Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 13:35:13
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dali, računam ali nasl.vikend ali še nasl. Ta ziher ne. Tak da do takrat bo pa ja posušilo to brozgo? Tukaj pa sonček sije... Sam piha pa ena smotana burja, tak da je tud mrzlo. Super...upam, da bo kmal konc s to smotano zimo...full mi ni fajn... Kaj če poslušaš z AS je možno ugotoviti lego otročka, tko laično sicer? Ravno danes sem poslušala in ugotovila, da se je otrok obrnil. Prej je bil vedno srček (se pravi hrbet) desno od popka, danes pa levo in malo nižje. Je pa res včeraj imel cel rokenrol v trebuhu! UPAM, da se je obrnil! No...super...potem pa te bom prosila, če boš imela na naslednji kavici s seboj AS, da preverimo lego našega malčka... A boš poslušala sredi lokala? Bom prinesla, seveda. Ga imam povsod s sabo. Zdej čisto lege se mogoče ne da ugotovit, sam moj se je definitivno nekako obrnil, ker tudi brce čutim malo drugače. Me direkt pod rebri ful žgečka.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 13:38:43
|
|
|
|
jadrnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa jadrnica, a da ločevlna pomaga, če imaš možnosti za sladkorno? Ker meni tudi to grozi... Sem pa že enkrat z ločevalno shujšala 13kg. In mi prav paše tako prehranjevanje, samo če si v službi, je treba veliko organizacije, da spelješ to. Mah, saj jaz tudi nisem na 100 ločevalni, nekje na 50 do 60 % ločujem , ko se spomnim, seveda jem tud špagete boloneze, kar sploh ni po ločevalni. V slubi pa tudi bolj tko tko jem po montignacu, ker tam pač moraš jest, kardobiš. Ja, to kakor pomaga, mi je že več zdravnikov to povedalo. Predvsem je to tudi fajn za krvnožilni sistem našega telesa, ki pa je pomojem bistvem za naše zdravje.......saj veš, hrana zelo vpliva na naše zdravje, pa jaz rečem, še malo zdrave pameti zdraven, pa se da živet. Nisem pa noben dietni freak, ker to res ni zame, jaz pojem kar mi paše, tudi ob 1 zjutraj toast s sirom :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 13:40:08
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Samo na hitro se javim pregled danes odpadel jutri ga imam in vam jutri kaj več povem kako je z našo malo miss in kako je z mojimi buhtljčki... No sedaj bom pa kavico spila pol pa šibam kuhat Vidim pa da so nekateri moški tle gor kr dobri nekateri pa taki da jih še pobruhala ne bi sam na seznamu pa si javla,da imaš juti pregled?a ste kaj zamešali?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 13:40:17
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša a bo v redu pupica če bi bla jaz gor,bi te tud opozorila,ker trobim to 14 dni skupaj
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 13:40:17
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica A ima katera kakšen dober recept za domačo čokolado? Moža bi rada mal pocrtala, ker sem prvi dan doma, pa jo je nekje jedel, pa je bla full dobra. Grem sedaj na kulinariko.net pogledat, če je kaj tam. domačo čokolado? brez čokolade je ne boš mogla narediti...pa naj bo to v prahu ali trde... mogoče s kakavom in sladkorjem in maslom...
