|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
2.2.2009 10:59:44   
mtinca1
SOFIJA (7) & MARK (8)
čestitke za obmesečnico!!!
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
2.2.2009 10:59:49   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

spanje- mi še vedno spimo celo noč-trkam danes se je zbudila ob 7.30 pojedla flašo, potem je mal klepetalala bababa in zaspala nazajuser posted image user posted image user posted image Čez dan pa hodi v posteljico spat pa full boljš spi kot pa v dnevni.

ninny, srečnica.

Ja, sicer pa jaz že našo od 2. meseca nosim tudi čez dan spat v spalnico, sedaj kar v kinderpet, tako da zmeraj ve, da se v kinderpetu spi... in je ok - prej ko sem mislila, da bi pa kar na sedežni spali..., pa ni šlo.

Pri nas je bilo sicer to noč kar ok, hranjenje ob 3.30, pa potem spanje do 7.30, speš flaška in še do 9h. user posted image

Jo pa kar fejst zobki bolijo, zgornja dva bosta glih glih veni, pa upam, da res čimprej.
Pa kaj je pri vseh zobkih enako hudo,ali je kaj potem pri stranskih manj? Upam.

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
2.2.2009 11:00:54   
slovenka

Saj jaz tud ne vem al naj počakam al naj ji ga že damuser posted image

glede uvajanja- midve sva bolj ta pri počasnih: jedla je že juho, korenček,bučke,pire krompir, špinačo, brokoli, cvetačo, uh potem se pa počasi kar neha.

Naša že je piščančka, pa riž, rumenjaka še ne...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
2.2.2009 11:00:54   
anaj22
hrana
rumenjaka še ni porobal, ga bomo probali ta teden
jemo iz domačega mleka narejeno skuto
obožujemo žemljo in je ful ful ful jok ko jo zmanka (bol ko ne žemljo sam cuza)
zelo mu je tud všeč otroški prepečenec od Hippa
od mesa jemo belo piščančje meso, žrebička, govedini, teletino in imamo tako srečo, da je vse moso ki ga je Jaka domače
70% Jakove hrane je pridelane doma ali pa je od sosedov, ki so kmetje (en plus življenja na vasi)

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
2.2.2009 11:01:38   
slovenka

stekleničke avent- če jih katera uporablja, imajo jih sedaj v DM-u 260ml 1+1 gratis tako, da dobiš za dobrih 5€ dve flaškiuser posted image

JA, tako sem jaz kupila v BC - tudi dve za 5 eur

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
2.2.2009 11:08:41   
anaj22
user posted image

vse naj naj Sofija in Mark

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
2.2.2009 11:10:19   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: polly80

rumenjak
-jaz sem ji ga že dala,1krat na teden četrt

Polly, pa kako to v praksi izgleda - da daš četrt rumenjaka? Ga skuhaš in potem vzameš stran 1/4 ali kako? Verjetno, ne?

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
2.2.2009 11:10:25   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: beyba

Mi smo pa danes ponoči spali
Zbudila se je sam okrog enih mal pojokcala pa sem jo obrnila, mal pobožala pa je spala naprej. Potem se je pa zbudla ob pol štirih za dojenje, in spala do pol osmih Pa celo noč je spala v svoji postelji, pa zvečer je zaspala v svoji postelji(sicer ni blo enostavno sam je) tkoda se vztrajnost očitno izplača

sem se mogla pridt pohvalit po dolgem času sem gor. Zadnje čase se bolj mal oglašam, ker mi nekak ni volje. Velikokrat sem brezvolna alic elo depresivna, ker mam filing da je dan enak dnevu, da sva sam doma, kar naprej je megleno, mraz ali kaj pada, nobenega sončke (v dveh mesecih natanko tri dni) uglavnem komaj čakam P O M L A D da se bo kaj začelo dogajat, da bova kam šele....Ko je takle pa ne moreva, ker niti zimskih gum nimava na avtu pa mora bit vsaj kopna cesta.

lp vsem pozdravčke objemčke in lepe želje...nisem pa šla za nazaj brat, ker je čist preveč čvekice male.Tko da vsem čestitke, za nazaj , za danes in za naprej vsem obmesečnikom, vsem rojstnodnevnicam, vsem za napredke malih palčkov....

