Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 1.2.2009 21:06:48
|
|
|
|
Anonimen
|
mtinca - Lana je prava frajerka - prideta ta teden kej, da bo še našega naučila ? Spali smo pa do 5.40, pojedli in potegnili do 7.30
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 1.2.2009 21:09:26
|
|
|
|
slovenka
|
Mtinca, če se Lane kdaj naveličaš, mi jo prosim daj, boš Je taki cuker, da jo kar vzamem. Mojca, samo ta super spanje - jaz imam pa rajši, če še malo dalje potegne kot do 7.30 Samo če je v enem kosu do 6h, bi bila pa tudi jaz v nebesih. Sedaj bosta pa kmalu zgornji enki zunaj in je nekak ne morma dat v sosednjo sobo, ko je tako boga, se mi zdi, da pri spodnjih ni bilo tako hudo - sedaj jo pa kar boli, pa jokca. Je Calpol v rabi... Me je kar strah, kaj bo ponoči Drugače pa bi mogoče res boljše spala, če ne bi atija poslušala, kako
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 1.2.2009 21:11:33
|
|
|
|
polly80
|
helou alea-na FB me lahko vidiš,sem gor pa ne bom limala fotke mtinca1- za lano saša.vračko-ful lepa fotka slovenka-imaš zs,lepo prosim za odgovor
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 1.2.2009 21:14:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: polly80 saša.vračko-ful lepa fotka Sem vedla da bom neki pozabla - hvala polly Se podpišem
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 1.2.2009 21:16:52
|
|
|
|
*Mojca*
|
polly sem te dodala na FB, da se ne boš čudila kdo je tista čudna mojca
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 1.2.2009 21:27:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* super spimo. Včeraj smo spali do 6h, potem sem ga vzela k sebi in je potegnil do 7.30 pa tudi ena na plavanju mi je rekla da je malega izselila in spi. Držim pesti da bo Sabina ninala, pa javi kako in kaj
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 1.2.2009 21:33:10
|
|
|
|
RMRM
|
Ojla! Sabina in Luka za spanje. Saša.vracko - luštkana slikica. Kolk pa je vaš Berni star, zgleda še mladiček. Lana Lunca
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 1.2.2009 21:36:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Mojca, kako kaj spi Luka v svoji sobi? Mi smo danes preselili Sabino v njeno sobo, sem cel dan rihtala sobo, limala dekoracije itd. Vse za boljši spanec. Držite pesti, da bomo dobro spančkali. super za sobico. daj kako fotko gor, da ocenimo, al je dost dobro za Sabino . jaz bi tud dala Lano v svojo sobo, sam je nimamo . sem hotela posnet, kako se sama vsede, pa je izvedla še ČISTO TA PRVO KOBACANJE . kako se lepo vsede in puza ....zdaj me pa ze malo skrbi,ker moja puza le nazaj,se z rokam odriva,na kolena sploh ne gre,pa sva mal probavali...tako da o kaksnem samovsedanju ni ne duha ne sluha.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 1.2.2009 21:43:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Imam sreco danes,spet nikjer nobene......kakorkoli,RMRM daj prosim poglej ZS,ker rabim malo pomoci
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 1.2.2009 21:50:39
|
|
|
|
polly80
|
mojca- sem te potrdila,a še nisem utegnila pregledat fotk,mam notno ta dva dni,potem pa pregledam vse slkice,da mal pofirbcam.. slovenka-sem prebrala,da ste slabo spali.. za spanje ko bi vi vedle,kako pa mi slabo spimo ,zdaj pa že dolgo jamram,kajne..a ne vem,kaj naj,na vsake 10-30 min.se mi zbuja,pa takooo joka..jaz sem čisto out,sploh ne vem,kje se me glava drži,o učenju še razmišljat ne morem,čeprav bi se mogla.. sem vse probala,da ji ni prevroče,premrzlo,jo sprevit,dat samo spat,dat k sebi spat..jo božat,AM skuhat,vse..pa nič ne pomaga..
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 1.2.2009 21:54:24
|
|
|
|
RMRM
|
kleo, maš ZS
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 1.2.2009 22:35:09
|
|
|
|
polly80
|
nobene več tu?ok,grem pa spat kleo,sfalila sem te na FB,sem ravno jedla polento slovenka-hvala lahko noč
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 0:12:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko noč junijčki. al pa dobro jutro, kakorkoli:)
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 7:44:16
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Dobro jutro. Lana-- za kobacanje in vstajanje. KAko luštna punčka! Mark tebi vse naj naj za 8 mesecev, Sofija tebi pa za dopolnjenih 7 mesecev! . Sofiji še za neboleče izraščanje zobkov in mirno spanje njej in mamici Sabina -uživaj v svoji sobici Mojca-za spanje Polly-za spanje Lunca- zate in Luna. Kaj hočeš, se mali rad carta. Tako kot mamica , ampak za spanje ponoči vama pošiljam Alea in Izabela za današnje tehtanje .naj se to, da Izabela je, pozna še na tehtnici! Saša-luštna sta tvoja 2 . FB--ne utegnem spremljati FB in RR Tako sem bolj na RR, na FB samo še prijavljena Za kdaj drugič. Mi smo včeraj imeli krst, celo uspelo nam je Lovra je krstil duhovnik, ki je to počel prvič Je rekel, da je to njegov prvi krst, mož pa njemu "Čestitam, meni pa zadnji" MI IMAMO 1. ZOBEK-----Jeeej
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 8:13:49
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
še nekaj slikc
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 8:29:03
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
F.decorate(_ge('button_bar'), F._photo_button_bar).bar_go_go_go(468029062, 0); še kava za dobro jutro
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 8:29:44
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
ups, bolj švoh je tale kava.........
