|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
1.2.2009 21:06:48   
Anonimen
mtinca - Lana je prava frajerka - prideta ta teden kej, da bo še našega naučilauser posted image ?

Spali smo pa do 5.40, pojedli in potegnili do 7.30

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2951
1.2.2009 21:09:26   
slovenka
Mtinca, če se Lane kdaj naveličaš, mi jo prosim daj, boš user posted image user posted image user posted image Je taki cuker, da jo kar vzamem. user posted image

Mojca, samo ta super spanje - jaz imam pa rajši, če še malo dalje potegne kot do 7.30 user posted image user posted image user posted image Samo če je v enem kosu do 6h, bi bila pa tudi jaz v nebesih. Sedaj bosta pa kmalu zgornji enki zunaj in je nekak ne morma dat v sosednjo sobo, ko je tako boga, se mi zdi, da pri spodnjih ni bilo tako hudo - sedaj jo pa kar boli, pa jokca. Je Calpol v rabi... Me je kar strah, kaj bo ponoči user posted image Drugače pa bi mogoče res boljše spala, če ne bi atija poslušala, kako user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
1.2.2009 21:11:33   
polly80
helou

alea-na FB me lahko vidiš,sem gor pa ne bom limala fotkeuser posted image

mtinca1-user posted image user posted image user posted image user posted image za lano

saša.vračko-ful lepa fotkauser posted image user posted image user posted image

slovenka-imaš zs,lepo prosim za odgovoruser posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
1.2.2009 21:14:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: polly80

saša.vračko-ful lepa fotkauser posted image user posted image user posted image

Sem vedla da bom neki pozabla - hvala polly

Se podpišem

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 2954
1.2.2009 21:16:52   
*Mojca*
polly sem te dodala na FB, da se ne boš čudila kdo je tista čudna mojca user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
1.2.2009 21:27:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*
super spimo. Včeraj smo spali do 6h, potem sem ga vzela k sebi in je potegnil do 7.30 user posted image user posted image user posted image
pa tudi ena na plavanju mi je rekla da je malega izselila in spi. Držim pesti da bo Sabina ninala, pa javi kako in kaj user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2956
1.2.2009 21:33:10   
RMRM
Ojla!

Sabina in Luka user posted image user posted image user posted image  za spanje.

Saša.vracko - luštkana slikica. Kolk pa je vaš Berni star, zgleda še mladiček.

Lana user posted image user posted image user posted image

Lunca user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
1.2.2009 21:36:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Mojca, kako kaj spi Luka v svoji sobi? Mi smo danes preselili Sabino v njeno sobo, sem cel dan rihtala sobo, limala dekoracije itd. Vse za boljši spanec. Držite pesti, da bomo dobro spančkali. user posted image

super za sobico. daj kako fotko gor, da ocenimo, al je dost dobro za Sabino user posted image . jaz bi tud dala Lano v svojo sobo, sam je nimamo user posted image .

sem hotela posnet, kako se sama vsede, pa je izvedla še ČISTO TA PRVO KOBACANJE user posted image .
user posted image

user posted image user posted image user posted image kako se lepo vsede in puzauser posted image ....zdaj me pa ze malo skrbi,ker moja puza le nazaj,se z rokam odriva,na kolena sploh ne gre,pa sva mal probavali...tako da o kaksnem samovsedanju ni ne duha ne sluha.user posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2958
1.2.2009 21:43:56   
Anonimen
Imam sreco danes,spet nikjer nobene......kakorkoli,RMRM daj prosim poglej ZS,ker rabim malo pomociuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2959
1.2.2009 21:50:39   
polly80
mojca-user posted image user posted image user posted image sem te potrdila,a še nisem utegnila pregledat fotk,mam notno ta dva dni,potem pa pregledam vse slkice,da mal pofirbcam..user posted image

slovenka-sem prebrala,da ste slabo spali..user posted image za spanje user posted image user posted image user posted image

