Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 12:15:08
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* meni je tak lepo gledat, kako jo ima bubi rad. Pa reče: moja sestrca in se ful razneži zraven Pa jo poboža in polubčka. Bubika pa itak skoz za njim gleda in rokice k njemu steguje naša dva se tud mata ful rada
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 12:15:40
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Saj moja je tudi čisto OK, da ne bo katera narobe razumela... nikoli nobenih konfliktov. brez kontakta tud konflikta ni
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 12:16:26
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Mogoče je ta boljši za : ...pela si nisem, ker je pikec spal ..... A mene sta obdelovali ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 12:17:13
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Jaz tudi odhajam počasi. Bubi bo jutri 100% ful zgoden. Se vedno že en večer prej pozanima, če bo treba v vrtec al ne. Tako da ob vikendih vstaja eno uro prej naš je bil isti, pa smo ga en čas na finto, da gre kao jutri v vrtec..pol je pa čez čas začel spat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 12:17:43
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya mogoče pa je šla misliš, da ni bilo dovolj teme ta teden?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 12:21:01
|
|
|
|
gold fish
|
...aja...bubi in saraya ...je bil danes en klic...tak vesta kdo je klical..... bom rekla samo tako kot naša Lara .........đizus.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 13:22:23
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: lana luna punce kako nej dam slikice gor, tko da se jih že tukaj vidi, pa da se da povečat kopirat moraš kodo za forum s predogledom.... ja sej do tega sem pršla, pol sem pa hotla kopirat, je pa napisal da morš nekam na eno stran jit ne vem kaj narest, ker so zelo strogi kriteriji za zaščito ker to sem jest dons prvič to stran uporabila. maš mozillo inštalirano?
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 13:22:38
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Vse ki delate v JU - ste slišale, da bi nam naj znižali plačo za 1 plačilni razred zaradi gospodarske krize? Počasi bom jaz mela dovolj te JU. Ma to ni fer, se bomo uprli...bomo pa štrajkali...nej raje kje drugje šparajo, ne pa pr nas,, itak imamo bolj borne plače... ...to je poseg v naše pravice, k delamo v JU
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 13:25:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...aja...bubi in saraya ...je bil danes en klic...tak vesta kdo je klical..... bom rekla samo tako kot naša Lara .........đizus..... jaaaaaaaaa...........me zanima,kaj je rekla...??
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 13:29:42
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: morango Ojla, no, pa smo s pregleda. Kot se mi je zdelo, je Lena res ful zrasla, ima 70 cm, tehta pa 6580 g in za P je to čist v redu, zame pa tud. No, pa saj se je zredila za skoraj 600 g od prejšnjič. Dobila je drugo pikico in prenesla kot velika punca, brez joka. Jo je bolj zanimala zdravnikova ura na roki. Tolk zaenkrat, zdaj pa na kosilo. Bravo Lena, našmu pa še ni uspelo, da ne bi jokal...pika je sam še pika na i, da doda jakost...smo vedno naročeni ob taki uri, ko bi on spal, ne pa da ga premetavamo sem ter tja
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 13:37:31
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Dobro jutro No, mi nismo nič boljše spali, kljub Aptamilu. Imate mogoče še kakšno idejo? Meni se že malo . ...o vem kak ti je...pri nas se je tudi eno dojenje povečalo na tri ali pa nocoj 4...sam niso to polni obroki sam tolk da se igra in me zbudi ...sem pa brala v moj malček (nova št.) da se to dogaja ko se dojenčki približujejo 5 mescu in da takrat naj ne bi dajal dodatka ker je to faza spremembe ki mine....upam da kmalu Naš se tud sam carta...se zbudi, zajoka...ga vzamem ven in mu dam joško...potegne dvakrat in veselo spi naprej...ga hočem odstavit, pa kar z glavo sledi joški in je noče spustit...zdaj najprej poskusim z dudo, če je noče, ga pa ven vzamem
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 13:56:18
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft In kako se je včeraj končal tvoj prepir z ženo? Na kolenih se je priplazila za mano..... In kaj je rekla? Pridi izpod postelje,pi zda,če ne bom stolkla posteljo skupaj s tabo. ....lara, kj ejih pobiraš?
