|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
2.2.2009 11:45:20   
anaj22
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

user posted image

Januar
23.1. - taanikaa

Februar
3.2. - *Mojca*
3.2. - Didlinaa
3.2. - RMRM
13.2. - lonapo

Marec
12.3. - nya
13.3. - Samsa
30.3. - D.anna 76

April
Maj
16.5. - beyba

Junij
1.6. - ninny
21.6. - polly80

Julij
17.7. - l.daisy
28.7. - sasa.vracko

Avgust
1.8. - alea01
1.8. - mtinca1
8.8. - Kaja08
28.8. - HEI

September
3.9. - aleksandra silvija
21.9. - she29

Oktober
31.10. - slovenka

November
3.11. - lunca14
8.11. - babysolza
9.11. - anaj22

December
7.12. - Cofijana
13.12. - kleopatra28
16.12. - *anamor*

Popravljeno še enkrat user posted image

Lonapo sem ga našla

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
2.2.2009 11:49:12   
babysolza
Hojla!

Midve s Sabino sva se odpravli za ven. Prišli do kleti in - ugotovili, da vozička ni. user posted image user posted image  Smo ga pozabli dat ven iz avta, avto pa v LJ. user posted image user posted image  Pa spet vse sleč, saj veste, kolk časa traja to...

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
2.2.2009 11:50:42   
lonapo
anaj ful hvala

Sem z eno na FB prjatla, pa ne vem katera jeuser posted image . Pa tud na tem seznamu je ni?

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
2.2.2009 11:51:31   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

knjige- vse od Victorie Holt, Agathe Christie, potem sem prebrala vse od Konsalika

Aha, počasi boste vse priznale, da ste brale Victorio Holt. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
2.2.2009 11:53:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo

anaj ful hvala

Sem z eno na FB prjatla, pa ne vem katera jeuser posted image . Pa tud na tem seznamu je ni?

nazadnje si potrdila aleouser posted image

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3030
2.2.2009 11:56:43   
lonapo
ninny za aleo sem takoj vedla da je ona- po črno beli estetski fotkiuser posted image

ena prejuser posted image ena od nas tuki na RR, ki ima Lukca.user posted image

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
2.2.2009 12:15:31   
Anonimen
daj mi magar na zs pošlji za katero ne veš

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3032
2.2.2009 12:30:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

knjige- vse od Victorie Holt, Agathe Christie, potem sem prebrala vse od Konsalika

Aha, počasi boste vse priznale, da ste brale Victorio Holt. user posted image user posted image user posted image

Seveda smo jo,jaz jih imam se par doma,najboljse od nje so mo-Moja sovraznica kraljica,Izpüoved kraljice Marie Antoinette....pa sestre Bronte so zakon,Konsalika sem tut,pa mi ni prevec...pa od Judith Kranz,Pa Sheldona,Simmel.....pa Pesem ptic trnovk mi je bla super....
Kriminalke jaz tut obozujem,samo Agatha Christie mi ni prav berljiva,v bistvu mi gre na jetra,Edgar Walace(al kako ze)mi tut ni bil,mi je pa zelo vsec Minette Walters,pa se,samo se jih ne spomnim tko iz glave....
Aja,pa ce je ktera brala knjige super oh in sploh junakinje Angelikeuser posted image ,jaz sem seveda vse,pa od napoleona in njegovih bejb....tega je malo morjeuser posted image

Glede vozicka...poznano,poznanouser posted image
Beyba,saj bo,ce se ne motim ti tut hujsas,mozno da te depra grabi zaradi premalo hrane...user posted image user posted image

....kar tu visim,pa kuham,pa tamala je budna,pa nekaj moram poslat,pa telefoni so....ej,men se bo pocasi sfuzlaluser posted image

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 3033
2.2.2009 12:49:02   
Anonimen
kleo maš zsuser posted image

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 3034
2.2.2009 12:59:15   
babysolza
AS, hvala za nasvete glede polente. Bomo probali čez par dni, smo včeraj namreč že uvedli zelje pa zdej par dni nič.

Sabina je sicer probala že kr neki stvari, ampak povečini smo na banana, jabolko, hruška za sadni obrok in cvetača, bučke, brokoli, špinača, korenček, krompir in mesko ter juhica za zelenjavnega.

Kleo, jaz ji tudi dam sam kuhano čebulo (v juhi), tako da ne vem za golaž. Se mi pa zdi kr mal težak za želodček, seveda normalno pripravljen. Če ga kej 'poenostaviš' bo pa po mojem čist ok. user posted image  Uf, a si kej razumela to klobaso zdej? user posted image user posted image

Vozički... user posted image user posted image user posted image  Kako si ti kej Kleo? Sta se uspela kej dogovort? user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
2.2.2009 12:59:46   
babysolza
Anaj, saj bo. Sam veselo user posted image user posted image user posted image , pa bo rezultat tu! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3036
2.2.2009 13:05:54   
Anonimen

AS, hvala za nasvete glede polente. Bomo probali čez par dni, smo včeraj namreč že uvedli zelje pa zdej par dni nič.

