Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 15:51:21
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja Pozdravljene vse, čestitke za preglede in ostalo Danes mi je poštar prinesel paket za matične celice za javno banko, tako tud to imam urejeno, zdej sm nesmem pozabit, dat v torbo za v p.,ko jo bom pripravljala. Zdej bom pa še jaz nekaj butastega vprašala, gre za pajacka za iz bolnice domov. Prvič sem sešila dva v in barvi, Mihca smo seveda oblekli v , roza je pa še ne nošen in bo pripravljen v torbi, zdej pa vprašanje, bi ve če bo mo imeli še enega pripravle isti pajacek, prej mi je blo jasno da ja, zdej pa sem v dilemi, kao ni nov-nošen, pa na slikah bo isti , sj vem najbolš da škarje v roke in brž šivat novga, ker kupovala ga nebom. Ga bom mal dle delala, ker ko sedim me pod desno dojko ob strani nekaj tako boleče nateguje, da joj, sm pozabila g. vprašat, pa ker moram ležat bi mi sm rekla zakaj sedim Jaz ne bi komplicirala. Naše dete bo imelo tudi isti pajacek kot ga je imela Tija - je bež barve. Sem pa danes že razmišljala, da je ta bež verjetno prevelik, ker je št.68 in bom vzela pač manjšega modrega, ki ga pa Tija ni nosila. In če bo tudi tokrat bo pač v modrem.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 15:52:33
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Otrdevanje- jaz sem nekje prebrala enkrat da mora lažni popadek miniti od 5 - 10 sekund, če je daljši in boli, je lahko že pravi, ti pa na konciu trajajo tudi pol minute ali več..ma sej to nekje na RR piše...tako da punce ne ga srat o pol ure , Mama m- verjetno si imela več lažnih ali kaj...ma sej jst tudi pri meni več ne vem, al se mišek noter tako obrne in nagužva rito ven, al mi trebuh otrdi, samo veste kaj, sploh me ne skrbi, lažni ali pravi, ko bo cajt bomo pa šli...zdej smo že velikančki,,,,kdaj bo pravi, boste pa hudičevo dobro vedele...a ne SPPS... take imam jaz,da traja cca. pol minute in boli in to vsak dan bolj, ampak je pa bolečina še daleč od tistih pravih
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 15:58:43
|
|
|
|
Najaa
|
pocka, se držiš?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 16:06:48
|
|
|
|
Najaa
|
A mi lahko hitro ena pove, če moram odnest tole olajšavo za druž.člana na davčno v času uradnih ur ali lahko tudi jutri, ko je četrtek in niso uradne ure? Samo da oddam? A zdej ste pa vse mrknile?
< Sporočilo je popravil Najaa -- 28.1.2009 16:21:11 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 16:22:07
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec Čebeica maja - si pa pridna da sama šivaš! Ma, pomoje ne nič skrbet, ker ne bo prav nič falilo četudi bo imel isti kompletek kot ga je imel starejši! Bo še bolj zanimivo, če ste se takrat in se boste zdaj slikali boš lahko primerjala kako sta si ali si nista podobna... in bo to ena vaša tradicija pajacka. Če pa misliš, da nujno mora biti pajacek nov pa imaš tri možnosti, najprej vprašat ginekologa ali bo ali (če bo pač ni potrebno komplicirat), sicer pa zašit pajacka ali pa ga kupiti. KOKICA, GRAHEC- hvala, verjetn bomo kr pri tradiciji ostali , ker se mi neda šivat, itak moram ležat, drugač, ja pa šivanje moj posel, sm zdej stroji kr samevajo HVALA
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 16:26:01
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja Pozdravljene vse, čestitke za preglede in ostalo Danes mi je poštar prinesel paket za matične celice za javno banko, tako tud to imam urejeno, zdej sm nesmem pozabit, dat v torbo za v p.,ko jo bom pripravljala. Zdej bom pa še jaz nekaj butastega vprašala, gre za pajacka za iz bolnice domov. Prvič sem sešila dva v in barvi, Mihca smo seveda oblekli v , roza je pa še ne nošen in bo pripravljen v torbi, zdej pa vprašanje, bi ve če bo mo imeli še enega pripravle isti pajacek, prej mi je blo jasno da ja, zdej pa sem v dilemi, kao ni nov-nošen, pa na slikah bo isti , sj vem najbolš da škarje v roke in brž šivat novga, ker kupovala ga nebom. Ga bom mal dle delala, ker ko sedim me pod desno dojko ob strani nekaj tako boleče nateguje, da joj, sm pozabila g. vprašat, pa ker moram ležat bi mi sm rekla zakaj sedim Jaz ne bi komplicirala. Naše dete bo imelo tudi isti pajacek kot ga je imela Tija - je bež barve. Sem pa danes že razmišljala, da je ta bež verjetno prevelik, ker je št.68 in bom vzela pač manjšega modrega, ki ga pa Tija ni nosila. In če bo tudi tokrat bo pač v modrem. imaš prov , mal pa moram komplicirat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 16:26:02
