|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki-3. del............ :)
5.2.2009 13:51:56   
gold fish
...babe..jaz mam pa vročino, pa ušesa pa grlo me bolita.... pa vse kosti, kot da sem kamenje prelagalauser posted image ....  upam, da zdržim pokončno do sobote, da mine...pol pa magari zalegnemuser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
5.2.2009 14:42:28   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...bom jaz tud v kratkem šla na pregled....  redim se sicer ne....ampak dol pa tud ne greuser posted image .... Vrat si pa jaz skoz merim, pa je razlika...samo pol grem na pregled krvi...TSH...je Ok in tukaj dohtarji zaključijo zadevo....

Ja meni je rekel, da me bo najprej poslal v laboratorij (sem bla danes pa je treba 3-4 dni čakat izvide) in potem me bo v vsakem primeru, tud če bo negativno poslal k.. hm...tirologuuser posted image ...nekej takega

Neposredna povezava do sporočila: 2927
5.2.2009 14:49:10   
arabela*
me pa smo bile zunaj.Smo se tak lepo po mestu šetale,pa še v trgovino šle spotoma.Zunaj je 12 stopinj,ne morem verjet......user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
5.2.2009 14:50:30   
arabela*
user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
5.2.2009 14:52:27   
gloria
...dan...grem vas ta prvo prebratuser posted image ....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
5.2.2009 15:00:35   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

me pa smo bile zunaj.Smo se tak lepo po mestu šetale,pa še v trgovino šle spotoma.Zunaj je 12 stopinj,ne morem verjet......user posted image

midva sva tud bla zunaj je tak pasalo na sončku bit...pri nas je zdaj tak prav lepo...vse belo okrog pa sonček sije...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
5.2.2009 15:01:23   
gloria

imamo scenica kak je fajn......

zakaj pa še enega rabišuser posted image

ker 1 avto je premalo....., mam sicer še cliota...samo bo šel stran....

kak en??imaš cliota,pa senika,pa audija.....user posted image

...ja no kaj je zdej touser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
5.2.2009 15:03:06   
gloria

saraya - možek se zdaj vozi s scenicom, ko hodi daleč...prej se je pa s cliotom...jaz se pa nočem s cliotom vozit, ker je že starejši pa ne hajca tak zdaj pozimi pa to...pa ne morem malega not dajat......  ga itak moramo menjat....pa če že kupujemo bomo večjega vzeli ne enga pikeca malegauser posted image

...jaz tudi zdaj kapiramuser posted image user posted image user posted image user posted image

aja zdaj pa kapiram.
vsak svojega,ja itak,sem prvo misla da rabiš dvauser posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
5.2.2009 15:05:46   
gloria

..dobro jutro....

..pikec spal do 3.30.....pa pol do jutra.......    jaz pa ne...me ful grlo boli, pa glava.......   za glavo sumim lunouser posted image ...grlo pa rešuje agal s

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2934
5.2.2009 15:07:01   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: misa4

Dobro jutro. Mi bomo še nekaj časa v bolnici, mali je zdaj dobil pljučnicouser posted image

...joj hudouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misa4)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
5.2.2009 15:07:13   
arabela*
jaz pa grem h kosilu,imam danes juhico z zlatimi kroglicami,pa nuteline palačinke s sladko smetano.....user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
5.2.2009 15:08:33   
gloria

...moram vam nekaj napisat....    je prejšnji teden rodila kolegica, ki sva se v LJ spoznali, pa šli pol skupaj na krvega...meni je ratalo, njej pa ne.....   zdaj pa je tud ona dobila svojo princesko Saro...user posted image ... Sem tak vesela, pa taka lubana pupika je user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2937
5.2.2009 15:09:57   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

IZVIRNO SPOROČILO: anckabancka

user posted image

iiii, kolk ste luštni!!!

...ful lepa mlada dužinicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
5.2.2009 15:11:33   
gloria

..danes je ful lepi dan, pa še fajn toplo jeuser posted image

..ja mi smo bili na dolgem sprehodu...komi čakam pomladuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2939
5.2.2009 15:23:01   
petra1978
Midva sva pa ravno prišla iz sprehoda. Super je zunaj. Bi bila še malo, pa Galu več ni za ležat v košari. Mislim, da si bom morala športni del omislit.

user posted image čim prej se pozdravi. Upam, da ni prehudo user posted image

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
5.2.2009 15:49:39   
pf
Petra tudi jaz opažam že teden dni, da Lani več ni za ležati v košari, ampak je še ne bom obrnila do konec meseca. Zadnjih petnajst minut že teden dni se mi vrabec buni v vozičku in me tak čudno gleda, ker si verjetno misli "daj me stara že enkrat peli h koči". Ker kak jo pa dam v jajčko, pa avto zalaufam pa neha jamrat in se smeji in čudi. Rada bi da ta mraz še malo zgine, placa še ima itak dovolj.

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
5.2.2009 15:50:53   
pf
Meta pa ima kdo težave  s ščitnico v družini? Baje je lahko gensko, lahko je od stresnega življenja, lahko pa enostavno pride kot vsaka druga bolezen kot strela z jasnega.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
5.2.2009 15:51:31   
pf
Lara a je boljše z zobmi?
Gold fish upam, da boš hitro zdrava in da bo jutri že bolje, da te ne bo matralo v soboto.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
5.2.2009 16:12:27   
anckabancka
Naš Jakob je pa že prerastel košaro (ne more več stegniti nogic) in ga trenutno vozim kar v lupinici. Sicer pa zelo malo hodim ven, ker je kar naprej kdo bolan... user posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
5.2.2009 16:20:58   
Lara Croft

Lara - ti maš modusa ne?   maš dost placa not? Si zadovoljna?