Sabina je sicer probala že kr neki stvari, ampak povečini smo na banana, jabolko, hruška za sadni obrok in cvetača, bučke, brokoli, špinača, korenček, krompir in mesko ter juhica za zelenjavnega.

Kleo, jaz ji tudi dam sam kuhano čebulo (v juhi), tako da ne vem za golaž. Se mi pa zdi kr mal težak za želodček, seveda normalno pripravljen. Če ga kej 'poenostaviš' bo pa po mojem čist ok. user posted image  Uf, a si kej razumela to klobaso zdej? user posted image user posted image razumela,bi bilo vseen ce ne bi nic pacala,ker noce,vse ven pljuva,noce niti mleka...user posted image

Vozički... user posted image user posted image user posted image  Kako si ti kej Kleo? Sta se uspela kej dogovort? user posted image user posted image sem zelo slabo,pogovorila se nisva nicuser posted image ...pa hvala na vprasanjuuser posted image

Ninny,jpuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3037
2.2.2009 13:07:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

SOFIJA (7) & MARK (8)
čestitke za obmesečnico!!!
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3038
2.2.2009 13:08:56   
Anonimen
čebljanje- pri nas govori ba ba ba   babauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3039
2.2.2009 13:38:49   
*Mojca*
Daaaan!

Matr ste pridne s čvekanjem. Vas komaj dohajam. Bom na hitro povzela tisto kar sem preletela:

dojenje: samo že zjutraj in zvečer, mleka je bolj kot ne le za vzorec. Me pa Luka večkrat tako fejst ugrizne da kr zakričim. user posted image pa še nimam...hmmm...pa pravijo da pride ko nehaš dojit user posted image

GH: jemo sadje, zelenjavo, žrebička in kislo smetano. Enkrat smo probali žlico jogurta pa ga ni maral, zato bomo še malo počakali. Rumenjaka in glutena še nismo.

Spanje: od kar smo v svoji sobi spimo do 5h ali 6h v kosu, potem pa se pridemo crkljat do 7.30

Čebljanje: mamamammmatattattatttabababababjajajajajajja user posted image

Kje je pa christy? Nič več se ne javlja user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
2.2.2009 13:51:09   
lidijajenko
zdravo punce, čestitke vsem za nazaj.

No naj še jaz malo poročam o našem napredovanju:
jemo čisto vse, od mleka, mlečnih izdelkov, kruha, uglavnem vsega samo ne začinjeno.
čebljamo že malo ampak nič kaj določenega.
začeli smo puzati, samostojno se dvignemo in stojimo, se posedemo... no  take stvari že kar dobro obvlada zato je hitra kot ura.

spimo cele noči, brez problema, od 7-8 zvečer pa tam do 6,7, mogoče 8h zjutraj, brez zbujanja.

Zobka nimamo še nobenega in upam da bodo kaj kmalu pokukali, ker jo ful matrajo.

Mam pa eno vprašanje za vas, če bo katera delala skrajšan delovni čas ( po 4 ure) me zanima po kakšnem sistemu ti nato obračunajo porodniško ( ali po 4 urnem ali ti obračunajo po normalni plači ) a kako je s tem?
Me kr skrbi če obračunajo po 4 urnem pol bo kriza, ker je to ful mal denarja.

hvala za odgovore in obljubim da se bom sedaj več javljala.

pozdravčke

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
2.2.2009 14:09:37   
slovenka

Jaz je nisem, samo ne vem, zakaj bi se sramovale - se spomnim, kako je naša učiteljica za slovenščino rekla v 6. razredu za 5 prijateljev in tudi Victorio Holt, da je škoda možganov za to, da je to brezvezno branje - ko smo morali povedati, kaj smo kaj poleti brali. PA sem si že takrat mislila, ja, saj boljše, da smo vsaj nekaj kot pa nič... Mislim, kdo bi v 6. razredu kakega Prousta bral, pa Tolstoja... user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

Neposredna povezava do sporočila: 3042
2.2.2009 14:09:44   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Slovenka.
..ti maš pa kar počitniceuser posted image user posted image user posted image ....pa klej da malo natreniraš, da bo rekla dedi...da bo že zdaj kaj zaslužilauser posted image

fffff, tako na denar pa tudi nisem - mora najprej mami reči user posted image user posted image user posted image

Lahko pa še zmeraj reče mami, ati, potem ko bo pa rekla dedi, pa jo bomo peljali k nam domov in rekli, da ji je to prva beseda user posted image user posted image user posted image

Imamo počitnice ja user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
2.2.2009 14:09:52   
slovenka

Hojla!

Midve s Sabino sva se odpravli za ven. Prišli do kleti in - ugotovili, da vozička ni. user posted image user posted image  Smo ga pozabli dat ven iz avta, avto pa v LJ. user posted image user posted image  Pa spet vse sleč, saj veste, kolk časa traja to...

Ja, nama se je pred časom tudi to enkrat zgodilo user posted image user posted image user posted image Samo sem jo potem vseeno kar nesla ven.

