Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 26.1.2009 8:07:49
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Sayuri, zate in za tvoja dva sončka . Želim vam, da vas ne pošljejo v bolnico in da se ti oba lepo in čim prej pozdravita! Seveda te skrbi. Mi smo s teboj! Obveščej nas, ker ko skrbi tebe, skrbi tudi nas. No, vsaj mene! Erin, res si se zopet lepo potrudila! Hvala za vse nasvete. Prav pridejo za take kot sem jaz, ko mi paše, da mi vse pred nos stišite Gajka, hvala za kavo. Naty, dajte se pozdravit! Mi2 spali fino. do 4h, potem bi bilo pa bolje, da ne bi šla nazaj, ker nisem mogla zaspati, potem mi ravno rata, pa me je zbudila, lakota in kakanje. No, pa je potem vseeno nazaj zaspala, sedaj imam cca 1h da vse naredim . Jabolko se že kuha. Ji dajem raje prekuhano za začetek...kaj vem Potem morava v vrtec, so me klicala, da mora neko novo vlogo prit izpolnit, ker se je zakonodaja nekaj spremenila . K sreči šteje tista, ki sem jo oddala že avgusta, za vrstni red, mislim. Pa do moje nove dohtorce morava, nekaj podpisati. Poslušam pa sedaj Gibonija, me je v soboto kar tako razveselil z CD-jem. je super CD in . anaya - NELI pf - LANA Čestitke za 5 mesecev!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 26.1.2009 8:09:38
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Že drugo stran zapored mi je uspelo odpreti . Sayuri, joj je pa res boščica Zara!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 26.1.2009 8:11:22
|
|
|
|
sayuri
|
žanneža, berem, da ima Lana tudi vneto ritko in drisko. Po Hiconcilu? Sicer sem prebrala v navodilih, da je možnost driske. Verjetno bo to to tudi pri Zari. Včeraj je cel dan driskala. Vedno, ko je zakašljala, je zraven še prdnila in je šlo blato ven. Popoldne sem jo imela kar v brisači zavito in vsakih 10 minut sem spirala ritko. Je nisem nič v plenico dajala. V enem dnevu se ji je tko vnela ...do krvavih krastic . Tko, da sem imela filing, da je bila včeraj prav vneta ritka najbolj kritična KAj pa vročino ima lana visoko? Zara ima 39 v ritki. Se pravi okrog 38,5. Erin pridna...koliko domačega branja si nam preskrbela. KAko je Tilen? naty ojej...bogi.... Tole je pa še hujše, kot takrat pri nas z noricami Držim pesti, da se čimprej pocajtate Moja dieta dobro napreduje. Sem izgubila 3 kg do sedaj . Sam sem ugotovila, da bo treba telovadit. Ker trebuh sam od sebe ne bo izginil
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 26.1.2009 8:13:13
|
|
|
|
sayuri
|
Zoja Miša prav je, da jabolko za začetek prekuhaš. JAz jim ga še sedaj včasih. Sploh imata rada jabolčno čežano. Joj, toliko je enih stvari, da čist pozabim vprašat, kako ti je všeč plavanje? anaya - NELI pf - LANA Čestitke za 5 mesecev!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 26.1.2009 8:38:19
|
|
|
|
anita goitan
|
jutrooo zoja miša ma kašna zakonodaja, hm bom poklicala tud jaz vsem bolnikom Glede vrtca sem sedaj poklicala, nov pravilnik, bo sprejet še ni, v februarju dobimo domov vlogo za sprejem v vrtec oz za oddat..obravnavajo se v marcu in če bo Zoja sprejeta gre spet 09 v vrtec..vrstnega reda ni več, je rekla tale gospa v upravi, otroci se obravnavjo izključno po teh "točkah"..bodo priložena vsa navodila oz točkovalni, evo pa imamo prve točke ki jo bodo spremljale vse življenje (šiola, matura, faks, mercator ...)
