Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 15:06:41
|
|
|
|
taja1235
|
punce en nasvet sm bla prej v sparu kupila mleto mesi pridem domov pa vse smrdljivo....kaj bi ve nardile na mojem mestu... sm ful jezna...tko da sm ostala bre kosila ;((((((( a nej grem nazaj pa zahtevam drugo al kaj???' sm vstran 15km pa mi je mal smotan it zdej s tamalo morm pocakat da pride moz domov
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 15:08:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 punce en nasvet sm bla prej v sparu kupila mleto mesi pridem domov pa vse smrdljivo....kaj bi ve nardile na mojem mestu... sm ful jezna...tko da sm ostala bre kosila ;((((((( a nej grem nazaj pa zahtevam drugo al kaj???' sm vstran 15km pa mi je mal smotan it zdej s tamalo morm pocakat da pride moz domov sveže meso si kupila??
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 15:09:59
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 punce en nasvet sm bla prej v sparu kupila mleto mesi pridem domov pa vse smrdljivo....kaj bi ve nardile na mojem mestu... sm ful jezna...tko da sm ostala bre kosila ;((((((( a nej grem nazaj pa zahtevam drugo al kaj???' sm vstran 15km pa mi je mal smotan it zdej s tamalo morm pocakat da pride moz domov Jaz bi nazaj nesla. Je pa res smotano, ker je malo daleč.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 15:16:57
|
|
|
|
pf
|
Joj, joj toliko denarja za tak malo cajta. Saj je fajn samo klik narediti, ampak zdaj je pa neuporabno. A pri teh avtosedežih je pa neki priorfix ali nekaj takega? Sem videla na spletni od BC ene sedeže od maxi cosi, ki imajo nek tak sistem. Samo so pa krepko čez tristo eurov. Jaz bi sicer tobija kupila, ampak bi imela neko varianto za pritrditi. Katere avtosedeže boste pa ve kaj kupile?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 15:17:42
|
|
|
|
taja1235
|
ja sveze sm kupila....ja lih sva lepo prsle domov ... pa spet jo oblacit..groza bi najraj vse nekam poslala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 15:19:33
|
|
|
|
pf
|
Taja neprijetna situacija. Jaz bi nesla nazaj, je pa res da ti imaš pa kar daleč. Skuhaj nekaj drugega, ko pa pride tvoj pa idite na izlet. Saj se ti verjetno ne gre toliko za to meso, gre se bolj za princip, ker mesar bi moral vedeti, da je že starejše meso.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 15:22:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 ja sveze sm kupila....ja lih sva lepo prsle domov ... pa spet jo oblacit..groza bi najraj vse nekam poslala nesi nazaj,ko pride mož domov,pa jim zabriši nekam... Jaz vedno tak zjam tam noter,preden kupim,mora bit vedno lepo rdeče,drugače.....
< Sporočilo je popravil Saraya -- 30.1.2009 15:25:31 >
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 15:24:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Joj, joj toliko denarja za tak malo cajta. Saj je fajn samo klik narediti, ampak zdaj je pa neuporabno. A pri teh avtosedežih je pa neki priorfix ali nekaj takega? Sem videla na spletni od BC ene sedeže od maxi cosi, ki imajo nek tak sistem. Samo so pa krepko čez tristo eurov. Jaz bi sicer tobija kupila, ampak bi imela neko varianto za pritrditi. Katere avtosedeže boste pa ve kaj kupile? jaz bi tud imela nekaj za pritrdit,za avtosedež,se mi zdi 100krat bolj varno,kot pasovi...... isofixa ravno zarad kratkega časa uporabe nisem kupila..... mi imamo od Aneje Concorda,za Mariso bomo pa verjetno Maxi cosi al pa Romerjevega kupili....
< Sporočilo je popravil Saraya -- 30.1.2009 15:26:00 >
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 15:25:07
|
|
|
|
arabela*
|
naša že skoraj eno uro v kinderpetu spi...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 15:26:18
|
|
|
|
taja1235
|
tocno tko gre se za princip pa vedno mam tako smolo da js to nabasem sm klicala moza tko da upam da cim prej pride in gremo nazaj sm lih prou razkurjena tko da jih bojo slisal..bom zatezila se mal z inspekcijo..
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 15:33:23
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya naša že skoraj eno uro v kinderpetu spi... Ok, jaz bom zdaj najbrž totalna budala izpadla , ampak kaj je to kinderpet?????
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 15:35:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya naša že skoraj eno uro v kinderpetu spi... Ok, jaz bom zdaj najbrž totalna budala izpadla , ampak kaj je to kinderpet????? postelja otroška
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 15:38:21
|
|
|
|
arabela*
|
jaz pa ,, ma nekam v formi sem danes.......
