Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 9:55:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish .. ste dobile od csd za dohodnino ne
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 9:57:18
|
|
|
|
petra1978
|
Vse ki delate v JU - ste slišale, da bi nam naj znižali plačo za 1 plačilni razred zaradi gospodarske krize? Počasi bom jaz mela dovolj te JU.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 10:00:16
|
|
|
|
pf
|
Jutro. Petra probaj mu dat novalac nf, če želiš mlekca, drugače pa bi jaz na tvojem mestu probala riževo kašico, kot sem ti že zadnjič svetovala. Pa tudi kot pravi Bubi po enem mlekcu oz. po eni noči ne sodit, to moraš probavati vsaj teden dni, da boš videla učinek. Kar probavaj, itak če ti poje je še lačen. Le nekaj sem opazila včeraj, ko si napisala, da si mu dala dodatek. Najprej si mu dala flaško, pa potem dojila. Probaj obratno, da se najprej podoji. Bubi tudi mi imamo za pustka pikapolonico. Sem jo zadnjič že kupila in ji tak paše. Fajn zrihtajta danes na UZ kolkov. Tomaž in Amor real z malo zamude čestitke za obmesečnico. Vlogo za vzdrževane člane sem oddala že kar po novem letu, od CSD pa sem tudi včeraj dobila in danes spakirala v kuverto, da pošljem del v službo. Greva potem na sprehod kljub snegu in bova šle na pošto, pa na loterijo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 10:02:42
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Vse ki delate v JU - ste slišale, da bi nam naj znižali plačo za 1 plačilni razred zaradi gospodarske krize? Počasi bom jaz mela dovolj te JU. Pa še napredovanja zamrznit!!!! Grozno!!!!!! Upam, da se bodo sindikati res uprli tokrat, ker to kar hočjo narest je pa mal prehudo!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 10:02:44
|
|
|
|
pf
|
Petra tega pa nisem slišala. Že tak so bedne plače v javni upravi, najbolje da hodimo kar zastonj po novem. Bedaki.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 10:07:33
|
|
|
|
urska238
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya babike,ste vse oddale vlogo za vzdrževane dr.člane?? ja... .. ste dobile od csd za dohodnino ja, sm oddala... sam od scd tut nism še nič dobila
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 10:09:22
|
|
|
|
pf
|
Če bodo res toliko ljudi odpustili kot se govori in kot zgleda, bo katastrofa. Revščina bo grozna, čeprav že do sedaj ni bilo nekega obilja.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 10:12:50
|
|
|
|
urska238
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..babe sem vam povedala, da malo krst..... sem si kar na lepem zmislila in vse dogovorila..in zdaj kjub vsej zmešnjavi z el. nekak urejam zadeve .. ..aja, pa mojo taščo in tasta, bo danes tak kap, ko bosta pošto dobila, da mamo krst .....ker še sploh nič ne veste.... no zdaj mogoče že .. ..bom povedala kaki so komentarji, če sploh bodo ...grem, pikec je nekaj spustil v plenico... Aja, urska....ko vidim tvoj avatar...matej me tak na princa spominja iz kakega filma.s tistim belim kožuhom....al kaj pač tisto je mi smo pa Mateja že krstil, ko je mel lih 10 tednov... pa je cel krst prespal (tut ko ga je z vodo polil nič... se ni pustil motit, je lepo spančkal) tisto belo je pa drgač plenička
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 10:15:37
|
|
|
|
urska238
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish pri nas tud .... pa baje so rekli, da je sicer napaka odpravljena, ampak selahko zgodi spet kaki izpad upamo da se ne ponovi.... se strinjam
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 10:20:13
|
|
|
|
urska238
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* ja, dobro jutro še od mene Sem hotela še to napisat - Sara je tudi pravi srček Pa še to.... vidim, da vas je veliko iz LJ. Kje ste pa bile 05/06, ko sva z bubijem družbo rabila, pa sva večinoma sama šetala po Šiški? Ja, jaz sem se šele sedaj pridružila, tako da bi bila ful vesela, če se res kdaj dobimo. tut jst bi bla tega vesela ... se morm skoz sama sprehajat ... jst sm pa drgač iz kamnika.... a je kera mogoče tut s tega konca (domžale, mengeš, kamnik....?)