< Sporočilo je popravil anita goitan -- 26.1.2009 8:48:53 >
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 26.1.2009 8:42:05
|
|
|
|
Zoja Miša
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Zoja Miša prav je, da jabolko za začetek prekuhaš. JAz jim ga še sedaj včasih. Sploh imata rada jabolčno čežano. Joj, toliko je enih stvari, da čist pozabim vprašat, kako ti je všeč plavanje? Plavanje je super. Se mi zdi, da imajo zelo fino poštudiran sistem. Študentki sta zalo prijazni in sploh, mi je všeč. Tudi Kaji Lini, čeprav resničnega navdušenja še ne kaže. Pa še sestrično vidim sedaj pogosto, pa dekan me s kavico počasti ... fino je Anita, kaj vem, sprememba v Ur.L. RS št. 25/08, je nek nov postopek...kaj vem, to so nam poslali v obrazložitev. Mogoče je to samo v Trzinu
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 26.1.2009 8:50:43
|
|
|
|
anita goitan
|
Besedilo 20. člena se spremeni, tako da se glasi: »Javni vrtec vpisuje in sprejema predšolske otroke v svoje programe na podlagi prijav in prostih mest vse leto. Vrtec lahko sprejme otroka, ko je dopolnil starost enega leta oziroma ko je dopolnil starost najmanj enajst mesecev. Vrtec najmanj enkrat letno objavi javni vpis novincev za naslednje šolsko leto, ki ga uskladi z občino ustanoviteljico. Vodenje in izpeljavo postopka vpisa otrok v vrtec lahko občina ustanoviteljica podrobneje uredi s svojim aktom. Če je v vrtec vpisanih več otrok, kakor je v vrtcu prostih mest, odloča o sprejemu komisija za sprejem otrok. Sestavo komisije za sprejem otrok ter kriterije za sprejem otrok v vrtec določi občina ustanoviteljica na predlog sveta vrtca. Starši morajo ob vključitvi otroka v vrtec predložiti potrdilo pediatra o zdravstvenem stanju otroka. V skladu z odločbo pristojnega organa ima prednost pri sprejemu v vrtec otrok s posebnimi potrebami. Prednost pri sprejemu v vrtec ima tudi otrok, za katerega starši predložijo mnenje centra za socialno delo o ogroženosti zaradi socialnega položaja družine. Vrtec starše pisno obvesti o datumu vključitve otroka v vrtec in o drugih pogojih za sprejem otroka v vrtec. Vrtec o vpisu in vključitvi otroka obvesti tudi občino ustanoviteljico in občino zavezanko za plačilo. Ne glede na določbo drugega odstavka tega člena lahko ministrstvo, pristojno za predšolsko vzgojo, uvede centralni vpis otrok na enem mestu in zagotovi vrtcem potrebno informacijsko podporo.«.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 26.1.2009 8:58:43
|
|
|
|
Zoja Miša
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan jutrooo zoja miša ma kašna zakonodaja, hm bom poklicala tud jaz vsem bolnikom Glede vrtca sem sedaj poklicala, nov pravilnik, bo sprejet še ni, v februarju dobimo domov vlogo za sprejem v vrtec oz za oddat..obravnavajo se v marcu in če bo Zoja sprejeta gre spet 09 v vrtec..vrstnega reda ni več, je rekla tale gospa v upravi, otroci se obravnavjo izključno po teh "točkah"..bodo priložena vsa navodila oz točkovalni, evo pa imamo prve točke ki jo bodo spremljale vse življenje (šiola, matura, faks, mercator ...) Mi smo že dobilo to novo vlogo. Sedaj jo moram nest tja in še nekaj podpisati. Tako so mi rekli.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 26.1.2009 9:38:43
|
|
|
|
matejchi
|
anita a boš nehala s posti zdaj, ko imaš svojo letnico?? (če odgovoriš je ne bo več )
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 26.1.2009 9:43:30
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi anita a boš nehala s posti zdaj, ko imaš svojo letnico?? (če odgovoriš je ne bo več ) ma teb tud neč ne uide ..evo se bom pomladila
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 26.1.2009 9:45:03
|
|
|
|
matejchi
|
http://www.kamnik.si/novice/novice.asp?id_nov=1902 anita preberi 2. odst. pol pa še 4. .
