Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 21:46:26
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* eh, če daš ven iz piksne in zapreš, pa v hladilnik, je drug dan še čisto OK. ja,ampak jaz mam že dva dni piksno odprto,zdaj pa se mi full lušta tega sraja jest.. aja, tu je problem Jaz ne bi..... bi si novega odprla raje
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 21:46:31
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...nočka .. kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 21:46:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish kak misliš svoje mleko...izčrpano... ja lahko pije, samo moraš prinest sveže staro max 24 ur, drugače pa zmrznjeno, da dajo v skrinjo oz. hladilnik, pa vse gor napisat...... tud to gre....samo nosiš pol tisto mleko tja.... če mene vprašaš zdaj ti ne bi šlo skozi....si ne načrpaš toliko, da bi sfolgala vse njene obroke ...iz izkušenj govorim..... ker moraš nonstop črpat...in ko tak dobiva oni ne računajo na to, da mogoče ona za kaki obrok nima, ker ti dojiš in pol ni mleka za njo iz kuhinje..... moraš naprej naročit..ne ti sestre ..... ne,ne za AM sem spraševala,ne za načrpano...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 21:47:05
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* eh, če daš ven iz piksne in zapreš, pa v hladilnik, je drug dan še čisto OK. ja,ampak jaz mam že dva dni piksno odprto,zdaj pa se mi full lušta tega sraja jest.. pa po možnosti je bla zunaj na pultu in je nekaj zelenega po vrhu
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 21:47:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Jaz ne bi..... bi si novega odprla raje jaz tud,če bi ga imela
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 21:48:36
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...nočka .. kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam ...mah mam še perilo za v sušilec dat,pa posodo v stroj zmetat.....pa še ena novica dneva........Nik ma spet uro zabave ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 21:49:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* in je nekaj zelenega po vrhu v hladilniku je bil
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 21:50:33
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* eh, če daš ven iz piksne in zapreš, pa v hladilnik, je drug dan še čisto OK. ja,ampak jaz mam že dva dni piksno odprto,zdaj pa se mi full lušta tega sraja jest.. pa po možnosti je bla zunaj na pultu in je nekaj zelenega po vrhu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 21:50:43
|
|
|
|
*bubi*
|
Jaz tudi grem. Me nekdo že v postelji čaka - bubi Moram mojega naštimat, da ga odnese v otroško sobo.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 21:50:49
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kaj to zdaj dragega butaš ker ti ni novega prinesel
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 21:53:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish kaj to zdaj dragega butaš ker ti ni novega prinesel
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 21:53:21
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ne,ne za AM sem spraševala,ne za načrpano... zakaj bi pa svojega nosla, če pa tam dobiš istega....... ok za kaki dan...kaj pa če je otrok dalj časa not.....bi si delala še dodatne stroške po nepotrebnem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 21:54:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ne,ne za AM sem spraševala,ne za načrpano... zakaj bi pa svojega nosla, če pa tam dobiš istega....... ok za kaki dan...kaj pa če je otrok dalj časa not.....bi si delala še dodatne stroške po nepotrebnem ja kaj majo celo serijo mleka tam al kako?? naša npr ko pije zdaj novalac ac?? tega ziher nimajo...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 21:55:39
|
|
|
|
gold fish
|
...jaz tud grem...grem malo na avto net......moram avto izbrat...... ne tam dol...pač pa znamko ...... ...ma sem že skoraj odločena, pa grem vseeno, da bo moj videl, kak sem zainteresirana za iskanje ,
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 21:55:41
|
|
|
|
gloria
|
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 21:55:59
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ne,ne za AM sem spraševala,ne za načrpano... zakaj bi pa svojega nosla, če pa tam dobiš istega....... ok za kaki dan...kaj pa če je otrok dalj časa not.....bi si delala še dodatne stroške po nepotrebnem ja kaj majo celo serijo mleka tam al kako?? naša npr ko pije zdaj novalac ac?? tega ziher nimajo... ja, bi ti prinesli. Flašo z belim mlekom, kaj bi te ti vedla, kero je not
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 21:56:58
|
|
|
|
gold fish
|
Lara - ti maš modusa ne? maš dost placa not? Si zadovoljna?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 22:01:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...jaz tud grem...grem malo na avto net......moram avto izbrat...... ne tam dol...pač pa znamko ...... ...ma sem že skoraj odločena, pa grem vseeno, da bo moj videl, kak sem zainteresirana za iskanje ,
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 22:03:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* ja, bi ti prinesli. Flašo z belim mlekom, kaj bi te ti vedla, kero je not zato pa pravim,da bi zraven prinesla,ma veš da ji nebi dala nekaj druga,revici...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 22:03:59
|
|
|
|
arabela*
|
jaz pa sem svoj avto ravno ta mesec izplačala
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 22:05:50
|
|
|
|
*bubi*
|
kam boš pa zdaj z viškom? Lahko noč!
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 22:06:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* kam boš pa zdaj z viškom? drugo leto ko bom doma,bo še ta višek kako prav prišel
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 22:13:27
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ne,ne za AM sem spraševala,ne za načrpano... zakaj bi pa svojega nosla, če pa tam dobiš istega....... ok za kaki dan...kaj pa če je otrok dalj časa not.....bi si delala še dodatne stroške po nepotrebnem ja kaj majo celo serijo mleka tam al kako?? naša npr ko pije zdaj novalac ac?? tega ziher nimajo... majo, majo...če ne pa grejo pa nabavijo...... tud reklamo majo na hodniku, tak da ........samo brez panike...je reko švejk
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 22:14:22
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ne,ne za AM sem spraševala,ne za načrpano... zakaj bi pa svojega nosla, če pa tam dobiš istega....... ok za kaki dan...kaj pa če je otrok dalj časa not.....bi si delala še dodatne stroške po nepotrebnem ja kaj majo celo serijo mleka tam al kako?? naša npr ko pije zdaj novalac ac?? tega ziher nimajo... ja, bi ti prinesli. Flašo z belim mlekom, kaj bi te ti vedla, kero je not bubi - .....a polna luna al kaj
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 22:16:36
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kaj ti ni jasno....... sem rekla, da rabim drugi avto...zdaj pa moram povedat kakega ...scenic, berlingo, zafira, modus, grand scenic, picasso, ..... ....... ... ....ja velikega hočem met.....še enega
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?