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: bambam Me ne je med prazniki držala pekomanija . V celem življenju nisem tolk peciva spekla kot v teh praznikih. Saj se mi je pol tudi poznalo pr kilah . Ker mi je valjda blo škoda kak košček stran vrečt . Sladice so pa tudi na ločevalnih se mi zdi. Mogoče se bomo pa odločle za tisto dieto kjer se jejo samo sladice . Sem slišala da to tudi obstaja Pa ja...in potem svizec zavije čokolado... vtipkaj v najdi.si 90 dni dieta, na OH dan imaš torto za večerjo in potem še črno čokoldato počez, za vsaki slučaj da ne pride do kake alergije ti vem povedat ker sem delala to dieto in je hudo učinkovita, če se je držiš res striktno
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 16:26:05
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja Pozdravljene vse, čestitke za preglede in ostalo Danes mi je poštar prinesel paket za matične celice za javno banko, tako tud to imam urejeno, zdej sm nesmem pozabit, dat v torbo za v p.,ko jo bom pripravljala. Zdej bom pa še jaz nekaj butastega vprašala, gre za pajacka za iz bolnice domov. Prvič sem sešila dva v in barvi, Mihca smo seveda oblekli v , roza je pa še ne nošen in bo pripravljen v torbi, zdej pa vprašanje, bi ve če bo mo imeli še enega pripravle isti pajacek, prej mi je blo jasno da ja, zdej pa sem v dilemi, kao ni nov-nošen, pa na slikah bo isti , sj vem najbolš da škarje v roke in brž šivat novga, ker kupovala ga nebom. Ga bom mal dle delala, ker ko sedim me pod desno dojko ob strani nekaj tako boleče nateguje, da joj, sm pozabila g. vprašat, pa ker moram ležat bi mi sm rekla zakaj sedim Če se ti da...sešij še enega za ..drugače pa jaz ne bi komplicirala, pa bi kar starega zraven nesla...moje mnenje... sem tudi jaz v tej dilemi, ali vzet isti pajacek kot ga je imela Taja za iz P (je bele barve) ali kupiti novega
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 16:29:38
|
|
|
|
pocka
|
ma ja se kolikor se lahko, sem deklica za vse te dni in niso lahke IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A mi lahko hitro ena pove, če moram odnest tole olajšavo za druž.člana na davčno v času uradnih ur ali lahko tudi jutri, ko je četrtek in niso uradne ure? Samo da oddam? joj ne znam ti pomagat, meni jo je mama nesla, ampak ne vem kateri dan je bil , kaj pa če kar pošlješ priporočeno pa je?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 16:30:43
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja Pozdravljene vse, čestitke za preglede in ostalo Danes mi je poštar prinesel paket za matične celice za javno banko, tako tud to imam urejeno, zdej sm nesmem pozabit, dat v torbo za v p.,ko jo bom pripravljala. Zdej bom pa še jaz nekaj butastega vprašala, gre za pajacka za iz bolnice domov. Prvič sem sešila dva v in barvi, Mihca smo seveda oblekli v , roza je pa še ne nošen in bo pripravljen v torbi, zdej pa vprašanje, bi ve če bo mo imeli še enega pripravle isti pajacek, prej mi je blo jasno da ja, zdej pa sem v dilemi, kao ni nov-nošen, pa na slikah bo isti , sj vem najbolš da škarje v roke in brž šivat novga, ker kupovala ga nebom. Ga bom mal dle delala, ker ko sedim me pod desno dojko ob strani nekaj tako boleče nateguje, da joj, sm pozabila g. vprašat, pa ker moram ležat bi mi sm rekla zakaj sedim Če se ti da...sešij še enega za ..drugače pa jaz ne bi komplicirala, pa bi kar starega zraven nesla...moje mnenje... sem tudi jaz v tej dilemi, ali vzet isti pajacek kot ga je imela Taja za iz P (je bele barve) ali kupiti novega Hmm, šele zdaj sem dojela, da ne govorimo o kombinezonu! No, jaz sem misla kombinezon, pajacek bi pa ziher drugi dala. ne da bi, bom.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 16:31:18
