|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
26.1.2009 8:07:49   
Zoja Miša
Sayuri, zate in za tvoja dva sončka user posted image user posted image user posted image . Želim vam, da vas ne pošljejo v bolnico in da se ti oba lepo in čim prej pozdravita! Seveda te skrbi. Mi smo s teboj! Obveščej nas, ker ko skrbi tebe, skrbi tudi nas. No, vsaj mene!

Erin, res si se zopet lepo potrudila! Hvala za vse nasvete. Prav pridejo za take kot sem jaz, ko mi paše, da mi vse pred nos stišiteuser posted image

Gajka, hvala za kavo.

Naty, dajte se pozdravit! user posted image

Mi2 spali fino. do 4h, potem bi bilo pa bolje, da ne bi šla nazaj, ker nisem mogla zaspati, potem mi ravno rata, pa me je zbudila, lakota in kakanje. No, pa je potem vseeno nazaj zaspala, sedaj imam cca 1h da vse naredimuser posted image . Jabolko se že kuha. Ji dajem raje prekuhano za začetek...kaj vemuser posted image
Potem morava v vrtec, so me klicala, da mora neko novo vlogo prit izpolnit, ker se je zakonodaja nekaj spremenilauser posted image . K sreči šteje tista, ki sem jo oddala že avgusta, za vrstni red, mislim.
Pa do moje nove dohtorce morava, nekaj podpisati.
Poslušam pa sedaj Gibonija, me je user posted image  v soboto kar tako razveselil z CD-jem. je superuser posted image  CD in user posted image . user posted image
user posted image

anaya - NELI
pf - LANA

Čestitke za 5 mesecev!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
26.1.2009 8:09:38   
Zoja Miša
Že drugo stran zapored mi je uspelo odpretiuser posted image .

Sayuri, joj je pa res boščica Zara!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
26.1.2009 8:11:22   
sayuri
žanneža, berem, da ima Lana tudi vneto ritko in drisko. Po Hiconcilu? Sicer sem prebrala v navodilih, da je možnost driske. Verjetno bo to to tudi pri Zari.user posted image Včeraj je cel dan driskala. Vedno, ko je zakašljala, je zraven še prdnila in je šlo blato ven. Popoldne sem jo imela kar v brisači zavito in vsakih 10 minut sem spirala ritko. Je nisem nič v plenico dajala. V enem dnevu se ji je tko vnelauser posted image ...do krvavih krastic user posted image . Tko, da sem imela filing, da je bila včeraj prav vneta ritka najbolj kritična user posted image  KAj pa vročino ima lana visoko? Zara ima 39 v ritki. Se pravi okrog 38,5.

Erin pridna...koliko domačega branja si nam preskrbela. KAko je Tilen?
naty user posted image user posted image  ojej...bogi.... Tole je pa še hujše, kot takrat pri nas z noricami user posted image  Držim pesti, da se čimprej pocajtate

Moja dieta dobro napreduje. Sem izgubila 3 kg do sedaj user posted image . Sam sem ugotovila, da bo treba telovadit. Ker trebuh sam od sebe ne bo izginil user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
26.1.2009 8:13:13   
sayuri
Zoja Miša prav je, da jabolko za začetek prekuhaš. user posted image  JAz jim ga še sedaj včasih. Sploh imata rada jabolčno čežano. Joj, toliko je enih stvari, da čist pozabim vprašat, kako ti je všeč plavanje?

user posted image

anaya - NELI
pf - LANA

Čestitke za 5 mesecev!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
26.1.2009 8:38:19   
anita goitan
jutrooo
zoja miša ma kašna zakonodaja, hm bom poklicala tud jazuser posted image

vsem bolnikomuser posted image

Glede vrtca sem sedaj poklicala, nov pravilnik, bo sprejet še ni, v februarju dobimo domov vlogo za sprejem v vrtec oz za oddat..obravnavajo se v marcu in če bo Zoja sprejeta gre spet 09 v vrtec..vrstnega reda ni več, je rekla tale gospa v upravi, otroci se obravnavjo izključno po teh "točkah"..bodo priložena vsa navodila oz točkovalni, evo pa imamo prve točke ki jo bodo spremljale vse življenje (šiola, matura, faks, mercator user posted image ...)

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 26.1.2009 8:48:53 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
26.1.2009 8:42:05   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Zoja Miša prav je, da jabolko za začetek prekuhaš. user posted image  JAz jim ga še sedaj včasih. Sploh imata rada jabolčno čežano. Joj, toliko je enih stvari, da čist pozabim vprašat, kako ti je všeč plavanje?