beyba - čestitke za spanje. Ja, naša tudi zmeraj zvečer zaspi v kinderpetu, že prej v zibki je. Sem bila na začetku tako ponosna - sem jo dala noter in jo čekirala z razdalje in ko je zaspala, sem bila cela happy... user posted image

No, sicer pa čimbolj vedro, nič depresije user posted image Februar je mesec valentinovega in pusta, pa bo že tu pomlad

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
2.2.2009 11:10:31   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Beyba-user posted image user posted image user posted image user posted image za spanje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Veš, saj bo pomlad hitro tu. Še malo in bodo zimo preagnjale maškare. Če si otožna, žalostna, brezvoljna, kar pridi na RR malce pojamrat. Veš, včasih pomaga že, če samo napišeš kaj te teži.
Se strinjam, da je dan enak dnevu. Kuhaš, pospravljaš, kuuuhaš,...kakašen sprehod....
Obisk trgovine in čvek s prijateljico predstavljata že višek socialnih stikovuser posted image .
Ampak je žal tako, da zna biti včasih na porodniški dolgočasno in depresivno, ko bomo spet v službi, si bomo včasih prav noro želele kakšnega dne porodniške. Ampak tako je življenje. Za vnaprej ne moremo shraniti teh dni. res škodauser posted image .

AS, ja res - mi imamo sedaj na faksu počitnice in mi je prav fajn, da imam 4 tedne fraj, sicer popravljam izpite in nekaj pišem... samo mi je pa fajn biti doma, pa ko je ravno tako vreme in vse, pa svetovno prvenstvo v smučanju bom gledala... Potem mi bo pa spet konec meseca fajn iti enkrat tedensko delat... user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
2.2.2009 11:10:37   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

IZVIRNO SPOROČILO: lonapo

Naš na vse 4 še noče, je pa začel tattatatata, valjda očiju se fajn zdi.

user posted image user posted image  A ni zanimivo, da vsi štartajo s primorskim narečjem? user posted image user posted image

Sabina obvlada tudi ata. Mama pa nikakor ne. Sem rekla, da bo prej 'fotr' izgovorila kot mami. user posted image user posted image

hi, hi - naši tudi govorim mama, mama, mama... pa se mi samo smeji nazaj user posted image Moj ata pa ji govori, če bo prva beseda dedi, da ji da 1000 eur - pa sem mu včeraj rekla, ja, ko bo pa to rekla, boš pa rekel, naj ta drugi dedi plača... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
2.2.2009 11:10:42   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

Danes imava tehtanje in razmišljam, da bi kar z vozičkom šla... mal je sicer dolga..ampak vseeno. Upam, da smo se kaj poredili, ker drgač nas čaka bolnicauser posted image

Alea, držim pesti user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
2.2.2009 11:11:08   
Anonimen
Cau

Berem,da vasi otrocki ze kar vsesorte jejo,zato sem se odlocila,da tudi moja danes dobi golaz in riz,seveda ne bom prevec zacinila edin zaradi cebule me malo skrbi.Ga je ktera ze dala in kolk ste dale cebule?

Cestitke obmesecnikom in za vse novo pridobljene spretnostiuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Moja bejbi se se kar nic sama na nogice ne postavlja,pa mi je mami svetovala,naj jo sama veckrat dam,al pa postavim ob kavc,da sama stoji.....sem jo malo probala,pa ni cist nic spretna,oz.kar po prstkih bi ona,al pa skakala oz.se odrivala.Je sploh v redu da jo postavljam jaz no nogice?

Sasa hvala ker si opazilauser posted image user posted image
ASuser posted image za krst.

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3012
2.2.2009 11:11:40   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

No, ker se ne morem hvaliti s puzanjemuser posted image ... pa povem, kaj znamo vse rečt: ata, ati, mama, baba, dedek, ajde, daj, teta, hejuser posted image user posted image

DAj, no, a res? Vauuuuuu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša pa govori samo eh, eh, eh, pa abuf, abuf... user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
2.2.2009 11:14:44   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Cau

Berem,da vasi otrocki ze kar vsesorte jejo,zato sem se odlocila,da tudi moja danes dobi golaz in riz,seveda ne bom prevec zacinila edin zaradi cebule me malo skrbi.Ga je ktera ze dala in kolk ste dale cebule?