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 8:49:13
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Jutro Naj najprej pohvalim, da ne pozabim: AS - hvala in zelooooo lepe slikice kot lahko vidimo, si Lovro že kar škatlo z orodjem pripravlja pa Patricija je tud ful srčkana! RMRM - naša bernska planšarka je stara dobrih 10 mesecev, je pa zdej pozimi ful bajsa, taka ko medved , smo pri imenu mal zgrešil, ji je ime Pika jo pa Luka obožuje , ona pa njega, če le lahko ga na brzino po roki poliže mtinca1 - Lana je cuuuuuukerček, naš nekaj podobnega izvaja, ga moram tud mal posnet pa super je, ko se na koncu frajla kar sama usede in se reži Kleopatra - zdej maš pa taprav avatar Mi smo drugače uredu, po starem, naš pa ful šiba po tleh, po trebuhu, pa z levo nogico se poganja, pol se vmes naveliča in se na vse štiri postavi, pol pa na nos pade in spet po trebuhu naprej, pa tolk šiba, najrajš proti računalniku, ko so kabli po tleh (sem ga zadnji cajt ulovila, ko mi je prste tiščal v vtičnico), pa obožuje, da lahko liste iz rože cufa o madonca, ko bo orenk naštudiru po vseh štirih, pol bo šele fajn sicer je pa danes zelo lepo zunaj, taka belina, super bomo lahko s tamalim in psom mal sneg premetaval na dvorišču, mal kasnej...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 9:00:03
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Mi smo včeraj imeli krst, celo uspelo nam je Lovra je krstil duhovnik, ki je to počel prvič Je rekel, da je to njegov prvi krst, mož pa njemu "Čestitam, meni pa zadnji" MI IMAMO 1. ZOBEK-----Jeeej In seveda bravo za zobek in za uspel krst!
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 9:04:19
|
|
|
|
babysolza
|
No, naše spanje je blo bl za . Smo imeli 5 duda alarmov (ob 23., 1., 3., 3.45 in 4.15), od tega sta bila srednja dva lažna (prišla sem do vrat od sobe, pa je bilo že vse tiho), ob 4.15 sva pa kr mal jedli. Je pa nato spala do 7.30 - sem se vsaj takrat mal naspala. Bom dala slikco od sobice na FB, da jo ocenite. Se mi ne da še tle se učit, sem komi ta FB mal naštudirala. Mtinca, imaš ZS.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 9:04:22
|
|
|
|
Anonimen
|
me je že skrbelo koliko strani bom imela spet za prabrat slikce so rumenjak- meni je P rekla, da ji ga lahko 1/4 na teden dajem, pa me zanima kako ga vi date če ga dajete? spanje- mi še vedno spimo celo noč-trkam danes se je zbudila ob 7.30 pojedla flašo, potem je mal klepetalala bababa in zaspala nazaj Čez dan pa hodi v posteljico spat pa full boljš spi kot pa v dnevni. Špartanci- pri nas so se obnesli, sedaj mogoče še kakšenkrat mal pojokca ampak to kakšno minuto potem pa zaspi saj sploh ne vem kaj moram pokomentirat
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 9:04:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Mi smo včeraj imeli krst, celo uspelo nam je Lovra je krstil duhovnik, ki je to počel prvič Je rekel, da je to njegov prvi krst, mož pa njemu "Čestitam, meni pa zadnji" MI IMAMO 1. ZOBEK-----Jeeej
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 9:05:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza No, naše spanje je blo bl za . Smo imeli 5 duda alarmov (ob 23., 1., 3., 3.45 in 4.15), od tega sta bila srednja dva lažna (prišla sem do vrat od sobe, pa je bilo že vse tiho), ob 4.15 sva pa kr mal jedli. Je pa nato spala do 7.30 - sem se vsaj takrat mal naspala.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 9:09:51
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny rumenjak- meni je P rekla, da ji ga lahko 1/4 na teden dajem, pa me zanima kako ga vi date če ga dajete? Ninny, meni je P rekla, naj kar počakam tudi z rumenjakom, ker je baje neka študija, da je povezava med zgodnjim uvajanjem rumenjaka in alergijo na pršice. Jaz bom počakala do naslednjega pregleda pri 9 mesecih, pa bomo potem vidli. Sem skori pozabla - Lana UAUAUAU! V Logatcu tega ne znamo, kdaj se lohk na inštrukcije naročimo?
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 2.2.2009 9:12:12
|
|
|
|
babysolza
|
Aja, kaj že kaj jedo vaši ? Jaz sem Sabini uvedla že grah, paradižnik, skuto, piškotke, špagete, pa še kaj sem pozabla. Vse bp. Zadnjič je jedla špagete bolognese (lonček), se mi je tolk smešno zdelo.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?