Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 7:30:11
|
|
|
|
Olivija*
|
Dobro jutro! Ste vedele, da imamo kaj takega tudi v LJ?? Jaz sem kar presenečena. IZVIRNO SPOROČILO: alenka l Dodajam svoje opazke Previjalnico imajo tudi v kinodvoru, v Ljubljani, na Kolodvorski 13. Imajo tudi bogat otroški program. Vsako prvo sredo v mesecuob 13h imajo tudi projekcijo za starše z dojenčki. To sredo, 7. januarja bo na sporedu sinhroniziran film beli pramen: pustolovščine malega bobra. Dvorana je rahlo osvetljena, dojenje je dobrodošlo, ob izhodu iz dvorane pa je urejena tudi previjalnica. Imajo tudi kavarno... Se vidimo, mamice Alenka
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 8:33:24
|
|
|
|
arabela*
|
dobro jutro
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 8:35:57
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Že, že ampak a lahko to pomeni, da bo tam samo par ur al v vsakem primeru vsaj čez noč. In če prav razumem tisti 23. člen mam jaz oz. moj itak pravico ostat z njim, ne? Meta 21, če se dojita potem imaš biti pravico biti skoz ob njem (tudi čez noč), vendar ti morda zaradi prostorskih zmogljivosti ne morejo nujno zagotoviti ležečega stola ob njegovi postelji, ampak morda kje drugje na oddelku. Midve z Lijo sva imeli pri 3. mesecih operacijo kile in sva bili hospitalizirani malo več kot 24 ur. Meni so v njeno sobo dali en tak ležeči stol, tako da sem bila skoz z njo, vem pa da so nekatere dobile posteljo na povsem drugem oddelku v KC in so jih ponoči samo dojiti hodile. No, itak bo pa vse ok in nič se sekirat.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 8:40:58
|
|
|
|
gold fish
|
..dobro jutro.... ..pikec spal do 3.30.....pa pol do jutra....... jaz pa ne...me ful grlo boli, pa glava....... za glavo sumim luno ...grlo pa rešuje agal s
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 8:45:26
|
|
|
|
gold fish
|
..je bil telefon pa sem .. ..aja, sem zjutraj klicala v vrtec.... konec meseca grem pikeca vpisat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 9:22:48
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..je bil telefon pa sem .. ..aja, sem zjutraj klicala v vrtec.... konec meseca grem pikeca vpisat Kdaj ga boš pa vpisala??pri nas je ornk kriza kar se vrtca tiče...........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 9:23:12
|
|
|
|
ključek
|
aja, dober dan........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 9:41:24
|
|
|
|
misa4
|
Dobro jutro. Mi bomo še nekaj časa v bolnici, mali je zdaj dobil pljučnico
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 9:51:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: misa4 Dobro jutro. Mi bomo še nekaj časa v bolnici, mali je zdaj dobil pljučnico
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 9:52:15
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Kdaj ga boš pa vpisala??pri nas je ornk kriza kar se vrtca tiče........... ...sem klicala ravnateljico...vpisi pri nas so enkrat marca....malo prej, če je slučajno kriza, da lahko še greš pol aprila drugam... ...vpisala ga pa bom od septembra dalje..... Če bi pa slučajno dobila podaljšano por. pa je rekla, da plačam rezervacijo 10% od vrednosti razreda v katerega padem.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 9:53:17
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: misa4 Dobro jutro. Mi bomo še nekaj časa v bolnici, mali je zdaj dobil pljučnico ojoj.... poznam, naš jo je imel takoj po rojstvu al že celo prej ..... na čimprejšnje okrevanje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 10:06:32
|
|
|
|
gold fish
|
...moram vam nekaj napisat.... je prejšnji teden rodila kolegica, ki sva se v LJ spoznali, pa šli pol skupaj na krvega...meni je ratalo, njej pa ne..... zdaj pa je tud ona dobila svojo princesko Saro... ... Sem tak vesela, pa taka lubana pupika je
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 10:07:25
|
|
|
|
anckabancka
|
Tako ste pridne septembrke, da vam ne morem slediti Pri nas se imamo pa tako: Trenutno imam doma malega Jakoba, ki je včeraj dopolniž že 5 mesecev. Tako hitro leti čas, da je joj. Družbo mu dela bratec Aljaž (3leta in pol), ki je doma že drugi teden. Ni ne bolan in ne zdrav. Ampak ravno toliko tišči v tamalega, da je včeraj še on začel prav grdo kašljat. Vročine nima, kašlja pa kot kakšen star kronik Upam, da se ne bo razvilo kaj iz tega grdega kašlja. Še en vmesni bratec Gašper (2 leti) pa je v vrtcu. On se pa zelo dobro drži, kar se tiče zdravja. Je več kot eno leto v vrtcu in do zdaj le 2x bolan, pa še to nič posebnega. Aljaž pa je bolan non stop... Da si nas boste lažje predstavljale pa še slikica na še družinice:
< Sporočilo je popravil anckabancka -- 5.2.2009 10:08:24 >
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 10:11:00
|
|
|
|
anckabancka
|
Pa še to me zanima... Ker vas ne berem prav veliko... Ali ste se uspele ža kaj dobit? Ali planirate kakšno srečanje septembrk in malih septembrčkov?
