Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 13:51:56
|
|
|
|
gold fish
|
...babe..jaz mam pa vročino, pa ušesa pa grlo me bolita.... pa vse kosti, kot da sem kamenje prelagala .... upam, da zdržim pokončno do sobote, da mine...pol pa magari zalegnem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 14:42:28
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...bom jaz tud v kratkem šla na pregled.... redim se sicer ne....ampak dol pa tud ne gre .... Vrat si pa jaz skoz merim, pa je razlika...samo pol grem na pregled krvi...TSH...je Ok in tukaj dohtarji zaključijo zadevo.... Ja meni je rekel, da me bo najprej poslal v laboratorij (sem bla danes pa je treba 3-4 dni čakat izvide) in potem me bo v vsakem primeru, tud če bo negativno poslal k.. hm...tirologu ...nekej takega
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 14:49:10
|
|
|
|
arabela*
|
me pa smo bile zunaj.Smo se tak lepo po mestu šetale,pa še v trgovino šle spotoma.Zunaj je 12 stopinj,ne morem verjet......
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 14:50:30
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 14:52:27
|
|
|
|
gloria
|
...dan...grem vas ta prvo prebrat ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 15:00:35
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya me pa smo bile zunaj.Smo se tak lepo po mestu šetale,pa še v trgovino šle spotoma.Zunaj je 12 stopinj,ne morem verjet...... midva sva tud bla zunaj je tak pasalo na sončku bit...pri nas je zdaj tak prav lepo...vse belo okrog pa sonček sije...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 15:01:23
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish imamo scenica kak je fajn...... zakaj pa še enega rabiš ker 1 avto je premalo....., mam sicer še cliota...samo bo šel stran.... kak en??imaš cliota,pa senika,pa audija..... ...ja no kaj je zdej to
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 15:03:06
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish saraya - možek se zdaj vozi s scenicom, ko hodi daleč...prej se je pa s cliotom...jaz se pa nočem s cliotom vozit, ker je že starejši pa ne hajca tak zdaj pozimi pa to...pa ne morem malega not dajat...... ga itak moramo menjat....pa če že kupujemo bomo večjega vzeli ne enga pikeca malega ...jaz tudi zdaj kapiram aja zdaj pa kapiram. vsak svojega,ja itak,sem prvo misla da rabiš dva
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 15:05:46
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..dobro jutro.... ..pikec spal do 3.30.....pa pol do jutra....... jaz pa ne...me ful grlo boli, pa glava....... za glavo sumim luno ...grlo pa rešuje agal s
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 15:07:01
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: misa4 Dobro jutro. Mi bomo še nekaj časa v bolnici, mali je zdaj dobil pljučnico ...joj hudo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 15:07:13
|
|
|
|
arabela*
|
jaz pa grem h kosilu,imam danes juhico z zlatimi kroglicami,pa nuteline palačinke s sladko smetano.....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 15:08:33
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...moram vam nekaj napisat.... je prejšnji teden rodila kolegica, ki sva se v LJ spoznali, pa šli pol skupaj na krvega...meni je ratalo, njej pa ne..... zdaj pa je tud ona dobila svojo princesko Saro... ... Sem tak vesela, pa taka lubana pupika je
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 15:09:57
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: anckabancka iiii, kolk ste luštni!!! ...ful lepa mlada dužinica
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 15:11:33
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..danes je ful lepi dan, pa še fajn toplo je ..ja mi smo bili na dolgem sprehodu...komi čakam pomlad
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 15:23:01
|
|
|
|
petra1978
|
Midva sva pa ravno prišla iz sprehoda. Super je zunaj. Bi bila še malo, pa Galu več ni za ležat v košari. Mislim, da si bom morala športni del omislit. čim prej se pozdravi. Upam, da ni prehudo
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 15:49:39
|
|
|
|
pf
|
Petra tudi jaz opažam že teden dni, da Lani več ni za ležati v košari, ampak je še ne bom obrnila do konec meseca. Zadnjih petnajst minut že teden dni se mi vrabec buni v vozičku in me tak čudno gleda, ker si verjetno misli "daj me stara že enkrat peli h koči". Ker kak jo pa dam v jajčko, pa avto zalaufam pa neha jamrat in se smeji in čudi. Rada bi da ta mraz še malo zgine, placa še ima itak dovolj.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 15:50:53
|
|
|
|
pf
|
Meta pa ima kdo težave s ščitnico v družini? Baje je lahko gensko, lahko je od stresnega življenja, lahko pa enostavno pride kot vsaka druga bolezen kot strela z jasnega.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 15:51:31
|
|
|
|
pf
|