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 10:38:05
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa naši kar flaško uturim.Ko se začne prebujat,pa mrdat,ji samo flaško dam,pa ko spije mi kar lepo dalje zaspi,sem opazla,da se ne zbuja več tako pogosto.. Kaj pa ji daš? Čaj ali mleko? Pa ji kaj segreješ al ji daš kar mrzlo? Ker jaz sem razmišljala, da preden bi flašo segrela, bi se Gal že čisto prebudil.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 10:39:01
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: urska238 mi smo pa Mateja že krstil, ko je mel lih 10 tednov... pa je cel krst prespal (tut ko ga je z vodo polil nič... se ni pustil motit, je lepo spančkal) tisto belo je pa drgač plenička kje ste pa to belo za pokrit dobili ..no pa tud če je tisto plenička.....še vedno zgleda kot en princ
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 10:39:38
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: urska238 tut jst bi bla tega vesela ... se morm skoz sama sprehajat ... jst sm pa drgač iz kamnika.... a je kera mogoče tut s tega konca (domžale, mengeš, kamnik....?) mislim, da je marsy
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 10:45:14
|
|
|
|
urska238
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: urska238 mi smo pa Mateja že krstil, ko je mel lih 10 tednov... pa je cel krst prespal (tut ko ga je z vodo polil nič... se ni pustil motit, je lepo spančkal) tisto belo je pa drgač plenička kje ste pa to belo za pokrit dobili ..no pa tud če je tisto plenička.....še vedno zgleda kot en princ hvala ... sej jst tut tko pravim to morm pa mami vprašat- je ona kupila (to je v bistvu majčka- lahko oblečeš, samo mi smo samo tko po vrhu dali- je čist ok tut tko;), pa še svečka je bila zraven- bom vprašala mami, kje je to kupila, pa ti sporočim
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 10:52:25
|
|
|
|
urska238
|
aja... še to sem se spomnila- ko ste zadnjič spraševala, kaj nam piše na nosečniškem koledarju- men pa piše "noseči ste 7 tednov "
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 11:23:17
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: urska238 aja... še to sem se spomnila- ko ste zadnjič spraševala, kaj nam piše na nosečniškem koledarju- men pa piše "noseči ste 7 tednov " a to na frišno
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 11:23:27
|
|
|
|
morango
|
Ojla, no, pa smo s pregleda. Kot se mi je zdelo, je Lena res ful zrasla, ima 70 cm, tehta pa 6580 g in za P je to čist v redu, zame pa tud. No, pa saj se je zredila za skoraj 600 g od prejšnjič. Dobila je drugo pikico in prenesla kot velika punca, brez joka. Jo je bolj zanimala zdravnikova ura na roki. Tolk zaenkrat, zdaj pa na kosilo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 11:24:30
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: morango Ojla, no, pa smo s pregleda. Kot se mi je zdelo, je Lena res ful zrasla, ima 70 cm, tehta pa 6580 g in za P je to čist v redu, zame pa tud. No, pa saj se je zredila za skoraj 600 g od prejšnjič. Dobila je drugo pikico in prenesla kot velika punca, brez joka. Jo je bolj zanimala zdravnikova ura na roki. Tolk zaenkrat, zdaj pa na kosilo. o prava manekenka..... bi naši rekli ...suha, duga .......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 11:25:57
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: lana luna ja hlačke so iz H&M, ampak sem precej razočarana nad temi žabicami, ker so se ful stegnile. čip varianta ....poznam...aše tud..je pa zanimivo.... sem kupila črtaste in enobarvne ... na teh, ko jih ma tud tvoja Sara gor je je pas ful raztegnil, na enobarvnih pa nič ...pa taka čip varianta tud niso ble ...8€ ja glede na dnar niso ble čip varianta, ampak glede na to kolk so stegnene pa ja. ampak so isto za ponucat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 11:32:19
|
|
|
|
lana luna
|
aj pa dobro jutro za tiste bolj zaspane. zdj pa grem kej narest, da nau prej konc dneva... aja, o vremenu pa ni da bi govoru... mi hočmo sonceeeeeeeeeeee!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 11:42:53
|
|
|
|
Jazzy1
|
Ma tle v Ljubljani speeeet sneži! GRRRRRR:
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 13:11:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: morango no, pa smo s pregleda. Kot se mi je zdelo, je Lena res ful zrasla, ima 70 cm, tehta pa 6580 g in za P je to čist v redu, zame pa tud. No, pa saj se je zredila za skoraj 600 g od prejšnjič. Dobila je drugo pikico in prenesla kot velika punca, brez joka. Jo je bolj zanimala zdravnikova ura na roki.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 13:15:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Kaj pa ji daš? Čaj ali mleko? Pa ji kaj segreješ al ji daš kar mrzlo? Ker jaz sem razmišljala, da preden bi flašo segrela, bi se Gal že čisto prebudil. mleko si naredim,pa pustim na radiatorju,pa tud če ne,je sobna temperatura čist vredu,ji tud dam.Moraš pa takoj,ker ko se ti enkrat čist zbudi.... ....no vsaj pri nas....jaz ji kar v usta flašo uturim,je nič ne mrdam...... pa zaenkrat pomaga.. tak da pije itak v spanju ...pa še niti enkrat ni polivala,al pa bruhala,ko tako je....
< Sporočilo je popravil Saraya -- 30.1.2009 13:17:15 >
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 15:02:54
|
|
|
|
pf
|
Morango Lena je pa res velika punca. To bo res prava manekenka kot pravi Gold fish. Čestitke za dobro prestano pikico. Punce a ima katera iso fix od maxi cosi? Mi ga namreč imamo in bi tudi avtosedež imeli iste znamke, samo se meni zdi, da ti sedeži ne gredo več na iso fix od lupinice, ali pač? A ima katera kaj pojma o tem?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 15:05:28
|
|
|
|
arabela*
|
pf,ne,samo lupinica gre na isofix
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Sindrom karpalnega kanalaSadrikaVprašanje za tiste, ki ste imele v nosečnosti SKK(sindrom karpalnega kanala) zaradi otekanja.
Težave so izginile:takoj po porodu (
33%)
1 teden po porodu (
9%)
1 mesec po porodu (
26%)
z operacijo (
19%)
s pomočjo B-kompeksa (
5%)
drugo -prosim za komentar (
9%)
Število vseh glasov: 58Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!