|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 15:56:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1201
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 15:59:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 1202
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 15:59:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1203
   RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :)
27.1.2009 16:00:01   
metuljcek321
Umpa, user posted image  To je ze prava norisnica pri vas doma! Z brati je hudo, kaj sele, ce to dozivljas v realnosti. Pojdi k P in se ne daj odgnati, ker tako ne gre vec naprej. Saj se vam bo vsem zrolalo! Se vec nosenja? Hm, ne vem, no ...  Pomisleke imam, ker zna bit, da se bo potem to razpaslo na cel ljubi dan - potem pa lahko samo se dol pades in te pometejo. Sem zdaj prebrala, ko si napisala, da najbrz rabi svoj mir ... poskusi - probat ni greh.

Driska se kar??? Pelji ga pokazat, revcka malega! Aha, vidim, da si govorila z zdravnico & ga peljes tja! Srecno!

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

lumpa in ostale, ki ponoči nismo na ravni butterfly & co. user posted image

Punce drage moje, vse se bo postimalo. In tu smo zato, da si pomagamo, se vzpodbujamo in vlivamo pogum, energijo, pozitivizem!user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za vse, ki se bojujete z neprespanimi nocmi. Verjemite, minilo bo, cas gre hitro naprej in kmalu boste tudi ve uzivale v radostih spanja. Do takrat pa: tu smo, drzite se, ste tanartaboljse mame tanartabolj simpaticnih julijskih malckov! 
flower, morda je le obdobje - mogoce je bila banana drugacnega okusa (od drugega siptarjauser posted image ) ... si mu dala SAMO banano ali si primesala se kaksen drug sadez zraven? Jaz ji dam se jabolko in kaki & ima zelo rada. Je precej sladko, pa gre dobro po grlu navzdoluser posted image  Drugace kot kromipr + korenje, k ga je prejle jedla ---- je take grimase zraven delala, da sem mislila, da bom dol padlauser posted image  user posted image

auroraa, zal ni nagrade, je pa en velik THANK YOU za vse, ki ste si vzele cas!!! In user posted image  za napredovanje na tezi!

IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

zdej pa spiiiiii. je bil čist zdelan, božček.

Na hitrco prebrala božičekuser posted image  user posted image  user posted image

user posted image  ilatic moz! Skoda, da ni denarne spodbude!

netki, user posted image

user posted image  za flower, ki je tako lepo update-ala zenam nasih dietnicuser posted image  user posted image  Same pridne pupe!

mojcek, nasa spi PO hranjenju.

3jemi, user posted image  za uspesno plavanje! Imas tudi ti kaksno slikico?

zimska, a to je kaksna posebna buca? Nasa bo pa jutri imela krompir, korenje in buco (z vrta oz. iz skrinje). Menda bo kaj bolj okusno kot danasnji mix. Lan je torej bolje?user posted image

glux3, zimska ti je lepo napisala glede ocenjevanja. Jaz sem rahlo out, ker ze vec kot leto nisem v sluzbi, tako da detajlov o stevilu pisnih/ustnih ocenjevanj na teden sploh ne vem vecuser posted image  user posted image , je pa to zihr v pravilniku. Mora bit! Glede pisnih ocenjevanj - mi imamo razpored, ki ga otroci dobijo vnaprej & natancno vedo, kdaj bodo pisali doloceno rec. Ne mroe bit bolj simple! Razpored je tudi na internetni strani sole in si ga lahko ogleda vsak stars. Ustno ocenjevanje? Meni napovedano nikoli ni bilo najbolj pri srcu. Vedno naredim tako, da vprasam, ce se kdo javi. Ponavadi se ta pridni javijo prvi, ostali poslusajo, kaj sprasujem, in je to to. Seveda prej ful utrjujejo, vadimo, ponavljamo, ... Tisto uro, ko prostovoljcev zmanjka, pac porufnem nekoga in je vprasan. Ucenci to vedo in tak je sistem. Ne vem pa, ce se je morda zgodilo, da zdaj na soli furajo napovedano sprasevanje - ko otrok dobi prav datum oz. si ga izbere, kdaj bi bil vprasan. Povprasaj na govorilnih urah, pojdi po profesorja, povprasaj, kaj in kako. Vedno je dobro slisati obe plati zgodbe ... saj ves: "There are always two sides to a story." Porocaj, kako bos opravila! Good luck!

nanka, great pics! Pa vau, mate pa se mejckn vec snega kot mi. Sisate nas za kaksen cm. Mamma mia, upam, da je populis srecno prijadrala domov!

