|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
2.2.2009 9:25:38   
Anonimen
Saj jaz tud ne vem al naj počakam al naj ji ga že damuser posted image

glede uvajanja- midve sva bolj ta pri počasnih: jedla je že juho, korenček,bučke,pire krompir, špinačo, brokoli, cvetačo, uh potem se pa počasi kar neha.

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 2976
2.2.2009 9:25:47   
Anonimen
oujeaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2977
2.2.2009 9:26:51   
Anonimen
babysolza- sem videla slikco na Fb full lepa sobica, čisto punčkastauser posted image user posted image user posted image

stekleničke avent- če jih katera uporablja, imajo jih sedaj v DM-u 260ml 1+1 gratis tako, da dobiš za dobrih 5€ dve flaškiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2978
2.2.2009 9:40:27   
polly80
jutro

AS-user posted image user posted image user posted image za zobek,user posted image user posted image user posted image za krst,user posted image user posted image user posted image lepe slike,lepa patricijauser posted image in lovrouser posted image

rumenjak
-jaz sem ji ga že dala,1krat na teden četrt

spanje
-user posted image user posted image user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

Neposredna povezava do sporočila: 2979
2.2.2009 9:40:59   
Anonimen
polly a si ga kar samega dala, a si ga v kaj zmešala?

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 2980
2.2.2009 10:00:27   
beyba
Mi smo pa danes ponoči spali
Zbudila se je sam okrog enih mal pojokcala pa sem jo obrnila, mal pobožala pa je spala naprej. Potem se je pa zbudla ob pol štirih za dojenje, in spala do pol osmih Pa celo noč je spala v svoji postelji, pa zvečer je zaspala v svoji postelji(sicer ni blo enostavno sam je) tkoda se vztrajnost očitno izplača

sem se mogla pridt pohvalit po dolgem času sem gor. Zadnje čase se bolj mal oglašam, ker mi nekak ni volje. Velikokrat sem brezvolna alic elo depresivna, ker mam filing da je dan enak dnevu, da sva sam doma, kar naprej je megleno, mraz ali kaj pada, nobenega sončke (v dveh mesecih natanko tri dni) uglavnem komaj čakam P O M L A D da se bo kaj začelo dogajat, da bova kam šele....Ko je takle pa ne moreva, ker niti zimskih gum nimava na avtu pa mora bit vsaj kopna cesta.

lp vsem pozdravčke objemčke in lepe želje...nisem pa šla za nazaj brat, ker je čist preveč čvekice male.Tko da vsem čestitke, za nazaj , za danes in za naprej vsem obmesečnikom, vsem rojstnodnevnicam, vsem za napredke malih palčkov....

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
2.2.2009 10:07:34   
aleksandra silvija
Saša---tvoj mali veliki mož je malo začuden kaj je ta ogromna stvar, jo mora raziskati.user posted image

RUMENJAK- dala četrtinko 1-krat v juho in je bruhal. Ne dajem več.

HRANA-Ne dajem glutena (sicer je že 1-krat poskusil skorjico kruha), mleka, mlečnih izdelkov, dodatkov v prehrani.

Gluten bom začela uvajati, ko bo dopolnil 8 mesecev.
Sicer mu dajem 2-krat na teden meso (teletina, piščanec, žrebiček). Kuham mu riž, kvinojo, polento, uporabljam koruzno moko.
Praktično vso zelenjavo (razen paradižnika, suhih stročnic),  sadje (razen citrusov, kivija, grozdja, jagod, ananasa in papaje- ko sem mu prvič dala papajo je bruhal-sicer ne vem ali zaradi papaje, amppak neke velike potrebe po tem, da jo uživa ne vidimuser posted image ).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
2.2.2009 10:13:49   
aleksandra silvija
Beyba-user posted image user posted image user posted image user posted image za spanje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Veš, saj bo pomlad hitro tu. Še malo in bodo zimo preagnjale maškare. Če si otožna, žalostna, brezvoljna, kar pridi na RR malce pojamrat. Veš, včasih pomaga že, če samo napišeš kaj te teži.
Se strinjam, da je dan enak dnevu. Kuhaš, pospravljaš, kuuuhaš,...kakašen sprehod....
Obisk trgovine in čvek s prijateljico predstavljata že višek socialnih stikovuser posted image .
Ampak je žal tako, da zna biti včasih na porodniški dolgočasno in depresivno, ko bomo spet v službi, si bomo včasih prav noro želele kakšnega dne porodniške. Ampak tako je življenje. Za vnaprej ne moremo shraniti teh dni. res škodauser posted image .

