Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 14:38:14
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica samo takrat verjetno vseh teh sladic ne bo na jedilnikih... IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 samo takrat verjetno vseh teh sladic ne bo na jedilnikih... Ja, nabrz res ne, kdaj pa kdaj pa kakšna zapaše, kajne jst pol ne bom zdržala, če bo tko strogo...joj....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 14:39:00
|
|
|
|
bambam
|
Me ne je med prazniki držala pekomanija . V celem življenju nisem tolk peciva spekla kot v teh praznikih. Saj se mi je pol tudi poznalo pr kilah . Ker mi je valjda blo škoda kak košček stran vrečt . Sladice so pa tudi na ločevalnih se mi zdi. Mogoče se bomo pa odločle za tisto dieto kjer se jejo samo sladice . Sem slišala da to tudi obstaja
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 14:41:22
|
|
|
|
tasa_m
|
Pozdravljene, se kaj dogaja?? Jaz sem bila pri diabetologu..saj nisem nič novega zvedela. Rekel mi je dasem pridna,ker se nisem zredila oz. sem ze v 2 mesecih za 1kg , druga pa nič. Aja, da si naj redno pristisk merim. A on misli da imam vse aperature doma? Sem samo rekla, da bom druga nič. Saj nimam niti aparata, zdaj pa si ga tud nebom šla kupit za ta mesec. Seveda me je pa tudi on spomnil,da naj računam na to,da bom šla prej v P. na nadzor.. Zdaj pa si grem kosilce pogret pol pa malo pred TV še, ob 18h imam pa zadnjič MŠ in sicer praktične vaje.. tak da pol pa znam vse..(če verjameš) in lahko počasi grem..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 14:43:05
|
|
|
|
Grahec
|
KOKICA32 sem vesela, da so muffini uspeli! Jaz se tudi lahko že zdaj javim za temo hujšanje... Samo, je problem ker res rada kuham in potem še imam en kupček preprostih receptov, ko nastanejo okusne stvari ven in potem pač požrem kar vidim Domačo čokolado pa sem enkrat pred leti nekaj skupaj pacala pa je bila za moj okus presladka (tudi sicer mi čokolada glih ni ne vem kaj) in res ne vem kje bi bil zdaj tisti recept.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 14:51:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pozdravljene, se kaj dogaja?? Jaz sem bila pri diabetologu..saj nisem nič novega zvedela. Rekel mi je dasem pridna,ker se nisem zredila oz. sem ze v 2 mesecih za 1kg , druga pa nič. Aja, da si naj redno pristisk merim. A on misli da imam vse aperature doma? Sem samo rekla, da bom druga nič. Saj nimam niti aparata, zdaj pa si ga tud nebom šla kupit za ta mesec. Seveda me je pa tudi on spomnil,da naj računam na to,da bom šla prej v P. na nadzor.. Zdaj pa si grem kosilce pogret pol pa malo pred TV še, ob 18h imam pa zadnjič MŠ in sicer praktične vaje.. tak da pol pa znam vse..(če verjameš) in lahko počasi grem.. superca, da si bila pohvaljena...Zvečer pa še diplomo dobiš v MŠ..jaz sem jo včeraj...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 14:52:53
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec KOKICA32 sem vesela, da so muffini uspeli! Jaz se tudi lahko že zdaj javim za temo hujšanje... Samo, je problem ker res rada kuham in potem še imam en kupček preprostih receptov, ko nastanejo okusne stvari ven in potem pač požrem kar vidim Domačo čokolado pa sem enkrat pred leti nekaj skupaj pacala pa je bila za moj okus presladka (tudi sicer mi čokolada glih ni ne vem kaj) in res ne vem kje bi bil zdaj tisti recept. Jaz tudi...sem jih že tastu nesla..nekaj...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 14:53:44
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambam Me ne je med prazniki držala pekomanija . V celem življenju nisem tolk peciva spekla kot v teh praznikih. Saj se mi je pol tudi poznalo pr kilah . Ker mi je valjda blo škoda kak košček stran vrečt . Sladice so pa tudi na ločevalnih se mi zdi. Mogoče se bomo pa odločle za tisto dieto kjer se jejo samo sladice . Sem slišala da to tudi obstaja Pa ja...in potem svizec zavije čokolado...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 15:02:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 superca, da si bila pohvaljena...Zvečer pa še diplomo dobiš v MŠ..jaz sem jo včeraj... a si si jo dala v okvir??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 15:08:48
|
|
|
|
Grahec
|
A to ve resno o diplomi z MŠ????? , nam so samo štempelj v materinsko udarli.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 15:14:58
|
|
|
|
Nina00
|
Sedaj sem pa potrebna malo odmora. Sem bila danes kar pridna. Sedaj sledi le še nekaj likanja, a bo to najverjetneje na sporedu zvečer, ko gre mali spat IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jaz sem bila pri diabetologu..saj nisem nič novega zvedela. Rekel mi je dasem pridna,ker se nisem zredila oz. sem ze v 2 mesecih za 1kg , druga pa nič. Aja, da si naj redno pristisk merim. A on misli da imam vse aperature doma? Sem samo rekla, da bom druga nič. Saj nimam niti aparata, zdaj pa si ga tud nebom šla kupit za ta mesec. Seveda me je pa tudi on spomnil,da naj računam na to,da bom šla prej v P. na nadzor.. za pridnost!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 15:15:12
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 superca, da si bila pohvaljena...Zvečer pa še diplomo dobiš v MŠ..jaz sem jo včeraj... a si si jo dala v okvir?? kak veš???