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 26.1.2009 9:48:16
|
|
|
|
anita goitan
|
ja ja malo morgen
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 26.1.2009 9:53:01
|
|
|
|
Krysia
|
Dobro jutro (čeprav je v bistvu že dan) Najprej moram čestitat vsem od sobote naprej - spet nisem sproti pridno sodelovala na forumu: TIA, AJDIN, NELI, LANA - vse najboljše za 5 mesecev! Potem želim vsem bolnim, da se čimprej pozdravite, ker tole je pa res že too much (Sayuri, naty13, andrejaboris pa verjetno sem še katero pozabila) Nsem čist na tekočem, vidim, da so vrtci zadnja tema ... mi še nismo vpisani in ker imamo to možnost, bomo še eno leto počakali ... tko da ... zdej sam berem pa vidim, da je nek nov pravilnik .. jao, skoz neki menjajo ... no, vas bom drugo leto kaj več o tem spraševala, če se vam bo dalo odgovarjat ... Erin, hvala za vse napisano o razvoju - take stvari vedno prav pridejo, tud če jih večkrat prebereš ... Aja, pa danes zjutraj sem se nate spomnila, ker je Rok nekaj čebljal na previjalni pa je rekel "ejin" Ne vem, kako se je nate spomnu (eh, sej vem, da so to sam naključne "besede", sam je blo vseen hecno) Mi smo drugač v redu, edin noč je bla mal čudna - mi je včeraj zaspal po kopanju (okol osmih) in pol se je zbudil ob pol polnoči pa ni hotel več spat ... sva bla že oba z mal ... potem je mene zmanjkal, onadva sta imela pa še žur na previjalni mizi (kakanje) ... no, ob pol dveh je jedel, potem je pa končno zaspal ... spal do sedmih in ob 9:20 spet zaspal ... bomo vidli za koliko časa ... Zdej pa zajtrk!!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 26.1.2009 9:59:14
|
|
|
|
nell
|
anaya - NELI pf - LANA Čestitke za 5 mesecev!
čestitke še od mene - kurja čas beži, kr naenkrat pa se bo prva polovica leta obrnila, za ene se je že. Sayuri za čimhitrejše okrevanje. Naša noč razmeroma dobra, danes zjutri ni blo vročine, ampak je bil pa včeraj čez dan čisto hin, upam da se danes popaldan spet ne pojavi. Bom pa poklicala našo pediatrinjo popoldan, ker se je Tibor zbudil čist marogast, po celem telesu ima polno drobnih pikic ala koprivka - ma nimam pojma od česa. Bomo vidli kaj nam bo danes povedala.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 26.1.2009 10:21:02
|
|
|
|
matejchi
|
anita pri drugem boš dobila od občine toliko, da bo za buggyboarda....
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 26.1.2009 10:27:43
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi anita pri drugem boš dobila od občine toliko, da bo za buggyboarda.... vsaj neki gremo vn ..no Zoja še spijo
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 26.1.2009 10:29:01
|
|
|
|
Ryssa
|
Dobro jutro Neli in Lana čestitke za 5m Joj, bolančki pozdravite se sayuri upam da bo Zara boljše in da vam ne bo treba v bolnico erin super nasveti, bom mogla počasi začet malega po imenu klicat, da ne bo mislil da mu je ime bubu, mimi ali pa piki Glede GH... našemu ne gre nič v rit. Že en teden uvajama, pa še nisma nikamor prišla. Dajem mu surovo, ni nobenih reakcij, sam bom zgleda mogla probat še skuhat, če bo kaj rajši pojedel Možno da mu je jabolko prekislo Spali smo že boljše... Ob treh je začel rogovilit, ponavadi zaleže duda, danes ni, ob pol štirih je pojedel flašo mleka ko da ni že tri dni nič jedel, jaz sem še pumpala. Pol je pa še do kakih sedmih, pol osmih spal... jaz pa , ker nisem jutranji človek. Se je pa začel na trebuh obračat, tak da zdaj se v obe smeri Mu pa ne rata vedno.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 26.1.2009 10:37:56
|
|
|
|
buhtlčk
|
čestitam!! Naty, sayuri in ostali bolni pozdravite se čimprej! Pa držim pesti, da še Lovro ne zboli. Erin super nas izobražuješ Grem voziček v avto dat, se grem strič (a ni huda beseda hahaha), pa bo svakinja vozičkala vmes. Upam, da bo ok, naš ''mali'' spet je na dve uri. Podnevi in ponoči . Sem testirala jajca in mleko. In že dva dni spet fuuuul sluzi in rdeče nitke (no sej prej pa sluz in občasno rdeče nitke), sam je še nerazpoložen pa kapljice spet po vsakem obroku, pa spet sva bla ponoč pokonc od 5h do pol7h... Mam že napotnico za gastro, upam, da kmal datum dobim.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 26.1.2009 12:08:18