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 13:42:24
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita Samo na hitro se javim pregled danes odpadel jutri ga imam in vam jutri kaj več povem kako je z našo malo miss in kako je z mojimi buhtljčki... No sedaj bom pa kavico spila pol pa šibam kuhat Vidim pa da so nekateri moški tle gor kr dobri nekateri pa taki da jih še pobruhala ne bi sam na seznamu pa si javla,da imaš juti pregled?a ste kaj zamešali? mogla bi ga imet danes pa je prišlo nekaj vmes mogoče pa sem sama kaj zaštrikala men podobno...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 13:43:08
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita Samo na hitro se javim pregled danes odpadel jutri ga imam in vam jutri kaj več povem kako je z našo malo miss in kako je z mojimi buhtljčki... No sedaj bom pa kavico spila pol pa šibam kuhat Vidim pa da so nekateri moški tle gor kr dobri nekateri pa taki da jih še pobruhala ne bi sam na seznamu pa si javla,da imaš juti pregled?a ste kaj zamešali? mogla bi ga imet danes pa je prišlo nekaj vmes mogoče pa sem sama kaj zaštrikala men podobno... ni panike
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 13:47:27
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita Samo na hitro se javim pregled danes odpadel jutri ga imam in vam jutri kaj več povem kako je z našo malo miss in kako je z mojimi buhtljčki... No sedaj bom pa kavico spila pol pa šibam kuhat Vidim pa da so nekateri moški tle gor kr dobri nekateri pa taki da jih še pobruhala ne bi sam na seznamu pa si javla,da imaš juti pregled?a ste kaj zamešali? mogla bi ga imet danes pa je prišlo nekaj vmes mogoče pa sem sama kaj zaštrikala men podobno... ni panike kako lepo vsaj nekdo me razume
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 13:47:48
|
|
|
|
KOKICA32
|
Muffini uspeli ....mljask...sem prvega že pojedla...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 13:52:26
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Muffini uspeli ....mljask...sem prvega že pojedla... no fino lepo to bravooooooo zate KOKICA!!!! pa dober tek...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 13:52:47
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Muffini uspeli ....mljask...sem prvega že pojedla... čestitke kje je slikca
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 13:54:20
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Muffini uspeli ....mljask...sem prvega že pojedla... čestitke kje je slikca ni, ni...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 13:54:54
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Muffini uspeli ....mljask...sem prvega že pojedla... nevem, če jih ne bom še jaz sedaj spekla...ste mi naredile pravo lušto... Sam, moji bodo z jabolki najbrž...al pa naredim pol s čokolado, pol pa z jabolki. mojemu lubitu so bolj všeč sadni...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 13:55:23
|
|
|
|
bambam
|
Sej vem da sem mogoče tumasta ker ne razumem , ampak kje ti pa spremeni delodajalec podatke? Sem namreč zaposlena pri kolegici, ki je sama mlada in dela to prvič. A samo na papirjih spremeni podatke in jih mora pol verjetno kam javit al kako?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 13:56:45
|
|
|
|
Lolita23
|
Evo mene: kosilo so bila pečena reberca, restan krompir ter zraven dušeno zelje. Ma sem se ulegla, pa je bilo prec bolje, verjten pač te vezi.Moj ljubi, pa danes še zadnjo sobo v stanovanju ureja, vse drugo nama je uspelo pred vselitvijo, še otroška, potem pa je imel operacijo, zdaj pa hoče še to, je rekel, da bo juti konec.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 13:58:23
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Muffini uspeli ....mljask...sem prvega že pojedla... nevem, če jih ne bom še jaz sedaj spekla...ste mi naredile pravo lušto... Sam, moji bodo z jabolki najbrž...al pa naredim pol s čokolado, pol pa z jabolki. mojemu lubitu so bolj všeč sadni... jaz pa sem namesto sadja dala kakao v prahu...mi je čokolada ljubša...mojemu pa je tak vseeno, ker ne je sladkega...mogoče enega bo pojedel...ostalo pa bom razdelila med sabo in tastom.. No, pa še en obisk dobim popoldan, pa jih bodo še oni lahko jedli...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 13:59:28
|
|
|
|
bambam
|
A lahk daš en navaden in en sadni jogurt?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 14:02:57
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambam Sej vem da sem mogoče tumasta ker ne razumem , ampak kje ti pa spremeni delodajalec podatke? Sem namreč zaposlena pri kolegici, ki je sama mlada in dela to prvič. A samo na papirjih spremeni podatke in jih mora pol verjetno kam javit al kako? ja, more javit na zzzs nove podatke, ker ti plačuje obvezno zavarovanje.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 14:04:07
