Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 22:08:22
|
|
|
|
arabela*
|
eh,pol pa je tak vseeno,če pride al ne....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 22:09:49
|
|
|
|
gold fish
|
meni res ...pa še bolj mirna bom
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 22:10:22
|
|
|
|
gold fish
|
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuubi - tu čvekaj ne na drugi fronti
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 22:11:43
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuubi - tu čvekaj ne na drugi fronti če pa je debata o taščah..... se raje v jezik vgriznem
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 22:11:57
|
|
|
|
gold fish
|
..eh nič...grem v bano.....uživat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 22:12:29
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuubi - tu čvekaj ne na drugi fronti če pa je debata o taščah..... se raje v jezik vgriznem zakaj? pol bi tak ble vse pogrižene
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 22:12:57
|
|
|
|
*bubi*
|
kam greš zdaj? Sem ravno mislila temo spremenit.... recimo.... kaka se ti zdita bubi in bubka v avatarju?
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 22:15:46
|
|
|
|
*bubi*
|
meni je tak lepo gledat, kako jo ima bubi rad. Pa reče: moja sestrca in se ful razneži zraven Pa jo poboža in polubčka. Bubika pa itak skoz za njim gleda in rokice k njemu steguje
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 22:16:59
|
|
|
|
*bubi*
|
pa je že zaplavala
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 22:17:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish pol bi tak ble vse pogrižene moja pa je hvalabogu vredu,kaka je bila par let nazaj...,sva se parkrat pošteno zgrable... ,zdaj pa je superrrr.....
< Sporočilo je popravil Saraya -- 30.1.2009 22:18:53 >
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 22:18:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* meni je tak lepo gledat, kako jo ima bubi rad. Pa reče: moja sestrca in se ful razneži zraven Pa jo poboža in polubčka. Bubika pa itak skoz za njim gleda in rokice k njemu steguje M je ista,je cela nora na A....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 22:18:45
|
|
|
|
*bubi*
|
Saj moja je tudi čisto OK, da ne bo katera narobe razumela... nikoli nobenih konfliktov.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 22:19:52
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* meni je tak lepo gledat, kako jo ima bubi rad. Pa reče: moja sestrca in se ful razneži zraven Pa jo poboža in polubčka. Bubika pa itak skoz za njim gleda in rokice k njemu steguje M je ista,je cela nora na A.... pa daj, no, Saraya, moramo se 1x spet videt. Veš, kak sta bili pikici mali, ko smo bile nazadnje na pijački
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 22:20:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Saj moja je tudi čisto OK, da ne bo katera narobe razumela... nikoli nobenih konfliktov. aja
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 22:20:37
|
|
|
|
*bubi*
|
Mogoče je ta boljši za :
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 22:21:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* pa daj, no, Saraya, moramo se 1x spet videt. Veš, kak sta bili pikici mali, ko smo bile nazadnje na pijački reči kdaj....sem takoj za....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 22:22:23
|
|
|
|
*bubi*
|
Jaz tudi odhajam počasi. Bubi bo jutri 100% ful zgoden. Se vedno že en večer prej pozanima, če bo treba v vrtec al ne. Tako da ob vikendih vstaja eno uro prej
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 22:22:34
|
|
|
|
arabela*
|
mogoče pa je šla
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 22:23:16
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* pa daj, no, Saraya, moramo se 1x spet videt. Veš, kak sta bili pikici mali, ko smo bile nazadnje na pijački reči kdaj....sem takoj za.... o, super, se na ZS zmeniva enkrat drug teden.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 22:24:14
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya mogoče pa je šla misliš, da ni bilo dovolj teme ta teden?
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 22:24:20
|
|
|
|
arabela*
|
ok,bubi,se slišiva....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 22:25:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* misliš, da ni bilo dovolj teme ta teden? pusti ti fiško....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 22:29:33
|
|
|
|
*bubi*
|
Ajde, zdaj pa res grem... Lahko noč vsem!
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 22:30:30
|
|
|
|
*bubi*
|
Lahko pa še 2 posta napiševa in vse ostale obvestiva, da strani 71 ni treba brat, ker je bzv čvek treh Mariborčank
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 22:32:01
|
|
|
|
*bubi*
|
Pa stran 70 se pridružuje OK, zdaj pa res lahko noč!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Odvajanje od plenic.пеперутка16S čim si pomagate?Kahlica/Račka. (
67%)
Nastavek za WC. (
0%)
Uporabljamo vse zgoraj. (
33%)
Od rojstva je brez plenic. (
0%)
Drugo. (
0%)
Število vseh glasov: 3Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!