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 17:26:17
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya babike,ste vse oddale vlogo za vzdrževane dr.člane?? ...ja
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 17:29:59
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Dobro jutro No, mi nismo nič boljše spali, kljub Aptamilu. Imate mogoče še kakšno idejo? Meni se že malo . ...o vem kak ti je...pri nas se je tudi eno dojenje povečalo na tri ali pa nocoj 4...sam niso to polni obroki sam tolk da se igra in me zbudi ...sem pa brala v moj malček (nova št.) da se to dogaja ko se dojenčki približujejo 5 mescu in da takrat naj ne bi dajal dodatka ker je to faza spremembe ki mine....upam da kmalu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 17:33:35
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya babike,ste vse oddale vlogo za vzdrževane dr.člane?? ja... .. ste dobile od csd za dohodnino ...ja dobili
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 17:34:07
|
|
|
|
Lara Croft
|
ja sej do tega sem pršla, pol sem pa hotla kopirat, je pa napisal da morš nekam na eno stran jit ne vem kaj narest, ker so zelo strogi kriteriji za zaščito ker to sem jest dons prvič to stran uporabila. Lana luna... sem bla sigurna, da ti bo do zdej že kdo odgovoril,..... ti lepo trikrat klikni, da se ti označi, potem pa z desno miško klikni, kopiraj in prilepi sem... tako bo šlo. Tudi meni noče več, če kliknem na tisti gumbek "KOPIRAJ". aja, o vremenu pa ni da bi govoru... mi hočmo sonceeeeeeeeeeee!!!!! Pridi k nam... imamo že nekaj dni sončko.... hehe.. pa burjo.... ja GLoria se strinjam s tabo to je pa naša Lara Jap... ena in edina.... A ste kej ponosne name? No, mi nismo nič boljše spali, kljub Aptamilu. Imate mogoče še kakšno idejo? Meni se že malo . Ma veš, to ni pravilo.... Lara je bila samo dojena pa je spala celo noč.... Probaj obratno, da se najprej podoji. Tudi jaz bi ti to svetovala. se morm skoz sama sprehajat Meni pa večinoma kar paše..... edino, če ne naletim na kako tako, kot je Leda, ki ima tak tempo kot jaz... Kot se mi je zdelo, je Lena res ful zrasla, ima 70 cm, tehta pa 6580 Ja super.... po mamici... sm bla prej v sparu kupila mleto mesi pridem domov pa vse smrdljivo....kaj bi ve nardile na mojem mestu... Verjetno si že zrihtala... ma jaz nesem vse nazaj... en dan sem iz Tuša prinesla smrdljivo majonezo... pa enkrat sem iz Koprskega Špara prinesla nekaj, ki je blo počeno.... ma tudi, če košta en evro, jaz jim nesem nazaj... me ne briga nič.... Je pa zoprno, ker meso moraš nest takoj nazaj, nimaš kej čakat... bi ga pa skur c a l a, ko prassca...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 17:36:18
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..babe sem vam povedala, da malo krst..... sem si kar na lepem zmislila in vse dogovorila..in zdaj kjub vsej zmešnjavi z el. nekak urejam zadeve .. ..aja, pa mojo taščo in tasta, bo danes tak kap, ko bosta pošto dobila, da mamo krst .....ker še sploh nič ne veste.... no zdaj mogoče že .. ..bom povedala kaki so komentarji, če sploh bodo ...grem, pikec je nekaj spustil v plenico... Aja, urska....ko vidim tvoj avatar...matej me tak na princa spominja iz kakega filma.s tistim belim kožuhom....al kaj pač tisto je ...bo moralo tudi pri nama elektrike zmanjkat pol se bomo pa hiter zmenli za krst ....gdaj pa imate...kaj si mu pa kupila za oblečt
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 17:40:31
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: morango Ojla, no, pa smo s pregleda. Kot se mi je zdelo, je Lena res ful zrasla, ima 70 cm, tehta pa 6580 g in za P je to čist v redu, zame pa tud. No, pa saj se je zredila za skoraj 600 g od prejšnjič. Dobila je drugo pikico in prenesla kot velika punca, brez joka. Jo je bolj zanimala zdravnikova ura na roki. Tolk zaenkrat, zdaj pa na kosilo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 17:42:46
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 punce en nasvet sm bla prej v sparu kupila mleto mesi pridem domov pa vse smrdljivo....kaj bi ve nardile na mojem mestu... sm ful jezna...tko da sm ostala bre kosila ;((((((( a nej grem nazaj pa zahtevam drugo al kaj???' sm vstran 15km pa mi je mal smotan it zdej s tamalo morm pocakat da pride moz domov ....smotano ker je tko daleč.....ampak im vseen nesi nazaj ko boš lahko
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 17:43:49
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya naša že skoraj eno uro v kinderpetu spi...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 17:45:06
|
|
|
|
gloria
|
...se tipkamo kasneje...grem pucat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 18:14:08
|
|
|
|
Lara Croft
|
In kako se je včeraj končal tvoj prepir z ženo? Na kolenih se je priplazila za mano..... In kaj je rekla? Pridi izpod postelje,pi zda,če ne bom stolkla posteljo skupaj s tabo.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 18:15:34
|
|
|
|
Lara Croft
|
vESTe ne, da imam jaz še kar nov laptop? Ja, in ta prasc tle mi ne polne baterije.... Dobro, da je v garanciji.... kar nej mi pošlejo drugo.... hudič frdaman....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 18:20:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft vESTe ne, da imam jaz še kar nov laptop? Ja, in ta prasc tle mi ne polne baterije.... Dobro, da je v garanciji.... kar nej mi pošlejo drugo.... hudič frdaman....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Vrnitev na delovno mesto poporodniškem dopustuviki92S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?• Težave z usklajevanjem službe in družine (
48%)
• Strah pred izgubo službe (
11%)
• Prilagoditev na novosti in spremembe na delovnem mestu (
10%)
• Preobremenjenost in pomanjkanje energije (
15%)
• Z vrnitvijo na delovno mesto nimam težav (
15%)
Število vseh glasov: 91Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!