Neposredna povezava do sporočila: 3044
2.2.2009 14:11:44   
slovenka

Anaj, saj bo. Sam veselo user posted image user posted image user posted image , pa bo rezultat tu! user posted image user posted image user posted image

Anaj, nisem zasledila. Kaj user posted image delate? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3045
2.2.2009 14:14:30   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

dojenje: samo že zjutraj in zvečer, mleka je bolj kot ne le za vzorec. Me pa Luka večkrat tako fejst ugrizne da kr zakričim. user posted image pa še nimam...hmmm...pa pravijo da pride ko nehaš dojit user posted image

Spanje: od kar smo v svoji sobi spimo do 5h ali 6h v kosu, potem pa se pridemo crkljat do 7.30

Mojca, samo očitno ti še nisi nehala povsem. Jaz sem jo dobila, ko mesec dni ni bilo nič več mleka...

Jaz tudi o tem spanju v svoji sobi sedaj vedno bolj razmišljam... Samo šment, ko je ravno pred dobrim tednom moj v strop zvrtal luknjo, da je gor obesil tisto mrežo, da ima metuljčke itd. gor pripete... Bo jo že moral zadelat, če se bova odločila jo prestaviti v sosednjo sobo. user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
2.2.2009 14:14:42   
Anonimen
Čestitke obmesečnikom user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem na Fb ugotovila ktera me je rufnlauser posted image ..no šele po dolgem pomisleku.user posted image

AS, super je bil mali na krstu, pa čestitke za zobekuser posted image .... je že vedel, da mora bit slika lepa za krst.user posted image
Sprehodi, ko ni vozička...se nam je prevečkrat že zgodilo tole ja, da je ostal voziček v avtu.user posted image

Jaz sem Sari že dala golaž, istega kot za nas, edin mal sem ga razredčila z vodo, da ni bilo tolk začinjeno(pa že prej nisem pretiravala z začimbami).Pa polento zraven. Vse pojedla, itak.user posted image V soboto je dobila pa ješprenj, cel krožnik ga je zmazala. Pa kruhek nadrobljen noter. Porcija za odraslega.user posted image Nimaš kaj, je odločna, da hoče še jest, drugače kriči za mizo. Sprva je bilo samo polovico krožnika, potem pa pač še eno polovico dodat.

Dojenje in zobki...znano znano. Še preveč.user posted image Itak se pa laktacija zmanjša takoj ko že en obrok nadomestiš z GH. Ko greš na 2, se še bolj. Ene pač zelo hitro izgubljajo mleko, druge ga imajo pa na izvoz kljub papanju malih GH večkrat na dan. Kaj čmo, tako pač je. Mati narava.user posted image

Lidijajenko, večkrat se oglasi.user posted image To za 4 ure ti ne znam svetovat, ker si moram še šiht poiskat po porodniški, še prej v bistvu.user posted image

(odgovor članu lidijajenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 3047
2.2.2009 14:16:46   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: lidijajenko

zdravo punce, čestitke vsem za nazaj.

No naj še jaz malo poročam o našem napredovanju:
jemo čisto vse, od mleka, mlečnih izdelkov, kruha, uglavnem vsega samo ne začinjeno.
čebljamo že malo ampak nič kaj določenega.
začeli smo puzati, samostojno se dvignemo in stojimo, se posedemo... no  take stvari že kar dobro obvlada zato je hitra kot ura.

spimo cele noči, brez problema, od 7-8 zvečer pa tam do 6,7, mogoče 8h zjutraj, brez zbujanja.

Zobka nimamo še nobenega in upam da bodo kaj kmalu pokukali, ker jo ful matrajo.

Mam pa eno vprašanje za vas, če bo katera delala skrajšan delovni čas ( po 4 ure) me zanima po kakšnem sistemu ti nato obračunajo porodniško ( ali po 4 urnem ali ti obračunajo po normalni plači ) a kako je s tem?
Me kr skrbi če obračunajo po 4 urnem pol bo kriza, ker je to ful mal denarja.

hvala za odgovore in obljubim da se bom sedaj več javljala.

pozdravčke

Tamara user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za hrano, za gibanje...

Glede porodniške - nisem sigurna, samo se mi zdi, da je ta slabša varianta, ja. Da dobiš na osnovi plače, ki si jo prejemala. Ampak to druge punce za sigurno vedo - AS...

(odgovor članu lidijajenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
2.2.2009 14:18:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

Danes imava tehtanje in razmišljam, da bi kar z vozičkom šla... mal je sicer dolga..ampak vseeno. Upam, da smo se kaj poredili, ker drgač nas čaka bolnicauser posted image

Vsi tako lepo snemate svoje bejbijeuser posted image user posted image . Naša ne puza...čeprav je rada na trebuščku, ampak ji ne potegne..nekak ji ne gre. Ko bo pogruntala, je bo pa itak vsepovsod

nya- user posted image user posted image user posted image  tudi za vaše spanje

alea user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
je pa Izabela ful lušna in tko lepo sedi - naš nima pojma, kaj to sploh pomeniuser posted image

in še hvala - vsaj nekdo je opazil moj post

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3049
2.2.2009 14:18:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

SOFIJA (7) & MARK (8)
čestitke za obmesečnico!!!
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?