|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
24.1.2009 18:36:21   
matejchi
vedno brez user posted image , še dobro da ste se uskladili pa user posted image nardili...  user posted image ..

andrejaboris miganje - pospravljanje, samo sem čist brez energije, smo se po LJ potikali pa me je močno utrudilo.. bi zdaj ena kitica pasala user posted image , user posted image je šel pa delat.. tako da tudi kakega drugega miganja ne bo.. kaj je že to?? user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
24.1.2009 18:38:28   
matejchi
Zdaj sem se spomnila, ko sem šla v LJ v previjalnico.. pa je bil takoj za mano en oči, da bo previl svojo punčko.. po petih minutah dojenja gre Žiga ven in mu reče:"a jo moraš samo previt?" pa pravi stric ja in reče Žiga: "pol lahko greš pa noter.." Kakšna faca je mali.. da ni rabil stric čakat.. user posted image

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
24.1.2009 20:16:10   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

user posted image je šel pa delat..

ni pr vam nč bolš!user posted image
itak, da takrat ,ko moram js nekam jt, tamal ne zaspi takoj...

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
24.1.2009 21:57:11   
kaja02
ojla, a spet dobene tle????

MATEJCHI, KJE SI????????????? če ni skrivnost, kaj pa je tvoj po poklicu oz. kje dela?

dojenč- a bova eno debato vžgale? kako kaj tvoja Žana, že pridno je?

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
24.1.2009 22:00:55   
dojenč
erin-zdaj sem komaj prebrala tvoj post, kaj se vam je prav zaprav zgodilo.HB JE VSE OK.tudi meni se je to zgodilo sam je žana padla iz njenega sedeža ki je bil na tleh, tako da ni daleč padla.
no jaz sem maloslabe volje, in sicer zato ker je kolegica ki je rodila prejšnji petek v bolnici.žal,resnično žalostno jke pa to, da je tamali, ki je komaj
včeraj bil star 1 teden že prestal operacijo, ki pa žal ni uspela.
malemu, ena ledvička sploh ne dela, druga pa komaj kaj.tako da sem res žalostna in samo z mislimi pri njej.sicer že ima dva otroka, amoak vseeno, njen je.je tako?ta teden še ga čakaena operacija, ki molim da uspe, in dase zdravje našega malega izbolša.upam da mi ne zamerite da ne napišem kaj več,ker bomjokala.
pa lahko noč vsem

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
24.1.2009 22:13:08   
kaja02
dojenč - user posted image  za prijateljco in user posted image user posted image  za njenegauser posted image  , upam da bo operacija uspela

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
24.1.2009 22:23:56   
matejchi
kje je naty?
Pa štajerke so tudi malo zapustile RR.... ki te ste čuj....user posted image

RD RR

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
24.1.2009 22:52:20   
kaja02

moj prestol
user posted image

mami, pust me dost mam slikanja
user posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
24.1.2009 23:39:59   
Erin
matejchi, pejva spatuser posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
24.1.2009 23:47:00   
matejchi
jaz k tebi al ti k meni?user posted image

RD RR

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
24.1.2009 23:59:52   
Erin
ti k meni in jaz k tebi? user posted image Ja...user posted image

Ne resno gremuser posted image user posted image user posted image

See you later aligator....hehe, to je bla pa ena risanka...user posted image

Nč, grem...lej me...

odhajam

a vidiš

nisem več tuki

user posted image user posted image user posted image

NOČKOOOOOOOOOOOOOOOOoooooooooooooooooooooooooooo.......

< Sporočilo je popravil Erin -- 25.1.2009 0:00:07 >

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
25.1.2009 0:00:58   
Erin
a že tolk je ura?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
25.1.2009 0:01:20   
Erin
user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
25.1.2009 0:02:28   
matejchi
Pa si prišla pogledat...
mene tut ni ....user posted image

RD RR

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
25.1.2009 1:28:04   
bella02
Tinka, na kratko: Julija je bila v komi, ko pa se je zbudila, se ničesar ni spomnila in nikogar ne pozna. Una koza, ki jo je ustrelila, je policistom rekla, da je Julija delala samomor in da ji ni mogla pomagat. Sean se spet otrese une blond starke. Christian izve, da ima hčerko, njena mami pa je brez nog. Valda s Cristianom nato digi dagiuser posted image . Christian pelje Julijino hčerjo iz bolnice, zasledujejo ju fotografi, nato se zaletita. On ima zlomljeno ključnico, punčka je porezana po obrazu. Ko jo Sean operira, pride v ordinacijo una blond starka in ga zabode ene 4x v hrbet. To je bil konc.
Po mojem bi moral on umret, ker je zgledalo hudo, zato me pa zanima, če je še 6. sezona. To bi pomenilo, da on ni umrl. Vse je po za moje pojme odprto. Julija se (še) ne spomni, Christian ma hčerko, ki se je zaljubila v svojega brata, Sean je pa bil še živ. Torej ...
No vidiš, niti ni tko na kratko user posted image user posted image user posted image

Bili smo na kosilu pri kolegih, do zdaj pa sem urejala slike, sem jih šla na poti domov iskat v Leclerc. Pa še cunje sem obesila, prišla pogledat, kaj je novega tle gor, nato pa grem v mižule.

dojenč, držim pesti za tvojo prijateljico in njenega fantka! Kako mora biti to hudouser posted image user posted image user posted image

andrejaboris, hormoni zame niso opravičilo! Sem bila tud sama 1x čez rok, pa nisem bla nič jezna, če je koga zanimal, kaj se dogaja, če se že kaj. Da pa nekateri to jemljejo kot (citiram) podjeb... in najedanje, pa mi ne gre v glavo. Torej ta user posted image ne razume pojma podjeb... Če je pa ne bi nihče poklical, bi blo pa spet narobeuser posted image . Pa se ne mislim zaradi takih ljudi obremenjevat. Mam svojih težav. še več pa lepih trenutkov, dost.