Plavanje je super. Se mi zdi, da imajo zelo fino poštudiran sistem. Študentki sta zalo prijazni in sploh, mi je všeč. Tudi Kaji Lini, čeprav resničnega navdušenja še ne kaže.user posted image  Pa še sestrično vidim sedaj pogosto, pa dekan me s kavico počastiuser posted image ... fino jeuser posted image

Anita, kaj vem, sprememba v Ur.L. RS št. 25/08, je nek nov postopek...kaj vem, to so nam poslali v obrazložitev. Mogoče je to samo v Trzinuuser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
26.1.2009 8:50:43   
anita goitan
Besedilo 20. člena se spremeni, tako da se glasi:
»Javni vrtec vpisuje in sprejema predšolske otroke v svoje programe na podlagi prijav in prostih mest vse leto. Vrtec lahko sprejme otroka, ko je dopolnil starost enega leta oziroma ko je dopolnil starost najmanj enajst mesecev.
Vrtec najmanj enkrat letno objavi javni vpis novincev za naslednje šolsko leto, ki ga uskladi z občino ustanoviteljico. Vodenje in izpeljavo postopka vpisa otrok v vrtec lahko občina ustanoviteljica podrobneje uredi s svojim aktom.
Če je v vrtec vpisanih več otrok, kakor je v vrtcu prostih mest, odloča o sprejemu komisija za sprejem otrok. Sestavo komisije za sprejem otrok ter kriterije za sprejem otrok v vrtec določi občina ustanoviteljica na predlog sveta vrtca.
Starši morajo ob vključitvi otroka v vrtec predložiti potrdilo pediatra o zdravstvenem stanju otroka.
V skladu z odločbo pristojnega organa ima prednost pri sprejemu v vrtec otrok s posebnimi potrebami. Prednost pri sprejemu v vrtec ima tudi otrok, za katerega starši predložijo mnenje centra za socialno delo o ogroženosti zaradi socialnega položaja družine.
Vrtec starše pisno obvesti o datumu vključitve otroka v vrtec in o drugih pogojih za sprejem otroka v vrtec.
Vrtec o vpisu in vključitvi otroka obvesti tudi občino ustanoviteljico in občino zavezanko za plačilo.
Ne glede na določbo drugega odstavka tega člena lahko ministrstvo, pristojno za predšolsko vzgojo, uvede centralni vpis otrok na enem mestu in zagotovi vrtcem potrebno informacijsko podporo.«.

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3582
26.1.2009 8:58:43   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

jutrooo
zoja miša ma kašna zakonodaja, hm bom poklicala tud jazuser posted image

vsem bolnikomuser posted image

Glede vrtca sem sedaj poklicala, nov pravilnik, bo sprejet še ni, v februarju dobimo domov vlogo za sprejem v vrtec oz za oddat..obravnavajo se v marcu in če bo Zoja sprejeta gre spet 09 v vrtec..vrstnega reda ni več, je rekla tale gospa v upravi, otroci se obravnavjo izključno po teh "točkah"..bodo priložena vsa navodila oz točkovalni, evo pa imamo prve točke ki jo bodo spremljale vse življenje (šiola, matura, faks, mercator user posted image ...)

Mi smo že dobilo to novo vlogo. Sedaj jo moram nest tja in še nekaj podpisati. Tako so mi rekli.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
26.1.2009 9:38:43   
matejchi
anita a boš nehala s posti zdaj, ko imaš svojo letnico?? (če odgovoriš je ne bo večuser posted image )

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
26.1.2009 9:43:30   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

anita a boš nehala s posti zdaj, ko imaš svojo letnico?? (če odgovoriš je ne bo večuser posted image )

ma teb tud neč ne uideuser posted image ..evo se bom pomladila

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
26.1.2009 9:45:03   
matejchi
http://www.kamnik.si/novice/novice.asp?id_nov=1902

anita
preberi 2. odst. user posted image pol pa še 4.user posted image .

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
26.1.2009 9:48:16   
anita goitan
ja ja malo morgen

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
26.1.2009 9:53:01   
Krysia
Dobro jutro (čeprav je v bistvu že dan)

Najprej moram čestitat vsem od sobote naprej - spet nisem sproti pridno sodelovala na forumu:
TIA, AJDIN, NELI, LANA - vse najboljše za 5 mesecev! user posted image user posted image user posted image user posted image

Potem želim vsem bolnim, da se čimprej pozdravite, ker tole je pa res že too much (Sayuri, naty13, andrejaboris pa verjetno sem še katero pozabila)

Nsem čist na tekočem, vidim, da so vrtci zadnja tema ... mi še nismo vpisani in ker imamo to možnost, bomo še eno leto počakali ... tko da ... zdej sam berem pa vidim, da je nek nov pravilnik .. jao, skoz neki menjajo ... no, vas bom drugo leto kaj več o tem spraševala, če se vam bo dalo odgovarjat ...