Cestitke obmesecnikom in za vse novo pridobljene spretnostiuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Moja bejbi se se kar nic sama na nogice ne postavlja,pa mi je mami svetovala,naj jo sama veckrat dam,al pa postavim ob kavc,da sama stoji.....sem jo malo probala,pa ni cist nic spretna,oz.kar po prstkih bi ona,al pa skakala oz.se odrivala.Je sploh v redu da jo postavljam jaz no nogice?

Kleo, žal ne vem za čebulo, kako bo, za nogice pa tudi nisem prepričana. V eni knjigi sem prebrala, da ko enkrat lepo sami sedijo, da se jih lahko da, da trenirajo, drugače pa recimo na MONu berem, da pa tega naj ne bi delali... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
2.2.2009 11:18:19   
polly80
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: polly80

rumenjak
-jaz sem ji ga že dala,1krat na teden četrt

Polly, pa kako to v praksi izgleda - da daš četrt rumenjaka? Ga skuhaš in potem vzameš stran 1/4 ali kako? Verjetno, ne?

trdo skuham jajčko,ven vzamem rumenjak,pa ga cca četrt odlomim potem pa malo z vilicami zmečkamuser posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
2.2.2009 11:23:36   
Tina 28
o kolk lepih slikic in kok uspehov sem prebrala...vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Spanje: no, da še jaz pojamram glede spanja....ko je to tukaj zelo aktualno. Že en teden se ponoči tamala zbuja z jokom. Danes ponoči je bil sploh jok in pol konča v najini postelji in smo zjutraj vsi polomljeniuser posted image . Ne vem a je lačna (mlekarne mal štrajkajo, ali so zobki...ampak ni videti akj dramatičnega v ustih)

Dojenje: Anaj...jaz mam tud občutek, da je mleka skozi manj, saj se čez dan največ enkrat podoji. Očitno se je zdaj mleko zmanjšalo samo za dva obroka, ampak kaj ko je naša navajena, da kar šprica in se ji zdaj ne da vlečt. Pa ful dolgo časa traja, da mi mleko sploh priteče in mislim, da zaradi tega čez dan noče pit. user posted image

Zvečer in zjutraj isto...se jezi...pol pa v tistih parih min popije kar teče...vlečt se ji pa ne da. Zdaj pa fl ne vem, a je to dost mleka.

gluten: Jaz sem tudi z osmimi uvedla gluten....v obliki kruhove skorjice, kakšnega plasmon piškota in gresa kuhanega na vodi. V bistvu lahko zdaj tudi testenine...sam brez jajc ali kakouser posted image

Zlejenjava in sadje po starem...nič novega

Rumenjak: Jaz ga dajem en mesec...enkrat na teden četrtinko...tko, da je dosedaj pojedla vsega skupaj en rumenjakuser posted image . Zmešam ga pa kar v zeljenjavno kašico, saj samostojmo je pa res težko za jest, ko e pa suh. Ji je všeč ...ni reakcij.

Meso: Puran, piščane, teletina....danes pa ga bo malo dobila iz goveje juhice (3x na teden majhen košček...v velikosti kosa primernega za na ražnjič nataknit...upam, da je dost)

Čebljanje: Mi še kar nič ne zlogujemo...samo aaaah...oooo in kakšen oujeuser posted image . Bravo pa vsem tistim, ki veselo klepetajo. No saj naša tud...vendar samo samoglasnike tolče.

Pa res ponavadi atija prej kličejo...je lažje. Nejc je atija poklical že pri 10M...je že osmislil besedo. Znal je reči mama..in je mamo klical mama...mene pa ne, ker ni šlo mami...in sem bla do 15-16 M ka MAuser posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
2.2.2009 11:23:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Cau

Kleo, žal ne vem za čebulo, kako bo, za nogice pa tudi nisem prepričana. V eni knjigi sem prebrala, da ko enkrat lepo sami sedijo, da se jih lahko da, da trenirajo, drugače pa recimo na MONu berem, da pa tega naj ne bi delali... user posted image