mirjam, Almera, neboglasnica, ja, tele slikice so bile poskljocane se bolj na zacetku spoznavnega popoldneva - je bila Anja se "kao" sefica .. potem je pa Lara hitro odbrzela po svoje, preko mene, preko Anje ... tko da, mala je opasna (user posted image  user posted image , kot tista pesem od Tajci: "moj mali je opasan" ... OK, tam je fant, je pa fajn pesmica ... the oldie but the goodie)

mojcek, a si imela Zivo v kengurujcku al kako sta bili zunaj? Pri nas konkretno mede, si ne predstavljam, da bi tavali po tem. Zato, mojcek, user posted image  user posted image  user posted image  Glede Anje in Lare ...... velikanka vs. telovadka (sem se nasmejala - FUL!) ... med njima je 1 cm razlike in 1,5 kg, mind you! V obeh dimenzijah vodi nasauser posted image  user posted image  user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1204
27.1.2009 16:01:47   
metuljcek321

butterfly - od vseh silnih oblek sta mi všeč samo 10 in 14... mislim, al so too much al pa na taki koščeni prekli obleka grdo pride... nakit je pa povsem druga pesem... me like it a lot! user posted image

A si videla Katie Holmes, k si pusca poldge? Bljak! Lahko bi oblekla en push-up, no! Cakej, grem cekirat 10 in 14, da vidim, ce imava enak okus. Meni je bila usper lustna in sexy Kate Winslet, pa Anne Hathaway!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1205
27.1.2009 16:04:35   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

A si videla Katie Holmes, k si pusca poldge? Bljak! Lahko bi oblekla en push-up, no!

Tu mac, no, tole naj bi pisalo DOLGE! Kva sem se zatipkala. Hudo!

Sicer pa: st. 10 mi je zelo vsec, pri 14 se mi pa barva dopade.

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 16:05:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1207
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 16:05:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1208
27.1.2009 16:06:49   
nanka

naša je najbolj tečkasta ponavadimed 18.30 in 20.30 - potem se skopa in naje in zaspi.

hmmm.... meni pa vedno spi PRED hrano. ko se naje, pa čuje ene 2 do 3 ure, zaspi in spet je. ponavadi. pa druge?

Mojcek enako, najprej poje, dve uri pokonci in gre spat. Ko vsatne najprej je.

Neposredna povezava do sporočila: 1209
27.1.2009 16:07:46   
metuljcek321
Hokaido, Honsu, Kiusu, Sikoku .... user posted image  user posted image  user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1210
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 16:07:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1211
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 16:10:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1212
27.1.2009 16:10:33   
Blacky30
Oj!

Se spet javim malo. Vidim, da kaj veliko me tak niste pogrešale, tiste, ki pa ste nam zaželele vse dobro, pa najlepša hvala iz srca. Pomagalo še ni, danes ponoči je zbolela še Teja, kuha mi z vročino 38,5, dajem ji svečke, spat ne more, ker ne more dihat, ima čist poln nosek, v grlu ji hrope in kašlja, takrat jo zaboli. Danes ponoči sva bedeli do 4h, nisem spala čisto nič, potem pa sem ji dala svečko, pa sva zaspali za 2 uri in pol. Čista koma sem bila, pa še 39 vročine sem imela. No, dopoldan sem šla potem še z njo spat za 2 uri, da sem not spravla, pa vročina mi je hb padla. Nejc je spet zakuhal, zdaj spi, ker je čist izmozgan od vsega, ima tud 38,5, ampak to že 4. dan. Jutri popoldan gremo k P, če ne bo bolje, zaenkrat mi je dala sestra navodila po telefonu.
Pa še moj srček danes praznuje svoj 4. rojstni dan!user posted image user posted image user posted image user posted image  Vse najboljše, fantek moj, da bi čimprej ozdravel!user posted image

Aja, moje kg so 77,8 se pozna, da 2 dni nisem jedla popolnoma nič.

Neposredna povezava do sporočila: 1213
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 16:11:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1214
27.1.2009 16:11:21   
nanka
Glede prevza , jaz imam avto, samo je Twingo ( noter komaj spravim Natkin voziček). Če naprosim karavan, pa lahko še jaz peljem.

Neposredna povezava do sporočila: 1215
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 16:11:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1216
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 16:12:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1217
27.1.2009 16:12:38   
neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

aha, vidim, da se je v klub Živčnih razvalin poleg mene in GR vpisala tudi netki.

hi netki user posted image

user posted image  valam se od smeha user posted image user posted image user posted image user posted image  
a lumpa pa še ni za v klub??? user posted image

Ne, Lumpa je z mano v drugem klubu, klubu tistih, ki radi veliko in dobro (beri kalorično) papcamo. Za tu še ni plačala članarine. user posted image

Almera: vem, da ima Todi avto, ampak je velikokrat brez, ali pa sem samo jaz dobila tak vtis? Malce me emšo j... Oprosti Todi!

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Zimska in Lan gresta na  Trojane ali Lj srečanje, če bo Lan zdrav (to pomeni brez kašlja in piskanja).