|
|
|
|
andrejaboris
|
Hoj vsem skupaj! Krysia hvala za skrb. Jaz mam že 11 dan vročino. Ne vem kaj je to z nami. Dans gre z Lanom nazaj k dohtoru, ker je do konca vzel antibiotike in spet ma vročino. Enej kašlja ko konj, mu davam inhalacije. Hvala bogu da je vsaj že malo bolši da nas spet malo pedina. Naty upam, da niste tak zboleli kot mi. Pozdravite se!! Sayuri upam, da ne bota rabli it v bolnico in da ozdravite čimprej. Nič šibam jok.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 26.1.2009 12:31:58
|
|
|
|
Erin
|
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 26.1.2009 12:32:04
|
|
|
|
Vilika
|
Hooooj! Midva sva z vozičkanja. Ful pasalo po dooolgem času - kar mravljince imam po stegnih, sem eno hitro hojo užgala . Mali zunaj še spi v vozičku - ga prisluškujem preko varuške.. pa se nič ne oglaša . Spet ena pozitivna novička - naš tamal se od včeraj obrača s hrbta na trebušček 100/uro , no pa smo dočakali. Mu pa gre obrat v levo malo slabše kot v desno. In ko je na trebuščku, nič ne protestira (on bi se rad že plazil), tko da mi ga ni treba skoz obračat nazaj . Bolančki - pozdravite se . Čestitke vsem, ki ste imeli obmesečnice Mi smo bili včeraj na krstu od prijateljičinega sinkota - smo bili potem na zabavi do poznega popoldneva, naš tamal je bil priden kot rožica, se smejal, pogovarjal, 2x po 45 minut ajkal.... Pravi srček Danes pa nam v Dolenjskih odpade plavanje
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 26.1.2009 12:34:39
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri ZAra je še vedno bolna. In to zelo. Ne vem...danes kar pričakujem, da naju bo poslala pediatrinja v bolnico . Tak filing mam. In prav si imela... Punce, sayuri mi je prej sporočila da sta šli v bolnico. Ne vem če je že katera to objavila... Držimo pesti da ju ne obdržijo in da se mala Zara pozdravi
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 26.1.2009 12:41:18
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Erin pridna...koliko domačega branja si nam preskrbela. KAko je Tilen? Bogi vsi bolančki Naj vas angelčki čuvajo da čimprej ozdravite.. sayuri, bravo za 3 kg, jaz sem jih tudi toliko izgubila Tilen je dobro, vesel, napreden od padca dalje kot bi mu dodatno kolesce zalaufalo , ponoči se malo zbuja in stoka, drugače pa Aja, pa že nekaj dni ima zeleno blato vsake toliko, ne vedno, pa ko poliva ima včasih čisto flurestenčno rumen polivek In to po mleku...moram mal po netu pobrskat kaj bi bilo to, ga malo opazovat in mogoče P poklicat. Da ne bi bilo kaj z žolčem
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 26.1.2009 12:56:35
|
|
|
|
Zoja Miša
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: sayuri ZAra je še vedno bolna. In to zelo. Ne vem...danes kar pričakujem, da naju bo poslala pediatrinja v bolnico . Tak filing mam. In prav si imela... Punce, sayuri mi je prej sporočila da sta šli v bolnico. Ne vem če je že katera to objavila... Držimo pesti da ju ne obdržijo in da se mala Zara pozdravi Ja ti sranje! Lovro je torej doma ostal? No, nas se hitro pozdravi, boščica! Erin, lepo da je s Tilnom o.k. In upam, da to ni kaj hujšega, verjetno ne, če ne bi se čudno obnašal. Andrejaboris, vem kako je, jaz sem temparaturo imela 14 dni. Je, neka blesava gripa, kaj pa drugega. Vilika, super za Vidov obrat. Buhtlček, no lepo frizurco ti želim! Upam, da te bo frizerka ubogala Tudi mi2 bili zunaj, šli do vrtca, urejeno! Čakam aprila, kaj mi bodo sporočili Kaja Lina še spi. A mislim, da ne bo dolgo. Uuuu, malo se sonček kaže. Mogoče še kasneje šibneva malo s kengorujčkom ven. No, bomo videli.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 26.1.2009 13:08:00
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: sayuri ZAra je še vedno bolna. In to zelo. Ne vem...danes kar pričakujem, da naju bo poslala pediatrinja v bolnico . Tak filing mam. In prav si imela... Punce, sayuri mi je prej sporočila da sta šli v bolnico. Ne vem če je že katera to objavila... Držimo pesti da ju ne obdržijo in da se mala Zara pozdravi
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?