A res,glede stanja....moja cisto samostojno sedi,ampak ce jo postavim na noge je zelo zelo nestabilna,tako,da zdaj res ne vem.Sicer imava 12.pregled,bom takrat seveda vprasala.Golaza ji bom dala pa malo,brez mesa,ravn tolk,da ne bo samo riz(ta bo cist nezacinjen),pa ce bo vse ok,bo naslednjic vec.
In hvala za odgovor,ter seveda cestitke Sofiji,tudi ona gre hitro za namiuser posted image .
Hecno ker pisemo nasi JUNIJCKI...moja je majka,tvoja julijkauser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3017
2.2.2009 11:26:50   
anaj22
kleo pri nas ni blo nobene reakcije na čebulo, pa ful mu je blo všeč da je en nov okus. Jaz tud razmišlam da bi mu jutri dala golaž, ko ga bo mami kuhal midvi z mami kuhav bl blag golaž, z malo čebule, brez pikantnih začimb, če se le da brez moke za zgostitev. Če pa kuha tašča je pa vse bol pikantno, je tko navajena, ker v slavoniji ful bl uporablajo pekočo papriko in feferone.

Postavljanje na noge, ko bo Marisi zapasal se bo hotla sama na nogice postavit sej ima še čas. Jaka sam da mu ponudiš roke se hitro prime in hop na noge, sam meni to ni preveč všeč ker ful še na prstkih stoji, dedija sta pa oba ful navdušene in bi naj rajši vidla da bi mali že kr hodu.

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
2.2.2009 11:27:43   
slovenka

Hecno ker pisemo nasi JUNIJCKI...moja je majka,tvoja julijkauser posted image

Res smo prave junijke, ja user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
2.2.2009 11:28:15   
Tina 28
čebula...jaz mislim, da pražene ne bi blo dobro. Jaz sem zadnjič skuhala teletino za pet kosil vnaprej in ji dala zraven kar kuhat dve mali šalotki. tudi v kurji juhci, ki jo mam na zalogi ful je ena čebula (40 malih lončkov). Potenstana čebula se rada spahuje in napenja....daj rajš njej posebej le takšen košček mesa in mal čebule pokuhaj. Moje mišlenje.

Drugače pa uvedi por in če ga bo dobro prenašala bo tudi čebulo. Ampak jaz še vse kuham...nič ne pražim.

Slovenka.
..ti maš pa kar počitniceuser posted image user posted image user posted image ....pa klej da malo natreniraš, da bo rekla dedi...da bo že zdaj kaj zaslužilauser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
2.2.2009 11:32:09   
anaj22
Tina vidm da mava podobne težave pri dojenju, res zgleda da se mlekarne počasi zapirajo, sej se tolažim da 8mes. dojit je tud kr lepo obdobje

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
2.2.2009 11:32:21   
lonapo
punce, a katera ve na kateri strani je seznam z našimi rojstnimi dnevi!!! plisss

sem iskala pa sem zgleda mal slepa

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
2.2.2009 11:33:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

čebula...jaz mislim, da pražene ne bi blo dobro. Jaz sem zadnjič skuhala teletino za pet kosil vnaprej in ji dala zraven kar kuhat dve mali šalotki. tudi v kurji juhci, ki jo mam na zalogi ful je ena čebula (40 malih lončkov). Potenstana čebula se rada spahuje in napenja....daj rajš njej posebej le takšen košček mesa in mal čebule pokuhaj. Moje mišlenje.

Drugače pa uvedi por in če ga bo dobro prenašala bo tudi čebulo. Ampak jaz še vse kuham...nič ne pražim.

Slovenka.
..ti maš pa kar počitniceuser posted image user posted image user posted image ....pa klej da malo natreniraš, da bo rekla dedi...da bo že zdaj kaj zaslužilauser posted image

Tina,ji ze kuham posebej,sem se tut premislila,ker v golazu za odrasle je cebule ogromno.Kaj naj ji pa se dam zraven-mal cebule,meso,vodo,petersilj,lovor....se kaj??

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3023
2.2.2009 11:36:06   
anaj22
Beyba ja tole vreme zna bit kr malce depresivno user posted image user posted image user posted image , če se ne motim si iz okolice kr a ne? Če hočeta gremo lohk kdaj skupin na sprehod ko prideva z malim v kr, sva kar pogosto v vaših koncih user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
2.2.2009 11:36:30   
Tina 28
Kleo...nekaj takega ja...pa na koncu, ko bo vse kuhano ji dodaj polento, da zagosti in mislim, da bo super...ker polenta bi pasala. Pač isto kot vam, samo ne potenstane čebule. Ne vem...Anji pri pol leta ni pasala tenstana čebula še pri mojemu mleku

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?