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambam A lahk daš en navaden in en sadni jogurt? jaz jih delam brez jogurta... ...dam pa sadje narezano na koščke, ali pa čokolado narezano na koščke...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 14:13:04
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambam A lahk daš en navaden in en sadni jogurt? itak lahko daš
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 14:13:51
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambam Sej vem da sem mogoče tumasta ker ne razumem , ampak kje ti pa spremeni delodajalec podatke? Sem namreč zaposlena pri kolegici, ki je sama mlada in dela to prvič. A samo na papirjih spremeni podatke in jih mora pol verjetno kam javit al kako? pokliči na ZZZS pa vprašaj, bo najlažje
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 14:17:40
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa jadrnica, a da ločevlna pomaga, če imaš možnosti za sladkorno? Ker meni tudi to grozi... Sem pa že enkrat z ločevalno shujšala 13kg. In mi prav paše tako prehranjevanje, samo če si v službi, je treba veliko organizacije, da spelješ to. Mah, saj jaz tudi nisem na 100 ločevalni, nekje na 50 do 60 % ločujem , ko se spomnim, seveda jem tud špagete boloneze, kar sploh ni po ločevalni. V slubi pa tudi bolj tko tko jem po montignacu, ker tam pač moraš jest, kardobiš. Ja, to kakor pomaga, mi je že več zdravnikov to povedalo. Predvsem je to tudi fajn za krvnožilni sistem našega telesa, ki pa je pomojem bistvem za naše zdravje.......saj veš, hrana zelo vpliva na naše zdravje, pa jaz rečem, še malo zdrave pameti zdraven, pa se da živet. Nisem pa noben dietni freak, ker to res ni zame, jaz pojem kar mi paše, tudi ob 1 zjutraj toast s sirom :) No tako nekako sem jaz. Ko me prime, ločujem, jem pa v bistvu vse, če mi paše. Zdaj ko sem noseča pa ne gledam na to. Ko rodim, bom verjetno spet. Bova takrat kaj več o tem rekle.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 14:21:56
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa jadrnica, a da ločevlna pomaga, če imaš možnosti za sladkorno? Ker meni tudi to grozi... Sem pa že enkrat z ločevalno shujšala 13kg. In mi prav paše tako prehranjevanje, samo če si v službi, je treba veliko organizacije, da spelješ to. Mah, saj jaz tudi nisem na 100 ločevalni, nekje na 50 do 60 % ločujem , ko se spomnim, seveda jem tud špagete boloneze, kar sploh ni po ločevalni. V slubi pa tudi bolj tko tko jem po montignacu, ker tam pač moraš jest, kardobiš. Ja, to kakor pomaga, mi je že več zdravnikov to povedalo. Predvsem je to tudi fajn za krvnožilni sistem našega telesa, ki pa je pomojem bistvem za naše zdravje.......saj veš, hrana zelo vpliva na naše zdravje, pa jaz rečem, še malo zdrave pameti zdraven, pa se da živet. Nisem pa noben dietni freak, ker to res ni zame, jaz pojem kar mi paše, tudi ob 1 zjutraj toast s sirom :) No tako nekako sem jaz. Ko me prime, ločujem, jem pa v bistvu vse, če mi paše. Zdaj ko sem noseča pa ne gledam na to. Ko rodim, bom verjetno spet. Bova takrat kaj več o tem rekle. Takrat bomo itak odprle novo temo Marčevke 2009 hujšajo! in bomo o tem na veliko razpravljale in si pisale jedilnike in dajale ideje za kuhanje...Uf, sper bo veliko receptov....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 14:30:54
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa jadrnica, a da ločevlna pomaga, če imaš možnosti za sladkorno? Ker meni tudi to grozi... Sem pa že enkrat z ločevalno shujšala 13kg. In mi prav paše tako prehranjevanje, samo če si v službi, je treba veliko organizacije, da spelješ to. Mah, saj jaz tudi nisem na 100 ločevalni, nekje na 50 do 60 % ločujem , ko se spomnim, seveda jem tud špagete boloneze, kar sploh ni po ločevalni. V slubi pa tudi bolj tko tko jem po montignacu, ker tam pač moraš jest, kardobiš. Ja, to kakor pomaga, mi je že več zdravnikov to povedalo. Predvsem je to tudi fajn za krvnožilni sistem našega telesa, ki pa je pomojem bistvem za naše zdravje.......saj veš, hrana zelo vpliva na naše zdravje, pa jaz rečem, še malo zdrave pameti zdraven, pa se da živet. Nisem pa noben dietni freak, ker to res ni zame, jaz pojem kar mi paše, tudi ob 1 zjutraj toast s sirom :) No tako nekako sem jaz. Ko me prime, ločujem, jem pa v bistvu vse, če mi paše. Zdaj ko sem noseča pa ne gledam na to. Ko rodim, bom verjetno spet. Bova takrat kaj več o tem rekle. Takrat bomo itak odprle novo temo Marčevke 2009 hujšajo! in bomo o tem na veliko razpravljale in si pisale jedilnike in dajale ideje za kuhanje...Uf, sper bo veliko receptov.... samo takrat verjetno vseh teh sladic ne bo na jedilnikih...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 14:36:55
|
|
|
|
jadrnica
|
samo takrat verjetno vseh teh sladic ne bo na jedilnikih... IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 samo takrat verjetno vseh teh sladic ne bo na jedilnikih... Ja, nabrz res ne, kdaj pa kdaj pa kakšna zapaše, kajne
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?