Erin, hvala za vse napisano o razvoju - take stvari vedno prav pridejo, tud če jih večkrat prebereš ... Aja, pa danes zjutraj sem se nate spomnila, ker je Rok nekaj čebljal na previjalni pa je rekel "ejin" user posted image Ne vem, kako se je nate spomnu user posted image user posted image (eh, sej vem, da so to sam naključne "besede", sam je blo vseen hecno)

Mi smo drugač v redu, edin noč je bla mal čudna - mi je včeraj zaspal po kopanju (okol osmih) in pol se je zbudil ob pol polnoči pa ni hotel več spat ... sva bla že oba z user posted image mal user posted image ... potem je mene zmanjkal, onadva sta imela pa še žur na previjalni mizi (kakanje) ... no, ob pol dveh je jedel, potem je pa končno zaspal ... spal do sedmih in ob 9:20 spet zaspal ... bomo vidli za koliko časa ...

Zdej pa zajtrk!!

Neposredna povezava do sporočila: 3588
26.1.2009 9:59:14   
nell

user posted image

anaya - NELI
pf - LANA

Čestitke za 5 mesecev!

user posted image

čestitke še od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - kurja čas beži, kr naenkrat pa se bo prva polovica leta obrnila, za ene se je že.

Sayuri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za čimhitrejše okrevanje.

Naša noč razmeroma dobra, danes zjutri ni blo vročine, ampak je bil pa včeraj čez dan čisto hin, upam da se danes popaldan spet ne pojavi. Bom pa poklicala našo pediatrinjo popoldan, ker se je Tibor zbudil čist marogast, po celem telesu ima polno drobnih pikic ala koprivka - ma nimam pojma od česa. Bomo vidli kaj nam bo danes povedala.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
26.1.2009 10:21:02   
matejchi
anita pri drugem boš dobila od občine toliko, da bo za buggyboarda....user posted image

RD RR

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
26.1.2009 10:27:43   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

anita pri drugem boš dobila od občine toliko, da bo za buggyboarda....user posted image

vsaj nekiuser posted image

gremo vnuser posted image ..no Zoja še spijo

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
26.1.2009 10:29:01   
Ryssa
Dobro jutro user posted image

Neli in Lana čestitke za 5m user posted image user posted image user posted image

Joj, bolančki pozdravite se user posted image user posted image user posted image user posted image

sayuri upam da bo Zara boljše in da vam ne bo treba v bolnico user posted image user posted image

erin super nasveti, bom mogla počasi začet malega po imenu klicat, da ne bo mislil da mu je ime bubu, mimi ali pa piki user posted image

Glede GH... našemu ne gre nič v rit. Že en teden uvajama, pa še nisma nikamor prišla. Dajem mu surovo, ni nobenih reakcij, sam bom zgleda mogla probat še skuhat, če bo kaj rajši pojedel user posted image Možno da mu je jabolko prekislo user posted image

Spali smo že boljše... Ob treh je začel rogovilit, ponavadi zaleže duda, danes ni, ob pol štirih je pojedel flašo mleka ko da ni že tri dni nič jedel, jaz sem še pumpala. Pol je pa še do kakih sedmih, pol osmih spal... jaz pa user posted image user posted image , ker nisem jutranji človek.

Se je pa začel na trebuh obračat, tak da zdaj se v obe smeri user posted image Mu pa ne rata vedno.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
26.1.2009 10:37:56   
buhtlčk

user posted image

anaya - NELI
pf - LANA

Čestitke za 5 mesecev!

user posted image

čestitam!!

Naty, sayuri in ostali bolni pozdravite se čimprej! Pa držim pesti, da še Lovro ne zboli.

Erin super nas izobražuješ user posted image

Grem voziček v avto dat, se grem strič (a ni huda beseda hahaha), pa bo svakinja vozičkala vmes. Upam, da bo ok, naš ''mali'' spet je na dve uri. Podnevi in ponoči user posted image . Sem testirala jajca in mleko. In že dva dni spet fuuuul sluzi in rdeče nitke (no sej prej pa sluz in občasno rdeče nitke), sam je še nerazpoložen pa kapljice spet po vsakem obroku, pa spet sva bla ponoč pokonc od 5h do pol7h... Mam že napotnico za gastro, upam, da kmal datum dobim.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
26.1.2009 12:08:18   
andrejaboris
Hoj vsem skupaj!

Krysia hvala za skrb.