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 15:16:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec A to ve resno o diplomi z MŠ????? , nam so samo štempelj v materinsko udarli. pa ja, čisto resno..pa še ime in priimek dragega not napišejo... v materinsko pa meni niso nobenega štemplja vdarli
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 15:17:13
|
|
|
|
Dali*
|
hm...to z diplomami...ne fali nam več veliko do magisterija in kasneje doktorata... ...mi smo dobili žig na prvo stran MK, kjer piše "+ oče otroka"...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 15:23:19
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša ojla! evo mene iz pregleda.....vse ok....jutr bo 34 tednov......za seznam piši.... +2kg od zadnjič, bebi pa je težek 2380g....men se zdi to fuul velik.....drgač pa še naslednji pregled 13.2.....pa še moja starost k vidm da nism napisala je pa 26 let.....tko mioslm da je to to...... Čestitke za pregled! Jaz sem pa ravno pošto dobila, da moj pregled 3.2. odpade in da se moram prenaročit. Sem jih že klicala pa je bilo danes že prepozno. Se pa bojim, da bom na vrsto prišla šele 17.2., ker za 10.2. že vem, da ne dela To bo kar dolga za čakat - bo od zadnje kontrole kar 5 tednov.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 15:32:05
|
|
|
|
Grahec
|
A vam delajo ZS oziroma moja ringaraja? Meni že nekaj časa danes ne dela.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 15:34:15
|
|
|
|
čebeica maja
|
Pozdravljene vse, čestitke za preglede in ostalo Danes mi je poštar prinesel paket za matične celice za javno banko, tako tud to imam urejeno, zdej sm nesmem pozabit, dat v torbo za v p.,ko jo bom pripravljala. Zdej bom pa še jaz nekaj butastega vprašala, gre za pajacka za iz bolnice domov. Prvič sem sešila dva v in barvi, Mihca smo seveda oblekli v , roza je pa še ne nošen in bo pripravljen v torbi, zdej pa vprašanje, bi ve če bo mo imeli še enega pripravle isti pajacek, prej mi je blo jasno da ja, zdej pa sem v dilemi, kao ni nov-nošen, pa na slikah bo isti , sj vem najbolš da škarje v roke in brž šivat novga, ker kupovala ga nebom. Ga bom mal dle delala, ker ko sedim me pod desno dojko ob strani nekaj tako boleče nateguje, da joj, sm pozabila g. vprašat, pa ker moram ležat bi mi sm rekla zakaj sedim
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 15:34:25
|
|
|
|
PERSIDA
|
Sam povem ,da štrudelj je danes padel,pa še pocukran je bil. tasa_m - bom ti to vse vrnila upam da bomo takrat že doma ,da ti ne bom rabla čežane nosit
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 15:35:59
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: helimaša ojla! evo mene iz pregleda.....vse ok....jutr bo 34 tednov......za seznam piši.... +2kg od zadnjič, bebi pa je težek 2380g....men se zdi to fuul velik.....drgač pa še naslednji pregled 13.2.....pa še moja starost k vidm da nism napisala je pa 26 let.....tko mioslm da je to to...... Čestitke za pregled! Jaz sem pa ravno pošto dobila, da moj pregled 3.2. odpade in da se moram prenaročit. Sem jih že klicala pa je bilo danes že prepozno. Se pa bojim, da bom na vrsto prišla šele 17.2., ker za 10.2. že vem, da ne dela To bo kar dolga za čakat - bo od zadnje kontrole kar 5 tednov. Saj tudi to bo hitro minilo...mene še vedno na 4-5 tednov naroča!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 15:38:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Sam povem ,da štrudelj je danes padel,pa še pocukran je bil. tasa_m - bom ti to vse vrnila upam da bomo takrat že doma ,da ti ne bom rabla čežane nosit A se je izprsila??? Pa še s cukrom je bil ..vrei te...Pridna tasa!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 15:38:44
