Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 22:52:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish saraya - možek se zdaj vozi s scenicom, ko hodi daleč...prej se je pa s cliotom...jaz se pa nočem s cliotom vozit, ker je že starejši pa ne hajca tak zdaj pozimi pa to...pa ne morem malega not dajat...... ga itak moramo menjat....pa če že kupujemo bomo večjega vzeli ne enga pikeca malega aja zdaj pa kapiram. vsak svojega,ja itak,sem prvo misla da rabiš dva
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 22:53:07
|
|
|
|
gold fish
|
...ja komu jaz zdaj to razlagam ...jutranje smene to ne zanima..... babe kaj ste zaspale
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 22:53:45
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya aja zdaj pa kapiram. vsak svojega,ja itak,sem prvo misla da rabiš dva ne, tak ogromna pa nisem ...se lahko cela z enim peljem ... pa še kdo zraven.... ma se hecam....
< Sporočilo je popravil gold fish -- 4.2.2009 22:54:20 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 22:54:24
|
|
|
|
tia
|
ne tukaj sem danes imam malce čas in voljo za čvek
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 22:54:25
|
|
|
|
arabela*
|
..nora sem,zdaj sem si spet čaj šla delat,za dojenje.....imam še upanje,čeprav vem da brezveze.....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 22:55:31
|
|
|
|
Olivija*
|
u glavnem fiška fajn izberi, pa kaj sporoči, ko boš. jst grem zdej pod tuš, pol pa spat. nočko!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 22:55:59
|
|
|
|
gold fish
|
naš pikec je pa ob 19 uri pojede flaško 150ml + 5 meric..pač kolko pride...pa še kar vlekel ....sem mu hitro naredila še 30ml pa je še to spil ...me zanima, če bo zdaj kaj dalje spal
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 22:56:20
|
|
|
|
tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ..nora sem,zdaj sem si spet čaj šla delat,za dojenje.....imam še upanje,čeprav vem da brezveze..... jaz sem dojila prvič 3 dni,sedaj drugič pa 18 dni in to tako da sem si brizgala,pa kaj moreš pač mleko je šlo,upaš pa še vedno lahko
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 22:56:52
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 u glavnem fiška fajn izberi, pa kaj sporoči, ko boš. mislim, da bo kar berlingo aja, pa nočko
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 22:57:14
|
|
|
|
tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish naš pikec je pa ob 19 uri pojede flaško 150ml + 5 meric..pač kolko pride...pa še kar vlekel ....sem mu hitro naredila še 30ml pa je še to spil ...me zanima, če bo zdaj kaj dalje spal držim pesti da bo spal do jutra in se naspiš
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 22:57:42
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ..nora sem,zdaj sem si spet čaj šla delat,za dojenje.....imam še upanje,čeprav vem da brezveze..... nisi nora! jaz bi na tvojem mestu tudi poskušala. če ne zaradi česa drugega vsaj zato, da si ne bi potem kaj očitala. meni ful pomaga tisti italijanski čaj, ki ga je Lara pošiljala. Pa ful redno dojenje. Če spustim en obrok (ko se potepam naokrog, pa oči nardi flaško), je naslednji dan že zijanje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 22:57:56
|
|
|
|
tia
|
nočko nosecka08
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 22:59:11
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia držim pesti da bo spal do jutra in se naspiš to ziher ne bo...., bi pa blo fajn tak do enih 5 ...javim jutri... grem jaz tud....moram še nekaj poskenirat in poslat v službo.... nočka..
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 23:01:01
|
|
|
|
arabela*
|
nočka
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 23:01:40
|
|
|
|
tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: tia držim pesti da bo spal do jutra in se naspiš to ziher ne bo...., bi pa blo fajn tak do enih 5 ...javim jutri... grem jaz tud....moram še nekaj poskenirat in poslat v službo.... nočka.. držim pesti ,da bo tako kot si želiš grem tudi jaz pod tuš in mižole
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 23:05:55
|
|
|
|
arabela*
|
lahko noč vsem in mirne sanje............
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 23:09:28
|
|
|
|
RAČKAPK
|
kaj a zdej pa že vse
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 23:09:58
|
|
|
|
RAČKAPK
|
končno mi je uspelo da pridem gor pa vidim, da se že vse na veliko odpravljate spat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 23:11:53
|
|
|
|
Marsy
|
Kdaj pa ve spite sploh? Jaz grem zdej spat. Sem čist sesuta. S Kajo sva sami, ob 21h je zaspala, pol sem se pa lotila odgovarjat mamicam, ki bi rade shujšale, pa ne morem več... Vas bom jutr probala mal prebrat, kaj ste kej pametnega povedale dons . A se vaši otročki tud tko noro praskajo med jokanjem? Včasih se bojim, da si bo oči izpraskala
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 23:12:24
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 Fiška, ti si z mariborskega konca, a ne? A si ti zadela na lotu? Jah, zdej vem, zakaj avto izbiraš... ja fiši tut jst sm nate pomisla
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 23:13:15
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy Kdaj pa ve spite sploh? Jaz grem zdej spat. Sem čist sesuta. S Kajo sva sami, ob 21h je zaspala, pol sem se pa lotila odgovarjat mamicam, ki bi rade shujšale, pa ne morem več... Vas bom jutr probala mal prebrat, kaj ste kej pametnega povedale dons . A se vaši otročki tud tko noro praskajo med jokanjem? Včasih se bojim, da si bo oči izpraskala jst bi tut rada shujšala dej še meni kaj napiši
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 23:14:05
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy Kdaj pa ve spite sploh? Jaz grem zdej spat. Sem čist sesuta. S Kajo sva sami, ob 21h je zaspala, pol sem se pa lotila odgovarjat mamicam, ki bi rade shujšale, pa ne morem več... Vas bom jutr probala mal prebrat, kaj ste kej pametnega povedale dons . A se vaši otročki tud tko noro praskajo med jokanjem? Včasih se bojim, da si bo oči izpraskala moja se med jokom za uho vleče sam da ga zagrabi pol pa vleče vleče
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 23:17:42
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya meni pa je espace všeč,kar se tavečjih tiče.... men so pa mercedesi všeč
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 23:19:50
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish imamo scenica kak je fajn...... zakaj pa še enega rabiš ker 1 avto je premalo....., mam sicer še cliota...samo bo šel stran.... kak en??imaš cliota,pa senika,pa audija..... audi ni moj..... scenic pa clio pa jst mam pa zdej PEKO 36, pa peg perego
< Sporočilo je popravil RAČKAPK -- 4.2.2009 23:22:06 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 23:23:46
|
|
|
|
RAČKAPK
|
toooooooooolk so luštni nč grem tut jst dol NOČKO
|
|
|
cool*urska*kako ste se počutili med nosečnostjo?slabo (
20%)
veselo (
50%)
sexy (
15%)
mučno (
15%)
Število vseh glasov: 146Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!