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: yania Otrdevanje- jaz sem nekje prebrala enkrat da mora lažni popadek miniti od 5 - 10 sekund, če je daljši in boli, je lahko že pravi, ti pa na konciu trajajo tudi pol minute ali več..ma sej to nekje na RR piše...tako da punce ne ga srat o pol ure , Mama m- verjetno si imela več lažnih ali kaj...ma sej jst tudi pri meni več ne vem, al se mišek noter tako obrne in nagužva rito ven, al mi trebuh otrdi, samo veste kaj, sploh me ne skrbi, lažni ali pravi, ko bo cajt bomo pa šli...zdej smo že velikančki,,,,kdaj bo pravi, boste pa hudičevo dobro vedele...a ne SPPS... take imam jaz,da traja cca. pol minute in boli in to vsak dan bolj, ampak je pa bolečina še daleč od tistih pravih o ubožica, pa počivaš
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 16:32:23
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka ma ja se kolikor se lahko, sem deklica za vse te dni in niso lahke IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A mi lahko hitro ena pove, če moram odnest tole olajšavo za druž.člana na davčno v času uradnih ur ali lahko tudi jutri, ko je četrtek in niso uradne ure? Samo da oddam? joj ne znam ti pomagat, meni jo je mama nesla, ampak ne vem kateri dan je bil , kaj pa če kar pošlješ priporočeno pa je? Tudi to je opcija ja, ampak imam davčno tako blizu, da se bolj splača odnest kot na pošto hodit. Sej sem se že odločila, da nesem v petek. Hvala vseeno! Tako me kolk boli, da se komaj premikam...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 16:34:38
|
|
|
|
Pupa7
|
hojla, kaj se kaj dogaja jaz sem se ravno zbudila in koooomaj vstaal, tako me bolijo vezi in sramna kost, da koooomaj hodim, pa k križu me hoče nekaj špikat... eh, borke smo in borke ostanemo se ne damo kr tko, bomo pa bl počivat pa je
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 16:35:25
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A mi lahko hitro ena pove, če moram odnest tole olajšavo za druž.člana na davčno v času uradnih ur ali lahko tudi jutri, ko je četrtek in niso uradne ure? Samo da oddam? A zdej ste pa vse mrknile? Ne vem. Jaz bom kar po pošti poslala. Lahko pa pokličeš in vprašaš. No, sem zdaj prebrala, da si se že odločila.
< Sporočilo je popravil Nina00 -- 28.1.2009 16:37:34 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 16:38:31
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 hojla, kaj se kaj dogaja jaz sem se ravno zbudila in koooomaj vstaal, tako me bolijo vezi in sramna kost, da koooomaj hodim, pa k križu me hoče nekaj špikat... eh, borke smo in borke ostanemo se ne damo kr tko, bomo pa bl počivat pa je No, zdaj pa nazaj počivat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 16:40:04
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 hojla, kaj se kaj dogaja jaz sem se ravno zbudila in koooomaj vstaal, tako me bolijo vezi in sramna kost, da koooomaj hodim, pa k križu me hoče nekaj špikat... eh, borke smo in borke ostanemo se ne damo kr tko, bomo pa bl počivat pa je No, zdaj pa nazaj počivat lepo ležim na kavču in vas berem, brez skrbi znam poskrbet da se ne pretegnem
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 16:40:05