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 13:56:24
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you pa fredov obroč sem nabavila.............in naštimam v banjo polno vode, da bo ja uživala..............pa je prou čudno gledala že obroč, ko sem ji ga gor dajala........potem je v vodi nekaj časa uživala, naenkrat pa takšen jok, da sva jo dala ven iz obroča in sem jo jaz držala v naročju v vodi, potem je pa uživala..............upam, da na plavanju ne bo takšne reakcije........ Jaz sem ga tud kupla...upam, da ne bo jokal...ga je pa tak z zanimanjem gledal...dej povej s čim si ga pa napihnila...sem se neki matrala, pa se s fulom težko napihne...mogoče sm pa jaz tolk švoh
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 13:56:29
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=178113 tole sem za ln kupila, za pusta hrusta..............je čist na easy.........kapica in kot nekakšen slinček..........nobenega matranja in nič........ samo bo hecno, ko bo letos pol naših sončkov (predvsem ), druga polovica pa Razen Lara, če se ne bo v naslednjih treh tednih naučila rečt: Lara-pikapoka bomo potem dale slike gor od naših pustnih šemic........... ..........sej ne bomo vedele, čigavi je kateri ........ no, meni osebno je bila žabica ful luškana, pa je ati rekel-ne ne, moja lubica bo pa pika poka. no, tko da bo pika poka. midva sva tud včeraj gledala...je moj izbral žabo...potem pa sploh ne vem zakaj nisva kupla...sem šele doma ugotovila...sva tolk stvari gledala in čist pozabla na kostum
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 13:56:36
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft upam, da na plavanju ne bo takšne reakcije..... Počasi... se bo navadla, ne skrbi.... Meni pa fredov obroč ni bil všeč. Mogoče ga nisem znala prav gor naštimat No, bila sem prepričana, da je ta stvar ful varna za (saj ne, da bi ga čisto samega pustili), pa se je bubi kar naprej na glavo v vodo zvrnil Eh, bubi sploh ni maral vode - ne v banjici, ne v čebričku, ne v bazenu, ne na morju,.... zdaj komaj kaže neko veselje, bo treba it kak dan na bazen z njim. Bubika pa bo v varstvu ostala, je še ne mislim v bazen dat. ...ja pa, naj se ne bi ...a ste ga mogoče premal napihnili? ...moram inštrukcije dobit pred četrtkom
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 14:32:03
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaaaaaaaaa...........me zanima,kaj je rekla...?? ja, da so dobli eno pošto, pa da tak lepo piše....zdaj pa ne ve al samo je to samo za onadva s tastom al svakinja in nečakinja tud .......... pa nekaj v stilu..zdaj tak je kaj je ..ne vem o čem je govorila....pa sem rekla da naj kaj pridejo...ona pa kaj bojo te tu .... pa nekaj v stilu, da se pol takrat vidimo..... zgleda kar tam al kaj ...skratka đizus....đizus....đizus....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 14:58:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...skratka đizus....đizus....đizus.... eh,brezveze.......pusti jo.....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 15:13:52
|
|
|
|
arabela*
|
Vidim,da bojo vaši maskirani. Naša nebo pa nič,Aneja pa bo lev...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 15:15:20
|
|
|
|
arabela*
|
grem zdaj v miru ,dokler spi....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 18:46:45
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ma sej boste kmalu lahko šle densat... Midva pa skupaj ne moreva nikamor... ne v kino, na na kak koncert... ki nimava Lare komu pustit... Sem zdaj kar naenkrat ratala ful zaspana in brez energije.... pa sem se zmenla, da grem k eni frendici telovadit potem... je kupla nek nintendo, je ful fajn... maš mozillo inštalirano? Jz imam mozilla firefox..
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 19:00:08
|
|
|
|
pf
|
Lara a tudi pri njegovih je ne moreta pustiti? Ni fajn ne, če je ne moreš nikjer pustiti. Ko bo večja ti bo pa kaka frendica kdaj priskočila kot varuška, nočna mislim.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 19:01:54
|
|
|
|
arabela*
|
naša pupica pa je danes jedla kašico od jabolke in piškotka.... sem zadnjič kupila in ji danes dam .....pol pa uzgotovim,da je od 6.meseca dalje......pa je je polovico pojedla,tak ji je bila dobra....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 19:20:35
|
|
|
|
gold fish
|
..kaj drugače že ful dajete bebicam za jest GH...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 19:23:25
|
|
|
|
pf
|
Saraya saj po moje ne bo kaj narobe. Jaz sem tudi zadnjič tak nadevala noter teh kašic, potem pa opazila da jih je bilo pol po šestih mesecih kao dovoljenih. Jaz sem ji dala včeraj jabolko in banano. Sem sama pripravila. Nakupila sem bio korenje, banane in jabolke v hoferju in ji bom malo dajala vsak dan, ker vidim da punca ni več sita po mojem mleku. Sicer še ni šest mesecev stara, ampak pet mesecev in teden skoraj samo vidim, da se nekaj buni že par dni. Tri dni sem ji dala zvečer kašico iz riževih kosmičev, včeraj pa čez dan prvič jabolko in banano, danes samo jabolko, jutri bo korenček in jabolko. Jo pa vseeno pred tem podojim, tak da še nimava GH namesto obroka, ampak malo za lušte zraven. No in moram povedati, da že tri dni odkar je kašico ali zvečer ali čez dan bolje spi ponoči. Nič več se ne zbuja za dudico. V glavnem punca se po večerih krega, če ji ne dam kašice. Danes se ni, ker je pri meni spila dosti mlekeca.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 19:25:36
|
|
|
|
pf
|
Gold fish ti že daješ Jakcu? Jaz sem bila bolj proti uvajanju pred šestim mesecem, ampak vidim, da je enostavno ni nasitilo dovolj. Saj to verjetno ni naključje, da pa od takrat dalje spi. Ali pač?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Obutev za po hišimuškakakšno obutev nosite poleti za po hiši/stanovanjucopate (
51%)
crocse (
10%)
japonke oz. natikače (
11%)
bosa noga (
25%)
nogavice (
4%)
Število vseh glasov: 518Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!