Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 19:03:47
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...bo moralo tudi pri nama elektrike zmanjkat pol se bomo pa hiter zmenli za krst ....gdaj pa imate...kaj si mu pa kupila za oblečt odgovor po mailu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 19:15:35
|
|
|
|
morango
|
Joj, Lara, zdaj sem se pa tolk tvojim postom nasmejala. Si nekaj oštra danes ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 19:25:15
|
|
|
|
morango
|
Sem dobila v pošti, pa mi je blo fajn: "Whatever you give to a woman, she will make it greater. If you give her sperm, she'll give you a baby. If you give her a house, she'll give you a home. If you give her groceries, she'll give you a meal. If you give her a smile, she'll give you her heart. She multiplies and enlarges what is given to her. So, if you give her any crap, be ready to receive a ton of shit."
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 19:44:47
|
|
|
|
pf
|
Lara ti si zakon. Le tako naprej. Tebi se pa mora človek nasmejati iz srca. Je lahko mini Lara srečna, da ima tako zabavno mamico, pa možek sok majster tudi, da ima tako pridno in veselo ženičko.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 20:02:14
|
|
|
|
pf
|
Nočko se beremo jutri. Imam slabo vest, ker sem pojedla dva sendviča z malo žemljico. Ne slabo vest, jezna sem ko sto -ev. Kaj češ, zdaj itak je kak je.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 20:34:13
|
|
|
|
petra1978
|
Hvala vsem za nasvete glede hranjenja. Danes sma naredila tako, da sma se prvo podojila, potem sem imela pripravljeno 40 ml Aptamila in je spil vse, pol pa je hotel še zizo. Je toliko pojedel, da bi moral spat do jutri zjutraj. Jaz sem se pa danes doma malo potožila, kako sem za vse sama in kako moram vse naredit in da nimam več nič časa za sebe in..... ne boste verjele, moj je skoraj ves popoldan imel Gala, da sem jaz lahko malo pospravila, pa šla sem na eno 20 minutno pijačko, potem pa, najlepše vsega, mi je še zlikal cel koš perila . Zdaj je pa odšel na nogomet, pol pa naj gre še na eno pivo, saj si ga zasluži.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 20:43:39
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: morango Joj, Lara, zdaj sem se pa tolk tvojim postom nasmejala. Si nekaj oštra danes ... Ma ne ne, sej nisem... to samo tko zgleda... škoda, ker frisa ni videti... sem čist taka navihana danes..... pa densat grem čez eno uro... sem že uštimana, še kavico si zdej kuham.... pa ene filmčke potegnem dol, k sem Laro malo snemala...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 20:48:01
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: morango Sem dobila v pošti, pa mi je blo fajn: "Whatever you give to a woman, she will make it greater. If you give her sperm, she'll give you a baby. If you give her a house, she'll give you a home. If you give her groceries, she'll give you a meal. If you give her a smile, she'll give you her heart. She multiplies and enlarges what is given to her. So, if you give her any crap, be ready to receive a ton of shit." Ta je pa res dobra.... the best je.... hahaha
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 20:51:14
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jaz sem se pa danes doma malo potožila, kako sem za vse sama in kako moram vse naredit in da nimam več nič časa za sebe in..... Ma ke lepo.... samo rečt jim je treba.... me smo pa tudi trmaste... no, jaz sem...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 20:53:01
|
|
|
|
*bubi*
|
Hvala vsem za pikapoke Je pomagalo, kolki so OK . Joj, kak sem jezna na tega dohtarja, da se mu 2 meseca nazaj ni dalo orng pogledat in zmerit. Je boga bubika zdaj bila dodatna 2 meseca ponoči široko povita. Čez dan pa je nisem mogla mučit Zdaj pa je samo pogledal in rekel, da je super, sploh ni tistih blesavih kotov meril
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 20:53:16
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya babike,ste vse oddale vlogo za vzdrževane dr.člane?? ja... JA .. ste dobile od csd za dohodnino JA
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 20:53:22
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Vse ki delate v JU - ste slišale, da bi nam naj znižali plačo za 1 plačilni razred zaradi gospodarske krize? Počasi bom jaz mela dovolj te JU. Pa še napredovanja zamrznit!!!! Grozno!!!!!! Upam, da se bodo sindikati res uprli tokrat, ker to kar hočjo narest je pa mal prehudo!!! jaz imam zdaj tak lepo porodniško, da se kar bojim it nazaj delat.... bi se splačalo še eno rundo potegnit
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 20:58:18
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* jaz imam zdaj tak lepo porodniško, da se kar bojim it nazaj delat.... bi se splačalo še eno rundo potegnit Bubi, tudi jaz sem že pomislila na to
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 21:01:18
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: morango Joj, Lara, zdaj sem se pa tolk tvojim postom nasmejala. Si nekaj oštra danes ... Ma ne ne, sej nisem... to samo tko zgleda... škoda, ker frisa ni videti... sem čist taka navihana danes..... pa densat grem čez eno uro... sem že uštimana, še kavico si zdej kuham.... pa ene filmčke potegnem dol, k sem Laro malo snemala...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 21:03:23