Jaz mam že 11 dan vročino. Ne vem kaj je to z nami. Dans gre user posted image z Lanom nazaj k dohtoru, ker je do konca vzel antibiotike  in spet ma vročino. Enej kašlja ko konj, mu davam inhalacije. Hvala bogu da je vsajuser posted image že malo bolši da nas spet malo pedina.user posted image

Naty upam, da niste tak zboleli kot mi. Pozdravite se!!

Sayuri upam, da ne bota rabli it v bolnico in da ozdravite čimprej.

Nič šibam jok.

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
26.1.2009 12:31:58   
Erin

user posted image

anaya - NELI
pf - LANA

Čestitke za 5 mesecev!

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
26.1.2009 12:32:04   
Vilika
Hooooj!

Midva sva z vozičkanja. Ful pasalo po dooolgem času - kar mravljince imam po stegnih, sem eno hitro hojo užgala user posted image .
Mali zunaj še spi v vozičku - ga prisluškujem preko varuške.. pa se nič ne oglaša user posted image .

Spet ena pozitivna novička - naš tamal se od včeraj obrača s hrbta na trebušček 100/uro user posted image user posted image user posted image , no pa smo dočakali. Mu pa gre obrat v levo malo slabše kot v desno. In ko je na trebuščku, nič ne protestira user posted image (on bi se rad že plazil), tko da mi ga ni treba skoz obračat nazaj user posted image .

Bolančki
- pozdravite se user posted image user posted image user posted image .

Čestitke vsem, ki ste imeli obmesečnice user posted image user posted image user posted image

Mi smo bili včeraj na krstu od prijateljičinega sinkota - smo bili potem na zabavi do poznega popoldneva, naš tamal je bil priden kot rožica, se smejal, pogovarjal, 2x po 45 minut ajkal.... Pravi srček user posted image

Danes pa nam v Dolenjskih odpade plavanje user posted image

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

Neposredna povezava do sporočila: 3596
26.1.2009 12:34:39   
Erin

ZAra je še vedno bolna. In to zelo. user posted image Ne vem...danes kar pričakujem, da naju bo poslala pediatrinja v bolnico user posted image . Tak filing mam. user posted image

In prav si imela...user posted image

Punce, sayuri mi je prej sporočila da sta šli v bolnico. Ne vem če je že katera to objavila...
Držimo pesti da ju ne obdržijo in da se mala Zara pozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
26.1.2009 12:41:18   
Erin

Erin pridna...koliko domačega branja si nam preskrbela. KAko je Tilen?

Bogi vsi bolančkiuser posted image user posted image user posted image Naj vas angelčki čuvajo da čimprej ozdravite..

sayuri, bravo za 3 kg, jaz sem jih tudi toliko izgubilauser posted image user posted image user posted image

Tilen je dobro, vesel, napreden od padca dalje kot bi mu dodatno kolesce zalaufalouser posted image user posted image , ponoči se malo zbuja in stoka, drugače pa user posted image Aja, pa že nekaj dni ima zeleno blato vsake toliko, ne vedno, pa ko poliva ima včasih čisto flurestenčno rumen polivekuser posted image user posted image user posted image In to po mleku...moram mal po netu pobrskat kaj bi bilo to, ga malo opazovat in mogoče P poklicat. Da ne bi bilo kaj z žolčemuser posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
26.1.2009 12:56:35   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

ZAra je še vedno bolna. In to zelo. user posted image Ne vem...danes kar pričakujem, da naju bo poslala pediatrinja v bolnico user posted image . Tak filing mam. user posted image

Punce, sayuri mi je prej sporočila da sta šli v bolnico. Ne vem če je že katera to objavila...
Držimo pesti da ju ne obdržijo in da se mala Zara pozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja ti sranje! Lovro je torej doma ostal? No, nas se hitro pozdravi, boščica!

Erin, lepo da je s Tilnom o.k. In upam, da to ni kaj hujšega, verjetno ne, če ne bi se čudno obnašal.

Andrejaboris, vem kako je, jaz sem temparaturo imela 14 dni. Je, neka blesava gripa, kaj pa drugega.
Vilika, super za Vidov obrat.user posted image

Buhtlček, no lepo frizurco ti želim! Upam, da te bo frizerka ubogalauser posted image

Tudi mi2 bili zunaj, šli do vrtca, urejeno! Čakam aprila, kaj mi bodo sporočiliuser posted image   Kaja Lina še spi. A mislim, da ne bo dolgo.
Uuuu, malo se sonček kaže. Mogoče še kasneje šibneva malo s kengorujčkom ven. No, bomo videli.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
26.1.2009 13:08:00   
gajka

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?