ko jih ne rabiš več toliko po rokah vlačit
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 22:39:14
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya meni pa so prve mesece najbolj cart... jaz od bubike nisem nič imela.... je samo spala sem ravno prej ene slike gledala.... joj, jaz sem že pozabila, kakšna je bila
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 22:39:42
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish našega pa obračanje nekak ne zanima...ma drugo finto...rito v luft, pa se kak premakne.....Če mu pa malo pomagam iz hrbta na bok...se prevali...... mu je malo fajn kravice past, pol pa začne rito v lust in noge krčit, pa roke raztegne..kot bi hotel plaziti... ....pa mu rata...samo rikverc... aja, pa najrajši dela to na previjalni...brez plenice...pol se pa tak fajn polula
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 22:41:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya meni pa so prve mesece najbolj cart... jaz od bubike nisem nič imela.... je samo spala sem ravno prej ene slike gledala.... joj, jaz sem že pozabila, kakšna je bila ne to,tisto čist mickeno,ko žuliš.........jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 22:41:44
|
|
|
|
Lara Croft
|
stolček za v banjo, da not sedi: O tega pa mi ne bomo kupovali... dokler ne bo sedela, jo bom pač držala...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 22:42:57
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jaz je ne posedam.... no razen mal v naročju... se bo že sama spravla k sedenju, ko bo čas... Saraya... ma kaj vi tudi ponoči kurite? ja,itak,pa še fajn...mam rada toplo....ponoči,če pa je pretoplo,pa zmanjšam... Uf, jaz pa ne prenesem spat v toplem. Midva nimava sploh radiatorja prižganega v spalnici... jst tko rada spim v hladnem...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 22:44:10
|
|
|
|
gold fish
|
naš ta veliki je pa danes svojo pupo - dojenčka spet privlekel od nekod.... pa je bil ta mali pri njem v sobi v igralnem centru, jaz pa v kuhinjo po nekaj...pridem nazaj...pa sta bla kar 2 dojenčka not v igralnici ....sem slikala.... bom dala jutri gor... ...pol pa spet grem, pa pridem pa vidim kak ga ta veliki ven jemlje ....pa spustim neko štimo...pol pa vidim, da je njegova Urška.... .. ... no in zdaj jo je oblekel v spalno vrečo in jo ima pri sebi....ker je mali pikec pretežki, da bi ga nosil , pa zdaj svojo urško tak previdno prenaša... ..aja, pa komentiral je da je ona..pupa...že več stvari probala kot naš mali pikec...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 22:44:29
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft stolček za v banjo, da not sedi: O tega pa mi ne bomo kupovali... dokler ne bo sedela, jo bom pač držala... ja, saj v bistvu mora sam sedet. Fajn je to, ker imaš roke fraj. se mi zdi, da je uporabno od nekje 7m pa do leta in pol.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 22:45:04
|
|
|
|
Lara Croft
|
.. zdaj recimo, pa pol, ko jih ne rabiš več toliko po rokah vlačit Naša Lara bi se samo cartala...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 22:45:37
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ... no in zdaj jo je oblekel v spalno vrečo in jo ima pri sebi....ker je mali pikec pretežki, da bi ga nosil , pa zdaj svojo urško tak previdno prenaša...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 22:45:56
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Midva nimava sploh radiatorja prižganega v spalnici... jst tko rada spim v hladnem... mi tud ne....pa ga je zadnjič, po tistem, ko en cajt ni bilo elektrike, možek odprl...ma mi sploh ni bil fajn luft not.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 22:46:20
|
|
|
|
*bubi*
|
zdaj pa letim po hitrem postopku lahko noč!
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 22:46:48
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft .. zdaj recimo, pa pol, ko jih ne rabiš več toliko po rokah vlačit Naša Lara bi se samo cartala... naš tud...in to k meni obrnjen...zdaj po novem..se tak zarije ko kaki hrček...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 22:48:11
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ... no in zdaj jo je oblekel v spalno vrečo in jo ima pri sebi....ker je mali pikec pretežki, da bi ga nosil , pa zdaj svojo urško tak previdno prenaša... bom ti jo ob priliki predstavila......je večja od malega pikeca....pa sem jo jaz prej v roke vzela, mož je pa malega imel, pa je najprej tak čudno gledal, pol jo je pa začel za roke grabit...bog ve kaj si je mislil
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 22:48:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft .. zdaj recimo, pa pol, ko jih ne rabiš več toliko po rokah vlačit Naša Lara bi se samo cartala... jaz pa našo res samo cartkam...pa si ne morem pomagat....samo bi jo žulila,bojo kasneje problemi,vem...aneje nismo,je bila full bolj pridna in čist nič zahtevna....pa ta naš otrok,24ur na dan se samo smeji,vsem..tud ko joče,jo pogledam,se ji nasmejem,pa se že spet smeji....slika in pol....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 22:50:25
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kaj je to fliper?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?