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja Pozdravljene vse, čestitke za preglede in ostalo Danes mi je poštar prinesel paket za matične celice za javno banko, tako tud to imam urejeno, zdej sm nesmem pozabit, dat v torbo za v p.,ko jo bom pripravljala. Zdej bom pa še jaz nekaj butastega vprašala, gre za pajacka za iz bolnice domov. Prvič sem sešila dva v in barvi, Mihca smo seveda oblekli v , roza je pa še ne nošen in bo pripravljen v torbi, zdej pa vprašanje, bi ve če bo mo imeli še enega pripravle isti pajacek, prej mi je blo jasno da ja, zdej pa sem v dilemi, kao ni nov-nošen, pa na slikah bo isti , sj vem najbolš da škarje v roke in brž šivat novga, ker kupovala ga nebom. Ga bom mal dle delala, ker ko sedim me pod desno dojko ob strani nekaj tako boleče nateguje, da joj, sm pozabila g. vprašat, pa ker moram ležat bi mi sm rekla zakaj sedim Če se ti da...sešij še enega za ..drugače pa jaz ne bi komplicirala, pa bi kar starega zraven nesla...moje mnenje... sem tudi jaz v tej dilemi, ali vzet isti pajacek kot ga je imela Taja za iz P (je bele barve) ali kupiti novega Hmm, šele zdaj sem dojela, da ne govorimo o kombinezonu! No, jaz sem misla kombinezon, pajacek bi pa ziher drugi dala. ne da bi, bom. pol moram druzga sešit
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 16:41:19
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja pol moram druzga sešit ne kompliciraj, sigurno maš kakega kupljenga, če pa ne pa naj ga gre tvoj dragi kupit pa je... ti tko ne smeš kolovratit okrog
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 16:43:01
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja pol moram druzga sešit Zdaj si me pa nasmejala. ne, ni treba. Kot ti je ena napisala, naj bo v istem in slikaj in boš primerjala s prvim otrokom. To so zanimive fotke. Sam meni se zdi tako nekaj posebnega, kao da ima svoj pajacek za iz P... Mi imamo fuuul cotk, ampak za iz P bom za tega otročka vseeno kupila en pajacek. Nina, hvala za odgovor.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 16:52:34
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: yania Otrdevanje- jaz sem nekje prebrala enkrat da mora lažni popadek miniti od 5 - 10 sekund, če je daljši in boli, je lahko že pravi, ti pa na konciu trajajo tudi pol minute ali več..ma sej to nekje na RR piše...tako da punce ne ga srat o pol ure , Mama m- verjetno si imela več lažnih ali kaj...ma sej jst tudi pri meni več ne vem, al se mišek noter tako obrne in nagužva rito ven, al mi trebuh otrdi, samo veste kaj, sploh me ne skrbi, lažni ali pravi, ko bo cajt bomo pa šli...zdej smo že velikančki,,,,kdaj bo pravi, boste pa hudičevo dobro vedele...a ne SPPS... take imam jaz,da traja cca. pol minute in boli in to vsak dan bolj, ampak je pa bolečina še daleč od tistih pravih o ubožica, pa počivaš ma zadnje dni bolj ne kot ja, ker mi enostavno ne uspe, še dobro,da mi mami pomaga in mi vzame popoldne malo Tajo,da se lahko uležem, ah, saj bo boljše, sem že rekla mojemu,da ko se pozdravi, naj se kar pripravi, ker se ne bom dvignila s kavča razen,ko bo treba na wc
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 16:55:44
|
|
|
|
Najaa
|
Bo katera imela za košek?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 16:55:50
|
|
|
|
pocka
|
najaa - a si ti že dobila od občine odločbo za vrtec??? Mi smo jih zadnjič klicali, da kdaj bo, pa je rekla,da jih imajo še 600 za poslat, da bo do konca meseca, ampak ne vem če premorejo vsi trije vrtci v naši občini skupaj glig 600 otrok , se mi zdi,da malo nakladajo...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 16:59:39
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka najaa - a si ti že dobila od občine odločbo za vrtec??? Mi smo jih zadnjič klicali, da kdaj bo, pa je rekla,da jih imajo še 600 za poslat, da bo do konca meseca, ampak ne vem če premorejo vsi trije vrtci v naši občini skupaj glig 600 otrok , se mi zdi,da malo nakladajo... Kakšno odločbo??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 17:02:35
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: pocka najaa - a si ti že dobila od občine odločbo za vrtec??? Mi smo jih zadnjič klicali, da kdaj bo, pa je rekla,da jih imajo še 600 za poslat, da bo do konca meseca, ampak ne vem če premorejo vsi trije vrtci v naši občini skupaj glig 600 otrok , se mi zdi,da malo nakladajo... Kakšno odločbo?? za letošnje leto (od 1.1.2009 naprej), notri piše v katerem plačilnem razredu ste
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?