Do takrat imava 2 projekta:
1. Zimska gre k frizerju. (Ste mi dale nekaj foto - idej)
2. Lan poje samostojen obrok GH in bo na Trojanah z veseljem zmazal ta velik frutek! (haha - wish! No, je pa prej zmazal 100g hokaido zelenjavne juhe... Mogoče nam pa rata )

Oj, najina dva bosta tam zmazala ta veliko kremšnito. Tako. Če pa slučajno ne bo šlo dol, bosta pa mamici pomagali.

Tako, dokazani sta dve stvari:
1. odvisnost od cukra. Pojemo kosilo, jaz pa laačnaaaa, vse dokle rnisem pojedla 10 dag čokolade, kozarec mleka čez spila in zdaj sem kao sita. too much!
2. da imajo nekje skrivne kamere, ker kadar se uležem, me nekdo pokliče, pozvoni. Bog ne daj, da bi malo odmarala. Bentiš!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1218
27.1.2009 16:12:49   
3jeMi
lejdis... takole pa zgleda Slovenija danes... radarska slika padavin: http://www.arso.gov.si/vreme/napovedi%20in%20podatki/radar.html
... moj user posted image  se pa ravno odpravlja iz Celja proti Lj. ... spet bom vse nohte zgrizla... user posted image

metuljcek... jaz sem tebi dolžna kavo, tortico, pizzo, sladoled, čokolado, ... ker tvoji posti enostavno povedo vse... user posted image

enostavno mi ne znese brat, če je mali pokonci... res se igra v svojem kotičku, samo noben od naju ne sme biti v istem prostoru, ker prec prileze zravn in hoče pozornost... zgleda, da mu bom mogla še igralni kotiček preselit v njegovo sobo... user posted image

pa tole bi komentirala:
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

user posted image

user posted image  

Stara, sam tolk, da veš, tele putzle so moje! Jasno?

Neposredna povezava do sporočila: 1219
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 16:13:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1220
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 16:13:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1221
27.1.2009 16:14:57   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

1. Zimska gre k frizerju. (Ste mi dale nekaj foto - idej)

Katera ti je pa padla v oci? Kaksen look si bos omislila? Ocitno je nekaj v zraku, saj vse spreminjate svoj izgled. Ravno danes je bila tu populis z novo lustno pricesko, hd bo kmalu blonda, zimska gre na sisanje ... (user posted image  user posted image , which reminds me --- pred nekaj leti sem ucila otrocke, ki so bili iz Kosova, preselili so se k nam, malo izgubljeni, saj veste, kako je na zacetku. In smo jim pomagali po vseh moznih moceh. Dostikrat so manjkali, so sli na obisk k sorodnikom "dol," no, enkrat pa fant prinese opravicilo, napisano na enem zmeckanem listu: "Otisli na sisanje." Ma, kaj sem pa mogla drugega, kot opraviciti. Lepi so pa bili, to pa zelo!)

Tista bjonda, ki jo je prilepila hd pod tistima dvema slikicama Victorie Beckham je pa ena izmed dvojcic, ki sta igrali v Sweet Valley High --- je katera gledala? KLIKNI

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1222
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 16:15:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1223
27.1.2009 16:15:16   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Oj!

Se spet javim malo. Vidim, da kaj veliko me tak niste pogrešale, tiste, ki pa ste nam zaželele vse dobro, pa najlepša hvala iz srca. Pomagalo še ni, danes ponoči je zbolela še Teja, kuha mi z vročino 38,5, dajem ji svečke, spat ne more, ker ne more dihat, ima čist poln nosek, v grlu ji hrope in kašlja, takrat jo zaboli. Danes ponoči sva bedeli do 4h, nisem spala čisto nič, potem pa sem ji dala svečko, pa sva zaspali za 2 uri in pol. Čista koma sem bila, pa še 39 vročine sem imela. No, dopoldan sem šla potem še z njo spat za 2 uri, da sem not spravla, pa vročina mi je hb padla. Nejc je spet zakuhal, zdaj spi, ker je čist izmozgan od vsega, ima tud 38,5, ampak to že 4. dan. Jutri popoldan gremo k P, če ne bo bolje, zaenkrat mi je dala sestra navodila po telefonu.
Pa še moj srček danes praznuje svoj 4. rojstni dan!user posted image user posted image user posted image user posted image  Vse najboljše, fantek moj, da bi čimprej ozdravel!user posted image

Aja, moje kg so 77,8 se pozna, da 2 dni nisem jedla popolnoma nič.

Kako to misliš, da te nismo pogrešale???? Lumpa! Flower ureja seznam namesto tebe, da si boš odpočila...Res pa je, da ne pišemo več kje si, ker si se pofočkala in zdaj samo čakamo, da javiš I am back!!! Torej, vse najboljše tvoj mali oz. veliki pikec in hitro se pocajtite!! To je že skoraj ukaz, saj vidiš klicaje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Za vsakega malo.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 16:15:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?