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
2.2.2009 10:15:32   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

babysolza- sem videla slikco na Fb full lepa sobica, čisto punčkastauser posted image user posted image user posted image

stekleničke avent- če jih katera uporablja, imajo jih sedaj v DM-u 260ml 1+1 gratis tako, da dobiš za dobrih 5€ dve flaškiuser posted image

V bistvu ni tolk punčkasta, ker ima omare s plavimi vrati (so na drugi steni, pa ni videt na fotki), zato so mogle bit te dekoracije res čist punčkaste, da se mal uravnovesi. user posted image

Stekleničke - a veš, do kdaj so v akciji? Jaz bi jih res mogla mal zamenjat...

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
2.2.2009 10:20:11   
lonapo
oooo čveke
me par dni ni ggor pa našvekate 10 strani, pridne.

ujela sem da ste se pogovarjale o knjigah: moje najljubše: Agata Christie, Sherlok Holmes, Ruth Randall, v glavnem kriminalke-uživam sto na uro k jih berem.

Čestitke za vse obletnice, rojstne dneve, plazenja, zobke in za pogumne mamiceuser posted image user posted image

Naš na vse 4 še noče, je pa začel tattatatata, valjda očiju se fajn zdi.

Nič šibamo ven na sneg pa se javim popoldan,

Kleo- nisem nič brala za nazaj- a je kaj novega.?

Nejc in Žiga sta najboljši par!

Neposredna povezava do sporočila: 2985
2.2.2009 10:21:04   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Beyba-user posted image user posted image user posted image user posted image za spanje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Veš, saj bo pomlad hitro tu. Še malo in bodo zimo preagnjale maškare. Če si otožna, žalostna, brezvoljna, kar pridi na RR malce pojamrat. Veš, včasih pomaga že, če samo napišeš kaj te teži.
Se strinjam, da je dan enak dnevu. Kuhaš, pospravljaš, kuuuhaš,...kakašen sprehod....
Obisk trgovine in čvek s prijateljico predstavljata že višek socialnih stikovuser posted image .
Ampak je žal tako, da zna biti včasih na porodniški dolgočasno in depresivno, ko bomo spet v službi, si bomo včasih prav noro želele kakšnega dne porodniške. Ampak tako je življenje. Za vnaprej ne moremo shraniti teh dni. res škodauser posted image .

Dobr si to napisala.
Ja, jaz bi kar vedno v bistvu recimo 3-krat na teden hodila v službo, ostalo bi bla pa doma. Na pretek časa za kuhanje, pospravljanje, frizerje, pedikerje, kofetkanje, ... user posted image user posted image user posted image

Gluten - jaz se ga še kr bojim kot hudič križauser posted image , sam sem začela prejšnji teden mal uvajat - do zdaj sem ji dala 2-krat špagete in 2-krat jabolček s piškotkom. Danes bo pa najbrž papcala riž.

Aha, vprašanje - kako jim date polento? Mislim, s čim?

Neposredna povezava do sporočila: 2986
2.2.2009 10:22:08   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo

ujela sem da ste se pogovarjale o knjigah: moje najljubše: Agata Christie, Sherlok Holmes, Ruth Randall, v glavnem kriminalke-uživam sto na uro k jih berem.

Sem vedela, da sem neki pozabla. user posted image user posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
2.2.2009 10:23:11   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo

Naš na vse 4 še noče, je pa začel tattatatata, valjda očiju se fajn zdi.

user posted image user posted image  A ni zanimivo, da vsi štartajo s primorskim narečjem? user posted image user posted image

Sabina obvlada tudi ata. Mama pa nikakor ne. Sem rekla, da bo prej 'fotr' izgovorila kot mami. user posted image user posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
2.2.2009 10:33:25   
aleksandra silvija
polenta:
- včasih jo skuham kar na juhi, na koncu polenti dodam peteršilj in to je to
- skuham na vodi, na koncu dodam malo mojega mleka
- skuham redkejšo na juhi, dodam npr. korenček,...
- skuham na vodi ali juhi; posebej zdušim por, malo naribane zelene in v to zamešam polento--dodam peteršilj

