bella02
|
Tinka, na kratko: Julija je bila v komi, ko pa se je zbudila, se ničesar ni spomnila in nikogar ne pozna. Una koza, ki jo je ustrelila, je policistom rekla, da je Julija delala samomor in da ji ni mogla pomagat. Sean se spet otrese une blond starke. Christian izve, da ima hčerko, njena mami pa je brez nog. Valda s Cristianom nato digi dagi . Christian pelje Julijino hčerjo iz bolnice, zasledujejo ju fotografi, nato se zaletita. On ima zlomljeno ključnico, punčka je porezana po obrazu. Ko jo Sean operira, pride v ordinacijo una blond starka in ga zabode ene 4x v hrbet. To je bil konc. Po mojem bi moral on umret, ker je zgledalo hudo, zato me pa zanima, če je še 6. sezona. To bi pomenilo, da on ni umrl. Vse je po za moje pojme odprto. Julija se (še) ne spomni, Christian ma hčerko, ki se je zaljubila v svojega brata, Sean je pa bil še živ. Torej ... No vidiš, niti ni tko na kratko Bili smo na kosilu pri kolegih, do zdaj pa sem urejala slike, sem jih šla na poti domov iskat v Leclerc. Pa še cunje sem obesila, prišla pogledat, kaj je novega tle gor, nato pa grem v mižule. dojenč, držim pesti za tvojo prijateljico in njenega fantka! Kako mora biti to hudo andrejaboris, hormoni zame niso opravičilo! Sem bila tud sama 1x čez rok, pa nisem bla nič jezna, če je koga zanimal, kaj se dogaja, če se že kaj. Da pa nekateri to jemljejo kot (citiram) podjeb... in najedanje, pa mi ne gre v glavo. Torej ta ne razume pojma podjeb... Če je pa ne bi nihče poklical, bi blo pa spet narobe . Pa se ne mislim zaradi takih ljudi obremenjevat. Mam svojih težav. še več pa lepih trenutkov, dost. Nočka
|