Nočka

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
25.1.2009 7:49:54   
anita goitan
jutrooo

user posted image

mi včer cel dan pohajali..doma je kot da bi bomba padla..mah se bo že pospravilo
Dns pa dobimo obiske, kolega s punco ..moj bo pečenko naredu..ok lepo nedeljo

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
25.1.2009 8:53:54   
gajka
Dobro jutro!

Danes je spet samo ena obmesečnica na mojem plonkcu:
user posted image

erta - AJDIN

Čestitke za 5 mesecev!

user posted image

bella02, tinka14 - vidim, da sta udarile eno debato o Nip Tuck. Jaz sem včasih ful rada gledala to serijo, ampak potem se mi zdi, da so čisto zabluzili... Kot da jim je zmanjkalo idej in kar tekmujejo, kakšno bizarno reč si še izmislit, da bi šokirali gledalce...

dojenč
- user posted image za tvojo prijateljico in user posted image user posted image user posted image za njenega otročka.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
25.1.2009 10:19:21   
Ryssa
Dobro jutro!

Ajdin čestitke za 5m user posted image user posted image user posted image

Luštne slikice...

kaja kako se kaj obnese bumbo stolček?

cebrca vaš Ivan je na hitro še vedno Lanu podoben ali obratno user posted image

Pri nas hoče nekaj snežiti... Saj če bo snežilo tak ok, sam da ne bo deža.

Midva sva pa danes in včeraj jabko jedla, pa mu sploh ne gre v rito user posted image Par žličk pa konec.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
25.1.2009 10:40:10   
nell
user posted image

erta - AJDIN

Čestitke za 5 mesecev!

user posted image

čestike user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dojenč - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojo prijateljico in za malega pikeca

Mi smo meli razmeroma lepo noč. Včeraj zvečer Tiborju vročina ni hotela padit, pa sem mu po nasvetu pediatrinje dala svečko, vročina padla v roku pol ure in naš fakin je bil očitno bolj pri sebi kot prej cel dan, se je igral, cvilil, brcal, se smejal - mi je kr kamen padel od srca. Zvečer sva se še skopala v mlačni vodi in potem pančat...se je zbujal in jamral ponoči, ampak nič kej pretresljivega. Ob 4.00 je imel še 38 vročine, zdaj zjutri pa 37.6. Bomo vidli kaj prinese dan... pojma nimam od česa bi mel vročino. A je možn, da ma od zobkov tko visoko vročino????

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
25.1.2009 10:44:59   
Ryssa
nell upam da ne bo mel več vročine user posted image user posted image Mislim da je lahk od zobkov to...
A te svečke dobiš v lekarni brez recepta? Mi to nič nimamo, pa bi mogoč blo dobro da nabavimo za vsak slučaj...

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
25.1.2009 10:46:45   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

nell upam da ne bo mel več vročine user posted image user posted image Mislim da je lahk od zobkov to...
A te svečke dobiš v lekarni brez recepta? Mi to nič nimamo, pa bi mogoč blo dobro da nabavimo za vsak slučaj...

Paracetamol svečke sem dobila, ko je Tibor imel prvo cepljenje za vsak slučaj mi jih je takrat predpisala pediatrinja, če so pa v prosti prodaji ali ne pa ne vem, po mojem ne, sicer pa bi tuki več vedla pomagat naša Bambi.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
25.1.2009 11:06:11   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: nell

IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

Paracetamol svečke sem dobila, ko je Tibor imel prvo cepljenje za vsak slučaj mi jih je takrat predpisala pediatrinja, če so pa v prosti prodaji ali ne pa ne vem, po mojem ne, sicer pa bi tuki več vedla pomagat naša Bambi.

svečke so v prosti prodaji,lahko pa rečeš zanje P na naslednjem pregledu

aja,pa dober dan vsem

Erin, me je kr streslo,..ne vem kaj naj rečem,važno da sta v redu,ker padcev bo še veliko takšnih hujših pa lažjih tudi...se zgodi,kljub previdnosti....lubčka Tilnu

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
25.1.2009 11:10:05   
tinka14
BELLA, HVALA ZA povzetek.

AJDIN, čestitke!

js sem šla včeri na žur, spila 2 mini pivca, njaaammmiii, glih zaspim in me tak jok zbudi, kot še nikoli. mali mi je hotu vrnat, ko sem ga doma pustila...

lepo nedeljo. js grem v velenje in bom tam na počitnicah do ju3 - plavanje. gajka, se vidjamo!

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
25.1.2009 11:20:16   
anita goitan
js sem šla včeri na žur, spila 2 mini pivca, njaaammmiii, glih zaspim in me tak jok zbudi, kot še nikoli. mali mi je hotu vrnat, ko sem ga doma pustila...

sam da nisi Uniona pila..zato jokuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
25.1.2009 16:42:54   
buhtlčk

user posted image

erta - AJDIN

Čestitke za 5 mesecev!

user posted image

čestitam tudi jaz!

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?