ko bi vi vedle,kako pa mi slabo spimouser posted image ,zdaj pa že dolgo jamram,kajne..a ne vem,kaj naj,na vsake 10-30 min.se mi zbuja,pa takooo joka..jaz sem čisto out,sploh ne vem,kje se me glava drži,o učenju še razmišljat ne morem,čeprav bi se mogla..
sem vse probala,da ji ni prevroče,premrzlo,jo sprevit,dat samo spat,dat k sebi spat..jo božat,AM skuhat,vse..pa nič ne pomaga..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
1.2.2009 21:54:24   
RMRM
kleo, maš ZS

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
1.2.2009 22:35:09   
polly80
nobene več tu?ok,grem pa spatuser posted image

kleo,sfalila sem te na FB,sem ravno jedla polentouser posted image user posted image

slovenka-hvalauser posted image

lahko noč

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
2.2.2009 0:12:03   
Anonimen
Lahko noč junijčki.user posted image al pa dobro jutro, kakorkoli:)

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 2963
2.2.2009 7:44:16   
aleksandra silvija
Dobro jutro.

Lana--user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za kobacanje in vstajanje. KAko luštna punčka!

Mark tebi vse naj naj za 8 mesecev, Sofija tebi pa za dopolnjenih 7 mesecev!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sofiji še za neboleče izraščanje zobkov in mirno spanje njej in mamiciuser posted image user posted image user posted image
Sabina -uživaj v svoji sobiciuser posted image user posted image user posted image
Mojca-za spanje user posted image user posted image user posted image
Polly-za spanjeuser posted image user posted image user posted image

Lunca- zate in Luna. Kaj hočeš, se mali rad carta. Tako kot mamicauser posted image , ampak za spanje ponoči vama pošiljam user posted image user posted image user posted image

Alea in Izabela za današnje tehtanje user posted image user posted image user posted image .naj se to, da Izabela je, pozna še na tehtnici!
Saša-luštna sta tvoja 2user posted image user posted image user posted image user posted image .

FB--ne utegnem spremljati FB in RR Tako sem bolj na RR, na FB samo še prijavljena Za kdaj drugič.

Mi smo včeraj imeli krst, celo uspelo nam jeuser posted image
Lovra je krstil duhovnik, ki je to počel prvič 
Je rekel, da je to njegov prvi krst, mož pa njemu "Čestitam, meni pa zadnji"user posted image

MI IMAMO 1. ZOBEK-----Jeeejuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
2.2.2009 8:13:49   
aleksandra silvija
 še nekaj slikc
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
2.2.2009 8:29:03   
aleksandra silvija
F.decorate(_ge('button_bar'), F._photo_button_bar).bar_go_go_go(468029062, 0);

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image
user posted image še kava za dobro jutro

Neposredna povezava do sporočila: 2966
2.2.2009 8:29:44   
aleksandra silvija
ups, bolj švoh je tale kava.........

Neposredna povezava do sporočila: 2967
2.2.2009 8:49:13   
sasa.vracko
Jutro

Naj najprej pohvalim, da ne pozabim:

AS - hvala in zelooooo lepe slikice kot lahko vidimo, si Lovro že kar škatlo z orodjem pripravlja user posted image user posted image user posted image  pa Patricija je tud ful srčkana! user posted image
RMRM - naša bernska planšarka je stara dobrih 10 mesecev, je pa zdej pozimi ful bajsa, taka ko medved user posted image , smo pri imenu mal zgrešil, ji je ime Pika user posted image  jo pa Luka obožuje user posted image , ona pa njega, če le lahko ga na brzino po roki poliže
mtinca1 - Lana je cuuuuuukerček, naš nekaj podobnega izvaja, ga moram tud mal posnet user posted image  pa super je, ko se na koncu frajla kar sama usede in se reži user posted image
Kleopatra - zdej maš pa taprav avatar user posted image

