čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: yania Otrdevanje- jaz sem nekje prebrala enkrat da mora lažni popadek miniti od 5 - 10 sekund, če je daljši in boli, je lahko že pravi, ti pa na konciu trajajo tudi pol minute ali več..ma sej to nekje na RR piše...tako da punce ne ga srat o pol ure , Mama m- verjetno si imela več lažnih ali kaj...ma sej jst tudi pri meni več ne vem, al se mišek noter tako obrne in nagužva rito ven, al mi trebuh otrdi, samo veste kaj, sploh me ne skrbi, lažni ali pravi, ko bo cajt bomo pa šli...zdej smo že velikančki,,,,kdaj bo pravi, boste pa hudičevo dobro vedele...a ne SPPS... take imam jaz,da traja cca. pol minute in boli in to vsak dan bolj, ampak je pa bolečina še daleč od tistih pravih o ubožica, pa počivaš ma zadnje dni bolj ne kot ja, ker mi enostavno ne uspe, še dobro,da mi mami pomaga in mi vzame popoldne malo Tajo,da se lahko uležem, ah, saj bo boljše, sem že rekla mojemu,da ko se pozdravi, naj se kar pripravi, ker se ne bom dvignila s kavča razen,ko bo treba na wc kaj bi brez našiš mamic, prnas bi že teško. wc in pa k mizi it ko bo za jest , tako jaz delam