Lara a je boljše z zobmi? Gold fish upam, da boš hitro zdrava in da bo jutri že bolje, da te ne bo matralo v soboto.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 16:12:27
|
|
|
|
anckabancka
|
Naš Jakob je pa že prerastel košaro (ne more več stegniti nogic) in ga trenutno vozim kar v lupinici. Sicer pa zelo malo hodim ven, ker je kar naprej kdo bolan...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 16:20:58
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish Lara - ti maš modusa ne? maš dost placa not? Si zadovoljna? Ja, ful zadovoljna... zdej gruntam, da bi ga prodala in kupla novega... Ma če prašaš mojega moža, bi rekel,da so jajca... Samo v njegovega audija quatro nismo mogli stlačit vozeka notri, brez odmontirat dol kula.... hehehe ker so mi fajn...., se tak fajn visoko sedi, pa pregledni so, pa dosti placa je not, pa še in še...... Yes... in ker ti ni treba lest ven, kot iz karjole.... pol se pa vsedem v audija....se komaj zbašem ven.... No evo, kaj sem glih napisala... hahaha Lara, si ti napisala, da ima Larika dovolj špehca? Se je zadnji mesec kaj poredila,ker prej je bila skoz drobižek, sploh v primerjavi z našo Ano, pa sta isto stari? Nosečka ... Od kar ji dodajamo je kr dobila podbradek in kolobarčke po stegnčkih.... nekaj čez 6kg ima... .nora sem,zdaj sem si spet čaj šla delat,za dojenje.....imam še upanje,čeprav vem da brezveze..... Saraya....te čist razumem..... meni je tudi ful žal, da nimam dovolj za njene potrebe.... Pa ful mi je smotano, da jo dojim in pol še flaško prpravljam... samo nehat pa tudi nočem.... ma tok so mi fanj tej občutki, ko jo dojim.... sploh si nisem predstavljala, da mi bo tko lepo...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 16:26:16
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..aja, sem zjutraj klicala v vrtec.... konec meseca grem pikeca vpisat Mi smo tudi že vlogo dali.... nas bojo julija obvestili, če bo septembra sprejeta.... mATR, KAKe cene so... .babe..jaz mam pa vročino, pa ušesa pa grlo me bolita.... pa vse kosti, kot da sem kamenje prelagala .... upam, da zdržim pokončno do sobote, da mine...pol pa magari zalegnem Ojoj.... čimprej se pozdravi.... Jaz pa grem jutri k zobarju... sem mislila, da me bo minilo, pa je bla ta noč tudi dolga...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 16:29:59
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: anckabancka Naš Jakob je pa že prerastel košaro (ne more več stegniti nogic) in ga trenutno vozim kar v lupinici. Sicer pa zelo malo hodim ven, ker je kar naprej kdo bolan... Ančkabanančka...... uf, kr štiri moške imaš okrog sebe... sam ste pa res lušni.... Lara pa ima komaj cca 63 cm, tko da ji je košara še prav... ponavadi itak prespi sprehod, če je budna se pa tudi ne razburja še...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 17:01:23
|
|
|
|
urska238
|
živjo punce... mal sm vas prebrala, zdej se pa še jst mal oglasim... Jazzy1, MTY, bubi - kok mate luškane punčkice Lana Neja, Sara in bubika- čestitke za obmesečnico mi smo meli pa v torek pregled; smo dobili drugo pikico in je blo vse OK Matej je bil spet tko priden; me pediater zmeri vpraša, če se sploh zna jokat . Drgač imamo pa 68 cm, pa samo 6.370 g. Se je ful mal zredil od zadnjič; sej sem itak vedla da bo tko, k ni nič pr mir; vse kar dobi sproti porabi... No, pediater je pa tut rekel, da je to na spodnji meji. Pa glede na to,da se midva samo dojiva, je rekel da ima mogoče premalo, da bo treba začet dodajat. Pa sva mogla danes pridt spet tja in tam pojest en obrok- smo se stehtali prej in potem in je bilo 150g razlike. In je rekel, da je to zelo v redu in da lačen res ni. No, pa Matej tudi še vedno dosti poliva; pa čeprov lepo podre kupča in tudi če mine že ena ura, odkar se naje, pa ko kravce pase, on vedno še poliva; pa skoz se mu dviguje; še posebi zadnji teden- se mu dvigne do sredine ust, tko da mu kr sape zmanjka, da dihat ne more... Ma ne vem, kaj je to... A vaši tut še kej polivajo? Meta21- ti si napisala,da more it Lovro na gastroskopijo, a ne? No, midva sva tudi danes napotnico dobila; je rekel pediater naj greva čimprej... joj, pa me je kar malo strah; kot da ne bi mogli še malo počakat? Da bo mel sondico not, pa preiskave čez cel dan... se mi že zdej kr smili no... A vidva sta že šla oz. kdaj gresta? anckabancka-kok ste luškana družinica pa same fante maš okrog sebe lepo; bojo mamico mal razvajal
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 17:30:38
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...moram vam nekaj napisat.... je prejšnji teden rodila kolegica, ki sva se v LJ spoznali, pa šli pol skupaj na krvega...meni je ratalo, njej pa ne..... zdaj pa je tud ona dobila svojo princesko Saro... ... Sem tak vesela, pa taka lubana pupika je in to pol naravno
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 17:31:27
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 čim prej se pozdravi. Upam, da ni prehudo mi je možek prinesel celo vrečo iz lekarne
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?