urska238
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Lara jaz ti prav zavidam. Bi tudi šla plesati. Fajn, da si se imela ok. dobro jutro... ja, se strinjam Lara- fajn, da si uživala. Jst bi tut... mam že počas vsega dost, k moj še vedno ni zdrav in sm že 10 dni sama za vse... pa spim na kavču, da se nebi še jst nalezla in sm že vsa polomljena... pa še dans je bla ena čudna noč- Matej se je zbudu mal čez 2h ponoč, pa sm ga vzela in nosila, mu zraven pela, mi je po pol ure zaspal nazaj, ga nesem v pojstlco se mi pa zbudi.... groza... pol me je pa itak že vse bolel, pa sm ga obrnila na hrbet, mu prižgala vrtiljak, če bo sam zaspal, pa nič... je bla ura že 3:30... pa dude on itak ne mara, samo prste skoz cuza... sm ga pol spet v naročje vzela, pa mi je spet zaspal, pol sva pa kr skupi spala na kavču... ampak se je skoz neki jokal vmes... ne vem, kaj mu je bilo danes... no, pol sva pa mal pred 8h vstala... se je najedu in je zaspal... ga nesem v posteljco, pol pa itak- pozvoni poštar (in to DVAKRAT!!!- mislm, kaj mu ni jasn); joj, če bi ga zbudu, jst bi šla dol pa ga zbutala... sam res, k sm bla lih ta prave volje za kej tacga... no, hvala bogu še spi... Tuki vas berem, da se vam ponoči zbujajo, pa jim date takoj za jest... po moje ni treba no, če že neki časa lepo spi po več ur, pomoje ni lačen... Matej se je do zdej že dvakrat tko zbudil- ta prvič se je pred 5-imi dnevi ob 1:30, pa je ob 3h nazaj zaspal, danes je blo pa tko, k sm prejle napisala... verjetno pride tako obdobje, ampak je treba vztrajat pr tem, kokr je blo prej... ne vem no, tko razmišljam... no, sm se zdej razpisala sm dala vn, kar me muč, da se bom zdej bolš počutla lep dan vam želim pa se zvečer še kej oglasim
|