Ja, ful zadovoljna... zdej gruntam, da bi ga prodala in kupla novega... Ma če prašaš mojega moža, bi rekel,da so jajca... user posted image
Samo v njegovega audija quatro nismo mogli stlačit vozeka notri, brez odmontirat dol kula.... hehehe

ker so mi fajn...., se tak fajn visoko sedi, pa pregledni so, pa dosti placa je not, pa še in še......

Yes... in ker ti ni treba lest ven, kot iz karjole.... user posted image

pol se pa vsedem v audija....se komaj zbašem ven....

No evo, kaj sem glih napisala... hahaha

Lara, si ti napisala, da ima Larika dovolj špehca? Se je zadnji mesec kaj poredila,ker prej je bila skoz drobižek, sploh v primerjavi z našo Ano, pa sta isto stari?

Nosečka ... Od kar ji dodajamo je kr dobila podbradek in kolobarčke po stegnčkih.... nekaj čez 6kg ima...

.nora sem,zdaj sem si spet čaj šla delat,za dojenje.....imam še upanje,čeprav vem da brezveze.....

Saraya....te čist razumem..... meni je tudi ful žal, da nimam dovolj za njene potrebe.... Pa ful mi je smotano, da jo dojim in pol še flaško prpravljam... samo nehat pa tudi nočem.... ma tok so mi fanj tej občutki, ko jo dojim.... sploh si nisem predstavljala, da mi bo tko lepo... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

Neposredna povezava do sporočila: 2945
5.2.2009 16:26:16   
Lara Croft

..aja, sem zjutraj klicala v vrtec.... konec meseca grem pikeca vpisatuser posted image

Mi smo tudi že vlogo dali.... nas bojo julija obvestili, če bo septembra sprejeta....
mATR, KAKe cene so...

.babe..jaz mam pa vročino, pa ušesa pa grlo me bolita.... pa vse kosti, kot da sem kamenje prelagala .... upam, da zdržim pokončno do sobote, da mine...pol pa magari zalegnem

Ojoj.... čimprej se pozdravi....

Jaz pa grem jutri k zobarju... sem mislila, da me bo minilo, pa je bla ta noč tudi dolga...

Neposredna povezava do sporočila: 2946
5.2.2009 16:29:59   
Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: anckabancka

Naš Jakob je pa že prerastel košaro (ne more več stegniti nogic) in ga trenutno vozim kar v lupinici. Sicer pa zelo malo hodim ven, ker je kar naprej kdo bolan... user posted image

Ančkabanančka...... uf, kr štiri moške imaš okrog sebe... sam ste pa res lušni.... user posted image

Lara pa ima komaj cca 63 cm, tko da ji je košara še prav... ponavadi itak prespi sprehod, če je budna se pa tudi ne razburja še... user posted image

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
5.2.2009 17:01:23   
urska238
živjo punce...

mal sm vas prebrala, zdej se pa še jst mal oglasim...

Jazzy1, MTY, bubi - kok mate luškane punčkice

Lana Neja, Sara in bubika- čestitke za obmesečnico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo meli pa v torek pregled; smo dobili drugo pikico in je blo vse OKuser posted image  Matej je bil spet tko priden; me pediater zmeri vpraša, če se sploh zna jokatuser posted image . Drgač imamo pa 68 cm, pa samo 6.370 g. Se je ful mal zredil od zadnjič; sej sem itak vedla da bo tko, k ni nič pr mir; vse kar dobi sproti porabi... No, pediater je pa tut rekel, da je to na spodnji meji. Pa glede na to,da se midva samo dojiva, je rekel da ima mogoče premalo, da bo treba začet dodajat. Pa sva mogla danes pridt spet tja in tam pojest en obrok- smo se stehtali prej in potem in je bilo 150g razlike. In je rekel, da je to zelo v redu in da lačen res ni. No, pa Matej tudi še vedno dosti poliva; pa čeprov lepo podre kupča in tudi če mine že ena ura, odkar se naje, pa ko kravce pase, on vedno še poliva; pa skoz se mu dviguje; še posebi zadnji teden- se mu dvigne do sredine ust, tko da mu kr sape zmanjka, da dihat ne more... Ma ne vem, kaj je to... A vaši user posted image  tut še kej polivajo?

Meta21- ti si napisala,da more it Lovro na gastroskopijo, a ne? No, midva sva tudi danes napotnico dobila; je rekel pediater naj greva čimprej... joj, pa me je kar malo strah; kot da ne bi mogli še malo počakat? Da bo mel sondico not, pa preiskave čez cel dan... se mi že zdej kr smili no... A vidva sta že šla oz. kdaj gresta?

anckabancka-kok ste luškana družinicauser posted image user posted image  pa same fante maš okrog sebeuser posted image  lepo; bojo mamico mal razvajal

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
5.2.2009 17:30:38   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...moram vam nekaj napisat....    je prejšnji teden rodila kolegica, ki sva se v LJ spoznali, pa šli pol skupaj na krvega...meni je ratalo, njej pa ne.....   zdaj pa je tud ona dobila svojo princesko Saro...user posted image ... Sem tak vesela, pa taka lubana pupika je user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in to pol naravnouser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
5.2.2009 17:31:27   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

user posted image čim prej se pozdravi. Upam, da ni prehudo user posted image

mi je možek prinesel celo vrečo iz lekarneuser posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?