Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: ninny knjige- vse od Victorie Holt, Agathe Christie, potem sem prebrala vse od Konsalika Aha, počasi boste vse priznale, da ste brale Victorio Holt. Seveda smo jo,jaz jih imam se par doma,najboljse od nje so mo-Moja sovraznica kraljica,Izpüoved kraljice Marie Antoinette....pa sestre Bronte so zakon,Konsalika sem tut,pa mi ni prevec...pa od Judith Kranz,Pa Sheldona,Simmel.....pa Pesem ptic trnovk mi je bla super.... Kriminalke jaz tut obozujem,samo Agatha Christie mi ni prav berljiva,v bistvu mi gre na jetra,Edgar Walace(al kako ze)mi tut ni bil,mi je pa zelo vsec Minette Walters,pa se,samo se jih ne spomnim tko iz glave.... Aja,pa ce je ktera brala knjige super oh in sploh junakinje Angelike ,jaz sem seveda vse,pa od napoleona in njegovih bejb....tega je malo morje Glede vozicka...poznano,poznano Beyba,saj bo,ce se ne motim ti tut hujsas,mozno da te depra grabi zaradi premalo hrane... ....kar tu visim,pa kuham,pa tamala je budna,pa nekaj moram poslat,pa telefoni so....ej,men se bo pocasi sfuzlal
|