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* kolki so OK O super..... super, super..... sem vesela zate in za bubiko....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 21:04:52
|
|
|
|
ključek
|
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=178113 tole sem za ln kupila, za pusta hrusta..............je čist na easy.........kapica in kot nekakšen slinček..........nobenega matranja in nič........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 21:07:16
|
|
|
|
ključek
|
pa fredov obroč sem nabavila.............in naštimam v banjo polno vode, da bo ja uživala..............pa je prou čudno gledala že obroč, ko sem ji ga gor dajala........potem je v vodi nekaj časa uživala, naenkrat pa takšen jok, da sva jo dala ven iz obroča in sem jo jaz držala v naročju v vodi, potem je pa uživala..............upam, da na plavanju ne bo takšne reakcije........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 21:07:40
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Hvala vsem za nasvete glede hranjenja. Danes sma naredila tako, da sma se prvo podojila, potem sem imela pripravljeno 40 ml Aptamila in je spil vse, pol pa je hotel še zizo. Je toliko pojedel, da bi moral spat do jutri zjutraj. Jaz sem se pa danes doma malo potožila, kako sem za vse sama in kako moram vse naredit in da nimam več nič časa za sebe in..... ne boste verjele, moj je skoraj ves popoldan imel Gala, da sem jaz lahko malo pospravila, pa šla sem na eno 20 minutno pijačko, potem pa, najlepše vsega, mi je še zlikal cel koš perila . Zdaj je pa odšel na nogomet, pol pa naj gre še na eno pivo, saj si ga zasluži.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 21:09:18
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Hvala vsem za pikapoke Je pomagalo, kolki so OK . Joj, kak sem jezna na tega dohtarja, da se mu 2 meseca nazaj ni dalo orng pogledat in zmerit. Je boga bubika zdaj bila dodatna 2 meseca ponoči široko povita. Čez dan pa je nisem mogla mučit Zdaj pa je samo pogledal in rekel, da je super, sploh ni tistih blesavih kotov meril .....bravo za bubiko
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 21:10:21
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* kolki so OK O super..... super, super..... sem vesela zate in za bubiko....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 21:10:42
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=178113 tole sem za ln kupila, za pusta hrusta..............je čist na easy.........kapica in kot nekakšen slinček..........nobenega matranja in nič........ ... skor vsi septemberčki bomo v teh kostumčkih
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 21:11:47
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you pa fredov obroč sem nabavila.............in naštimam v banjo polno vode, da bo ja uživala..............pa je prou čudno gledala že obroč, ko sem ji ga gor dajala........potem je v vodi nekaj časa uživala, naenkrat pa takšen jok, da sva jo dala ven iz obroča in sem jo jaz držala v naročju v vodi, potem je pa uživala..............upam, da na plavanju ne bo takšne reakcije........ ..bo se navadila...pa še ko boš ti zraven bo bolj sproščena
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 21:12:37
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=178113 tole sem za ln kupila, za pusta hrusta..............je čist na easy.........kapica in kot nekakšen slinček..........nobenega matranja in nič........ samo bo hecno, ko bo letos pol naših sončkov (predvsem ), druga polovica pa Razen Lara, če se ne bo v naslednjih treh tednih naučila rečt: Lara-pikapoka
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 21:13:01
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Hvala vsem za nasvete glede hranjenja. Danes sma naredila tako, da sma se prvo podojila, potem sem imela pripravljeno 40 ml Aptamila in je spil vse, pol pa je hotel še zizo. Je toliko pojedel, da bi moral spat do jutri zjutraj. Jaz sem se pa danes doma malo potožila, kako sem za vse sama in kako moram vse naredit in da nimam več nič časa za sebe in..... ne boste verjele, moj je skoraj ves popoldan imel Gala, da sem jaz lahko malo pospravila, pa šla sem na eno 20 minutno pijačko, potem pa, najlepše vsega, mi je še zlikal cel koš perila . Zdaj je pa odšel na nogomet, pol pa naj gre še na eno pivo, saj si ga zasluži. ja super.......... jaz moram pa mojega prou pohvaliti, ker me je tako prijetno presenetil včeraj, saj je vzel včeraj in danes dopust. tako da sem včeraj v miru pospravila, nato smo včeraj in danes šli na 2,5 urni sprehod, previja in hrani ln, zjutraj lahko spim do 9........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 21:13:04
|
|
|
|
Lara Croft
|
upam, da na plavanju ne bo takšne reakcije..... Počasi... se bo navadla, ne skrbi....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Datum porodaxtinchyAli ste rodile: pred predvidenim datumom poroda (
46%)
na dan predvidenega poroda (
12%)
po predvidenem datumu poroda (
34%)
v tednu okrog predvidenega datuma poroda na dan polne Lune (
8%)
Število vseh glasov: 155Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!