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambam Dobro jutro punce! Sicer nisem tolk hitra kot ve, pa vseeno.........naj vam zajtrk tekne in kavica tudi. Jaz se danes prepričujem, da bom šla rihtat papirje. Tolk mi ni tam pri tistih ženskah za letat , ampak kaj češ.........bo treba it! Zadnjič je rodila moja kolegica in sicer v manj kot eni uri. Je njen drugi otroček.Prvič je tajalo ok. 5 ur. Jaz se kar naprej prepričujem da bo mogoče pa pri meni tudi kaj prej kot prvič. A vas je že kaj strah? BTW..... dobre fotke . Ena boljš kot druga...........sploh tale za Najoo ti kr kri požene po žilah sem v zaostanku z branjem,tako,da se počasi prebijam naprej, pa bom kaj pokomentirala sproti No, tudi jaz upam,da bo drugi porod hitrejši, ker prvi je trajal 11 ur, me pa ni strah, čeprav je bilo kar hudo, ampak kot pravijo, ko vidiš malo štručko, takoj na vse pozabiš.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 15:39:53
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja Pozdravljene vse, čestitke za preglede in ostalo Danes mi je poštar prinesel paket za matične celice za javno banko, tako tud to imam urejeno, zdej sm nesmem pozabit, dat v torbo za v p.,ko jo bom pripravljala. Zdej bom pa še jaz nekaj butastega vprašala, gre za pajacka za iz bolnice domov. Prvič sem sešila dva v in barvi, Mihca smo seveda oblekli v , roza je pa še ne nošen in bo pripravljen v torbi, zdej pa vprašanje, bi ve če bo mo imeli še enega pripravle isti pajacek, prej mi je blo jasno da ja, zdej pa sem v dilemi, kao ni nov-nošen, pa na slikah bo isti , sj vem najbolš da škarje v roke in brž šivat novga, ker kupovala ga nebom. Ga bom mal dle delala, ker ko sedim me pod desno dojko ob strani nekaj tako boleče nateguje, da joj, sm pozabila g. vprašat, pa ker moram ležat bi mi sm rekla zakaj sedim Če se ti da...sešij še enega za ..drugače pa jaz ne bi komplicirala, pa bi kar starega zraven nesla...moje mnenje...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 15:40:39
|
|
|
|
Grahec
|
Čebeica maja - si pa pridna da sama šivaš! Ma, pomoje ne nič skrbet, ker ne bo prav nič falilo četudi bo imel isti kompletek kot ga je imel starejši! Bo še bolj zanimivo, če ste se takrat in se boste zdaj slikali boš lahko primerjala kako sta si ali si nista podobna... in bo to ena vaša tradicija pajacka. Če pa misliš, da nujno mora biti pajacek nov pa imaš tri možnosti, najprej vprašat ginekologa ali bo ali (če bo pač ni potrebno komplicirat), sicer pa zašit pajacka ali pa ga kupiti.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 15:47:40
|
|
|
|
pocka
|
mama m - samo da je vse v redu, sem mislila nate danes in upala,da si ok, no zdaj pa berem,da se je umirilo IZVIRNO SPOROČILO: Grahec Hvala za čestitke za pregled, danes sem noseča 34 t 5 d. Kako, da imam drug teden spet pregled pa ne bi vedela, ampak so rekli da imam zdaj vsak teden do poroda ctg in pregled pri g. A je to morda zato, ker predvidevajo, da bo prej... ali ker so kao zaznali en popadek ali pa imajo tako prakso... pojma nimam. Dali so mi pa še tabelco za štet gibe, a ve imate to tudi? čestitke za pregled, pa naj se ti še ne mudi, nismo še marca
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 15:48:41
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica samo takrat verjetno vseh teh sladic ne bo na jedilnikih... IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 samo takrat verjetno vseh teh sladic ne bo na jedilnikih... Ja, nabrz res ne, kdaj pa kdaj pa kakšna zapaše, kajne jst pol ne bom zdržala, če bo tko strogo...joj.... Sej če bomo hujšale po ločevalni, je en dan OH dan in lahko ješ sladko.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 15:49:28
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pozdravljene, se kaj dogaja?? Jaz sem bila pri diabetologu..saj nisem nič novega zvedela. Rekel mi je dasem pridna,ker se nisem zredila oz. sem ze v 2 mesecih za 1kg , druga pa nič. Aja, da si naj redno pristisk merim. A on misli da imam vse aperature doma? Sem samo rekla, da bom druga nič. Saj nimam niti aparata, zdaj pa si ga tud nebom šla kupit za ta mesec. Seveda me je pa tudi on spomnil,da naj računam na to,da bom šla prej v P. na nadzor.. Zdaj pa si grem kosilce pogret pol pa malo pred TV še, ob 18h imam pa zadnjič MŠ in sicer praktične vaje.. tak da pol pa znam vse..(če verjameš) in lahko počasi grem.. Čestitke, res si pridna! Pritisk si pa lahko greš v lekarno zmerit.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?