Mi smo drugače uredu, po starem, naš pa ful šiba po tleh, po trebuhu, pa z levo nogico se poganja, pol se vmes naveliča in se na vse štiri postavi, pol pa na nos pade in spet po trebuhu naprej, pa tolk šiba, najrajš proti računalniku, ko so kabli po tleh (sem ga zadnji cajt ulovila, ko mi je prste tiščal v vtičnico), pa obožuje, da lahko liste iz rože cufa user posted image  o madonca, ko bo orenk naštudiru po vseh štirih, pol bo šele fajn user posted image  sicer je pa danes zelo lepo zunaj, taka belina, super bomo lahko s tamalim in psom mal sneg premetaval na dvorišču, mal kasnej...user posted image

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2968
2.2.2009 9:00:03   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Je rekel, da je to njegov prvi krst, mož pa njemu "Čestitam, meni pa zadnji"user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  In seveda bravo za zobek in za uspel krst! user posted image  user posted image  user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2969
2.2.2009 9:04:19   
babysolza
No, naše spanje je blo bl za user posted image . Smo imeli 5 duda alarmov (ob 23., 1., 3., 3.45 in 4.15), od tega sta bila srednja dva lažna (prišla sem do vrat od sobe, pa je bilo že vse tiho), ob 4.15 sva pa kr mal jedli. Je pa nato spala do 7.30 - sem se vsaj takrat mal naspala. user posted image

Bom dala slikco od sobice na FB, da jo ocenite. Se mi ne da še tle se učit, sem komi ta FB mal naštudirala. user posted image

Mtinca, imaš ZS. user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
2.2.2009 9:04:22   
Anonimen

me je že skrbelo koliko strani bom imela spet za prabrat user posted image

slikce  so user posted image

rumenjak- meni je P rekla, da ji ga lahko 1/4 na teden dajem, pa me zanima kako ga vi dateuser posted image če ga dajete?

spanje- mi še vedno spimo celo noč-trkam danes se je zbudila ob 7.30 pojedla flašo, potem je mal klepetalala bababa in zaspala nazajuser posted image user posted image user posted image Čez dan pa hodi v posteljico spat pa full boljš spi kot pa v dnevni.
Špartanci- pri nas so se obnesli, sedaj mogoče še kakšenkrat mal pojokca ampak to kakšno minuto potem pa zaspi
user posted image

saj sploh ne vem kaj moram pokomentiratuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2971
2.2.2009 9:04:49   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2972
2.2.2009 9:05:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

No, naše spanje je blo bl za user posted image . Smo imeli 5 duda alarmov (ob 23., 1., 3., 3.45 in 4.15), od tega sta bila srednja dva lažna (prišla sem do vrat od sobe, pa je bilo že vse tiho), ob 4.15 sva pa kr mal jedli. Je pa nato spala do 7.30 - sem se vsaj takrat mal naspala. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2973
2.2.2009 9:09:51   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

rumenjak- meni je P rekla, da ji ga lahko 1/4 na teden dajem, pa me zanima kako ga vi dateuser posted image če ga dajete?

Ninny, meni je P rekla, naj kar počakam tudi z rumenjakom, ker je baje neka študija, da je povezava med zgodnjim uvajanjem  rumenjaka in alergijo na pršice. Jaz bom počakala do naslednjega pregleda pri 9 mesecih, pa bomo potem vidli. user posted image

Sem skori pozabla - Lana UAUAUAU! user posted image  user posted image V Logatcu tega ne znamo, kdaj se lohk na inštrukcije naročimo? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
2.2.2009 9:12:12   
babysolza
Aja, kaj že kaj jedo vaši user posted image ? Jaz sem Sabini uvedla že grah, paradižnik, skuto, piškotke, špagete, pa še kaj sem pozabla. Vse bp. Zadnjič je jedla špagete bolognese (lonček), se mi je tolk smešno zdelo. user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?