Neposredna povezava do sporočila: 2989
2.2.2009 10:35:51   
Anonimen

polenta:
- včasih jo skuham kar na juhi, na koncu polenti dodam peteršilj in to je to
- skuham na vodi, na koncu dodam malo mojega mleka
- skuham redkejšo na juhi, dodam npr. korenček,...
- skuham na vodi ali juhi; posebej zdušim por, malo naribane zelene in v to zamešam polento--dodam peteršilj

hvala za ideje.,ji bom poskusila en dan dati

Neposredna povezava do sporočila: 2990
2.2.2009 10:36:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Stekleničke - a veš, do kdaj so v akciji? Jaz bi jih res mogla mal zamenjat...

ne bi vedelauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2991
2.2.2009 10:36:56   
lonapo
otroc izgovorijo najprej ata-se vid kdo je najmanj domauser posted image user posted image user posted image

Jest sem mu že dala kašico z glutenom, pa ni blo nič, včerej je jedel jogurt z jagodami pa tud ni blo nič, pa že mal špagetov smo probal pa je tud vse ok. Upam da tako tud ostane. Aja pa mož mu je dal v soboto eno žlico čokoldanega pudinga-tamal se je kr oblizval. Pojedu bi pa itak vse kar vidi.

Nejc in Žiga sta najboljši par!

Neposredna povezava do sporočila: 2992
2.2.2009 10:37:06   
Anonimen
knjige- vse od Victorie Holt, Agathe Christie, potem sem prebrala vse od Konsalika

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2993
2.2.2009 10:42:59   
polly80
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

polly a si ga kar samega dala, a si ga v kaj zmešala?

sem ji dala pire in špinačo,pa četrt rumenjaka kar zraven špinačke,nisem ga pa notri zmešala..

ravno zdaj je bila patronažna tukaj,sem jo spraševala glede hrane,rekla,da lahko dama že vse,kar midva jema (ne ravno pečenke,pršuta itd.),pač manj soleno..
tako da ne bom več tako komplicirala.
kruheca ji že dam,ga ful rada jeuser posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
2.2.2009 10:46:56   
alea01
ojla mamičkeuser posted image

Lana- pa ti si caricauser posted image user posted image user posted image . Bomo mal naokoli prišli, da se še Izabela kaj nauči

Lovro- kaka frizurcauser posted image . In zelo lep si bil na krstu in sestrico imaš tudi zelo luštno.... ja in kar za orodjem pejt.... če že mamici pomagaš potleh pucat, pa če očiju kaj zašraufajuser posted image

Luka in Pika- Ti si tudi en taki mali plazilec in lovilec kablov. Le glej, da ne bo kaj naredil, da mamica pol ne bi mogla več na RRuser posted image . Pika..ti si pa lepa psička

rumenjak- meni je P rekla, da ga lahko dajem že po 6 mesecih. No, jaz sem ga včeraj prvič dala in sicer četrtinko sem nadrobila v juhico.

gluten- ga še ne dajemo...sicer je tu pa tam še imela žemljico v rokah sam mislim, da ni neki jedla

mlečni izdelki- nam ja P rekla po 9 mesecu in jaz jih še zmeraj ne dajem

Danes imava tehtanje in razmišljam, da bi kar z vozičkom šla... mal je sicer dolga..ampak vseeno. Upam, da smo se kaj poredili, ker drgač nas čaka bolnicauser posted image

Vsi tako lepo snemate svoje bejbijeuser posted image user posted image . Naša ne puza...čeprav je rada na trebuščku, ampak ji ne potegne..nekak ji ne gre. Ko bo pogruntala, je bo pa itak vsepovsod

beyba- user posted image user posted image user posted image za spanje

nya- user posted image user posted image user posted image  tudi za vaše spanje

< Sporočilo je popravil alea01 -- 2.2.2009 10:47:11 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
2.2.2009 10:49:00   
alea01
No, ker se ne morem hvaliti s puzanjemuser posted image ... pa povem, kaj znamo vse rečt: ata, ati, mama, baba, dedek, ajde, daj, teta, hejuser posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
2.2.2009 10:51:35   
anaj22
ojla

jest sem pa user posted image user posted image user posted image  sem dubla user posted image , ampak bomo delal naprej enkar bo že ratal, se mi zdi da sva se kr mal prehitro veselila, da nama je je že ratal

da viroza čim prej mine user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (Jan, Taj)

slikice so ful cort user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (Anja, Lovro, Lana, Luka)

čestitke za spanje user posted image user posted image user posted image  (Luka Patrik, Ela)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za čim prej prespano noč (Vita, Sofija, Lun)
čestitke za nove zobekeuser posted image user posted image user posted image  (Jan, Lovro)
čestitke za vse nove osvojene vrline user posted image user posted image user posted image  (Sabina, Lovro, Lana)

Nam je skrb z vrtcem prišparana, ga bo čuvala babi. V vrtec bo šel pri 3 letih.