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 10:12:22
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: misa4 Dobro jutro. Mi bomo še nekaj časa v bolnici, mali je zdaj dobil pljučnico Upam in držim pesti, da bo kmalu bolje. Mislimo na vaju!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 10:14:06
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: anckabancka iiii, kolk ste luštni!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 10:20:35
|
|
|
|
pf
|
Jutro punce. Anckabancka pozdravljena in dobrodošla. Lepa družinica ste. Miša upam, da bote čimprej zdravi. Držim pesti. Meta tudi jaz sem že bila na odvzemu krvi za delovanje ščitnice in sicer že dvakrat. Ful mi niha, ampak je še nekje v okviru normale. Je pa čisto možno, da je zaradi tega povečana telesna teža. Meni je že par ljudi reklo, če imam težave s ščitnico. Zgleda, da bom mogla iti malo na teste spet. Glede hospitaliziranja Lovra jaz mislim, da bosta čez dan tam ostala. Mislim, da je ena avgustovka pisala o tem.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 10:49:53
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: anckabancka Da si nas boste lažje predstavljale pa še slikica na še družinice: .... kak ste luškani
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 10:50:27
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: anckabancka Pa še to me zanima... Ker vas ne berem prav veliko... Ali ste se uspele ža kaj dobit? Ali planirate kakšno srečanje septembrk in malih septembrčkov? ne še....po vsej verjetnosti spomladi , ko bo bolj toplo....te bomo dregnile
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 10:51:14
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Meta tudi jaz sem že bila na odvzemu krvi za delovanje ščitnice in sicer že dvakrat. Ful mi niha, ampak je še nekje v okviru normale. Je pa čisto možno, da je zaradi tega povečana telesna teža. Meni je že par ljudi reklo, če imam težave s ščitnico. vidiš...isto je pri meni...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 11:11:52
|
|
|
|
petra1978
|
Dobro jutro oz. še boljše dober dan. Že celo jutro vas berem, ker skoz nekam letam in ne uspem prebrat do konca . Anckabancka, ful ste luškani. Misa4, upam, da se čimprej pozdravite Pa bi se res lahko dobile malo, me septemberke. Bi bilo prav zanimivo videt toliko na kupu. sem te že zadnjič hotela vprašat, od kod si?
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 11:41:38
|
|
|
|
arabela*
|
ančkabančka,pozdravljena.Lušna družinica ste
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 12:13:47
|
|
|
|
Jazzy1
|
Ja saj jaz sem tudi že večkrat napisala da bi bila ful vesela, če se kaj dobimo. Pomoje brezveze čakat na nevem kako lepo vreme, ker se bomo še načakale.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 12:37:15
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 sem te že zadnjič hotela vprašat, od kod si? maš zs
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 5.2.2009 12:37:46
|
|
|
|
gold fish
|
..danes je ful lepi dan, pa še fajn toplo je
|
|
|
Ime za fantaOlijaRobert (
24%)
Denis (
26%)
Mihael (
25%)
Maksim (
24%)
Število vseh glasov: 274Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!