Jaka je čez vikend poštudiral puzanje in to po vojaško, da sta rit in trebuh na tleh. Sedaj so predali, ki so v dosegu njegovih rok v nevarnosti.

Špartanci pr nas pomagajo, če je ful nemiren ga dam v njegovo postlo in se pomiri, v naročju se ne.

Mam eno vprašanje za tiste k dojite : Mene od kar sem dubla user posted image  ful boli ko dojim, Jaka me tud ful velikrat ugrizne in občutek imam, da se količina mlaka ful zmanšuje. Dojiva se še 3x na dan in leva ziza je bol produktivna. A mislite da se bodo moje mlekarne počasi zaprle in me zato tokl boli, ko se dojiva?

Jest bi bla tud na FB k ste že vse tam gor, kako pa pridem na FB?user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

Neposredna povezava do sporočila: 2997
2.2.2009 10:53:45   
slovenka

Mark tebi vse naj naj za 8 mesecev, Sofija tebi pa za dopolnjenih 7 mesecev!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sofiji še za neboleče izraščanje zobkov in mirno spanje njej in mamiciuser posted image user posted image user posted image
Mi smo včeraj imeli krst, celo uspelo nam jeuser posted image
Lovra je krstil duhovnik, ki je to počel prvič 
Je rekel, da je to njegov prvi krst, mož pa njemu "Čestitam, meni pa zadnji"user posted image

MI IMAMO 1. ZOBEK-----Jeeejuser posted image

AS, lepa hvala. Smo pa res stari 7 mesecev. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image SAj vem, vi ste že vsi več, pa vas nikoli ne dohitimo user posted image user posted image user posted image

Čestitke za opravljen krst. Ja, kaj pa tvoj mož ve, kaj še bo... user posted image user posted image user posted image No, naš župnik pa nam je rekel, da je imel že enih 3000 krstov. Potem se pa počutiš... user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

Neposredna povezava do sporočila: 2998
2.2.2009 10:54:30   
mtinca1
IZVIRNO SPOROČILO: nya

mtinca - Lana je prava frajerka - prideta ta teden kej, da bo še našega naučilauser posted image ?

zveseljem. boš povedala kdaj imaš čas. midve greva danes na plavalnega, sicer imava čas.

sasa.vracko - super lepa fotka (Luka in Pika). pa tista roža v dnevni zgleda kot ena hudo dobra igrača.

Mi smo včeraj imeli krst, celo uspelo nam jeuser posted image
Lovra je krstil duhovnik, ki je to počel prvič 
Je rekel, da je to njegov prvi krst, mož pa njemu "Čestitam, meni pa zadnji"user posted image

MI IMAMO 1. ZOBEK-----Jeeejuser posted image

super za krst in zobek!!! Patricia je prava damica.

Lunca - za Lunovo samostojno spanje user posted image user posted image user posted image  + malo cartanja z mami.

babysolza - zs vrnjen. sicer pa glede inštukcij user posted image  - vsedanje res že obvlada in zdaj samo to počne. kobacanje pa ne prakticira.

beyba -user posted image user posted image user posted image . tud jaz že komaj čakam pomlad oz. lepše vreme.

alea - to pa je ful dosti besed - bravo Izabela user posted image user posted image user posted image . pa da bo teža taprava user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
2.2.2009 10:59:44   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Aja, kaj že kaj jedo vaši user posted image ? Jaz sem Sabini uvedla že grah, paradižnik, skuto, piškotke, špagete, pa še kaj sem pozabla. Vse bp. Zadnjič je jedla špagete bolognese (lonček), se mi je tolk smešno zdelo. user posted image user posted image  

BS, ja, naša tudi že veliko stvari je. Tudi malo actimela - po priporočilu zdravnika - je rekel, da je fajn za odpornost, če poje pol actimela na dan. Naša ga vsak dan sicer ne, ampak ga ima pa rada, navadnega, ne jagodnega...

Pa zadnja dva dni sva jedle borovnice in ji je super dobro, najboljše do sedaj. user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?